Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ellenőrzésem alapján mivel a Gyopárvölgyben már elérted az 53-as szintet, ami a maximum, ahol a számláló megáll, így nincs lehetőség ATP jóváírásra Nálad, ahogy azt tegnap több topikban is megírtuk. (A Mini-event indulásakor a Csevegőben is felmerült már a kérdés, hogy mi lesz az ezen a szinten lévő Játékosoknál a Hűtőben megmaradó Összetevő pontszám visszaváltásával, ott is megírtuk ugyanezt.)
    Nem tudok itt sem mást írni, de természetesen van lehetőséged a témában a Supporthoz fordulni, ha a válaszunkat nem fogadod el.
    Megértésedet köszönöm!

2. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2026-02-23 11:19:24-kor egy Esőkabátbolt 3. szint: piros műhelyfejlesztést, 2026-02-23 11:19:32-kor pedig egy Esőkabátbolt 2. szint: narancs műhelyfejlesztést váltottál ki a Városban a Műhelyben.
    A narancsból 2 db van bent a Dobozban az Ólak alatt, a pirosból pedig 1 db.
    Varangytó ólhoz nem készítettél fejlesztést még a Játék naplója alapján.
    További jó játékot!

3. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzést tegnap én végeztem Nálad, de úgy tűnik egy porszem került a gépezetbe.
    Egy pici türelmedet kérjük az ismételt vizsgálat eredményéig.
    A bejegyzéseidet összevontam, kérlek, figyelj rá a jövőben, hogy ne írj egymás alá több bejegyzést. A Szerkesztés gombra kattintva tudsz módosítani, plusz infót megadni.
    Türelmedet köszönöm!

Katalin2020 and Luminary like this.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Megértem...8)
    De kérdezném.... minek jött az Atp-ről felugró ablak... minek íródott jóva rövid időre.... - van aki dokumentálta is... miért tűnt el...
    Miért nem volt hivatalosan az EVENT KEZDETÉN a tp vesztésről tájékoztatás... na jó nem veszteség, de ha mindenki egyenlő eséllyel indul akkor mégis...
    Ez inkorrekt... ;)
    De játszani jóóóóó:inlove: Csak költeni kell kevesebbet:p
    javaslom jelzéssel élni a központ felé... ;) - ismét, mert ha az event elején is felmerült... s jeleztétek.... mért nincs hivatalos tájékoztatás....:music:

5. Dolphin

Szia,
    milyen plusz hivatalos tájékoztatást szeretnél még?
    A Gyopárvölgy ismertetője tartalmazza, hogy az 53. szint jelenleg a maximum. Aki ezt eléri, annak semmilyen módon nincs lehetősége a szintbővítésig ATP-t gyűjteni.
    Sem Alpesi megrendelő kiszolgálásával, sem Újrahasznosítóból, sem mini-eventből, sem kompenzációból.

Swartsch, Luminary and ördög0 like this.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Kérlek jelöld meg hol olvasható ez a kitétel az ismertetőben.... mert nagyítóval sem találom....:oops:
    Az eventismertetőben szerepelnie kellett volna pirossal kiemelve, hogy kinek nem jár visszaváltási érték...8)

7. böbe764

böbe764 Fórum ismerője

Sziasztok! A komodói sárkány óljaimat nem találom.böbe 764,ID:17039180

-Holdfeny-. likes this.
  8. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Itt a fórumon nem tudunk neked segíteni.
    Keresd fel a játék supportját és fejtsd ki ezirányú panaszodat, kérelmedet, nemtetszésedet.
    Minden további hsz. jelzés nélkül törlésre kerül ezzel a témával kapcsolatban.
    Köszönöm.

