Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok BUÉK Ma reggel arattam egy díszdobozt el indítottam egy mini játékot de a játék kb fél percre lefagyott és mire megindult a játék ideje akkorra lejárt szeretném visszakapni az 1 díszdobozt 16 mezőnél jártam pupi78901 ID 53736413

Utoljára szerkesztett: 1.1.25, 18:28
  2. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Sziasztok!Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok:))

Luminary és jófarmerlány kedveli ezt.
  3. Zsuzsa5312

Zsuzsa5312 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Jelenleg egy ellenőrzésre jogosult kolléga sincs a közelben, a kérdésedet továbbítottam, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

pupi78901 kedveli ezt.
  5. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Haladó

Boldog új évet kívánok! Vettem titki fát Loch Lomand ez rendben van, kitettem. Ishigaki is megvettem és nincs meg, nem találom.
    ID 11407881 Köszönöm! Üdv.

6. bercuka68

bercuka68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.segítséget szeretnék kérni. hová tudom beírni az ID szmot és nevet a naptrhoz.Köszönöm

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérlek, hogy pontosítsd az adatokat, mert ezzel a névvel és ID számmal nem találtam farmot.
    Köszönöm.

8. Luminary

Dolphin kedveli ezt.
  9. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Sziasztok! Először is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Szeretném megkérdezni,hogyha a gazdaköribe a Múzeumos feladatot megcsináltam,miért nem kaptam meg az újabb Múzeumomat,ugyanis nincs a dekorok között a raktáramba. Játékos nevem: cserjoné ID szám:54316614 Kicsi farmomon ugyan ez a gond ott a játékos nevem: marcsika40 ID szám:1820142.Előre is köszönöm a segítséget.Csatoltam fotót a gazdaköri feladat elvégzéséről.
    Screenshot_298.png

KicsiVid kedveli ezt.
  10. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Szia, nem a dekort kapod meg, hanem a bővítéshez szükséges építési terveket.
    Múzeumot a Bölgy tölgynél tudsz kiváltani, vagy farmaranyért megvásárolni.

kigyo51 kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!
    Neked is Boldog Új Esztendőt!:)

A gazdaköri feladatok teljesítésével nem új múzeumot, hanem a fejlesztéshez szükséges építési terveket kapunk.
    Amikor egy új múzeum kerül a birtokodba, akkor 4 férőhelyes, amit először 6-ra, majd a következő lépésben 8-ra tudsz bővíteni, ha rendelkezel minden hozzávalóval.
    Ellenőrzésem szerint eddig 1 db Múzeummal rendelkezel, ami már 8 férőhelyes. Ezt a Bölcs tölgynél váltottad ki.
    Még 2 db farmos Múzeumot szerezhetsz, de ezt már csak vásárlással teheted meg a Gazdaraktárban 399 FA ellenében.
    upload_2025-1-2_8-18-9.png

A raktárházakról, működésükről itt tudsz bővebben tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/múzeum-raktárház-új-típusa-2022-június.22523/

Sok sikert!

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  12. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ. Azt nem értem,hogy akkor a gazdaköri feladat megcsinálásának mi értelme,ha csak jó sok FA-ér tudok újabb Múzeumot szerezni. Ezek szerint azokat a Múzeumos feladatokat feleslegesen csináltam meg. Jó sok mindent beadtam a feladatba.Ezt megszívtam.:)

13. Luminary

Szia!

Lehet, hogy nem fogalmaztam világosan, de ahhoz, hogy egy Múzeumot 8 férőhelyesre bővits, szükséged lesz 32 db Építési tervre, amit csak és kizárólag a gazdaköri feladatból tudsz beszerezni.
    Sajnálom, ha félreértetted a múzeumok megszerezhetőségére vonatkozó információt, mert az sehol nem volt leírva, hogy a gazdakörben múzeumot lehet kapni. Az alábbi képet a Múzeum játékba kerülésekor megjelent ismertetőből hoztam.

upload_2025-1-2_8-44-38.png

De, magad is elolvashatod újra, hisz előző válaszomban megadtam az ismertető elérhetőségét.

További jó játékot!

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  14. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még nem történt meg az ellenőrzés? Nem kaptam vissza még az 1 díszdobozt pupi78901 ID53736413

15. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy mióta van az új matricaevent, semmilyen bónuszt nem ad, annak ellenére, hogy minden ki van maxolva. Ránéznétek nekem? ID: 13195681

16. -Sudden-

Szia.
    Nem vagy elfelejtve.
    A kérésed feldolgozás alatt van, kérlek légy türelemmel, ha lesz bármilyen információ a kérdéseddel kapcsolatban írni fogunk.
    Megértésedet köszönöm!

17. -Sudden-

Szia.
    Tudnád pontosítani, hogy milyen bónuszt nem ad? Az alapértékeket emeli meg ennyivel, ne a dekorok, felhők bónuszával megnövelt értékre várd a további 1500%-ot növényekre, fákra és 1200-ot a dekorációkra.
    A bónusz fülön kell megjelennie, hogy hány % bónuszt biztosít számodra. Itt egy példa:
    upload_2025-1-2_11-55-20.png
    A kép illusztráció, nem a te farmodon készült.
    Megértésedet köszönöm.

Luminary, kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Köszönöm ,így már érhető! További kellemes napot kívánok!.:)

19. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

sziasztok, műhelyben építettem egy Flabellumgyárat, minden pipa rányomok hogy gyártás és nem történik semmi, vagy mennyit kell várni? vagy esetleg én nem kaphatom meg?
    Gazda: GabeszTdi ID: 22425402

20. Luminary

Szia!

Sajnos kicsit várnod kell a Flabellumgyár építésével. A központ tájékoztatása alapján jelenleg nem működik rendesen az ólak/műhelyek építésének lehetősége. A javítás folyamatban, feltételes ígéretet kaptunk, hogy holnapra sikerül megoldani.
    Addig is türelmedet kérem,
    köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.