Visszajelzés Elveszett palota eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Rengeteg lehetőségünk van szórakozni. Aki a számítógépes játékok közül ezt a farmos játékot választotta, de nincs legalább napi 2x5 perce farmozni, lehet, hogy nem jól választott. Talán így jobban hangzik az utolsó mondatom :music:

Döbi65, Gio, zsuzsore és 7 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Pontosan.o_O:DValamint ezek közül valamelyik naponta:
    baha szint x 250 BTP, baha szint x 550 BTP, baha szint x 850 BTP, 5000 csengőpengő, 1 aranybanán, 3 aranybanán,
    1 Albínó anakonda, 1 Mókusmajom, 1 Havasi teve, 1 Fehér elefánt, 1 Zen panda, 1 Alpaka, 1 Smaragd anakonda,
    1 Bőgőmajom, 1 Jáde elefánt, 1 Bébi panda, 1 „Kinshasa” talányos tiki-tenyészet, 1 „Hawaii” talányos tiki-tenyészet,
    1 „Kumasi” talányos tiki-tenyészet, 1 „Paisley” talányos tiki-tenyészet, 1 „Madagaszkár” talányos tiki-fa,
    1 „Stromboli” talányos tiki-fa, 1 “Zanzibár” talányos tiki-fa, 1 „Tonga” talányos tiki-fa
    "Valamint hogy a napi 4 aratás sok"Hát én rugalmas munkaidőben dolgozom,nekem ez ideális.:music:De ott a hétvége ahogy "Réka" írta,/mondjuk az nekem pont kevésbé fekszik./Viszont ki lehet hagyni aratásokat és ha időnként némi bónuszt ,pörgetést,vagy jacket használunk még a napi 4 se kell.:music:Szerintem ez 1 viszonylag olcsó felhő,:p akinek tetszik simán lehozza félidőbe.:DÉn meg fogom pörgetni az elejét szokás szerint, mert nem szeretek határidőre játszani, és nem a maximum ponttal kalkulálok.:):p

Utoljára szerkesztett: 11.9.19
    Döbi65, magdi06, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én napi egyszer lépek be , és akkor 20 órát játszok . Hogy oldjam meg a napi 3 belépést ? xD:cry:
    Szia
    Csak az aranybanánt emeltem ki , ez se piskóta . :inlove:

Ditti58, vihence, soresne és 15 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Akinek napi 2x5 perce van a játékra, az nem fog ezzel a játékkal játszani. Aki most kezdi, nem vesz egyből munkásokat, kuponja nincs, ezek nélkül pedig nem lehet 5 perc alatt learatni-vetni, a gyakorló játékra is több idő kell, tehát nem játszik vele. Kupon vagy munkás nélkül haladó játékos sem tud aratni-vetni 5 perc alatt, tehát ő sem játszik vele. Aki pedig vesz munkást, vagy beváltja a kuponját, szeretne egy kis örömöt is kapni a játéktól, tehát nem 5 percet fog vele játszani, hanem többet. De lehet, hogy erre csak naponta egyszer tud sort keríteni. :music::)
    Szerintem is ideális, mert ha sikerül megszerezni, akkor jó, mert egy felhővel több van, ha nem sikerül, úgy is jó, mert nem olyasmit ad, amit nagyon szeretnék megszerezni. :)
    Ügyes vagy, eltetted láb alól a tanúkat, hiszen azok a felhők nincsenek meg, nem tudnak tanúskodni. xD

Hát játssz 1x8 órát és 2x6-ot. xD

nagymami2, -W-595-, bendi1121 és 11 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Imádom ezt a megrendíthetetlen kitartásod. Csak egyet higgy el nekem. 10 év múlva is ugyanezt leírhatod minden eventhez, mert ezek a játékosok mindig újratermelődnek. Az olyanok, mint Te (akik le is írják, nem csak tudják) folyamatosan kopnak.

Én szantálfa xxl-el várom, mert a pajtában van jó ára, és ma este is , holnap reggel is le tudom aratni. És még az is megtörténhet, hogy nem csak azzal várom, hanem azzal is folytatom.

Gio, nagymami2, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Én a lányom kis farmján látom hogy 1 kezdőnek milyen nehéz:music:Itt egyszerűen el kell dönteni hogy veszek -e az elején arató munkást vagy sem.:music:Neki pld nem veszek meg mert csak hébe-hóba játszik, nyilván 1 eventre se jó;)Nekem meg nem kell( csak nem vettem meg a havit ;)nyertem pörgetésen párat majd szereztem a papagájoktól az utánpótlás meg jön ebből az eventböl.;))xDxD
    De az első időszakban mindig vettem, most inkább dekorokra és felhőkre ilyesmire költök.:)
    Szerintem ez 1 laza jó kis event lesz amiből ha más nem csemegézni simán lehet mindenkinek, de nyilván volt 1 kifejezetten nehézo_O meg 1 bonyolult :music:ami sokaknak nem sikerült:oops:,és most ezért kritikusabbak .:oops:
    Én pont azért próbálok segíteni a " kicsiknek" hogy reálisan lássák melyik mire jó.o_O
    Ez persze nem kihagyhatatlan ugyanakkor könnyedén megszerezhetően lehet nagyon sok hasznos szerintem.:music:
    Főleg kezdőknek a szerszám ,tenyészállatok ,Ab, és a titkosak miatt.;)xDSzóval hajrá:D

Utoljára szerkesztett: 11.9.19
    edina242, bubafejgingo, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Aranyos vagy, pont a banánt domborítottad. Hirtelen kell pár ezer, legyen hova kapni;)
    Kedves Toma!
    Erre tekintettel...
    ... szeretném ünnepélyesen kijelenteni, hogy méltányolom megrendíthetetlen kitartásodat és neked szurkolok. Szerintem, sokan így vannak ezzel:)
    Jó kis laza event, kell ilyen is.

