Visszajelzés Bevezetés a szigeti farmmunkába (2.) - 2024. augusztus - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 21.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 30.8.24.
  1. 1

31 szavazat
    14.2%
  2. 2

6 szavazat
    2.7%
  3. 3

2 szavazat
    0.9%
  4. 4

3 szavazat
    1.4%
  5. 5

15 szavazat
    6.8%
  6. 6

7 szavazat
    3.2%
  7. 7

7 szavazat
    3.2%
  8. 8

16 szavazat
    7.3%
  9. 9

31 szavazat
    14.2%
  10. 10

101 szavazat
    46.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Befejezés gomb az egyes szinteken jelenik meg, ha a szint feltételei teljesülnek.
    Nézd őket végig.
    Példa:
    upload_2024-8-24_17-20-49.png

Itt a 2. szint feltételei már teljesültek.

-happy58-, vihence, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  2. hannácska1120

hannácska1120 Utánpótlás-írogató

Szia. Szerintem nézd át hogy minden pötty szines lett-e, mert pont annyi érmét kaptunk amivel mindent ki lehet váltani a boltból. Valószínű még van 2 befejezetlened.

jutka190226 és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

ÁÁÁÁÁÁ meg van a turpisság:music::music::music:
    Túl kell teljesíteni a tervet, a két első karakternél nem adtam meg nekik a maximum mangót:p:p:p
    Most már minden meg van, köszönöm a felvilágosítást:inlove::inlove::inlove:

4. anci0915

anci0915 Aktív író

Szia kukori! Meg tudnád nekem mondani, hogy állatok nullázásához 4 vagy 5 virágfestés kell?

5. Othep

Szia.

Bár nem én vagyok Kukori, de az ólnullázásról itt olvashatsz bővebben:

5 db Virágfestés dekor használatával, vagy 4 Virágfestés és további 20%-nyi érésidő rövidítő együttes használatával az ólak azonnal beérnek normál táppal.
    A további, ólakra ható érésidő rövidítőkről (termékek, felhők) a Bónuszlexikon megfelelő helyén található részletes információ.
    >>KATT IDE<<

-BombadiToma- játékostársunk >>ITT<< összefoglalta pontosan azokat a lehetőségeket, amik 4 db Virágfestés megléte esetén alkalmazhatók.

6. anci0915

anci0915 Aktív író

Köszönöm!

7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Én is megcsináltam az eventet, de a munkás kupon nekem is bent
    maradt, mert csak 3 érmém maradt.
    Nem tudom, hogy tudtak mindent kiváltani a boltból.

8. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!

Szerintem ha nincs meg az érme akkor menj egy segítség kérő topicba és farm név és ID szám megadásával kérj egy ellenőrzést, hogy hogy megtalálják neked a hiányzó érméket. Legyen szép napod.

9. Othep

Szia.

Minden képzést meg kell csináltatni a kis állatokkal, nem csak a megkívántat.
    Az összes pötty legyen színes.
    És akkor meglesz a teljes kiváltáshoz szükséges érme.

10. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Az alábbi képen megmutatom, hogyan kell kinézni az event feladatoknak, hogy mindent ki lehessen váltani az event boltból, azaz minden csiilagos érme a rendelkezésedre álljon.

bubafejgingo, maszilva, Éva0315 és 8 más kedveli ezt.
  11. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Sziasztok. Megvan a Bevezetés a farmmunkába felhősor,megvannak a kihelyezhető dekorok,de nem engedi kirakni,mert azt jelzi,hogy nincsenek meg. Most akkor,hová lettek? Én már egyre többet nem értek sok eventnél. ID 1852423

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Idézek az ismertetőből:
    "Figyelem! A dekorok (+) tulajdonságúak, a felhőre csak azt követően tudjuk feltenni őket, miután területre kihelyezve learattuk pluszos tulajdonságukat!"
    Vagyis: tedd ki őket egy területre, arasd le ahányszor lehet, utána töröld. Ezután fel tudod tenni a felhőre.
    Jó játékot! :)

DevilMókus, vihence, bubafejgingo és 5 más kedveli ezt.
  13. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors segítséget! További szép napot!

Sylja kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!
    Végre leértek a dekorok, és sikerült felhőre tennem. Tulajdonképpen nem volt sürgős, csak zavart az üres felhő :(
    törölni nem szerettem volna a ládák miatt:
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

A nyitásukkor ezeket kaptam. Tovább nem bontogattam, mert minden ládából jóval több van az eszköztáramban, mint ahány most érkezett.
    Sok sikert a tovább bontáshoz :)

15. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Jó reggelt mindenkinek!
    Érmékből adódó tárgyakat kiváltottam illetve a felhősort is, De mikor rámennék, hogy kihelyezzem azt írja nem áll rendelkezésre :(
    Tudd valaki segíteni?
    Köszönöm előre is.
    Üdv
    .rózsabimbó.

16. Teddyke0

Teddyke0 Fórum-zöldfülű

Szia, először ki kell rakni a dekorokat és ha lejártak az aratások róla akkor lehet ráhelyezni a felhőre.

DevilMókus kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    érdemes bejegyzés írás előtt olvasgatni is kicsit, hátha már más is feltett hasonló kérdést. Pont néhánnyal feletted volt már ilyen kérdés, és válasz is.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztus-event-csevegő.25307/page-6#post-1399645
    Amúgy meg az ismertetőben is kiemeltem, és itt a csevegő elején is felhívtam a figyelmet, hogy a dekorok (+)-os tulajdonságuk miatt közvetlenül nem rakhatóak fel felhőre. A dekorok tulajdonságai táblázatban a (+)-os dekor sorában nincs a felhősor megemlítve. Ez minden (+)-os dekorral így működik.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...4-augusztus-event-csevegő.25307/#post-1398892
    Sajnálom, ha Te egyik helyen sem olvastad...
    További jó játékot!

DevilMókus, kigyo51, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  18. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Köszönöm szépen

Köszönöm szépen legközelebb pontosabb leszek

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.24
    DevilMókus kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Tegnap nekilátam az eventnek.;)
    Ma a felhő és a rávalok meglettek, talán holnapra ki tudok váltani mindent.:)/remélem:wuerg:
    Hosszú ideje nem voltam,nincs túl nagy pörgés a fórumono_O:eek:(szokásos szünetem volt:wuerg:)/alapvetően jó ez a játék csak néha kicsit sok időt visz el ...;)
    Van jó pár újítás o_Oamiből 1 szót se értek/Matrica pld/,na majd olvasgatok....:sleepy:
    Alig várom a következő eventetxD
    Hiszen játszani jó;):)

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és inanna11 kedveli ezt.
  20. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. mangót miért nem lehet kapni a piacon?annyir hiánycikk? 40 db hiányzik a befejezéshez.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.