Swartsch, Dolphin and -ágianyu33- like this.
  9. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

Bocsánat nem találom a dupla hóember és a profi piruett dekoromat Kérlek segítsetek Köszönö,
    id 3841832 dani 1013

10. Dolphin

Szia,
    pontosan hány ólat és milyet hiányolsz.
    Eddig amit találtam a Játék naplójában:
    - 2025.08.20 - 07:00:11-kor több óllal együtt a Gyopárvölgyben az Átalakítóba raktál be 2 db Komodóisárkány-lak 2. szint: narancs fejlesztést, Zöld üzemanyag gyártáshoz.
    - 2025.04.19 - 21:23:38-kor szintén másik ólakkal együtt raktál be Zöld üzemanyag gyártásra az Átalakítóba 2 db Komodóisárkány-lakot.
    Nézelődjek még tovább a múltban?
    Figyeld a Rezeda doki Ólválogatásait, illetve Csere napon próbálj beszerezni, s a jövőben figyelj rá, hogy miket pakolsz be az Átalakítóba a Gyopárvölgyön.

böbe764 likes this.
  11. Dolphin

Szia,
    szívesen segítek a keresésben, de a megadott adatokkal sajnos nem találtam élő farmot.
    Kérlek, ellenőrizd és hozz jó adatokat, s utána tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

12. böbe764

böbe764 Fórum ismerője

Köszi a választ,de a narancs ólnak nincs alap ólja?Közben rájöttem,talányos ólakból lett,de átalakítóba nem tettem.

Last edited: Feb 24, 2026
  13. Dolphin

Szia,
    nem értem a kérdésedet. Pontosítanád?
    Amit eddig kigyűjtöttem, az 2 db alapól és 2 db Narancs fejlesztés, amit beadtál az Átalakítóba, ha Te többre ólra emlékszel, ami hiányzik, akkor nyomozok tovább a Gyopár naplóban, de mivel nem adtál meg információt, így eddig 11 hónapot néztem át. Nem tudtam mennyit keresel, mikortól hiányoznak - az #1-es bejegyzés alapján ezek az adatok fontosak lennének, amikor nem egy dekort keresünk.
    Megértésedet köszönöm!

böbe764 and Luminary like this.
  14. böbe764

böbe764 Fórum ismerője

Köszönöm a fáradozásodat,de annyira bugyuta nem lehetek,hogy amiből csak 2db ólam van,átalakítom.Amúgy bízom benne a talányos ólakból majd csak lesz még.

15. Dolphin

Szia,
    én csak azt az információt tudom hozni, amit a Játék naplójában látok.
    Természetesen, ha nem fogadod a válaszomat, kérhetsz felülvizsgálatot a Supporton a kérdésedben.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

16. Ancsa-macska

Ancsa-macska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Elég régóta keresem a Rémkecske dekort......feltűnt, hogy van 2 fejlesztésem rá.....
    Van egy felhősorom (Ünnepi ajándék felhősor 3.), amin van egy dekor, rémkecske dekor kinézettel, de azt írja rá, hogy "termést őrző".
    Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges-e, hogy ez a termést őrző a rémkecském?!?
    (Tudom, hogy a felhősor tematikus, és a termést őrző kell rá, de már más ötletem nincs....csak hogy valami hiba miatt mégis csak az a rémkecském.... :) )
    Köszönöm a segítséget.

17. Dolphin

Szia,
    hozom Neked a Rémkecske dekor adatlapját a Dekorbázisból.
    Rémkecske
    Ha hozol Farmnevet és Farm ID-t, akkor be tudok nézni Hozzád, s tudok segíteni a keresésben.
    Megértésedet köszönöm!

18. marti1231

marti1231 Utánpótlás-írogató

Szia, kedves moderátor.
    Keresek 2 db dekort: Játékos udvartakarítás, és az Együgyű holló elnevezésűeket. / a többit ami a felhőkre kellett megtaláltam./
    Kérem, ha időd engedi keresd meg nekem.
    Gazda: marti1231 ID: 20438775

19. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám megkereste a 2 dekort. Mindkettő a Kerge Kertben található.

upload_2026-2-25_20-10-41.png

Dolphin and marti1231 like this.
  20. marti1231

marti1231 Utánpótlás-írogató

Szia, köszönöm. Nagyon sokat segítettél.

Thread Status:
Not open for further replies.