Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben segítségkérésként írod a hozzászólásodat, azt inkább a Help topicok egyikében jelezd legközelebb.

A talányos tiki fa információs ablakában szerepel ez a kifejezés, mint Te is olvastad.
    Egy összefoglaló név, ami a szigeti fákat jelöli.
    Mindenki a maga által használt fákat tudja beleképzelni, amelyeket már kiváltott a maja majmok szentélyében...

Kérlek továbbá, olyan képfeltöltő oldalt használj az illusztrációidhoz, melyek nem kéretlen, durva reklámokat hordoznak!

MamaMeseKertje, Ninett79 és alx528 kedveli ezt.
  2. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

Délután óta megy a vonat, érnek a csemeték. Nem áldozok farmaranyat a gyorsításért, és éjszaka sem fogok felkelni. Eddig 2 ezüstből lett xxl akácia és xxl nyírfa ( eddig nem volt), úgyhogy jól indul. Igyekszem folyamatosan tölteni, remélem sikerülnek az újak is .

3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Klassz fáid lettek, gratula!
    Mit raksz az 500-asokba?

4. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

hELLO! sak egy gözöst inditottam, megérjkezett, de nem kaptam titokfát. Nem tudom hpl szerepel a menüben!

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Bedobtam 3 db Xxl Szupertrágya Mamutfát a vonatba :D Egybe :p Unatkoztam , és kíváncsi leszek , mi lesz :inlove:
    Ha másra nem , elrettentő példának jó lesz xD

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha bahamásat választottál, a bahán keresd a fák menüjében, ha farmosat a farmon. Lapozgass a Fák menüjében, ott kell lennie. :)

kisvirág, LBetti és Gio kedveli ezt.
  7. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Sajnos semelyik menüben sem találom!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy kis számolgatás a meglévő XL titokfák és azok CSP-s kiegészítése:

Bronz titokfa 500 pont
    260 (aranylevelű és társai) + 1 x 40 (szilva XL) + 4 x 50 (cseri XL) - 27200 CSP
    270 (őszibarack XL) + 2 x 40 (szilva XL) + 3 x 50 (cseri XL) - 24400 CSP
    300 (őszibarack XXL) + 5 x 40 (szilva XL) - 16000 CSP
    340 (titokfa) + 4 x 30 (szilva) + 1 x 40 - 6400 CSP

Ezüst titokfa 1250 pont
    2 x 520 (titokfa XL) + 2 x 40 (szilva XL) + 1 x 50 (cseri XL) + 1 x 80 (cukorjuhar XL) - 27400 CSP
    3 x 340 (titokfa alap) + 1 x 70 (olajfa XL) + 2 x 80 (cukorjuhar XL) - 42800 CSP
    1 x 520 (titokfa XL) + 2 x 340 (titokfa alap) + 3 x 20 (almafa) - 600 CSP

Arany titokfa 2070 pont
    3 x 690 (titokfa XXL)
    4 x 520 (titokfa XL) (2080 pont)
    2 x 690 + 1 x 520 + 1 x 40 (szilva XL) + 1 x 50 (cseri XL) + 1 x 80 (cukorjuhar XL) - 24200 CSP

(Biztos van még rengeteg egyéb variáció is, ami a saját tűzifa állományommal nem jutott eszembe... Abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy az általam felvázolt helyzetekben nincs olcsóbb megoldás.)

Gio, maszilva, brekkencs. és 12 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Még ha jönne is az a vonat újra, akkor sem hiszem, hogy ilyen áruk lenne a fáknak...én már megszoktam, hogy nincs-csak 4 ..., hogy nem is hiányzik;)

52 db arany fát vettem ki eddig, fele farmos, fele bahás, egy része még érik...
    A bahán : 4 szalakka és 2 viaszbogyó, 2 kinai d. és 1 tiki, 5 xxl akácia, 2 xxl szantál, 4 szomáli és 2 szerecsen, 1 durián és 1-1 xxl langszat és guava... 25-ból 2 nem újdonság!:inlove:
    Farmon 3 ezüstfa, 2 tisza, 7 kecske és 2 magellán,4 xxl mamut, 2 xxl nyírfa, 3 kaukázusi, 1 perzsa, 1 anjou és 2 xxl olajfa....27-ből 2 nem újdonság!:inlove:
    Szerintem ez remek eredmény ! Az értékek változása miatt holnap már csak ezüstöt pakolok, elsősorban a bahára, ott jól jönnének az xxl-ek...frangi, langszat, annóna, pari, eukaliptusz, akármi jó a szentélyből... nekem ez így megéri, hogy valami újat vagy xxl-t kapok olyanok helyett, ami sosincs kint.

