Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 8.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anna640328

anna640328 Törekvő

Köszönöm, igen, volt hogy takarékos megoldást választottam. Viszont nem tudtam mindig a gép előtt ülni, meg a fránya leállás is..... bónuszt nem adott a kerék, hiába pörgettem...Egy bónuszom volt, amit a leállás elvitt. Mindegy, ma még csinálom, lesz ami lesz.

juliannakoczkas és babar.bandesz kedveli ezt.
  2. anna640328

anna640328 Törekvő

Köszönöm, talán az egy nap hosszabbítással meglesz a felhőre való. :) Szép napot :)

juliannakoczkas és genka53 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Engem már csak a matrica hajt! :D

gyemant1, tandem6, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  4. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    A felhőm meg van nekem is + 1 kitehetőm a másik kettőt ma megszerzem .
    Örülök a hosszabbításnak mert egy kicsit meg csúztam az eventel ,így bítos betudom fejezni

5. apus54

apus54 Utánpótlás-írogató

Engem is de még csak 3 van :D

szida57, inanna11, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  6. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Eventismertető szerint Az event vége (várhatóan): 2023. augusztus 16. (szerda) 22:00 óra , már váltott is az eventóra, 36 óra van még hátra, én holnap estig még termelek, kiszedek a boltból amit tudok

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. katica063

katica063 Törzsjátékos

Mondjuk nem 1 napot veszítettem! Így nemigen lesz meg!:)

juliannakoczkas és kovacstne kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Meg van a felhő,igen nehéz szülés volt! Álmomban ne jöjjön elő ez az event sem.!!!>:(Továbbra is gyűjtögetek,hogy segíteni tudjak másoknak is!!

tandem6, inanna11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Pirike!
    Hát már miért ne? Olyan izgi, amikor a csővezetékben ott bugyog előre a tejci, meg a kakaó, meg a finom eper- és vanília bólé! ;):inlove:

Sziasztok!
    Én meg a matricára hajtok! xD:D:inlove:

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én már várom a kárpótlást nagyon,nem a hosszabbítást.A tejet nem szeretem,de dolgozok.Ha valaki megszorul a tejcsatornába nagyon,írjon időben,hátha kitehetőben tudok segíteni!

genka53, inanna11, Baktati és még 1 ember kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Úgy látszik sok idő kell nekik mire kitalálják hogy milyen "bőséges" legyen a kárpótlás.;)

inanna11, Mazsola71, Laca-farm és 2 más kedveli ezt.
  12. PBerti

PBerti Haladó

Nekem sem megy most böngészőben csak kliensen

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én be tudtam most lépni böngészőben a játékba és nem látok problémát. Kérlek, próbáld meg Te is újra.
    A Játékostársnak írt kérésem Rád is érvényes (ha már pont azt is idézted be).
    Belépési problémák jelzésére nem megfelelő hely az event csevegő topik. Kérlek, a jövőben Te is a Hiba topicban jelezd ilyen jellegű problémádat.
    Köszönöm, ha így jársz el.

vihence, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Akkor majdnem egyforma cél vezérel minket. :D

genka53, kovacstne és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. borbiroeva

borbiroeva Utánpótlás-írogató

üdv. Mindenkinek! Megcsinaltam az egészet és én csak két félét tudtam venni, a felhõsort meg a kávéházi táblát tudtam megvenni, nem adott annyi érmét, pedig mind ki van pipálva.

16. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Képet nem csatolok, de eskü 4 matricám van :) Igaz nem hajtottam rá :)

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a "megcsináltam az egészet" egy menetet, vagyis 10 minijátékot jelent nálad, akkor az kevés, hisz az event leírásban is egyértelműen kiírták, meg a csevegő első hozzászólásaiban is az szerepel, hogy a felhő és a rá való dekorokhoz 16 játszma kell.
    Gyorsan láss neki, és csináld meg a hiányzókat, hogy működőképes legyen a felhőd! (Mert nem biztos, hogy cserenapon meg tudod szerezni hozzá a hiányzó dekort, hogy teljes legyen a felhő, mivel a dekor vagy küldhető lesz, vagy nem.) :)

Szia!
    Matrica nélkül nem is event az event! ;)xD:D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 15.8.23
    vihence, GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Szia!
    Vagy csak mindenki nekem küldi majd. :D ;)
    Kár, hogy nem lehet választani a pályák között. Felhő után csak az elsőt csináltam volna. :D

*********legszebb*********

Azt hiszem, megtaláltam a végét. Nagyon szórakoztató event volt. persze ehhez kellett, hogy szabin vagyok. ;)

Utoljára szerkesztett: 16.8.23
    vihence, Sali~*.*, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. apja_72

apja_72 Aktív író

halo!
    Nem akarom már szétszerkeszteni magam. :D
    Most tényleg búcsúzom bocitól. Hat matricát tudtam szerezni. Nem sok, de több, mint az öt. :D ;)

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.