Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

31 szavazat
    62.0%
  2. 2

3 szavazat
    6.0%
  3. 3

1 szavazat
    2.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    2.0%
  9. 9

1 szavazat
    2.0%
  10. 10

13 szavazat
    26.0%
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Csontzörgetővölgy

Az event kezdete várhatóan: 2025. október 30. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. november 12. (szerda) 22:00 óra

Eventnövények: Bambuszcsákány, Petroletta, Útmutató rózsa
    Az event felröppenője: nincs.
    Malomtermék: nincs.
    Különleges kellékek: Csillagos érme, Fogaskerékérme, Erős kávé, Masszív lapát, Mászókötél, Hátizsák fejlesztés, TNT
    Event elkezdéséhez szükséges feltétel: 30. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: Közepes, Nehéz
    Az event az alábbi területeken zajlik: Teliholdas farm, Gombaerdő

Az event a hírek felületéről és az event óráról érhető el,
    illetve az alábbi területeken megjelenő eventbejáratból:
    Teliholdas farm, Gombaerdő

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Kuzdern, -kaktuszable-, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Eddig még nem látott mechanika érkezik!

A mechanika az (egyszemélyes) mahjong játék szabályait követi, némi módosítással fűszerezve.
    Termeljük az eventnövényeket, váltsuk át Csillagos érmére őket, a Csillagos érmét pedig váltsuk különleges kellékekre (főleg Erős kávéra, hogy energiát tudjuk pótolni).

Ellenőrizzük az Eredmények és küldetések fület és teljesítsük azok követelményeit, hogy megszerezzük a felhősorokat és a dekorokat.

November 5-től pedig elérhető lesz az esemény második fele, ahol is egy új pálya nyílik meg, ahol a dekorok másik felét tudjuk megszerezni, jobb jutalmakkal bővítve.

A mini-játék működéséről egy GIF:

Sok sikert mindenkinek!

genka53, Kuzdern, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Kérdezném, mi van a kosatakban Nyerj jutalmakat barlangászkodással.... néven:music:

ildiko44, Swartsch, macimami1958 és 2 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El olvastam az ismertetőt, és gratulálok a készítő moderátornak! Nem semmi egy munka, az biztos. Köszönjük szépen!
    Az ismertetővel semmi gond, max. a barika fejemmel. Annyira bonyolult, hogy azt sem tudjuk, merre, mire, hogyan kell figyelni....jajjjjj
    Maga a játék az tetszik, néha játszottam ezzel a majonggal, de nekem elég unalmas,de itt nem lesz az, mert a hajunk is égnek áll, mire ki bogozzuk a rengeteg tudnivalót. Ha el kezdem, az abban az egy esetben lesz lehetséges, ha a kedves, segítő társaink adnak útmutatást. Nekem egy brutálisan meg kavart, kutyult event, legalábbis első látásra, olvasásra. Nem tudom, mi lesz ebből.......
    Hogy egy horror event, az biztos.

Samborg, levi5, jucus100 és 31 más kedveli ezt.
  5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

Hazudnék ha azt mondom, hogy a második olvasással megértettem hogy miről van szó :)
    Szeretem ezt a fajta játékot, de egyenlőre még ködös a kép.
    Ami átjött: 2 x kell 1950 energia, ezt megértettem, ehhez kávé kell, ami a boltban vehető meg. 10 érme az ára 5db kávénak. 1 kávé 20 egységet tölt, tehát a 2 x 1950 energiához kell 195 kávé, azaz 390 érme. Az érméket növényért kapjuk meg, amiket különböző darabban kérnek fajtánként.
    Menet közben lesznek külön jutalmak ( gondolom mint az összekötős minijátékosnál ).
    2 hetes, amiből a 2. rész majd később lesz nyitva.
    A többire később rájövök

Samborg, jucus100, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    türelmedet kérjük, várhatóan este tudja a Kollégám a hiányzó részt pótolni az Ismertetőben.
    Megértésedet köszönöm!

genka53, ildiko44, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  7. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

Szia
    Esetleg az ismertetőbe be tudnád írni, hogy a boltban vásárolható 10db csillagos érméhez melyik növényből kell a képen látható darabszám? Csak ezt találtam, de ez alapján nem tudom melyik érésidejűvel járok jobban.

jucus100, genka53, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A 3 féle eventgazból kell a 39 x 10 érméért összesen 390 érméért:

2 órás gaz / bambuszcsákány /: 68.250 db vagy
    4 órás gaz / petroletta / : 51.480 db vagy
    8 órás gaz / útmutató rózsa /: 25.935 db

Remélem jól számoltam.

Utoljára szerkesztett: 29.10.25, 10:08
    jucus100, genka53, ildiko44 és 15 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Maradok annál, hogy csak 2 féle eventnövényt szaporítok, a 4 illetve a 8 órást. Utóbbi tökéletes lesz éjszakára, a 4 órásból meg bőséggel szupertrágyával termelek rengeteget!

jucus100, genka53, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  10. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Kedves Moderátorok!

Kérhetünk pár tesztet arról, hogy a Csillagos érme a "Csillámgombák ürege" pályán, valamint az Erős kávé "Smaragdok barlangja" pálya és "Csillámgombák ürege" pályán, véletlenszerűen milyen arányban fordul elő egy tesztfarmon?

Ezek az információk alapjaiban módosíthatják a teljesítéshez szükséges növények mennyiségét.

Előre is köszönöm!

