Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 8.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agi770

agi770 Törekvő

Emlékszem kezdő koromban nagyon kevés eventet tudtam végigvinni. Akkor sem volt minden rózsás. Pl jó pár éves, vérverejtékkel megszerzett felhősorok napi kb 8-10ezer TP-t adnak xD A dekorokat ezekre csak azután tettem fel, mikor már nem volt helyem külön kitenni. Annyival könnyebb dolgom volt, hogy nem futott event-event hátán mint manapság. Még így is jó párat kihagytam, olyanokat is amivel hosszú távon jól jártam volna. Szóval kitartás:)

ildiko44, marcsi152, egresinebobe1 és 5 más kedveli ezt.
  2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a számolásokat, az ábrákat, a sok-sok segítséget.

A növény alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58
    Naponta 3-4 körrel lehet számolni.
    Egy kör hozama csatnival 1.212 db növény. A 3-4 kör napi 3.636 - 4.848 db növényt jelent.

Ajánlatos előre megtervezni, hogy mit szeretnénk "kivenni" a játékból, mert nem "olcsó" a játék.
    Könnyű beleesni abba a hibába, hogy mindent szeretnénk, de nem tudjuk befejezni a játékot.
    Kérdés, hogy cserenapkor utólag be lehet-e szerezni a felhőre a dekorokat?

A célom a felhő és a dekorok duplán. Ez összesen 251 Csillagos érme

A bolt másik részéről a:
    Szezon jutalompontok: 12 x 8 = 96
    Szezonzsetonok: 2 x 20 = 40
    Neon ólak ládája I.: 1 x 30 = 30
    Neon ólak ládája II.: 1 x 35 = 35
    Farmbónuszláda I.: 3 x 10 = 30
    Farmbónuszláda II.: 1 x 30 = 30
    ÖSSZESEN: 261 Cseresznyés érme

A kettőt összevetve 27 pályát kell teljesíteni.
    Ebből lesz 268 Csillagos érme és 270 Cseresznyés érme.

A Toma által tervezett pályákat veszem alapul. Néhány helyen valószínűleg változtatok az útvonalon, de nem sokat.
    Igyekszem gyorsan letermelni a növényeket Toma tervének megfelelően, utána ráérek a röpiket gyűjtögetni és ha
    kell a többlet növényt letermelni. Amaránttal várom a kezdést.

Toma számaival ehhez kell:
    Egyenes cső 320 db
    17.600 Bambuszrúd és 960 Villáskulcs
    Hajlított cső 277 db
    19.667 Bambuszrúd és 831 Villáskulcs

Összesen: 37.267 Bambuszrúd és 1.791 Villáskulcs

Sok sikert, jó játékot!

3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Piccolo kár, hogy nincs, a legutóbbi nyitásomból Tündér termálforrás, Végtelen kincskeresés, Varázskalap, Pogó-show, virágos dallamok, Pocok légyfogó, Kicsobbanó öröm, Farmaranyfa lett. A maradék nyolcat ki se merem tenni, félek a nagyobb valószínűségű multitaszkok és egyebek lesznek majd belőlük.

Boccio71, Kuzdern, agi770 és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem volt ez rossz nyitás;) A következőben is biztosan lesz kedvedre való;)
    Eventre fel;) Aki pedig kihagyja annak jó pajta töltést!

ildiko44 és aida2330 kedveli ezt.
  5. agi770

agi770 Törekvő

Ez nagyon jó! Én sem panaszkodhatom, az utolsó öttel ugyanilyen jól jártam. :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Csak tejshake VI.” event élő!

Kéjük, hogy 14:00 órakor egy új belépéssel lépjetek a farmra!

Ellenőrizzétek a hírek menüt, az eventórát és az eventbejáratot a farmos részen.
    Csak ezek megléte után fogjatok hozzá a farmos munkálatokhoz!

Sikeres játékot kívánunk:
    A Farmerama csapata

Kuzdern, .dina1., GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Nálam nem működik a játék. Nem tudom a növényeket megvizezni, trágyázni, újabb földterületeket kitenni, stb.

Bokicska-völgy kedveli ezt.
  8. agi770

agi770 Törekvő

Nálam zökkenőmentes volt a kezdés:D

aida2330, rencsike982 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Kliens vagy böngésző, amin keresztül próbálod?
    Ha böngésző, akkor esetleg próbálj meg másik típust. Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült -e
    Köszönöm.

