Visszajelzés Benyomások a unity nyílt béta tesztjéről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon sokat javult a lufisos mini-játék Renzonál:

Na de még nem az igazi, elég sokszor nem lehet eltalálni még a lufikat...

Utoljára szerkesztett: 7.10.20
    zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ma délután elég sokat "unityztem". :) De még mindig Ő uralja nálam a játékot. :(

Soma040102 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! ezzel én is így vagyok...például nem ment a növény nemesítés8)nálam a Firefox jobb mint a Chrome:music:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nálam be se tölt.

GA-BI-O-Farm és szida57 kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

hali!
    Én csak azt használom. ;)
    Amúgy, amit tegnap kitűztem magamnak, azt azért megcsináltam. :inlove:

GA-BI-O-Farm, lukimi és Kuzdern kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma ismét megpróbálkoztam egy teljes reggeli nagy aratással a Unity alatt, és jelentem, sikerült! Mindezt a régi, lassan 10 éves asztali gépemen, i3-as processzorral, külön videokártya nélkül, de 8 GB RAM-mal. 64 bites Win10-em van, és Firefox-ban farmozok.
    Lényegében minden a megszokott módon működött. Pörgettem párat, majd arattam a paszulyt géppel. Utána a Futtatóban a bónuszos dekorokat egyesével, kézzel, a maradékot géppel. Utána a Kerge, Kúria, Kincses, Part - géppel és hiba nélkül. Arattam a Bahát, majd a Kincsesre nem akart belépni - illetve, ahogy korábban írtam, belépett, de csak a betöltővirág volt minden egyes állat és fa helyén. Frissítettem a böngésző környilas ikonjával, és utána gond nélkül mentem végig a többi területen; arattam, ültettem, állatokat gondoztam, földeket töröltem és tettem ki, bónuszokat aktiváltam és cseréltem, vizet vettem, felhőt aktiváltam - mindezt probléma nélkül. A vetőtábla is már jól használható, és az eventnövényt is láttam, arattam, ültettem. Flash-be visszatérve mindent rendben találtam.
    Néhány furcsaság:
    - Aratások után, amikor narancssárga árvácskát ültettem volna, előtte aktiváltam a virágos felhőt. Az aktiválás után a paszuly átváltott minden kategóriára.
    - Van néhány dekor és ól, amik nem jelennek meg (ezt tudtuk eddig is). Ezeket kétszer kell learatni kézzel! A kék szajkónál az első aratásra felröppent a körben a szajkó, de nem tűnt el a cumi. Másodikra röppent fel a TP, és ekkor jelezte aratottnak. A dekoroknál a Futtatóban hasonlóan: az első aratásra reppent fel a TP, a másodikra a láda. Hogy a bónuszt mikor aktiválta, nem figyeltem.

8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Frissítés után is learatottak maradtak ezek az ólak és dekorok? Ugyanis a minap én azt tapasztaltam, hogy a házikedvenc futattatóban nem megjelenő dekorokat le tudtam aratni, a TP felszállt, a bónusz már nem; és miután frissítettem, visszaállt az eredeti, beérett állapot.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

Szia!
    A kétszeri kézi aratás után már jó volt. Flash-ben ellenőriztem, és learatott állapotban voltak.

10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Köszi! Este megnézem, nálam hogyan működik.

Megnéztem, nálam nem működik.

Csináltam egy videót is: jól látszik, a házikedvenc futtatóban annyiszor arathattam volna az ominózus dekorokat, ahányszor csak akartam. A TP (látszólag) felszállt, a bónusz nem. Először még hozzá is adott valamennyit a rendszer az össz TP-hez, de egy idő után újra visszaállt a TP számláló. (Ez látszik is a felvételen.) Flash-be való visszalépés után újra a beérett állapotában látszik a dekor. (A TP is ugyanannyi volt, de ezt már nem látszik a videón.) A szajkón nem tudtam ellenőrizni, mivel az sajna nincs.

Utoljára szerkesztett: 11.10.20
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom hozta-e valaki a táltostorony új grafikáját, megmutatom milyen nálam (a kép bal oldalán lévő 4 házikó eredetileg táltos):

Arattam automatával a tölgyesben a mamutokat. A baglyokat előtte kézzel aktiváltam. Gond nélkül ment. (Az animáció elméletileg kikapcsolt állapotban van Ennek ellenére röpül a madár)

A unity mindkét böngészőben akad, kihagy (Chrome-ban és Foxban is) . Nem tudom, hogy nálam van-e a hiba vagy a unity-ben, esetleg a NET-ben. Mindkét böngészőből a program nem válaszol üzenetet kaptam, majd elindult tovább és kb 10 percig semmi gondom nem volt, majd újra elakadt. Ha az akadozás megszűnne akkor tökéletesen tudnék játszani vele. A gépem elméletileg csak egy éves és közepesen erős kondiciókkal rendelkezik.
    PS:
    Ma reggel az aratás nélküli reggeli rutint simán elvégeztem: felhők, piroskosár, stb. Nem akadtam el egészen addig amíg a gekkókat és a szajkót nem akartam munkásokkal megetetni. A munkások betöltése 100%-on barit adott helyes kis talicskával. Nem jöttek elő a munkások, lehet várnom kellett volna még, nem tudom biztosan. Kénytelen voltam visszatérni normál játékmódba :D

Utoljára szerkesztett: 12.10.20
    GA-BI-O-Farm, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ismét néhány javítás került a játékba (Unity alapon).

