Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Aug 8, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sicc!

Sicc! Fórum-zöldfülű

Tök jó én csak keverek, játszom Mégis meghalt minden 24 óra, nem tudok belépni

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kifejtenéd ezt a problémát kicsit bővebben, érthetőbben?
    Farmnevet és ID-t is hozz valamelyik Segítségkérő topikba, pl. ebbe (katt):
    Minden egyéb kérdés ide

3. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Igen, én sem maxolok, mert nem lehet. Költeni meg érthető okoból nem fogok. Toma biztos jól meg ügyesen számol, de én a saját készleteimet/lehetőségeimet veszem figyelembe és ezalapján számolom, hogy mennyi aratás kell.

4. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Én maxolok, ha tudok és nem rajtam múlik ha nem tudok. A felhalmozott javaim megengedhetnék, de ehhez az kellene, hogy időben be tudjak lépni. Ha már nem lesz több akadály a belépésnél, most is kész lesz, bár tényleg sok zöld csepp és egyéb bónusz bánja. Ha nincsenek gondok akkor is kellett volna plusz de nem ennyi. A kicsiken elengedtem ott nincsenek felhalmozott javak jutok ameddig jutok. Nem számít, de bosszantó.

juliannakoczkas and ^^Ayumi^^ like this.
  5. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Meg lett nagy nehezen a felhő. Mostantól az eventek felejtősek. A gazdakörit csinálom, ha nem megy a játék ott nem idegelem magam.

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Amint te és sokan mások elhagyjátok a játékot, akkor a foglalkozás elérte célját.:(
    Probáld megválaszolni a kérdéseket magadnak a támadásokkal kapcsolatban. Ki/Kik? Miért? Mikor?

Ha, gondoljátok, akkor töröljetek8)

vihence and fankostepsi like this.
  7. Bridg

Bridg Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hol lehet megvásárolni a különleges kosarat?

Nekem is akadozik a játék, eléggé idegesítő.

Üdv: Bridg

8. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

csak javaslatképpen: az elmúlt időszakban rengeteg a probléma, 13 év ennyi gond még nem volt. Már nem bosszankodok, hogy nem tudom befejezni az eventeket, egyszerűen elengedem. De a problémák nem a gazdákon múlnak, ezért a játék üzemeltetője a felelős, még akkor is, ha rajta kívül álló okok lépnek fel. Amit korrektnek gondolok ebben a helyzetben: legalább a játék kiesési időszakára +1 növény, állat...stb. Sokan sokat költünk erre. Ami elfogadhatatlan, hogy a kapott kompenzációs csomag szinte semmit nem ér: 50 szupertrágya, 30 kacsa kata kacsa, pár pörgetés...stb. Ezen kellene elgondolkozni!

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Megjöttem a strandról :)összejött a felhőre való érme...xD

10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Még mindig ültetgetem az eventnövényt és szórakozok a csövekkel. E-gaz és kulcsok függvényében.Mivel csillagos érmére már nincs szükségem, mert minden dekor ki van váltva 2x, így a cseresznyés érme a cél. Ennek megfelelően teljesen lebutított pályákat csinálok,- hisz a célom eljutni A-B- be, a legkevesebb csővel-, hogy megkapjam a cseresznyés érmét. Így, az üzletben még tudok vásárolgatni...
    Ha, nem zöldül ki az indítógomb én előre, vagy hátra szoktam egyet lépni. Ez mindig aktiválta az adott pálya beadás gombját.

Sikeres befejezést kívánok mindannyiunknak!:)

Szia! Az event felületén is van egy vásárláshoz irányító ikon.
    A piros kosárra kattintva, a kombájn, majd a szezonális árucikkek alatt is megtalálod a kosarakat.:);)

Sikeres játékot kívánok!

Last edited: Aug 13, 2023
  11. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha erre a Különleges kosárra gondolsz, a Hírek felületén tudod elérni, lehet, hogy a belépésed után a jobb oldali nyilacskával lapoznod kell.

upload_2023-8-13_18-37-19.png

GA-BI-O-Farm and aida2330 like this.
  12. kertész82

kertész82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Én azt nem értem, hogy addig, amíg teljes mértékben meg nem oldódik a probléma, miért van egymás után ennyi, ültetős event. Elkezdem, csinálom, pörgetek egy 200 %-os terménybónuszt, vagy épp felhasználom ami van, aztán megőrülök, mert nem tudok belépni, annyi a bónuszoknak is. Ma az ajándékot is most sikerült kiváltanom, ill. a szezonbérletet beváltanom.
    Lehet, hogy törölve lesz a hozzászólásom, vagy a kutyát sem érdekli, de dühítő.
    Bocsánat, de eléggé felbosszantottam magam.
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek!

13. urszin

urszin Utánpótlás-írogató

szia
    nem tudok belépni ezt nem hiszem el
    lesz megoldás még ma erre a problémára
    köszi

juliannakoczkas and elefáni like this.
  14. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Megint nem lehet belépni, nem hiszem el ,mindennap veszik az összes bónusz, erre már nincsenek szavak. Megüt a guta!

15. elefáni

elefáni Utánpótlás-írogató

Szia ! Sajnos egész idáig tudtam nyomatni. Kipörgettem mindegyik farmomra + bónuszokat, 6-7-8-9 db növényt arathatnék, talán éjjelre meg is lennék így az eventtel, de megint csak 45%-on pörög a virág és nem lehet belépni ! :wuerg::cry: Tele a hó cipőm, hogy minden estefelé már ez jön, néha napközben is ! Sajnálom, hogy ilyen hozzá nemértő programozókkal van dolgunk, hogy így szívunk mostanában mindennel ! Olyat tudnék írni, hogy rájuk szakadna az ég !! :cry::wuerg::mad:

16. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Én három napja egyáltalán nem tudok semmit csinálni a farmomom.Belépni belépek,de a munkás kupont se váltja be,egyik területre sem enged belépni,rackó ajándéka sem látható,hogy átvegyem,a farmarany fáimat sem tudom leszedni napok óta.Három farmot csinálok és mind a háromnál ez a helyzet sajnos,ami nagyon dühítő.Az elveszett farmaranyakat is fogják kompenzálni???Jó lenne már,ha visszatérne a régi állapot,amikor örömmel és jókedvvel játszhattunk,mert régen ilyen problémák nem voltak.A kezdetektől játszom ezzel a játékkal mert nagyon szeretem,de ami régen örömöt és kikapcsolódást jelentett az mára már átment dühöngésbe és idegeskedésbe.
    Gazda:mirtil00
    ID:12282243

17. elefáni

elefáni Utánpótlás-írogató

Szia ! Nem vagy egyedül !! :cry::wuerg:>:(

18. apcimama

apcimama Junior szaki

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Én bent vagyok, de nem tudok semmit csinálni mert pörögnek a virágok. Ez már tényleg SOK!

juliannakoczkas likes this.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én még mindig bent vagyok és vetek-aratok, félek kilépni8)vagy ha én kilépek más tud bejönni:music:oké kilépek

Thread Status:
Not open for further replies.