Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) biztos vagyok benne, hogy lesz táblázat, és megkapjuk az elérési utat :) akinek meg egyszerűbb, majd ír ide a csevegőbe, én meg összecsipegetem, amíg össze nem áll a teljes táblázat :)

Kincső52, Ditti58, GYuGYu1003 és 14 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ismerve az eventezési tempómat talán a segítségetekre tudok lenni pár variációval a társaságnak :D

Ditti58, GYuGYu1003, Gio és 15 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Valamiért az dereng, hogy Toma csinálta hozzá az alap táblázatot a robotosnál. Ha nem ő volt, elnézést kérek a készítőtől!
    Tudom, hogy kezdetben voltak vele gondok, mert a kitöltők nem egységesen csinálták, de aztán belejöttek azok, akik hozzányúltak. Amikor készen lett, le is zárta a készítője. Utána csak olvasni lehetett, szerkeszteni nem.
    Modiként nem csinálhatom meg én a táblázatot, de ezt értitek úgyis.
    Abban viszont most is szívesen segítek, ha valamit ellenőrizni kell. Akár úgy is, hogy lesz egy oszlop arra, hogy "modi jóváhagyta", vagy vmi ilyesmi.

Egy szó, mint 100, ha lesz miben dolgozni, segítek. Nem akarom senki kezéből kikapni a munkát és a tesztelés örömét. Inkább csak a háttérben figyelek arra, hogy ami benne lesz, az jó legyen. Ha így megfelel(ne) nektek.

Lillapilla73, Ditti58, GYuGYu1003 és 36 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, én csináltam, megcsinálom most is. Itt a link: https://1drv.ms/x/s!AhW-KqNt7_XlgRD8sLF_MOfvKOh3
    Ebbe a táblába bárki beírhat.Ehhez a link megnyitása után ki kell választani a táblázat felett látható "Munkafüzet szerkesztése", majd a "Szerkesztés böngészőben" opciót.
    Létrehoztam egy "Kémikus" és egy "Ellenőr" oszlopot. Aki kitölt egy sort, írja be a nevét a Kémikushoz. Aki egy meglévőt magánál is megnéz, ellenőrizze a felvitt adatokat, majd írja be a nevét az ellenőrhöz. Az ilyen ellenőrzött sorokat átmásolom egy másik, nem módosítható táblába - az ilyen sorokat majd színezéssel megjelölöm. Ha minden adat megvan, ezt a táblát is lezárom, és megjelentethetünk a fórumon és OneDrive-on is több, többféle szempont szerint megjelenített táblát, ami már nem módosítható. Azt hiszem, ilyen módon elkerülhető a robotos eventen tapasztalt káosz.
    Fontos: kérek mindenkit, hogy a táblában ne módosítson semmit! Ne rendezze, ne formázza. Majd a kész táblát le lehet tölteni saját gépre, és azzal ki-ki azt csinál, amit akar, de ez a közös munka terepe, így senki ne akarjon a saját maga kényelméért tenni. Ha ez nem működik, a táblát le fogom zárni.
    Ugyanakkor várom a javaslatokat, hogyan tehetjük a táblát használhatóbbá. A nyereményeket egy listából lehet kiválasztani, ami gyorsabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Utoljára szerkesztett: 16.10.18
    KISHONŐR, Lillapilla73, Galaxika és 48 más kedveli ezt.
  5. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok ,szép napot .

Jó kis eventnek nézünk elébe a gazok mennyisége viszonylagos rövid érésú idejüknél fogva azt hiszem nem fog gondot okozni , persze ez is egyéni kinek mennyi ideje jut a játékra. Felröppenő mennyisége már egész más, mivel a rövid gazok nem fogják ontani.
    Tudom ajánlani mindenkinek csinálja, még akkor is ha esélye sincs végig vagy a felhőig vinni , sok hasznos dolgot ki lehet szedni. Sikeres eventet mindenkinek .

A holnap nyiló Banyatanya vendéglő mester séfjének Szörny Szidornak néhány ajánlata :
    - Sült zombijuh borda piritott horror gazzal, vámpir paradicsom szószba
    - Holdharmatba párolt rácsos bűzcsáp, fojtó fú mártással
    - Piritott lábgomba fejek, hidegen sajtolt vérpáfrány mártással
    - Rémtök krémleves, meghintve izzó penészkével