- Piacon voltak ajánlatok, amik nem voltak láthatóak.

- Néhány felhő esetén rossz grafika szerepelt

- Almafa grafikája nem egyezett a flash alapú játékkal

- Növények grafikai érése nem követte az érési ciklust. (folyamatosan frissen ültetettnek nézett ki).

- Tenyészházban a Papagáj és az Anakonda nem jelent meg

Ezen kívül a múltkori hibajavításon átesett dolgokon is tovább csiszoltak a fejlesztők.

nyuszika215, vihence, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia Tamás!
    Köszönjük a híreket :)
    Megkérdezhetem, hogy a javítások mikortól jelennek meg a unity-ben nálam is?

Örömömben megnéztem a céklámat, de sajnos nálam ilyen most is

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Szia!
    Valami mást is megpiszkálhattak, mert ma már be sem tudtam lépni... Firefoxban eljut odáig, hogy megjelenik a Hírek tábla, de ott lefagy, semmi sem kattintható - frissítés, ki- és belépés (és ezzel a sütitörlés) mit sem változtat ezen. Edge-ben bejön a farmkép, majd lefagy. A tegnapi sikeres aratás után ez most csalódás.

kovacstne, HéricsBáró, imi010 és 4 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia

Ma délelőtt 10:37-es infó.
    Mielőtt most válaszoltam volna Neked, megnéztem direkt, csalánnal, céklával és kerti zsázsával.
    Nálam jó.

-gyöngy-581 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia

Lépj ki a játékból
    Adj egy nevet, User ID-t
    Takarítsd ki a géped
    Várd meg míg visszaírok, addig ne nyisd meg a farmod. 1 perc, ígérem nem varázsolom el).
    1 Dolgot kipróbálhatunk, hátha segít....

17. -gyöngy-581

Köszönöm, megpróbálok egy soron kívüli géptakarítást, hátha megjavul tőle nálam is. Örülnék neki.

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Próbálgatom, nálam minden rendben, első nap volt gond a vidámparkkal, de miután javitották még a ládanyitogatóssal alkalmanként 35-75 zsetont is kaptam... eddig ez nem sikerült.
    Más észrevétel ami kezdettől fogva jelen van: tölgyesen nem látható a függőágy-készitőm, a két jávorszarvas-szinpad és az algaevő harcsa - csak a virág pörög.. etetni-aratni tudok, igy jelenleg nem igazán zavar.
    Amit még tapasztaltam: amikor a váza ikon alatt ládát bontok, utána mindig visszamegy az elejére: nálam ABC-szerint vannak a dolgok, és amikor nyitok egyet, mindig visszamegy az A-betűsökre, akkor lapozok, nyitok és úja visszamegy az elejére... Most még ez sem igazán zavaró, de ha élesben megy akkor sok időt elvesz a ládanyitogatás...
    Ami számomra nem jött be az a piac, én inkább az egyszerőséget szeretem, egyenlőre ez az átalakitás átláthatatlannak tűnik NEKEM ! idővel majd biztos belejövök, addig nézegetem-tanulmányozom...
    Köszönet a fejlesztő csapatnak a kitartó munkáért és a sok-sok türelemért ami hozzánk játékosokhoz kell és kelleni is fog... :)

19. -gyöngy-581

Örülök neki, hogy nálad jó, sajnos nálam a takarítás újraindítás után ilyen:

20. |Tamás|

gyöngy1.png

Ami kisebb érési fázisban van, azokat elültettem, beszórtam minden jóval és ennyi.
    Bal oldali ami előbbre haladott állapotban van, az meg másodpercre pontosan azok az adatok vannak beadva a földnek, ami Nálad van.

Egy kis háttér infó, ahhoz hogy megértsd.
    Hátsó kapuból át tudom írni a dátumokat (mikor ültettem, mikorra érjen le).
    Be tudom szórni minden jóval stb, ahogy Neked is van.
    Grafikát viszont nem tudom változtatni, ha belehalok, akkor sem, azt a gép adja.
    Tehát mondjuk, ha egy növényről egy gifet látsz, az így van megcsinálva, hogy a dátumok vannak átirogatva, frissítjük a játékot, az jelenik meg, újabb fotó stb... tehát kicsit pepecs meló egy-egy gifet előállítani.

Visszatérve.
    Egy alapos géppuceválás után jónak kell lennie.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.