Gio, nagymami2, zebrina04 és 14 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nem mindig van mindenkinek munkásai, úgy azért több kell 5 percnél:) Mindenesetre addig jó egy játék, amíg nem válik percre pontos kötelezettségé. Eddig törekedtem a teljes elkészülésig, mostanában van amit csak részben csinálok, vagy ha úgy látom, túl nagy falat az időmhöz képest , bele se kezdek.:DOlyankor a pajtát töltögetem, mert néha kezd kiürülnixDAz a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a lehetőségeink szerint. További jó játékot és szép estét kívánok:D:D:D

nyuszi63, bendi1121, bubafejgingo és 8 más kedveli ezt.
  9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    szerintem azért jó, mert mindig nehéz, de nem megoldhatatlan. Nekem most sem könnyű, hogy kiráznám kisujjamból, akkor meg is unnám. De mindig jön valami újdonság vagy nehezítés, aminél kíváncsi leszek, hogy sikerül-e megoldani. És ha igen, akkor dejó. :)xD
    Mivel a pajtánk bármennyire bővül magától, nálam is elférnek a hasznos segédeszközök, és ez mind az, amit itt lehet nyerni. :pxD Szóval igen, hajrá! :D

nyuszi63, zebrina04, bubafejgingo és 4 más kedveli ezt.
  10. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia,jókedvre derítettél a zöld megjegyzéseddel, percekig röhögtemxDxD, köszi.
    Igazad van napi 1x-i belépéssel is lehet eventet teljesíteni;)xD
    Nekiállok,mert szerettem az előző kirakósat is, bár 1 egész napom kiesik majd ,de kell az a fránya felhő!:p

csopke1, Ribiszke, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  11. balfék2018-1

balfék2018-1 Utánpótlás-írogató

Talán nem lesz olyan nehéz kézzel aratva sem.

(Van a cserének külön csevegője? Mert szinte semmit nem lehet cserélni, amire szükség lenne)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép estét!
    Én szintén kérdezném! A hangyáról teljesen lemaradtam:oops: Egy darabom se szégyenszemre...
    Valahol letudnám konkrétan írni?

És, hogy ne legyek off, ez aranyos eventnek néz ki8) Naná, hogy megy. Mondjuk a szabi sokat lökxD

Kuzdern, juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  13. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia "Jancsika" :)
    Levelezd le a szolgáltatóddal, hogy napi 3 alkalommal szüneteltesse a netedet! Ha másképpen nem megy, ígérj be nekik valami jó kis "zsírosbödönt" :music:;)

14. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Én is jó nagyot nevettem!!!!!!!!!!

DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt lehet csereügyben hirdetni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.16300/unread

nyuszi63, DevilMókus, Zuhi és 2 más kedveli ezt.
  16. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nem egészen értek egyet, én a nyáron szabi alatt sokat pecáztam, ezért kissé elhanyagoltam a farmot. Sokszor csak kétszer, de volt, hogy csak egyszer tudtam belépni. Mégis minden felhőt megcsináltam az utóbbi időben. Persze kellett hozzá, hogy a végén hajrázzak. A mamutokról felhalmozódó szuper- és kk trágyák, a pörgetésekből szerzett bónuszok, Jack, valamint 0 percezés nélkül nem ment volna. Tudom, a nemrég kezdő játékosoknak nincsenek meg ezek a lehetőségek, de annak idején nekem sem voltak. Csináltam, ahogy tudtam, szép lassan haladtam, de haladtam. És ahogy léptem a szinteket, egyre könnyebbek lettek az eventek. Még most sem törekszem arra, hogy 100%-ra megcsináljak mindent, de a felhő a minimum. Tehát, kitartás. Ahogy Madách mondja: Ember küzdj, és bízva bízzál, pingpongozz, hogy el ne hízzál. :D

marcsi152, nyuszi63, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia, persze minden relatív. De én pl semmit nem építek, valahogy mégis van rengeteg rózsa ólam. Raktárházakat pláne nem, mert Fa-t nem veszek, csak egy van mindegyikből, ezért a barkácsom csak gyűlik. Mint a banán is..... Tudom, sokaknak hiány van ezekből, nekik biztosan megérős. :) Sok sikert mindenkinek!

HéricsBáró, Kuzdern és ho-hoboy kedveli ezt.
  18. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Feca29, -BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Hali! Jaj -jaj, a dekorokkal együtt a sugarót is szerencsésen kitöröltem! Kiváncsi leszek mennyi röpim lesz!!!

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Gábor!
    Nem kétséges, hogy egy jól felszerelt régi farmon lehet eventezni kevesebb belépéssel (egy ideig). De egyrészt Neked is Jack kellett hozzá, ami kizárólag valós pénzes játékelem, én pedig gondosan el akartam kerülni a pénzre való utalást; mert megint jön a szokásos vita, meg hogy ja persze, pénzért minden event megcsinálható - és ez így is van. Másrészt a hsz. nem is egészen erről szólt, hanem arról, hogy egy jó célkitűzéssel az ember akkor is megtalálhatja a számítását meg az örömét a játékban, ha nem sikerül befejeznie az eventeket.

bubafejgingo, marcsi152, nyuszi63 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.