Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Szia!
    Köszönöm a munkádat, majd csütörtökön készítek új fotókat, és figyelek az előtt és után állapotokra is, hogy feltegyem őket. mivel 12-dikén is elkészítettem az aratás előtti fotókat is csak nem tettem fel ide.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. szinusz

szinusz Haladó

sziasztok! én is megvettem a fekhősort, de csak a régi befejezetlen felhősorok vannak, ez nem tudom, mire jó, csak a z érméket vitte el, nem kaptam semmitse. szinusz. ID:1296664

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnálom, hogy így jártál.
    A Szezon szuvenírekhez minden szezon év végén kapunk egy új felhősort, ami a Farmárudából kiváltható. Erre csak és kizárólag a Szezonokban megszerezhető szuveníreket lehet feltenni, amelyek mindig az aktuális szezon 39. szintjén érhető el.
    Ellenőrzésem szerint a Felhőket kiváltottad, de a Szezon szuveníreket nem tudtad megszerezni, mert nem jutottál el a 39. szintig.
    Mivel a Szezonszuvenír nem megvehető és nem cserélhető, így csak a Farmárudában tudod figyelemmel kísérni, hogy bekerül-e esetleg a kínálatba.
    Javaslom, hogy csak akkor vedd meg a későbbiekben a felhősort, ha rendelkezel az előző évi szuvenírekkel.
    A korábbi évek Szezonjait, felhőit az alábbi linken tudod átnézni, a szezon eventek csevegőjének első oldalán:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  4. kigyo51

kigyo51 Fórumprofi

Sziasztok!
    Kérek egy ellenőrzést a farmomon múzeum ügyben!

Azt a 100 db képet nem tettem fel amik a TP/TTP bónuszok aratása után kerültek a rekeszek feletti részbe.

Múzeum a Kergekertben:
    Aratás előtt:

Aratás után:

Múzeumok a Kísértetjárta kúrián:

Múzeum a Hajótöröttek partján:

Tehát kérek ellenőrzést, hogy hány pont lett könyvelve a múzeumok aratása után múzeumonként!

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Marika312, Sali~*.* és barbapapa13 kedveli ezt.
  5. barbapapa13

barbapapa13 Fórum-zöldfülű

A múzeum aratás után nekem sem írja jóvá a Tp-t azon a farmon ahol 9 számjegyű a Tp. :(
    Viszont úgy látom nem sok minden történik ez ügyben. Miért nekünk kell figyelni a jóváírást ? Ez nonszensz ,hogy én bizonygassam . Összeszedhetnék már magukat a játék készítői egy kicsit. :(

Marika312 kedveli ezt.