Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ez is továbbítva lett a központnak, még nem sikerült javítani úgy látszik. A csevegőben Ableotory TL jelezte, hogy továbbra is vannak problémák, amit ismételten jeleztünk a központnak.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...szokat-eventcsevegő.26297/page-7#post-1448971

A javításig további türelmet kérünk,
    köszönjük.

Swartsch és libuskafarm kedveli ezt.
  2. papagájarcú

papagájarcú Utánpótlás-írogató

Szia!
    Délutántól nem tudom a földeket kirakni, mert csak a furó müködik. Elmozditani sem tudom, mert akkor visszaugrik, és a két föld egymáson van. Sajnos a többi farmomon is ez a helyzet. Gazdanevem : papagájarcu 50558417

3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

El ne kiabáljam, de most mindkettő egyforma, csak a terület jelenik meg rögtön az elvetett maggal.
    Remélem így is marad.
    Köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  4. Luminary

Szia!
    Köszönöm a visszajelzést, reméljük, hogy már egyenesbe kerül a farmod.:)

Swartsch és libuskafarm kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

A remény hal meg utoljára :) Ismét ad választást, de a mag a földben van még. De valami még nincs rendben.
    Mindegy , megyek aludni, aztán ezt a zűrt gyorsan felejtsük el. Remélem mindenki így gondolja.

Luminary kedveli ezt.
  6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos az esemény körüli hibák javítása sikertelen volt, ezért az esemény körül továbbra is előfordulhatnak olyan rendellenességek amelyet te is észlelsz.
    A hibák javításáig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

7. andzsel

andzsel Törekvő

Köszönöm szépen :)

Luminary kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Köszönjük a türelmedet, most tudtam benézni hozzád. Én nem tapasztalom az általad jelzett problémát.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-5-8_22-15-16.png

Ha, te nem ezt látod, akkor kérlek ürítsd a gyorsítótárat és töröld a sütiket (cookie-k).
    Jelezz vissza, hogy megoldódott-e a probléma, illetve a többi farmnak is hozdd az ID számát.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Megnéztem a múzeumokat - ameddig vissza tudok menni az ellenőrzéssel - minden napra megkaptad a TP/TTP jóváírást. 3 farmos, 1 bahás és 3 teliholdas múzeumod van használatban. Ha, szeretnéd akkor 1-2 általad választott napot később kilistázok neked.

További jó játékot!

10. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, sajnos az eventes területre belépve kb negyed óra leforgása alatt egyszer ott voltak a hamarosan learatható 2 .felszaporitás után a magok, majd onnan átlépve másik földre, majd vissza az eventesre nem volt ott semmi csak a kiválasztható magok, melyiket ültetnem először. vagyis mintha 2 perce ott sem lettem volna hogy arassak, ugy nézett ki , mintha ost kezdeném el. Gondoltam jelzem, és segítséget kérek. Már ki és beléptem, a helyzet uaz. Hol a 2szorra beérő magos földterületeket látom, hol azt hogy még el sem kezdtem, a magválasztás résznél vagyok. Köszi a segitséget előre is !
    -Erbrow- ID 26948834

11. Luminary

Szia!

Ellenőrzésem szerint rendben vannak a növényeid. A növényválasztást hagyd figyelmen kívül. Nekem nem is jelent meg az ellenőrzéskor.
    A felmerülő hibákat jeleztük a központ felé.
    Ableotory TL az event csevegőben írt ezzel kapcsolatban egy bejegyzést:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...szokat-eventcsevegő.26297/page-7#post-1448971

A javításig türelmedet kérjük,
    köszönöm.

12. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Hát én ezt már tényleg nem értem!!! Baloldalra 10 órás növényt ültettem. Erre lett 5 db 5 órás növény... Azokat is elültettem, ugyan oda a baloldalra. xD Hát mit ne mondjak... Ez egy baromi jó event. :p

13. baltha54

baltha54 Junior szaki

Szép jó reggelt! A korábbi eventnél megmaradt felröpik jóváirásra kerültek, 3 db kormot irtak jóvá, valójában nem tudom mennyi maradt, de 2-3 száz körül. ID: 1865723 köszönöm