Eventek-gazdakörök-akciók - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Szia! Tudod kezelni egyszerűbben is: A mesterségek völgyében minden mesterségen belül is felhasználhatodo_OPld a Répás almást a pékségből pinkiet szintén, de ha Paradicsomi koszorút a kertészetből stb-stb. Amit használsz sűrűn azt hamar meglehet tanulni melyik hova tartozik és sokkal gyorsabb.:)
  Esetleg még 1 tipp: Beszerzési sorrendben van a kamrába azaz ha valamit veszel v pörgetsz gyártod az a végén lesz.;)
   
  Utoljára szerkesztett: 23.1.20
  Dana64, fénylő. és Kuzdern kedveli ezt.
 2. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Még egyszerűbb a bal oldali menüből: láda ikon (raktár) -> váza ikon (dekorációk) -> elhasználódó fül. Itt van kereső a jobb felső sarokban, és rendezni is lehet. Egy hibája van csak, hogy a teliholdas területeken nem aktív.
   
  vcsaba18, -ágianyu33-, BriGitta75 és 4 más kedveli ezt.
 3. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Szia Toma.Igen nekem is eszembe jutott hogy a répás-almás pld elöl van ara jó de , utána jön a sok bónusz ládikók.:oops:Viszont hogy kell rendezni?o_OAzt még nem csináltam..:oops:
   
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Mint mindenhol máshol: a jobb felső sarokban. Vagy kereső mező van, vagy a dupla környilas kis ikonra kattintva kinyitható listában kapod meg a rendezési lehetőségeket. Mint a piacon, a pajtában, ...
   
 5. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Hát ezt nem tudtam . köszi.:)A piacon beállítottam az időtartamot, sokkal jobb:inlove:Pld nem kell a bahásokhoz külön végig lapozni.o_O
  A pajtába a mennyiségeto_OMindjárt tudom mire kell figyelni:music:
   
  -BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
 6. mazsola*-*

  mazsola*-* Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,

  Én a cserenapról szeretnénk írni. Először is nagyon jó dolog ez az event, de hiányolom belőle, hogy jutalmazó tárgyakat, amiket a felhőkre ki lehet gyűjteni nem lehet cserélni. Mondok egy példát: nekem van legalább 10 db vízi csúszdám de nincs 1 db vega csúszdám sem így nem tudom kitölteni azt a felhősort. Biztos van más is így akinek csak 1 fajta hiányzik a másikból pedig sokkal több van vagy más fajta felhősornál így ezeket is jó lenne ha lehetne cserélni.
   
  -rex18- kedveli ezt.
 7. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia mazsola!
  A kerek-keréken nyerhető dekorok speciálisak. Azok ugyanúgy nem cserélhetők, mint a Ft-ért vásárolható tojások, stb..
  Eseti jelleggel szokott lenni olyan dekoros akciós vásár, ahol meg lehet szerezni a felhőre a hiányzó tételeket.
  Figyelni kell a kiírásokat.
  A vízi csúszda is igen hasznos, mert nem csak TP-t ad, hanem gondoskodik arról, hogy a trágyadomb ne fogyjon le hosszabb növényültetős eventnél sem, meg még TP bónuszt is ad esetenként.
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 8. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok nem tom volte vagy nem volt én örülnék egy olyan ismétlődö feladatnak mind pl mint a kiállítás és jutalomként lehetne cserenapos engedélyek , termékek
   
 9. Téanni

  Téanni Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nem tudom, ki hogy van vele, de az én éléskamrámat már szétrepesztik a lekvárok, kiflik, koszorúk, tégelyek, tekercsek és társaik. A piacra nem érdemes kitenni őket; amiből a legtöbb van, az a legértéktelenebb. Jó lenne egy olyan gazdaköri, amibe ezeket lehetne beadni. Megszabadulnék tőlük, és talán több hasznom lenne, mint az a pár csp, amit a piacon kapnék.
  Jó játékot, sziasztok! :)
   
  Borzas.Kata, vcsaba18 és árnyalatok22 kedveli ezt.
 10. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  szia nem lenne elvetni való ötlet de amúgy ha jól gondolom 4 lehetőség van 1 felhasználod 2 bele fektetted a mesterségbe 3 eladod vagy a 4-ik el is bírod ajándékozni is asszem
   
  árnyalatok22 kedveli ezt.
 11. Téanni

  Téanni Fórum-zöldfülű

  Szia! A borzasztó sok éléskamrás cucc közül csak párat használok, pl. répás-almás csatni, húsvéti lekvár és még néhány. A legtöbb számomra haszontalan, mert például mit kezdek a "több TP a levendula termesztéséből" termékkel? Sose termelek levendulát. Azok már hasznosabbak, amik rövidítik az érési időket, de elveszik a helyet a fontosabb termékektől. Elajándékozni meg nem akarom, mert olyat nem küldök senkinek, aminek én se örülnék. Eladni nem éri meg, mert annyira kevés csp-t kapnék, hogy nem érdemes a piacon vacakolni. Ami meg értékes, az kell nekem is. :) Szóval rajtam már csak egy gazdaköri segítene, mielőtt a fejemre omlik az éléskamra. :)
   