Beus85, Cyra65, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kínai datolyafa .:D Mindenki döntse el , hogy ez jó , vagy rossz :inlove:

Cyra65, genka53, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  11. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Bocs! Biztos elkerülte a figyelmemet, de Bahás fákat nem lehet a vonatra pakolni?
    Abból is akad szép számmal nagyobb értékű XL-es
    Az eredményeim: 2 új fa lett a farmon is, a bahán is, - a másik 2-2 fáért még utaztatok. Sok sok XXL-es fa lett (óriás mamutfenyő már a 20. esett be )

Utoljára szerkesztett: 25.8.17
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Csak kutyafuttában leírom, mit hozott nekem a gőzős, tegnap este vonatoztam össze őket :

2 bronzból :fenyőXXL, datolyaXXL

2 ezüstből:fenyőXXL, kaukázusi hólyagfaXXL

29 aranyból:3 db Tiszafa, 1 db XXL olajfa, 1 db XXL cukorjuhar, 3 db XXL Perzsa selyemakác, 4 db XXL óriás mamutfa, 2 db Kecskefűz, 1 db Magellán bükkfa, 8 db XXL kaukázusi hólyagfa, 4 db XXL Nyírfa, 2 db XXL piros anjou,

Bahamán lett:
    1 db bronzból:XXL Akácia,

5 db ezüstből: 2 db Szalakkapálma, 1 db XXL Licsi, 1 db XXL Durián, és 1 db XXL Füge

18 db aranyból:4 db XXL Akácia, 1 db XXL Szomáliai, 1 XXL Kivi, 1 XXL Eukaliptusz, 3 XXL Durián, 1 XXL Szantál, 2 XXL Szerecsendió, 1 Szalakkapálma, 2 Kínai datolya, 1 Japán viaszbogyófa, és 1 XXL Papaja

Jó felhozatal volt!:p

-kaktuszable-, Gio, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  13. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Bahás fákat csak szerezni lehet, vonatra rakni nem.

-kaktuszable-, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

A tegnapi indulás katasztrófa volt, úgy belassult minden, hogy abba is hagytam egy időre>:( Miért kell egy időpontban elindítani ennyi mindent, ha nem bírják a szerverek? :cry::cry::cry:
    De azért van pozitívum is :D

Eddig 40 vonatot indítottam arany titokfáért (farm) 2080=20(alma)+2x520(XL-es)+3x340(sima)
    Eredmény:
    Piros anjou XXL 3
    Kaukázusi XXL 6 (ebből kifogytam cserekor :D)
    Óriás mamut XXL 6
    Nyírfa XXL 6 (ebből még egy se volt :D)
    Perzsa XXL 6
    Egyéb 3
    Magellán 4:inlove:
    Kecskefűz 2:inlove:
    Tiszafa 3:inlove:
    Afrikai ezüst 1:inlove:

Most jöhetnek a bahás fák :D

soresne, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Csak röviden! 20-20 aranycserép. Eredmény:
    A farmon:
    2 db magellán bükkfa, 2 db kecskefűzfa, 2 db tiszafa, 1 db afrikai ezüstfa.
    A bahán:
    1 db szalakkapálma, 1 db kínai datolyafa, 1 db japán viaszbogyó, 2 db tiki-fa
    és nagyon jó XXL-esek.
    Elégedett vagyok, csak attól tartok, elkap a gépszíj, és folytatom a fáim felaprítását. Kérlek benneteket, csapjatok a kezemre, ha ilyesmivel próbálkozom!!! xD

breki072, mano607, Beus85 és 20 más kedveli ezt.
  16. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Gratulálok! Ez nagyon jól hangzik! Szerintem folytasd az "aprítást"! xD;)

revaa, kisvirág, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ó adogasd csak, tegnap 27-27 arany fát indítottam, lett minden újból a farmon, bahán is, van amelyikből több is :p
    Ott vannak a régi titokfák, citrom, sárgabarack stb. nekem van rahedli belőlük, kipótolod 4 cukorjuharral, vagy mandulával, mit veszíthetsz, vagy XXL lesz belőle vagy új ;)

zit67, kisvirág, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  18. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Tudtam, hogy számíthatok Rátok!!! Ám legyen! Csak előbb megvárom, míg beérnek a talányos fák! :music:

revaa, kisvirág, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!Valaki okosítson ki,ha berakok két 520 értékűt,négy 60-ast és kiírja hogy nincs elég terményed akkor mi a szösz van?Amúgy a farmosból minden új megvan a bahásból 0 új.Köszönöm a segítséget.

genka53 kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A betett fák között van olyan ami össze van építve az alapfával, tedd ki a farmra utána bontsd le s mehet is a vonatra!

-kaktuszable-, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.