Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem hat eventnövényre.

Gio, Sali~*.*, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nagyon szép a táblázat ügyes vagy :) köszönjük.

Egy apró kérés lehetne? Akkor nem küszködnék vele ha már te megcsináltad :)
    Sor számozni lehetne? Úgy könnyebb megjegyezni ill megkeresni majd a kívánt ajándékokat. :)

ildiko44, Farm_Tadity_, Melan és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Teljesen világos minden és működik is, köszi :)

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok eventezők !
    Köszönet Rékucinak, Bekónak és Tominak a táblázatért, nagy segítség lesz minden topicot olvasó és értelmező gazdának ;)
    Tetszik az event, s miután holnapra szabaddá tettem magam szívesen segítek a táblázatban. Én úgy gondoltam ki magamnak, nem csapongok össze vissza, miután a zöld az egyik kedvenc szinem, elkezdem a73. sortól, ahol a zölddel kezdődnek a variációk, így kevesebb is a tévesztés lehetősége. Tehát igyekszem onnan annyit megcsinálni, holnap, amennyit csak tudok. :)

mya100, csio70, Gio és 19 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ahol a színeket felsoroltam, ott van sorszám. A nyereményekhez egyelőre azért nem raktam, hogy ne keveredjen a kétfajta sorszámozás. Amikor kész a teljes lista, akkor majd lecserélem, hogy itt a csevegőben is legyen egy használható lista, de az igazi majd
    -BombadilToma- táblázata lesz :)

mya100, Gio, ildiko44 és 13 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Szívesen segítek én is. Hogy ne legyen nagy kavar a táblázatok között, ezért Toma táblázata szerint a kékkel kezdődőekkel fogok kezdeni ( mert az a kedvenc színem :)), tehát 1-10-ig, úgyhogy ezeket ha lehet ne vállalja be senki más.;)

mya100, csio70, Gio és 14 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Írjátok be magatokat előre ahhoz a pár sorhoz, amit bevállaltok. Akkor más is látja, mit (ne) próbáljon ki. De szerintem 5-5 sornál többet ne vállaljon be senki, és azt is csak akkor, ha azzal, hogy előre beírja a nevét, vállalja, hogy 2-3 órán belül adatot hoz. Aki már most jó előre lefoglalja a helyét, az akkor tegye, ha mondjuk holnap legkésőbb éjfélig meglesz vele. Mi a véleményetek?

Kincső52, csio70, Gio és 11 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Az imént olvastam a farmeramafans oldalán, hogy nincsenek fix kombinációkhoz rendelt fix nyeremények, hanem véletlenszerű, hogy adott recept milyen nyereményt ad. Két felhasználói fiókkal, ugyanazzal a kombinációval, mind a rendszeres nyeremények, mind a bónusz jutalom teljesen eltérő lehet.

A lényeg, hogy mindenkinek magának kell megtalálni, hogy melyik kombináció milyen nyereményt ad. Hát ez így eléggé megnehezíti a dolgot.

>> Es werden keine Rezeptfolgen in der FAQ aufgeführt, denn Ihr müsst selber herausfinden, welche Kombination welche Gewinne bringt
    >> Welche Gewinne ein Rezept gibt, ist Zufall. Das bedeutet, dass man bei gleichem Rezept auf verschiedenen Accounts, auch durchaus einen anderen Gewinn bekommen kann. Die grundsätzliche Gewinntabelle ist in dieser FAQ aufgeführt.
    >> Bei 2 Accounts, mit gleicher Kombi können sowohl der reguläre Gewinn, als auch die Bonusbelohnung komplett unterschiedlich sein.

Esetleg egy moderátor is megerősíthetné (vagy cáfolhatná), hogy valóban ez-e a helyzet...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.18
    Kincső52, mya100, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Várom..:D aztán majd csapatom,.. :D mint Vin diesel..:D

bendi1121, times84, dagi18 és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia Toma.) 2-3 órán belül biztos hogy nem tudok eredményt hozni, éjfélig a 10-t vállalom, de akkor vállaljunk csak 5-t. Most beírom az első 5 sorba a nevemet, ha az jó és ha éjfélig más kitölti a maradékot, akkor csinálok másik sort. Így jó lesz?
    Most olvastam farmerogirl hozzászólását, jó lenne megvárni a választ.

Gio, Sali~*.*, Farm_Tadity_ és 6 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nekem bármi jó, csak egy javaslatot tettem. Amivel a többség egyetért, az fog menni.

Gio, Sali~*.*, Farm_Tadity_ és 7 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Nekem is teljesen mindegy. :)Annyiból lenne jó ötlet előre beírni a neveket, hogy a többiek látnák hogy az foglalt. Aki nem olvassa a fórumot, az úgyis azt a variációt fogja csinálni, amit akar.

Sali~*.*, ildiko44, libuskafarm és 5 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lehet nem voltál elég figyelmes, a táblázat felett van egy kis iromány...

Táblázat olvasatához egy kis magyarázat.
    Adott kombinációt először rakjuk ki, akkor kapunk PL 200 téglát és 300 téglát. (táblázat 2. sor. bal oldali oszlop)
    Amennyiben ugyan azt a kombinációt már másodjára rakjuk ki akkor csak a 300 téglát kapjuk.

tehát ha elsőre rakjuk ki akkor 2 oszlopnyi nyereményt kapunk, ha már másodikra rakjuk ki, akkor csak egy oszlopnyi nyeremény van ;)

Lillapilla73, mya100, Gio és 14 más kedveli ezt.
  14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Uh,totál elveszettnek érzem magam de majd ha több időm lesz olvasok és olvasok.A robotosról lemaradtam anno.A Gombaerdőből 1 területem hiányzik.Mindenképpen elkezdem az eventet :) ...és lesz,ami lesz.Köszönöm a segítségeteket előre is.:inlove:

mya100, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nem vitás, ezt az eventet is megcsináljuk! :D:inlove:
    Hálás köszönet a táblázat készítőknek, közreműködőknek! :inlove:

Láttam 6-10-ig soroknál dagi18 beírta a vállalását, így én az azt követő ötöt, vagyis a 11 - 15 -ig levő sorokat vállalom, amit be is írtam. :D
    A többi hely még kiadó! Csak tessék, csak tessék! Szabad választani! :D:D:D

mya100, Gio, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Genka, no akkor én is beírtam hogy ne árválkodjatok ott ketten.:D

Gio, Sali~*.*, dagi18 és 9 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sokaknál azt vettem észre ez nem jó.. az nem jó..:D én áldom hogy ittvagyunk és haladunk nem keresem a kifogásokat:)

cskati01, Dana64, rencsike982 és 10 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Igen, most már látni a te bejegyzésedet is, azért is hagytam azokat a sorokat, mert olvastalak, hogy azokat te szeretnéd. ;):D.
    Azért kíváncsi vagyok arra, hogy a tesztfarmon mi látszik abból, amit Farmerogirl hozott a Farmerafans weblapról, hogy most tényleg minden random-e?
    Az azért kissé szívás lenne. ;) Jobb szeretem tudni, mit miért csinálok.;):D

Sali~*.*, ildiko44, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sajnos rossz hírrel érkeztem. Adott farmon adott kombináció ugyan azt a nyereményt adja, azonban egymásnak nem tudtok segíteni, mert ott ez már nem garantált. :(

maszilva, rencsike982, mya100 és 15 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia Tamás, köszi. Erre már nem is tudok mit mondani. :cry:

maszilva, Gio, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.