nagymami2, KISHONŐR, Kincső52 és 27 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Persze, hogy értem :)
    A táblázat szerkesztését nem merem felvállalni :D reméljünk jön valaki aki nálam jobban ért az Excelhez és annak megosztásához, ez nálam gyenge pont, de beleírni simán tudok, és gondolom lesz is mit :D
    van dolgom nekem is máshol ami lefoglal, nem írom ide, hogy mi. A tapasztalataimat viszont szívesen megosztom, ha úgy érzitek, hogy segítene másokat.
    Bocs :oops:
    Mire megírtam a választ és elküldtem volna elment az áram és kezdtem elölről az egészet most amikor újra visszajött. :) Közben amikor elküldtem a hozzászólást láttam nem veszett el az első szakasz sem..
    Értem persze, teljesen világos amit írtál. Dolgom nekem is van máshol ami eléggé leköt, ezért is kértem, hogy legyen egy elérhető táblázat, hogy ne kelljen itt hozzászólásokat írnom menet közben :)
    Számomra az Excel eléggé fehér folt nem igazán szeretem készíteni :)
    A linket kimentettem, jó lett a táblázat.
    Kérdezni szeretnék: egy kitöltési mintasort nem lehetne beletenni, hogy hogy lássuk milyen formában írjuk bele a kapott eredményt? (színek, rövidítések, vagy bármi ami a kitöltést egységessé tenné?)

jucus100, Gio, ildiko44 és 12 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Már lehet listából választani, nem kell semmit beírni, csak a farmnevedet.

Gio, Kukackukac, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  8. vica011964

vica011964 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nincs medúzagyümölcsöm. Honnan tudok szerezni?

9. BackOffice

Ha valaki megnyitja a linket, a DA oszlop 3 cellájába jut. :( Aki nincs képben a táblázatokkal, meglepődik, hogy nem látja az elejét.
    Tudsz másik linket adni, ahol a kurzor az elején áll?

Gio, ljanika6, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Pont ezen akadtam fent én is.. mert amit látok ott nem igaz az, hogy csak farmnevet kell beírni :)
    PS: megtaláltam az elejét, már képben vagyok, köszönet Bekonak érte :D nevettem magamon egy jó nagyot :D

ildiko44, ljanika6, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Köszönjük :) Ez így nagyon jó lett! :inlove:

Gio, ljanika6, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Medúzafűz
    Beszerezhető a Jack boltjában: 30 Trutyiszörny, 1750 Fojtófű, 2000 Gombszem, 3000 Holdharmat, 1000 Gülüszem
    Érési idő: 5:30 óra
    Termény: 4 db Medúzagyümölcs
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Tapasztalatpont: 100 TP
    Pajtaértéke: 250 CSP

Gio, -kaktuszable-, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

A link megnyitása után ki kell választani a táblázat felett látható "Munkafüzet szerkesztése", majd a "Szerkesztés böngészőben" opciót. Ezt elfelejtettem leírni, mindjárt pótolom.

Gio, genka53, Melan és 6 más kedveli ezt.
  14. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

kérdés: lehet hiba van a nyeremények kiirásában? a 120 feladatnál azt irja

első próbálkozás--------------sokadik
    800 fa ------------------------ 1000 fa

mindenhol több vagy értékesebb dolgot ad az első próbálkozásra. Itt viszont a sokadikra adja a többet. Jó ez igy?

bár most látom van ez máshol is. pl. a 118 feladatnál vagy a 77-nél. sőt 67-nél is.

Hát ha hibátlan a kiirás akkor érdekes, hogy többször rakom ki ugyanazt és többet kapok mintha elsőre rakom ki. Huh ezt jól "érthetően" megfogalmaztam

Utoljára szerkesztett: 16.10.18
    Kincső52, mya100, Gio és 6 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Sok ilyen sor van, főleg a barkácsosok. Úgyhogy én jónak gondolom.

mya100, Gio, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Micsoda sas szemed van! :)
    A táblázat jó. Tamás nem hibázott.
    Meglepő, de így a jó.

Kincső52, mya100, Gio és 11 más kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Már nem emlékszem a robotosra, pedig megcsináltam. Ha emlékem nem csal, nem kedveltem túlzottan.
    Majd menet közben belejövök, mert most még zavaros az egész. Ültetek, röpit várok aztán majd lesz valami.

Az Ingrid az az a kitehető, amit nem is olyan régen meg lehetett venni több másik kitehetővel együtt(tán 4 kitehető volt), s lejárat után ki lehetett tenni 1 felhőre? A felhőt venni kellett? Mert már arra sem emlékszem.
    1-2 hete is valamelyik eventnél kaptunk egy hasonlót abból a szériából.

Remélem jól jön a röpi a holdason. Azt hittem most olyan event jön, ami érinti az egész farmot. Hát nem jött be.

-kaktuszable-, -W-595-, dagi18 és 3 más kedveli ezt.
  18. vica011964

vica011964 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Ez valahogy elkerülte a figyelmemet!

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszönöm

Értem és köszike

Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Azt szeretném kérdezni , hogy a teliholdas betakarításnövelő , hat-e a teliholdas eventnövényre ? Van a raktáromban , jó lenne felhasználni , mert + 2 növényt ad !!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.