Visszajelzés Egy nap a múzeumban eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Sep 3, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szerintem ő csinálta a táblázatot. Milyen szép lenne, ha így működne. :D

genka53 and Othep like this.
  2. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia Othep!
    Bocsánat, tompa voltam, a %-ot összekevertem az érésidővel.
    nolina 1965 információja alapján megértettem a szisztémát, már kiszámoltam a helyes értéket.
    Az Enciklopédiában a szupertrágyára kerestem rá és ott találtam.Nincs ott semmi gond, én értelmeztem rosszul.
    A táblázatot én állítottam össze.
    Bombadil Toma kimutatásával még nem találkoztam, majd megkeresem.
    Kérlek, nehogy megtévesszen másokat, töröld a csevegőből (ha lehet).

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Kérésedre töröltem a táblázatod.
    Toma munkája: Érésidőt számító tábla nemesítésekkel (utolsó frissítés: 2020-06-30 ): letöltés. Rövid leírása itt.
    Használd sok sikerrel és örömmel! :)

4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én is ennél a beadásnál járok, de már 172 be van adva és még van 10 a pajtában! :pxD
    Lehet, elszámoltam magam és nem lesz 3 beadás a felhő után, csak 2. vagy másfél.... :music::)

-kaktuszable- and zsani_apja like this.
  5. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Kedves Othep!
    Ez a hely, amit rosszul fogtam fel, végig alapnak vettem az érésidőt, de sajnos a növény érésideje csak az első csökkentő %-nál az alap.

Pontosítás : ÉRÉSGYORSÍTÓK LEXIKONJA :

Kedvenc növényeink érésidejét befolyásoló alap dolgokat mutatom be itt. Elsősorban a kezdő játékosok számára lehet ez hasznos igazán.
    • Víz: 20%-kal csökkenti az időt
    • Trágya: 5%-kal csökkenti az időt (rúnával 10%)
    • Szupertrágya: 50%-kal csökkenti az időt (rúnával 60%)
    Ezek a lehetőségek együtt és külön-külön is használhatóak, és az idők összeadódnak.

_Ilona49_ and Sanyat like this.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Sajnos csak "dicsérni" tudom a BP előrelátását a felröpi ügyében. 188 db 1x1-es földön 1 Pannival a Bölcs Tölgyön és 2 db hordozhatóval a 4 órás eventgaz adott 19 db "Ásatási szerszám"-ot. Jelenleg van 180 db. Hiába lesz meg az eventgaz teljes mennyisége, ilyen felröpi mennyiséggel az utolsó beadás szerintem teljesíthetetlen.

Bonzó1945, Nagyii58 and [erika05] like this.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    A kép az én farmomon készült és nem illusztráció! :D

8. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Ma letermeltem a 7 órás növényt is. Már "csak" a legutolsó beadás van hátra. 540 röpi. Na ebből van 186 db jelenleg. 2 óra múlva aratok egymagvú tököt. Nem sok Pannim van 6 db, meg 1 a Tölgyön, de azokat majd kirakom, hátha lesz egy pici hatása. Éjszakára megint valami hosszút ültetek, amit reggel fél 8 előtt tudok aratni. Utána már csak délután leszek, így reggel is megy hosszú, meg holnap estére is. Remélem elég még az idő, ami hátra van a röpi gyűjtésre. Meglátjuk. De tény és való, hogy sok ez a röpi mennyiség, bár tudom, az alap eventhez a fele kellett, tehát ez már az extra.

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszi. :)
    Ez igazán tényleg az alap.
    Már rengeteg módosító (is) van.
    Ezért is ajánlgatom olyan hevesen Toma táblázatát, fentebb belinkeltem Neked.
    Egyszerűen csodás és még számolgatni se kell...:)
    Én pedig itt keresgéltem: Bónuszlexikon
    Ezért nem találtam meg, mire céloztál.

De most, hogy rendbetettük a félreértést, ez a téma itt off...

Ajánlom inkább a Fejlődési taktika topikot: https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/
    vagy Beko topikját beszélgetésekre: https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/
    Kérdezni, segítséget kérni valamely Segítségkérő topikban is lehet, pl itt: https://board-hu.farmerama.com/thre...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/

Az eventcsevegők az aktuális eventekkel kapcsolatos taktikák, kulturált véleménynyilvánítások helye inkább.

10. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nem látom értelmét végig csinálni. :(

11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ma reggeli aratás után 404 röpim lett összesen. Egymagvú tök 5 pannival 103 röpi hozott +2 az 5 kockáról a pannik helyén. Még 2 aratás belefér és úgy meg is lesz a röpim ami kell. Most már tuti befejezem a végéig. :)

12. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem még 258 röpi hiányzik és még így sem adom fel. :) Holnapra biztosan befejezem.
    A hiányzó 3 kör piros eventnövényt ma estig megcsinálom, éjszakára sisakbab és holnap délelőttre biztos kész pannik nélkül, és még kosarat sem vettem. :)
    Kitartást és sok sikert Mindenkinek! :)

13. agika48

agika48 Törekvő

Óh, kész a felhő!!!! Kellene tovább haladni - zöld tintúra kell a koponyához, de hogyan????

Sali~*.* and Sanyat like this.
  14. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

A következő beadás 20 röpi, ott van a tinktúra.

15. agika48

agika48 Törekvő

Köszönöm!!!!

Ribiszke, Kuzdern and jófarmerlány like this.
  16. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejeztem!!! xDxDxD
    Kitartást és további jó munkát a "még küzdőknek"! :)

17. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Nos valamit nem jól csinálok?
    4 órás növényt választottam egy területen lehet termelni. Csak 4 feladat van kész, répás-almást használok+víz+trágya.
    Olvasom mások készen vannak. Mi a titok, mit csinálok rosszul?

18. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Szerintem semmit sem csinálsz rosszul, én a magam jó pár éves tapasztalatával most szereztem meg a felhőt, a folytatást meg el sem kezdem. Szintén a 4 órás növényt választottam, bónuszt nem sikerült pörgetnem, igy segitségül hivtam a pajtából egy terménybónuszt hogy tudjak nagyot ültetni felröpiért. Úgyhogy ez ennyi, remélem egy kékszajkó iderepül a titkosból.
    De nem is akartam többet csak ezt a felhőt, úgyhogy nem bánkódom.
    Viszont ha te többet szeretnél elérni, akkor a nagyok tanácsait érdemes megfogadni, általában az eventcsevegő 1-2 oldalán mindig tudsz valami hasznosat olvasni tőlük.

19. -judit56-

-judit56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam az eventóra 33,50 órát mutat, ennyi van még hátra az eventből. A kiírás viszont azt mondja, hogy kedden vége lesz. Meghosszabbították volna az eventet egy nappal?
    Köszönöm szépen előre is a választ!

Sanyat likes this.
  20. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Eredetileg is kedd este 10 volt a vége.

Thread Status:
Not open for further replies.