Visszajelzés Bevezetés a szigeti farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 18.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Nem igaz hogy nem sikerült a cikász ebben az eventben sem! Még a tyúkom bóbískolni fog az éjszaka,növény hiány miatt!

ildiko44 és inanna11 kedveli ezt.
  2. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Tegnap este sikerült befejeznem az eventet, mert nem jól számoltam és 30 db eventnövénnyel lett kevesebb ezért bizony mérges voltam. Az azért vígasztal, hogy már nem kell a gép előtt ülnöm, s ha a nap kisüt, még a medencét is megkörnyékezhetem. A hét vége ünnepléssel fog eltelni, mert Magda névnap jön és a hugicám születésnapja. Itt is minden Magdolnának boldog névnapot kívánok!!! Legyen kellemes a hét vége és akinek még munkája van a farmon csak szorgoskodjon!!!

bactriaanus, PZoli64, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Voltak segítőim, meg hétvégét nem akartam ezzel tölteni:p
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;););)
    Felhő learatva, a titokosok még maradnak:D
    Szép hétvégét mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

Sárika555, PZoli64, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  4. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Az eventből kapott talányos ólakból már 132db narancs hód váram van, sima hódvár 93db. Hurrá :mad::mad::mad:Esetleg nem lehetne valami mást kapni?

farmeres53, nolina1965, vihence és 3 más kedveli ezt.
  5. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziasztok sikeresen befejeztem mindekinek hasolokat

böbe764, PZoli64, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Milyen jók lesznek ezek az ólak, eldobálni az átalakítóban, zöld üzemanyag gyártására.;) A Gyopárvölgyben....

bactriaanus kedveli ezt.
  7. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem értek valamit! Ha csak rostmályva kell a malomtermékhez, akkor mire való a másik eventnövény? Vagy az elején elnéztem valamit és választani kellett? Bocs, de vendégeim voltak eddig és csak rohanvást aratgattam, valamit elnéztem.

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmertáska event növény a fő termelendő növény, ez kell az állatok képzési feladatához (Vetés). A Csevegő első oldalán számítást is találsz. Kell az Öntözőkanna felreppenő a Metszés feladathoz, ami a Főfarmról és a Szédült szántóról érkezik, valamint Mangó gyümölcs a Betakarítási feladathoz.
    A Rostmályva a malomtermékhez kell, de ezt nem muszáj termelned, mert a malomtermék az Állatok ébresztéséhez kell, de ez megtörténhet alkalmanként 2 db szupertáppal is, ha abból rendelkezel elegendő készlettel.
    Az event ismertetőt ITT találod, szánj rá pár percet, hogy átolvasod.
    Sikeres eventet :)

9. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm, valahogy ez nem jutott el a tudatomig, hogy a képzésnél kell...ezért is nem tudtam időnként letenni az állatkámat. Bocsánat az értetlenkedésemért. Ez van, amikor csak fél fejjel és fél szívvel vagyok itt.

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    semmi gond - a lényeg, hogy most letisztázódott Nálad is. Az eventből van még idő, hajrá a folytatáshoz.

krisztabanya és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Szalmaember

Szalmaember Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egész jól haladok. De... Nem tudom befejezni a képzést egyetlen állatnál sem.-.- Szürke a gomb, akárhogy is akarom nem müködik.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor tudod a képzést befejezni, ha alul és felül ugyanannyi pötty van. Alul mutatják a pöttyök, melyik képzésből hányat kell elvégezni. Felül pedig azt látod, Te már hányat végeztettél el az állataiddal. Ahol kevesebb a pötty felül, mint alul, azt a képzést kell elvégezned, és utána lesz csak zöld a gomb.

Utoljára szerkesztett: 22.7.23
    vihence, nolina1965, bactriaanus és 4 más kedveli ezt.
  13. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Simán fogd meg az állatkát az egérrel és vidd oda, ahova engedi, nem kell a szürke gombra kattintani.

14. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    hoztam Neked képet, hátha ez segít: nekem a Koalámnál most lett zöld a Befejezés gomb, a 2-es szinten. Alul a barna részben látszik a szinthez szükséges elvárás, felül a Koala mellett a sárga részben a már elvégzett tevékenységek. Metszésből és Betakarításból már előrébb járok, az eventgazra kellett várnom, hogy a Vetésben is megszerezzem a két pöttyöt. Most meglett:
    Miután megnyomtam a Befejezés gombot és átvettem a Szint teljesítésért az ajándékot, már a 3-as szint a teljesítendőm - van még mit tenni :)
    Szerencsére van még időnk okítani az állatkákat. Hajrá Mindenkinek!

vihence, nolina1965, bactriaanus és 3 más kedveli ezt.
  15. Szalmaember

Szalmaember Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. Jobban utána néztem. Ééééééss tényleg! Nem volt "elég pöttyöm". :D Van amit kimaxoltam és azért nem tudtam oda húzni az állatkát. Nem figyeltem. Van még mit csinálni.

16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Legkésőbb holnap én is végzek az eventtel :music: Nem ez a legkedvesebb eventem, de ez most tetszett, az érési idő is okés volt, a felhő is elfér, örülök, hogy végre nem Baha TP-t lehet vele szerezni :D Egyébként felröppenő is volt bőven, de azért az első nap gyorsan csináltam pár 0 perces kört :music: Jó kis event volt, nagyon sok szupertrágya sem kellett hozzá, a szupertápot meg majd pótlom, ha nem felejtem el a Fürge malmot :D

vihence, bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  17. McTeknös

McTeknös Aktív író

Sziasztok ! Lehet, hogy már kérdezték, de nem olvasnám végig. Az event ismertetőben 1720 farmernővény kell a koala 3 színtjéhez, de ha odahúzom, akkor csak 940-et mutat. Most akkor melyik a jó ?

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertetőben az egyes haladási szintekhez szükséges összes növény/felröpi/mangó mennyiség van. Ez sokszor több képzést takar. A koalánál a 2. szinthez 2 kék pötty kell, a 3-hoz már 4. Szintlépéshez tehát kétszer kell képezni vetésből. Ez kerül először 780, utána 940 növénybe. Ezek összege a táblázatban látható 1720.

19. McTeknös

McTeknös Aktív író

Köszönöm szépen.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. damien

damien Haladó

Soka farmról még mindig nem lehet belépni. Folyamatban van a javítás?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.