Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. picurka23

picurka23 Fórum-zöldfülű

Nézd meg a 1526-os hsz-t (77. oldal), ott Sylja részletesen leírta! De, ha a hegyalján JOBB oldalon található listára nézel, azon ott szerepel a HEGYALJA és a HEGYTETŐ felirat is. Csak rá kell kattintani a Hegytető feliratra, máris megnyílik! Sok sikert!

szekulagábor, Sylja és Judit613 kedveli ezt.
  2. Ganéj1

Ganéj1 Fórum mestere

3. Judit613

Judit613 Fórumlakó

;0
    Ha lenne egy homokra csapos szmajli, ideraknam! Hogy nem lattam, nem ertem! Koszonom szepen! :)

szekulagábor és nolina1965 kedveli ezt.
  4. Angyal51

Angyal51 Utánpótlás-írogató

Igy van. igazad van. pont arra nem mentem rá.köszönöm szépen a válaszod.

5. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Én is így csináltam a fákat is turbóztam ma kész is lettem

6. Hilda_Brown

Hilda_Brown Utánpótlás-írogató

Csak úgy, mellékesen...

A most futó projektjeim egyike a raktárházak indítása, ismerkedünk egyelőre.
    A gazdakörikben a beadásoknál láttam, hogy a téli pinty és a toboz is beadható, egész szép pajtaértéke van. Mindenesetre több, mint amit a végén kapnánk érte. Úgyhogy az összes eddig termeltet beadogattam a megfelelő helyeken. Jónéhány építési tervet begyűjtöttem. :)

szekulagábor, lenoxa, RegiHU2011 és 4 más kedveli ezt.
  7. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumprofi

Huhh nem semmi event volt, ma reggel lettem teljesen kész, sütöttem-főztem közben vártam, hogy beérjenek a hozzávalók a farmon. Ennyit nem tartózkodtam a farmon az utóbbi időben, de meg lehetett csinálni és még mindig van idő. Először a gömbök nem akartak jönni, most meg már van bőven felesleges mennyiség. Aztán a sütikkel voltam gondban, most az is van már. Kívánom, hogy sikerüljön mindenkinek.
    Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok a moderátoroknak, minden játékostársamnak! :inlove:

8. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok, bocs a kérdésért, de hogy jutok el a hegytetőre? A hegyalja feladatsort már teljesítettem, de nem ajánl fel újabb játékmezőt. Köszönöm előre is a segítségeteket.

Nagyon boldog új évet kívánok!

9. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a titok ólak adnak sütit? Köszönöm szépen a választ :D
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek :inlove:

10. cili53

cili53 Fórumgróf

Sylja, Kuzdern, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  11. julio5555

julio5555 Aktív író

Sziasztok!
    Ha végeztem az event összes feladatával akkor is van értelme a téli kardinális pinty tenyésztésének?

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

12. Hilda_Brown

Hilda_Brown Utánpótlás-írogató

Ha az event végéig valahova be tudod adogatni, akkor esetleg. Elég jó pajtaértéke van.
    (nem tudom beidézni magamat, néhány hozzászólással fentebb írtam erről)

Különben nincs értelme.

Dolphin és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Az ólak fák kiváltva... a 2 narancs pinty is zsebben... az xxl fejlesztésből az egyik elérhetetlennek de még van idő....:music:

szekulagábor kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Super. Ez 2000 fogaskerék, amit írtál. Nem semmi, jól le vagyok maradva, pedig szedegettem azért az órákat. Valamit nagyon nem jól csinálok. :cry:

15. julio5555

julio5555 Aktív író

Köszönöm!

Hilda_Brown kedveli ezt.
  16. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nem csak szedegetni kell hanem kosarazni is.

zsani_apja kedveli ezt.
  17. -napszámos-

-napszámos- Utánpótlás-írogató

mikor és hová kell leadni a pinty és a fatermés hozamát?

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell beadni, minden learatott darabot beszámít a rendszer automatikusan. Az event fő ablakában tudod nyomon követni a haladásodat.

szekulagábor, Baby72 és apumbiapa kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lehet, későn szólok de hátha van még akin segít;):):
    Szilveszterkor fontos elkerülni bizonyos tevékenységeket, hogy megőrizzük a szerencsénket és a
    boldogságunkat az új évben.
    Tilos tevékenységek szilveszterkor:

Szemét kivitele: Ne vidd ki a szemetet, mert ezzel a jövő évi szerencsédet is kidobod.
    Mosás és teregetés: Ne moss és ne teregesd ki a ruhákat, mert ez balszerencsét hozhat a családra.
    Kölcsönadás: Ne adj kölcsön semmit, különösen pénzt, mert ez a következő évben is folyamatos
    kiadásokkal járhat.

Minden étel elfogyasztása: Ne fogyassz el mindent, hagyj valamit a hűtőben, hogy az új évben se
    szenvedj hiányt.

Tilos tevékenységek újév napján:

Veszekedés: Kerüld a vitákat és a rossz hangulatot, mert amit az új év első napján teszel, az hatással
    lesz az egész évre.
    Orvoshoz menés: Ha orvost hívsz újév napján, az egész évben betegeskedést hozhat.
    Ne hívj női vendéget.
    Ne egyél halat és szárnyast.
    Ne moss, teregess és legfőképp ne varrj.

Nem váltottam ki semmit, majd a végén ha el nem felejtem. Gyűjtöm a pontokat és a fogaskerék érmét.

szekulagábor, vihence, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  20. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Sziasztok! Hova kell a magyal növény? köszi, BÚÉK!