Üdv: Nami.

genka53, Kuzdern, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Meg láttam a számokat, és egyből rosszul is lettem.... aztán láttam a vagy szócskát, és az írásodat. Ez alapján elég egyik, vagy másik növény a teljesítéshez?

genka53, Kuzdern, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Egy növény is elég, hisz Te döntöd el, hogy melyikből mész bevásárolni csillagos érméket.
    Lehet, hogy maradok én is csak a 4 órásnál. Felhőkkel-sztrágyával és egyebekkel van rá '"6" óra két területen.
    Ami jobban izgat, hogy nem ismerjük a pályákat illetve hogy mennyi energiát kell pályánként visszatölteni... és még van jó pár ismeretlen.

jucus100, genka53, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A hátizsák a mini-játék alatt a bal alsó sarokban található, kezdetben 3 darab helyből áll, ezt tudjuk darabonként 20 Csillagos érméért cserébe 1 hellyel növelni a Barlangkutató boltban, a maximálisan felfejlesztett hátizsák így összesen 6 nyereményt tud befogadni.

Maximum 6 db ajándék fér a hátizsákba / ez 6 x 20 energia / 1 párosítás 20 energia. A hátizsákból a jutalmakat 25 energia kivenni. Tehát egy teli hátizsák 145 energiát emészt fel.
    Célszerű akkor nyitni a hátizsákot amikor tele van mert mindenképpen veszítünk 25 energiát a kibontással.

A begyűjtés gombra kattintva begyűjtjük az éppen hátizsákban lévő nyereményeket ami 25 energiába kerül. Fontos!! A hátizsákban lévő nyeremények begyűjtésének energia ára (25) független a hátizsákunkban lévő nyeremények mennyiségétől, vagyis akkor is 25 energiába kerül "kivenni" a nyereményeket ha 1 db van a hátizsákunkban és 25 energiába kerül akkor is, ha 6 db nyeremény van.

Samborg, jucus100, ildiko44 és 13 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A fenti számok csak a haladási sorokat veszik figyelembe. Kell még plusz érme a hátizsák fejlesztéséhez, és a kötelek megszerzéséhez is, amivel a következő pályára mehetünk. Ha a plusz feladatok nyereménye is érdekel valakit, akkor lapátra és TNT-re is szükség lehet; ezeket is érméért lehet kiváltani a boltból.

genka53, jólóbarát, PZoli64 és 13 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Mondhatnám, hogy "még szerencse", hogy csak a TNT a 2. héten kap szerepet, de ezzel se vagyok kint az erdőből.
    Amit most nagyjából látok, hogy ha a 4 órást választom, akkor 60 ezer gaz alatt nem állhatok meg, sőt !!!!

genka53, Kukackukac, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  16. agi770

agi770 Törzsjátékos

Hasonlóan érzek én is. Nekilátok és valahogy majdcsak lesz. Mindig nagy segítség a csevegőben felbukkanó összegzések. A mahjongot meg szeretem.

genka53, juliannakoczkas, szida57 és 5 más kedveli ezt.
  17. kicsy0123

kicsy0123 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kiváncsian várom a játékot, szoktam Mahjong -al játszani , nagyon szeretem8). Majd a gyakorlatban elválik mennyire bonyolodom bele, lehet kedvenc játékom lesz :p.
    Sok sikert és jó játékot mindenkinek !:inlove:

juliannakoczkas, PalMa, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!;)
    Kiváncsian várom a játékot, szoktam Mahjong -al játszani :music:, nagyon szeretem8). Majd a gyakorlatban elválik mennyire bonyolodom bele, lehet kedvenc játékom lesz :p.A tárgykeresős dobogós helyét nem fogja elvenni;)Szerintem sokkal egyszerübb mint ahogy le van írva, puding próbája az evésxD
    Sok sikert és jó játékot mindenkinek !:inlove:

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát ennél bonyolultabb és időigényesebb event még nem volt. Nem biztos hogy bele tudom illeszteni a való életbe. Már maga az enentismertetőtől is agyvérzést kaptam. Hát még meggondolom hogy belekezdjek vagy ne.

Kukackukac, Fridmann, macimami1958 és 8 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tudjuk, az első pályán az ajándékdobozok mennyi csillagos érmét rejtenek.
    Szia!
    Az ismertető valóban bonyolult, de csak a sokféle új kellék miatt. Az event - szerintem - viszont egyszerű lesz, és még csak nem is időigényes.
    - Magunk választhatjuk ki, milyen érésidejű eventnövényt ültetünk. Teljesen az időbeosztásunkhoz igazíthatjuk a termelést.
    - Nincs malomtermék.
    - Nincs felröpi.
    - A haladási sorok összesen 2x1950=3900 energia felhasználását követelik meg (a felhőkért elég kevesebb is). Energiába kerül szinte minden, vagyis minden beleszámít a haladási sorba. De ha csak a csempepárok eltávolítását veszem figyelembe, akkor a 3900 "ponthoz" 195 csempepár eltávolítása tartozik. Kéthetes az event, napi 14 párt kell levenni a tábláról. (Ez persze átlag, nyugodtan meg lehet csinálni egyszerre is.) Nekem ez nem tűnik úgy, mintha sok időbe telne. Persze lesz egy csomó plusz kattintás az energia töltéséhez, az érmék ki- és beváltásához, a hátizsák ürítéséhez stb.
    - Az egyéb feladatok megcsinálása nem kényszer, csak akkor kell foglalkozni velük, ha a nyereményre szükségünk van. Sokat automatikusan megkapunk pl. X pár leszedése vagy Y ajándék begyűjtése után. De például csak akkor kell a 10 kávét egyszerre birtokolni, ha kell az a 3 órás kupon, ami jár érte.
    - Valódi újdonság került a játékba, ami mindig jó. Muszáj esélyt adni neki: még az sem lehetetlen, hogy élvezetes lesz...

Othep, jucus100, genka53 és 33 más kedveli ezt.