Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 8.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sajnálom, hogy csak ez ment át a hsz-omból. Megtaláltad azt az egy pontot, ami újabb elégedetlenségre adhat okot.

vihence és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Én még csak a kilences szintnél vagyok, nem tudom mikor tudom bepotolni munka mellett, napi kétszer tudok aratni és abból is az estiek usztak a levesbe...:oops: Ez van, sajnos aki dolgozik mindenhol hátrányba van.:cry:

3. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

És megint áll! Épp csövet fektettem.... és semmi.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Próbáltam optimista lenni, de nem jött össze. :(
    Keresek valami csőhálózat szerelőt. :D

dudute2, -kaktuszable-, anci0915 és 11 más kedveli ezt.
  5. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Aratni is kellene, inditottam Jack-et + szupet trágya .... és most Sanyi......

6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Újra élő a játék.

7. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

működik

8. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Igen, én szerencsés vagyok, hogy tableten Firefox büngészővel, ebédszünetben tudtam munkában aratni... de így is két kitehető, felhő... ez a max.

Köszönöm a kedves felajánlást, igyekszem nem elfelejteni :D:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.23
  9. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Sziasztok, sajnos én sem fogom tudni befejezni az eventet, bár mindent megtettem, reggel is fél ötkor keltem, hátha betudok lépni, de nem:( Akkor eszembe jutott egy vers címe: Minek nevezzelek! Azt nem mondom meg minek neveztem!:):):)

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én is akkor keltem, nekem privátban sikerült dolgoznom.

11. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia, félhétre mentem én is melózni:)Ma 1 aratásom volt, Így nehéz:)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

A magam részéről csak egy szót írnék még: kicsinyesség. Túlságosan jóra sikeredett egy kitehető, félúton közlik: sorry, nem akarunk ekkorát adni. Láda megnyerhető: sorry, mégsem kapjátok meg, mert másfél kör a minimum, hogy felhő+rávalók legyenek, nehogy már piccolót is kapjatok(megjegyzem: a piccolot is tegyék oda, ahová én gondolom). És amit nem tudok elfeledni: a nőnapi szerszámosláda........Hosszabbítsák meg a saját szenvedésüket.

Jav. lehagytam a zárójelet.:)

Anulu73, Caccus, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  13. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

A 9. és a 10. megcsináltam, de nem engedi újra kezdeni. A csövek meg vannak (azt hiszem), de mit kezdjek velük, ha továbbra is ilyen akadozva megy a játék? Frissitettem, ki- be léptem, a helyzet változatlan. Ha nem a saját hibámból nem tudom befejezni, akkor ajándékba megkapom a felhőt? xD

Csoda történt, kipipálva a 10. is, de hogy kell újra kezdeni? Bocsánat, de megtaláltam az újrakezdés táblát.

Utoljára szerkesztett: 14.8.23
  14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Talán ha lennél olyan kedves és átfáradnál, egy segítségkérő topicba, akkor talán még segíteni is tudnánk neked.
    Az se lenne gond ha leírnád a szükséges adatokat az ellenőrzéshez.

Sylja, vihence és zsani_apja kedveli ezt.
  15. anna640328

anna640328 Törekvő

Nem voltam elég figyelmes. Ha az elején eljut a tudatomig, hogy 10 lejátszott kör nem elég ahhoz, hogy meglegyen a felhő és a 3 rávaló, biztos nem kezdek bele. A leállás alatt elment a 200%-os bónuszom is. Nem biztos hogy meglesz a harmadik kitehetőm. Így jártam. Eddig költöttem elég sokat a játékra, a kezdetektől játszom, de kezd elmenni a kedvem az egésztől. Sajnos ez az egy kikapcsolódási lehetőségem van, lehet keresek valami mást.

Caccus, [erika05], rudcsi24 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes a csevegő első néhány oldalát mindig elolvasni, mert ott már legtöbbször leírják egyes játékosok az event teljesítési taktikájukat, a hozzá tartozó matekot, vagyis, hogy mihez miből mennyi kell. Ezek alapján a lehetőségeidnek és a farmod felszereltségének figyelembe vételével meg tudod tervezni a te játékodat.
    Ennél az eventnél is már az elején tudott dolog volt, hogy a felhő a rá való dekorokkal 16 minijátékot igényel. Vagyis mivel egy menet 10 minijátékból áll, még egyszer el kell indulni rajta + 6 db teljesítésével.
    De ne csüggedj, mert az eventet 1 teljes nappal meghosszabbították, és ezért nem kedden 22:00-kor, hanem szerdán 22:00-kor zárják le. Másrészt, mivel a dekorokat duplán ki lehet szedni az eventből, a felhőt és amit csak tudsz, váltsd ki, a még hiányzó dekort meg cserenapon meg lehet szerezni - amennyiben remélhetően cserélhető lesznek ezek a dekorok.

Kuzdern, Sali~*.*, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  17. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Képzeld, én most értem el ezen a vacak szolgáltatás mellett a 16. pályát a paszulysorért. Most büszke vagy? Tapasztalt....

18. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Az eventcsevegő 1. oldalának legalján, a 20-as hozzászólásban Toma leír takarékos lehetőségeket, majd próbálom a linket is idetenni. A táblázatban látszik az is, hogy mennyi csődarab szükséges. Egy számolást megér, hamar kiderül, hogy ha be lehet jutni mindig a játékba akkor az event végéig összejön-e a szükséges hozzávaló mennyiség.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csak-tejshake-vi-2023-augusztus-eventcsevegő.23897/#post-1336593

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. miszon21

miszon21 Utánpótlás-írogató

megint leállt a játék...

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    hol tapasztald ezt? Kliensen vagy böngészőn játszol? Frissítést próbáltad?
    Én böngészőn most gond nélkül be tudtam lépni.
    Nem lehet, h csak pillanatnyi leszakadásod volt az internetes hálózaton?
    Kérlek, a jövőben ne a csevegőben jelezd a belépési problémát, hanem a Hiba topicban, az event csevegő nem erre való.
    Köszönöm, ha így jársz el :)

vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.