 12. CSILLA200

  CSILLA200 Fórum-zöldfülű

  Szép napot!
  Nekem a tárgykereső minijátékhoz lenne egy javaslatom. Azon belül is a 90 másodperc alatt 60 tárgyat találni részéhez.
  Szerintem ösztönző lenne, ha minden megmaradt 10 mp.-ért kapna a játékos +1 pontot. Pl. ha a játékosnak marad 31 mp-ce, akkor kapna +3 pontot. Ez azért lenne jó, mert ahogy fárad az ember, romolhat a teljesítménye, és az esetleges hibáit/pontvesztését vissza lehetne szerezni. Emellett mivel csak 1-3 pontokról van szó, így a játékkészítők sem vesztenének vele.
  Köszönettel: CSILLA200
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára szerkesztett: 31.5.20
 13. k.a.t.i

  k.a.t.i Fórum biztosa

  Nekem olyan ötletem lenne, hogy jó lenne, ha az eventek vége után még 1 napig belehetne adni, mert aki dolgozik nem tud időre felnézni, hiába van meg a mennyiség. Ezzel nem jutna előnybe senki, hisz ültetni már nem lehetne, de a még földbe lévő mennyiséget le lehessen aratni és beadni. se pénzbe se semmibe nem kerülne a fejlesztőknek, viszont sokan örülnének neki :)
   
  Pihepehely, [mendy], csillu000 és 3 más kedveli ezt.
 14. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  A Vízmánia eventhez (most folyó):
  Mivel dühöng a "gyöngy-mánia", megnéztem. "Minden kelléket egységesen X TP-CSP-BTP-ért váltanak be". Nem emlékszem a számra, de X=10 alatt van. Valahogy aránytalannak, sőt nevetségesnek érzem, hogy egy "ritka gyöngy"-öt, aminek a nevében deklarálták a ritkaságát - és különlegességét -, magyarán mondva, bár finomkodva: szilárd és folyékony szervestrágyáért váltanak be.
  Talán még nem késő szólni a fejlesztőknek, hogy adjanak érte tisztességes "árat". Ha azt nézem, hogy ha nem gyöngy érkezik, akkor 3XL barkács, 20 sztáp és hasonlók a jutalmak, akkor valami hasonlónak kéne lennie. Akár úgy, hogy ha 1 db a maradék, akkor pl. 1 sztáp, 2-5 közt 5 KK, 5-10-ig 10 zokni, akár lineárisan, db-onként pl. 1 sztáp, akár úgy, hogy adnak érte db-onként 1 nyári muri ládát (ami most volt valahol) és jön belőle az, ami egyébként abból jönne.
  Köszi!
   
 15. retiev1

  retiev1 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Nem lehet megoldani hogy a fak,és olak egységesen egy kattintással kitehetök legyenek?Igy egyesével kipakolni szörnyü..Köszi
   
 16. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Ha egyet leraktál, nyomd le a ctrl billentyűt, és rakhatod a következőt.
   
 17. retiev1

  retiev1 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm..
   
  -BombadilToma- kedveli ezt.
 18. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Sziasztok :)

  Ismét érkeztek a gazdakörbe olyan feladatok, ahova jelentős mennyiségű növényt kell beadogatni.
  Jó lenne, ha betennének majd több feladatot az állatokra, fákra és terményekre is.
  A teliholdasra is régen érkeztek feladatok.

  Néhány ideiglenes gazdaköris eventet is kaphatnánk, ahol az értékes nyereményekért cserébe termelni kellene komoly mennyiségeket (pajta nem számítana, csak a termelés). Itt akár húzhatnának határokat, például 100 alattiak, 100-200 közöttiek, és 200 fölöttiek részére különböző feladatok és nyeremények (a különböző nyeremény azt jelentené, hogy például a 100 alatti olyan kitehetőt kapna, ami 10 ezer TP-t ad naponta, a 200 fölötti meg kaphatna napi 1 millió TP-t is, vagy láda esetében a kis farmon lehet 5 ládát nyerni a 200 fölöttin meg 50-et, mamutfáknál szintén különböző mennyiségek, stb.) Ha Csocsó hajlandó egyedül játszani, akkor 250 fölöttieknek is lehet külön feladat xD a TP-s dekor itt viszont percenként adna 1 milliárd TP-t;)
   
 19. Theeme

  Theeme Törzsjátékos

  Jó napot!
  Szerintem jó lenne ha a rémnövények is piacképesek lennének.(Végre)
  A Maja maszk is szintén jó lenne ha a piacképessé válna.
  A gazdaköri feladatoknál pld: a tenyéstős (Rakéta egér ,Póker est stb)jó lenne ha törölhetővé válna ha nem akarjuk teljesíteni,de ez igaz lenne mindarra, ami nem egy terület vagy recept stb megszerzéséhez kötött.
  Az is jó lenne -ez csupán az én véleménye-ha a régi piac vissza kerülne,mert ez eléggé,rossz elrendezésű( és akkor finoman fejeztem ki magam.
  És az meg kimondottan szuper lenne ha nem csak a dekoroknak való terület száma szaporodna,hanem a földterület is, ahova az állatok és a földterület is kihelyezhetővé válna.-vagy a dekor földeket kilehetne váltani földterületté.(Aranybanán vagy Fa-ért.stb)
  És egy kérdés ha egy ötlet teljesítésre talál ez valahol topikban ,rendszeresen közzé van téve?(saját topik)
  -
   
 20. 660526

  660526 Fórumprofi

  Sziasztok! Amit én nagyon hiányolok az még 1 gyémánt rekesz, ahova az érés gyorsítót vagy tp növelőt tehetnénk!
   
  vazulneni8 kedveli ezt.