Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

A Hegytetőn aratható mezőkből.

Az ábrán látható, hogy hol tudsz váltani Hegyalja és Hegytető között. (arra kattintasz, ahova menni szeretnél)

A hegy mindkét részén elérhető több aratható mező is.
    Az aratható mezők sárga színű dobozok minden esetben a hegy mindkettő részén. A feladat teljesítését követően azonnal arathatóvá válik a mező, aratást követően pedig elindul a visszaszámláló.

A már teljesített ajándékdoboz alatt elérhető (pirossal karikázott) a visszaszámláló óra grafikai eleme, a dobozra kattintva pedig a jobb oldali sávból tudjuk begyűjteni a jutalmat: ehhez a begyűjtés gombra kell kattintani.

Baby72, .barbi1., -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem veszíted el a meglévő pörgetéseidet, csak nem kapod meg azt, ami a csomagban van. A PP-re vásárlási limit van; nem valós pénzért történő vásárlásnál csak 200-ig teszi hozzá a meglévőhöz. Ft-ért vehetsz korlátlanul. A korlátozás nem érinti a készletedet, csak a vásárlásra vonatkozik.

maszilva, Baby72, .barbi1. és 5 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azt jól teszed. Nekem 3 kell a 20- hoz. Hál Isten kimarad az egy híján 20. :D
    Átmegyek a másikba, nehogy ránk zárják az ajtót.

4. plutokutya

plutokutya Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. julika080766

julika080766 Fórum-zöldfülű

Őszintén azt hittem, hogy ezt a játékot nem lehet jobban elsz@rni. Tévedtem.
    Még két nap mire meglesz a kulcs, hogy felmenjek a felső részbe ....
    Elkezdtem 'játszani' az első pályán a cseresznyével, minden lerakás után lefagyott a játék, kilépés, újraindítás. Most már csak egy lépés lenne, de azt már fel sem hozza a rendszer ...
    Mit vétetünk mi játékosok, hogy ezt kaptuk?

Bokicska-völgy kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ami javíthatna a helyzeten, az az animációk kikapcsolása a farmodon.
    A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni.

Legalább a játék idejére kikapcsolnám a Téli témát is, Nincs témára állítva.
    A grafika minőségét is állítsd a legalacsonyabbra.

Töröld a sütiket, a gyorsítótárat.
    A minijáték idejére Wi-fi helyett térj át kábelre, ott erősebb a jel.
    Zárj be minden felesleges ablakot. Esetleg térj át böngészőre. A Firefox-ot ajánlom, esetleg az Operát.
    Jelezz vissza kérlek, sikerrel jártál-e.

A Csevegő / Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Ha problémád továbbra is fennáll, gyere kérlek egy <<Segítségkérő topikba>> farmnévvel, ID-vel.

Dolphin, genka53, macimami1958 és 6 más kedveli ezt.
  7. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Óriási élménnyel kezdődött a mai napom! Hegytetőn adtam be event növényt és látszott minden doboz, nem kellett az egeret ide-oda vinnem, hogy megjelenjenek a dobozok. Sokkal jobb lenne ha így maradna, bár már csak egy fogaskerekes dobozt kell kinyitnom, a többi szükséges órás doboz már rendben van.

Baby72, macimami1958, .barbi1. és 2 más kedveli ezt.
  8. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ünnepi süti felröppenőt szeretnék gyűjteni,van valakinek tapasztalata,hogy milyen fát vagy ólat tegyek ki,hogy kapjak is pár szabad szemmel is láthatót :pxD Köszönöm szépen.

mini76mini kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

maszilva, Baby72, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

Szia! Kaptam 2db sárga téli kardinálispinty-fészket, de nem tudom kitenni, mert nincs hozzá alap ólam!

11. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szép napos idő van, de ma sem lesz csúcstámadás :sleepy:xD

Baby72, -gyöngy-581, macimami1958 és 3 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    A hegy részen a 2 jobb oldali hosszú létra után van még feljebb? Igaz még nincs meg a disz mind az utolsóhoz, de szeretném tudni van-e még feljebb?
    És a magyal mihez kell még itt? Mert a társasjátékos résszel nem játszom. Azt sosem szerettem. Túl soka felesleges kattogás. Nekem elég ez a hegyes cucc, az még elviselhető.

13. Othep

Szia.

Az eventablakon van az a sárga rész, a fő küldetések.
    Csak oda kell.

upload_2025-12-28_11-54-47.png

Ha már letermeltél 12.580 db Magyalt, akkor azzal kész vagy.

Kuzdern, libuskafarm, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Egyet kaptunk az event indulásakor, egyet pedig szerezhetünk a Hegyalján a 21-es mezőn.
    Itt vannak a számozott mezők: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481995

Az ólak a Láda / Barifej ikon alá kerülnek a Farmon.
    Előbb-utóbb jönnie kell alapólnak is a sárga mellé.
    Sok sikert. :)

15. lenoxa

lenoxa Törekvő

Ha a hegy mindkét részével kész vagyok, akkor a kulcsra már nem lesz szükség sehol, ugye? Akkor azt felesleges aratni a továbbiakban.

16. PaySkin

PaySkin Fórumelemző

Szia!
    Kapunk érte jó pénzt a végén :)

[​IMG]EzüstkulcsA hegyalján megtalálható bizonyos aratható mezőkből arathatjuk.A hegyalján és hegytetőn a továbbhaladáshoz szükséges.480x CSP

17. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Igazán klassz lenne,ha a fáim gyorsabban érnének a normál farmon. Létezik olyan termék,amivel ezt eltudom érni? Csak olyat találtam,ami a trópusi farmra hat. ( Növekedésserkentő )
    Valakinek van valami ötlete? Köszönöm szépen.

18. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Az Enciklopédia Bónuszlexikonában itt találod a fákra ható időbónuszokat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-953018
    Sajnos, nincs olyan termék, ami a farmos fákra hatna.

Baby72, genka53 és macimami1958 kedveli ezt.
  19. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.25
    Sylja és rudcsi24 kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszönöm.
    Akkor még ahhoz sem kell társasjáték. Akkor még az is belefér. Még csak 40 van, amit a hegyről kaptam.

Azt hittem még van feljebb a hegyen, mert a teteje még nem látszik, csak a körvonala, hogy folytatódna, ha befejezték volna. Azt hittem van csúcs is. De akkor derékba vágták a hegyet :)