Visszajelzés Díszkerti talány - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 15.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 4.6.25, 23:38.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Én az első küldetéssel végeztem de nem találom VÁNDOR LUDAT --- se hire se hamva

2. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Sziasztok!
    Nem találom a "Feladat jegy"-et, amit be kell adni.
    Hol tudom megszerezni?

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Olyan hideg van, biztos elrepült. :D

genka53, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  4. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Bocsi a tudatlanságomért, amit most letermelek emlösöpet, madarakat azok a jelvények gondolom nem maradnak meg jövőhétre. Jól gondolom , hogy a jövőhet feladványhoz csak bepakolni tudom most az állatokat ?

soresne kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Tenyészállat, úgy keresed ?

Kukackukac, Kuzdern, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. soresne

soresne Fórumgróf

Megmaradnak az emlősök és madarak jelvénye,most pakold be az egy táposba a hüllőket és majd akkor takaritsd be mikor kéri a gazdaköriben.A jelvények megmaradnak amíg tart az event.

-sormar-, _OrSyKa_, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam sem panasz, de 16-20 óra között is lehetett volna az 1 tápos...mindenki lelki nyugalmáért ;)

Tittie, kmandy, vihence és 9 más kedveli ezt.
  8. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm.

farmerSS kedveli ezt.
  9. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia !

Gondoltam benézek a farmra délkörül ( böngészőből nekem nem müködik ) applikáción keresztül, kapálok meg aratok egy keveset és láss csodát:D benne volt az egytápos tenyésztési lehetőség:inlove: Na gyorsan neki láttam és sikerült mindent készre csinálni. Hurráá, éljen az applikáció. Most nagyon jól jött.:pMinden gazdának hasonlóan kellemes gazdálkodói élményt kívánok. Aki teheti töltse le az appot, még jól jöhet.

vihence, aida2330, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  10. mini76mini

mini76mini Törekvő

Helló, nálam nincs akciós nap, 2 táp kell a tenyésztéshez.

Szia megint, most láttam, hogy csak 2-ig volt. bocsi

apumbiapa, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia farmerSS,
    miért raktál még be 11 madarat? a gazdaköri 3 hétvégibe összesen 115 jelvény kell madarakból. Vagy? értem, tetszett az egytápos tenyésztés.
    :)

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezt olvastátok? Ha nem, akkor hajrá, uccu neki, írjatok kérelmet!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/díszkert-talány-1-event-küldetés-hibás-tervezése.26327/

"Kedves Játékosok!

A Díszkert talány 1 event küldetés tervezésébe hiba csúszott.

Azok a játékosok, akik a 4. szintet nem teljesítik teljes mértékben, csak az ezüst feladatot a 4. szinten, és átlépnek az 5. szintre és ezt követően ott teljesítik a feladatokat, nem lesz elegendő Madárkavirág kellékük.

Ez egy tervezési hiba.
    A hiba nem kerül javításra (hétvége révén).

Azok a játékosok, akiknek nincs elegendő Madárkavirág kellékük a tervezési hiba miatt, lehetőségünk van kérni a pótlást ebben a topicban, User ID megadásával:

https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-26#post-1449707

A Farmerama csapata"

Swartsch, vihence, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Kicsit gyorsan írtam, ezért elírtam, hogy a 28 emlős mellé ment 104 madár, nem pedig 115!, és még 11 madár a 3. körben. Köszi

genka53, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Írtam, köszi köszi. :)
    De. Kiraktam 2x2 db piccolót. 2 havermaci ment a kukába, 1 pogó meg 1 végtelen kincskeresés maradt. Kiraktam még egy ládát, és tádáááámmmm meg lett a 4. farmaranyfa. Bódogság van megint :)

genka53, maszilva, vihence és 7 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

[​IMG] Ajjaj
    Szia Genka, köszi :) Mert...ami elromolhat az el is romlik8)

genka53, Swartsch, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  16. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Szia, köszönöm a választ. A kérdés azért vetődött fel, mert úgy rémlik, hogy hasonló képességű dekorok korábban nem voltak cserélhetőek. Kisfarmozni nem kisfarmozom, de a csere táblába felvésem őket, és úgy készülök, hogy kereshetem majd őket, ha minden igaz.:p:p:):)

Namiamano kedveli ezt.
  17. marti3883

marti3883 Junior szaki

Szia! Megkérdezhetem, hogy mi ez az app?? Még nem hallottam rólao_O

Kuzdern és apumbiapa kedveli ezt.
  18. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!

Mobiltelefonra készített famerama applikáció ( röviden app ). Kellemes hétvégét kívánok.

Kuzdern és vihence kedveli ezt.
  19. atyka88

atyka88 Fórummogul

S mejik az a app hogy töltsem le én is

Én simant megcsináltam 1 taposón az 1 feleadatott...és tetem emlősöket jóvohetre

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.5.25, 03:31
  20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a Központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudunk szolgálni. Az applikáció letölthető a Play Áruházból - Farmerama Mobile. Az eventek közül még nem mindegyik érhető el az app-ból.

Sok sikert!

csio70, genka53, Swartsch és 3 más kedveli ezt.