Visszajelzés Csak tejshake! IV. - 2019. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 1.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is köszönöm. :)

Én csövezek keményen. :) Cél? Hmm... A Felhő... :)
    Bár elhanyagolható amit ad. :D De egy felhővel több. :D

szekulagábor, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, szia. Ez nem barna, hanem piros. Csináltam neked egy TP-s verziót, de ahhoz többet kell ültetned. Nincs köze a felhőhöz, csak ahhoz, hogy milyen ajándékokat szeretnél kiszedni. Sok sikert.
    Tomának meg köszönöm hogy végre nagyjából :Degyenes vonalakat tudok húzni, csak még kicsit gyakorolnom kell, mert sokszor elfelejtem lezárni a végződéseket. :)

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szívesen. A végpont után én is gyakran kihagyom a félrekattintást, és az utolsó szakaszt színezem át...
    Még egy trükk: ha a vonal rajzolása közben nyomva tartod a SHIFT billentyűt, akkor a vonalad vízszintes, függőleges vagy 45 fokosan átlós lesz - és szép.

nyuszi63, maszilva, Ribiszke és 15 más kedveli ezt.
  4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Felhő beüzemelve. :D
    Valahol olvastam, hogy valaki nem tudta beüzemelni a felhőt, mert nem talált egy dekort. Kiderült, hogy az egyikből véletlenül kettőt vett, a másikból pedig egyet sem. Egyszer már én is jártam így, azóta türelmesen összevárom az érméket, és csak ekkor veszek meg mindent. A felhőt úgysem tudom előbb használni, csak ha minden megvan hozzá. ;)

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Óóóó, Szent bazsalikom. A Paintot csak erre az eventre használtam, legközelebb talán félév múlva használom, addig meg mindent elfelejtek, amit eddig tanultam.:D Az Alakzatokat már nem felejtem el, mert az már berögződött.

6. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Köszönöm !

Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) látod, hogy nem megoldhatatlan a 3 kör? ;) Tegnap délután én is begyűjtöttem a felhőt, most pedig a 2. kört fejeztem be, és termelgetek tovább :)
    Sokan panaszkodnak, hogy lehetetlen Pannit szerezni csere alkalmával, és akkor is a fél farmot kell odaadni érte. Aki ügyes volt, már előre begyűjthetett (lefoglalhatott) egyet, vagy akár többet is (ha több farmon is játszik), csak aratni kell/kellett hozzá, nem volt szükség semmi extrára (pörgetés, sz.trágya, bónusz, vásárlás...), és ez csak egy, a sok lehetőségből...

Gio, Fatther, Hagymácska55 és 7 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Jártam már én így, azóta én is egyszerre veszem meg őket :)

MamaMeseKertje, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Másfél körrel azt hiszem megelégszem...:music: A felhő és egy kupon a beszerzett dolog...
    Lenne visszaültetni gaz.... :p de most már érik már... utána meg majd még meggondolom...:music:
    Hosszú még az idő...8)

kovacstne, Sanyat, eko19 és 2 más kedveli ezt.
  10. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, beszereztem az utolsó dekort a felhőre, tanulok a hibámból, majd én is egyszerre veszem ki őket, és ne ér baleset. Nem akartam, dupla kört csinálni, de késő bánat. Azért még a kuponokat begyűjtöm, és elég volt.

Gio, kovacstne, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Esetleg cserenapon hasznát veheted majd a + dekornak;)

MamaMeseKertje és Hagymácska55 kedveli ezt.
  12. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Én is a cserére gondoltam, de egyelőre a dekorokat szoktam csereberélni a tp -jük alapján a kergén, és a kincses szigeten.

Kuzdern, MamaMeseKertje és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok! Felhő üzemel, a következő aratással meg lesz a második kör is. Laza event ez és takarékos, mert nem kell különféle trágyákat használni, napi három aratással (néha négy) is lehet haladni.
    Most már elmondhatom magamról, hogy nem vagyok egy százas. Mert 200-as lettem! :D

Gio, nyuszi63, Sikka1 és 18 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Akkor duplán 100-as vagy, gratulálok :)

Benedek75, Gio, Sanyat és 4 más kedveli ezt.
  15. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Gratulálok!!!
    Most jön a neheze, 7-800 milliós TP:)
    Óriási problémám van!!!
    Kész lettem és a felhörevalók nincsennek meg:( Csomagot kell vennem??????? Bánatos vagyok:((

Kuzdern és szekulagábor kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Ki kell váltani őket a boltból;)

Kuzdern és szekulagábor kedveli ezt.
  17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Én is gratulálok! :inlove:
    200 felett van néhány újdonság! :D

Gio, -ágianyu33-, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Szívből gratulálok! :inlove:Most kell majd csak igazán felkötni a gatyót, ;) bár először pianóban megy tovább a kerék, de utána jól beindul a lépésekhez a TP-igény. ;)
    Hajrá! További sok sikert! :D:inlove::inlove:

Gio, Fatther, bendi1121 és 3 más kedveli ezt.
  19. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Gondoltam:) Köszönöm szépen:)
    Rájöttem, kezdem elölröl:) Nincs elég "pézem":)

Gio kedveli ezt.
  20. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Holnap karbantartás 9-12 között. Ennyivel meghosszabodik az event?

soresne, Gio, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.