Eventek-gazdakörök-akciók - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Szia! Tudod kezelni egyszerűbben is: A mesterségek völgyében minden mesterségen belül is felhasználhatodo_OPld a Répás almást a pékségből pinkiet szintén, de ha Paradicsomi koszorút a kertészetből stb-stb. Amit használsz sűrűn azt hamar meglehet tanulni melyik hova tartozik és sokkal gyorsabb.:)
  Esetleg még 1 tipp: Beszerzési sorrendben van a kamrába azaz ha valamit veszel v pörgetsz gyártod az a végén lesz.;)
   
  Utoljára szerkesztett: 23.1.20
  Dana64, fénylő. és Kuzdern kedveli ezt.
 2. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Sziasztok!
  Még egyszerűbb a bal oldali menüből: láda ikon (raktár) -> váza ikon (dekorációk) -> elhasználódó fül. Itt van kereső a jobb felső sarokban, és rendezni is lehet. Egy hibája van csak, hogy a teliholdas területeken nem aktív.
   
  vcsaba18, -ágianyu33-, BriGitta75 és 4 más kedveli ezt.
 3. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Szia Toma.Igen nekem is eszembe jutott hogy a répás-almás pld elöl van ara jó de , utána jön a sok bónusz ládikók.:oops:Viszont hogy kell rendezni?o_OAzt még nem csináltam..:oops:
   
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Mint mindenhol máshol: a jobb felső sarokban. Vagy kereső mező van, vagy a dupla környilas kis ikonra kattintva kinyitható listában kapod meg a rendezési lehetőségeket. Mint a piacon, a pajtában, ...
   
 5. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Hát ezt nem tudtam . köszi.:)A piacon beállítottam az időtartamot, sokkal jobb:inlove:Pld nem kell a bahásokhoz külön végig lapozni.o_O
  A pajtába a mennyiségeto_OMindjárt tudom mire kell figyelni:music:
   
  -BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
 6. mazsola*-*

  mazsola*-* Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,

  Én a cserenapról szeretnénk írni. Először is nagyon jó dolog ez az event, de hiányolom belőle, hogy jutalmazó tárgyakat, amiket a felhőkre ki lehet gyűjteni nem lehet cserélni. Mondok egy példát: nekem van legalább 10 db vízi csúszdám de nincs 1 db vega csúszdám sem így nem tudom kitölteni azt a felhősort. Biztos van más is így akinek csak 1 fajta hiányzik a másikból pedig sokkal több van vagy más fajta felhősornál így ezeket is jó lenne ha lehetne cserélni.
   
  -rex18- kedveli ezt.
 7. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia mazsola!
  A kerek-keréken nyerhető dekorok speciálisak. Azok ugyanúgy nem cserélhetők, mint a Ft-ért vásárolható tojások, stb..
  Eseti jelleggel szokott lenni olyan dekoros akciós vásár, ahol meg lehet szerezni a felhőre a hiányzó tételeket.
  Figyelni kell a kiírásokat.
  A vízi csúszda is igen hasznos, mert nem csak TP-t ad, hanem gondoskodik arról, hogy a trágyadomb ne fogyjon le hosszabb növényültetős eventnél sem, meg még TP bónuszt is ad esetenként.
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 8. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok nem tom volte vagy nem volt én örülnék egy olyan ismétlődö feladatnak mind pl mint a kiállítás és jutalomként lehetne cserenapos engedélyek , termékek
   
 9. Téanni

  Téanni Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nem tudom, ki hogy van vele, de az én éléskamrámat már szétrepesztik a lekvárok, kiflik, koszorúk, tégelyek, tekercsek és társaik. A piacra nem érdemes kitenni őket; amiből a legtöbb van, az a legértéktelenebb. Jó lenne egy olyan gazdaköri, amibe ezeket lehetne beadni. Megszabadulnék tőlük, és talán több hasznom lenne, mint az a pár csp, amit a piacon kapnék.
  Jó játékot, sziasztok! :)
   
  vcsaba18 és árnyalatok22 kedveli ezt.
 10. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  szia nem lenne elvetni való ötlet de amúgy ha jól gondolom 4 lehetőség van 1 felhasználod 2 bele fektetted a mesterségbe 3 eladod vagy a 4-ik el is bírod ajándékozni is asszem
   
