Eventek-gazdakörök-akciók - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Már több alkalommal javasolták játékosok, köztük én is hogy a megtermelt növény állat és fatermés mennyiségnek legyen helye...
  Akár a gazdakörben is el tudnék képzelni pl újraindítható feladatsort amibe pajtaértéken kell rengeteg állatot, terményt fatermést beszállítani...
  Itt egy egy szinten is lehetnének sok milliós beszállítandó érték igények ... Pl hozzávetőlegesen mint a Manufaktúra/Vadaskert feladatsorainál...
  egy 10-12 szintű feladatsor végén kaphatnánk egy dekort valami egyszerű tp nyereménnyel... amihez a feladatsor újraindítása során szerezhetnénk fejlesztő függönyöket... melyek a zőld csíkra ható + tp %. al jutalmaznának...
  Hogy jusson és maradjon is... 5% bónusz lehetne szerezhető egy egy újraindításnál...
  egy alap kitehetőre akár végtelen számú feljesztés is tehető lenne... de természetessen akár 10-20 db - os limitált fejlesztési lehetőség is csábító tudna lenni.
  Továbbá, a mesterségek völgyében mindegyik mesterséghez jöhetne egy szint a tp vadászoknak...
  Ahol pl tp lepény készülhetne;) sok sok fatermésből és terményből;) Ami elfogyasztásnál adhatna 1 millió tp-t;) természetesen itt is a lényeg a hozzávalók mennyiségében rejlene...
  A gazdáknál rengeten só cukor és elixír virágdrót és mandragóra halmozódik...
  Pl egy ilyen TP lepényhez alaptermékét beleszámítva is 2500 -5000 különleges hozzávaló is felhasználásra kerülhetne...
  Persze a pajtában rejlő fatermések és termények mellett;)
   
  apa9154, Borzas.Kata, Fätum és 6 más kedveli ezt.
 2. kyra72

  kyra72 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Nekem az eventeknél nyerhető felhősornál lenne ötletem. Kezdetek óta játszom, gondolom nem csak nekem van rengeteg figurám, amit sehova nem tudok kitenni mert különben nem tudok eventet teljesíteni ,csak vannak a raktárban. Lehetne többször üres felhősor a nyeremény, nyereményfigura helyett pedig használható tárgyak pl: szup táp, ládák , farmmunkás kuponok,Farmarany, hasonlók.
  Köszi hogy meghalgattatok.
   
  anya5062, Ms.AbyZu, [mendy] és 7 más kedveli ezt.
 3. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok tudom nem csevegő topik de meg kell kérdeznem mint event nyeremény vagy kerek kerék és vagy gazdaköri nyeremény ? nem akarok kötekedni de egy kicsit ösze zavart
   
 4. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Szeretnék javasolni egy újraindítható feladatsort aminek a fő nyereménye 1 DB pöttyös ernyő gomba lenne/ vagy virágos dallamok kitehető...
  Pl lehetne faterméseket, állatokat, terményeket, szerszámokat, termékeket, tenyész állatokat 1-1 feladatba pajtaérték szerint betenni;)
  A köztes nyeremények is lehetnének a napi felhasználás során hasznosítottak;) Pl a fatermés beadásnál fa termés bónusz!
  Mozgatná a piacot, termelésre ösztönözne, és bárkinek elérhetővé tenné a dekort;)
   
  apa9154, Ms.AbyZu, Borzas.Kata és 7 más kedveli ezt.
 5. Namiamano

  Namiamano Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Egy ötlet:
  Lehetne egy olyan event, amikor az eventnövényre hatnak a játékban lévő termékek.
  Az eventnövény az eddig is ismert növénykategóriába lenne sorolva (Zöldség; Virág; Gabona, Egyéb).
  Az esemény kezdetekor a Játékos kiválasztja azt az eventnövényt, vagy eventnövénypárt amivel végig kívánja csinálni a játékot.
  A választása nem visszavonható.
  A kiválasztott kategória növényeire ható termékek hatnak az eventnövényre is.
  A termeléshez a gyémánt, arany és ezüst rekeszeket használva tudja gyorsítani az érést, növelni a hozamot, stb.