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

14:00 után érdemes belépni, ha ezt nem tetted meg, akkor lépj ki és vissza.
    Nálam elindult minden megvan, arattam, ültettem, felröpi is megvan.

PZoli64, Kuzdern, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  11. Enike**

Szia!

Kliens vagy böngésző, amin keresztül próbálod?
    Ha böngésző, akkor esetleg próbálj meg másik típust. Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült -e
    Köszönöm.

12. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

vettem Turmix kosarat és nem kaptam meg a csomagot hol keresem a segitséget köszönöm

13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Moszt már minden rendben van, csak nagyon idgesító hogy minden kattintsnál el kell fogadni az Adatvédelmi szabályzatot, hol magyarul, hol németül

Boccio71, szöszi50, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  14. bjudit01

bjudit01 Törekvő

14 óra után léptem be. Learatni sikerült. Utána jeletkeztek a problémák.

15. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Eddig felváltva próbálkoztam a böngészőkkel, de most végrfe sikerült.

16. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy a csodálatos állat láda mit rejt? köszi a választ. sdilk57 ID:33916881

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt találod a ládák ismertetőjét, érdemes eltenni a linket: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

A keresett láda a következőket adja:
    Csodálatos állatos láda[​IMG]Tartalma ezek közül ládánként lehet:

4 db gőte, 4 db papagáj, 4 db, strucc, 4 db hattyú, 4 db kakukk, 4 db jégmadár, 4 db páva, 4 db fácán, 4 db kakas, 4 db kivimadár, 4 db sas, 4 db sólyom, 4 db kígyászkeselyű, 4 db tukán, 4 db vörösbegy, 4 db kakapó, 4 db gyalogkakukk, 4 db flamingó, 4 db kék szajkó, 4 db daru, 4 db hullámos papagáj, 4 db gyöngytyúk, 4 db kolibri, 4 db pingvin, 4 db galamb, 4 db dodó, 4 db lúd, 4 db gólya, 4 db béka, 4 db varangy, 4 db szalamandra, 4 db axolotl, 4 db szentjánosbogár, 4 db méh, 4 db pók, 4 db katicabogár, 4 db rák, 4 db pillangó, 4 db skorpió, 4 db csiga, 4 db szarvasbogár, 4 db pudlimoly, 4 db hangya, 4 db homár, 4 db botsáska, 4 db imádkozó sáska, 4 db szitakötő, 4 tyúk, 4 bagoly, 4 holló, 4 db kacsa, 4 pulyka, 4 db pádovai tyúk.
    - Csak tejshake! felhősor 6.Játékba került a Szerelemmel teli levegő event megvásárolható kosaraiban -2023. február

bactriaanus, maszilva, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  18. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!

Csodálatos állatos láda[​IMG]Tartalma ezek közül ládánként lehet:

4 db gőte, 4 db papagáj, 4 db, strucc, 4 db hattyú, 4 db kakukk, 4 db jégmadár, 4 db páva, 4 db fácán, 4 db kakas, 4 db kivimadár, 4 db sas, 4 db sólyom, 4 db kígyászkeselyű, 4 db tukán, 4 db vörösbegy, 4 db kakapó, 4 db gyalogkakukk, 4 db flamingó, 4 db kék szajkó, 4 db daru, 4 db hullámos papagáj, 4 db gyöngytyúk, 4 db kolibri, 4 db pingvin, 4 db galamb, 4 db dodó, 4 db lúd, 4 db gólya, 4 db béka, 4 db varangy, 4 db szalamandra, 4 db axolotl, 4 db szentjánosbogár, 4 db méh, 4 db pók, 4 db katicabogár, 4 db rák, 4 db pillangó, 4 db skorpió, 4 db csiga, 4 db szarvasbogár, 4 db pudlimoly, 4 db hangya, 4 db homár, 4 db botsáska, 4 db imádkozó sáska, 4 db szitakötő, 4 tyúk, 4 bagoly, 4 holló, 4 db kacsa, 4 pulyka, 4 db pádovai tyúk.

bactriaanus, maszilva, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  19. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

köszönöm megkaptam

Kuzdern kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.