  árnyalatok22 kedveli ezt.
 11. Téanni

  Téanni Fórum-zöldfülű

  Szia! A borzasztó sok éléskamrás cucc közül csak párat használok, pl. répás-almás csatni, húsvéti lekvár és még néhány. A legtöbb számomra haszontalan, mert például mit kezdek a "több TP a levendula termesztéséből" termékkel? Sose termelek levendulát. Azok már hasznosabbak, amik rövidítik az érési időket, de elveszik a helyet a fontosabb termékektől. Elajándékozni meg nem akarom, mert olyat nem küldök senkinek, aminek én se örülnék. Eladni nem éri meg, mert annyira kevés csp-t kapnék, hogy nem érdemes a piacon vacakolni. Ami meg értékes, az kell nekem is. :) Szóval rajtam már csak egy gazdaköri segítene, mielőtt a fejemre omlik az éléskamra. :)
   
  vcsaba18, nolina1965 és árnyalatok22 kedveli ezt.
 12. CSILLA200

  CSILLA200 Fórum-zöldfülű

  Szép napot!
  Nekem a tárgykereső minijátékhoz lenne egy javaslatom. Azon belül is a 90 másodperc alatt 60 tárgyat találni részéhez.
  Szerintem ösztönző lenne, ha minden megmaradt 10 mp.-ért kapna a játékos +1 pontot. Pl. ha a játékosnak marad 31 mp-ce, akkor kapna +3 pontot. Ez azért lenne jó, mert ahogy fárad az ember, romolhat a teljesítménye, és az esetleges hibáit/pontvesztését vissza lehetne szerezni. Emellett mivel csak 1-3 pontokról van szó, így a játékkészítők sem vesztenének vele.
  Köszönettel: CSILLA200
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára szerkesztett: 31.5.20
 13. k.a.t.i

  k.a.t.i Fórum biztosa

  Nekem olyan ötletem lenne, hogy jó lenne, ha az eventek vége után még 1 napig belehetne adni, mert aki dolgozik nem tud időre felnézni, hiába van meg a mennyiség. Ezzel nem jutna előnybe senki, hisz ültetni már nem lehetne, de a még földbe lévő mennyiséget le lehessen aratni és beadni. se pénzbe se semmibe nem kerülne a fejlesztőknek, viszont sokan örülnének neki :)
   
  Pihepehely, [mendy], csillu000 és 3 más kedveli ezt.
 14. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  A Vízmánia eventhez (most folyó):
  Mivel dühöng a "gyöngy-mánia", megnéztem. "Minden kelléket egységesen X TP-CSP-BTP-ért váltanak be". Nem emlékszem a számra, de X=10 alatt van. Valahogy aránytalannak, sőt nevetségesnek érzem, hogy egy "ritka gyöngy"-öt, aminek a nevében deklarálták a ritkaságát - és különlegességét -, magyarán mondva, bár finomkodva: szilárd és folyékony szervestrágyáért váltanak be.
  Talán még nem késő szólni a fejlesztőknek, hogy adjanak érte tisztességes "árat". Ha azt nézem, hogy ha nem gyöngy érkezik, akkor 3XL barkács, 20 sztáp és hasonlók a jutalmak, akkor valami hasonlónak kéne lennie. Akár úgy, hogy ha 1 db a maradék, akkor pl. 1 sztáp, 2-5 közt 5 KK, 5-10-ig 10 zokni, akár lineárisan, db-onként pl. 1 sztáp, akár úgy, hogy adnak érte db-onként 1 nyári muri ládát (ami most volt valahol) és jön belőle az, ami egyébként abból jönne.
  Köszi!
   
  vcsaba18, -rex18- és Matold kedveli ezt.
 15. retiev1

  retiev1 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Nem lehet megoldani hogy a fak,és olak egységesen egy kattintással kitehetök legyenek?Igy egyesével kipakolni szörnyü..Köszi
   
 16. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Szia!
  Ha egyet leraktál, nyomd le a ctrl billentyűt, és rakhatod a következőt.
   
 17. retiev1

  retiev1 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm..
   
  -BombadilToma- kedveli ezt.
 18. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Sziasztok :)

  Ismét érkeztek a gazdakörbe olyan feladatok, ahova jelentős mennyiségű növényt kell beadogatni.
  Jó lenne, ha betennének majd több feladatot az állatokra, fákra és terményekre is.
  A teliholdasra is régen érkeztek feladatok.

  Néhány ideiglenes gazdaköris eventet is kaphatnánk, ahol az értékes nyereményekért cserébe termelni kellene komoly mennyiségeket (pajta nem számítana, csak a termelés). Itt akár húzhatnának határokat, például 100 alattiak, 100-200 közöttiek, és 200 fölöttiek részére különböző feladatok és nyeremények (a különböző nyeremény azt jelentené, hogy például a 100 alatti olyan kitehetőt kapna, ami 10 ezer TP-t ad naponta, a 200 fölötti meg kaphatna napi 1 millió TP-t is, vagy láda esetében a kis farmon lehet 5 ládát nyerni a 200 fölöttin meg 50-et, mamutfáknál szintén különböző mennyiségek, stb.) Ha Csocsó hajlandó egyedül játszani, akkor 250 fölöttieknek is lehet külön feladat xD a TP-s dekor itt viszont percenként adna 1 milliárd TP-t;)