  Egy másik hasonló ötlet:
  Növénytermesztős event során egy külön sávban pajtából történő beadásokkal lehessen Mesterségeket aktiválni (Alkimista, Pékmester, Lekvárfőző, Virágkötő, Természetgyógyász), így hozzáférni a játékos számára egyébként is elérhető termékekhez és rekeszbe téve az eventnövényekhez használni azokat.


  A termékeket sokan nem használják, a mesterségek jórésze nem kap nagy hangsúlyt a játék során.
  Értelmet nyer kiváltani és fejleszteni a Mesterségeket, piacon vásárolni, ajándékot küldeni.
  Az aktivált termékek rengeteg kombinációt eredményeznek a növények letermelhetőségéhez.
  A játék színesedne azzal, hogy meglévő elemeket is figyelembe vehetünk az eventes játékunk megtervezésekor, kiszámolásakor.
  Aki komfort talajon termel, sok pörgetés, %-os bónusz mellett, annak jelentősen nem befolyásolja a játékát a termékek hatása, aki viszont komótosan játszik, vagy hosszú idő alatt a játéka kicsit gépiessé vált, az odafigyeléssel, játékelemek (újra)megismerésével, használatával sokkal hatékonyabban tudja teljesíteni az eventet.

  Üdv: Nami.
   
 6. Namiamano

  Namiamano Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Eventötlet:

  A Nagy barátlátogatás

  Kacsa Kata és Rackó meglátogatják barátaikat. Segíts nekik, hogy eljussanak Ingridhez; Ellához és Egonhoz; valamint Jack-hez.

  Ehhez nem kell mást tenned, mint végigmenni a barátokhoz vezető úton, a Gazdaköri küldetésekben jól ismert, Időkorlátos növénytermesztési feladatok teljesítésével. A feladat térképi megjelenítése hasonlít a Bölcs Tölgy rúnáinak kiváltásához.
  Az időkorlátos küldetéseknél láthatod, mennyi időd van arra, hogy a megadott mennyiségű növényt leszállítsd. Ebben az esetben pajtában raktározott készletből nem szállíthatsz! Csak és kizárólag frissen termelt terményt fogadnak el az Általad indított feladatok.
  (Ha úgy látod, hogy nem tudod teljesíteni a küldetést, akkor kattints ugyanarra a gombra a megszakításhoz, amivel elindítottad (piros X van rajta)!)
  Az előrehaladás során három ágat szükséges teljesítened. Minden ágon növénytermesztési feladatok várnak a játékban már szereplő egy-egy növénnyel. Mindig csak egy feladatot végezhetsz. Ha készen állsz, indítsd el a feladatot, arass és szállítsd be a szükséges növénymennyiséget a megadott időn belül, így eléred az állomásokon váró nyereményeket és közelebb kerülsz Rackó és Kacsa Kata barátaihoz. Az út során szükséges növénytermesztéshez használhatod a növények bónuszait.
  Az event érinti a Főfarmi területeket, a Baha területeit és a Teliholdas területeket.

  A Nublonok hallottak a Nagy Barátlátogatásról. Készítettek egy Teleportot, amely a Kacsa Katát és Rackót áganként három lépésben el tudja juttatni közvetlenül barátaikhoz, így végcéljukhoz. Ehhez vásárold meg a számodra szimpatikus kosarat, mely tartalmaz valamennyi különleges növényt, a "Hipertérugró lávadáliát", valamint kosaranként egyéb hasznos segítségeket. A növény hajtja meg a frappáns szerkezetet, mely beadásával át tudod ugrani a szinteket.
  Az adott szintű kosárból és a külön is elérhető "Hipergyorsító" vásárlása során hozzáférhetsz olyan különböző színnel jelölt termékekhez, amelyeket egy-egy ezüst rekeszbe helyezve, egyenként 25 %-al növelik a szupetrtágya hatékonyságát, kizárólag a "Hipertérugró Lávadáliára" vonatkozóan.

  Juttasd el az Ifjú Párt barátaihoz és játssz egy jót!

  Üdv: Nami.
   
  Utoljára szerkesztett: 20.11.21
  apa9154, nolina1965, Borzas.Kata és 6 más kedveli ezt.
 7. vivókah

  vivókah Utánpótlás-írogató

  Sziasztok !

  Nekem egy olyan ötletem lenne, hogy lehetne néha olyan hét vagy pár nap, hogy nincsen semmilyen event, mert a gazdakörben a feladatokat alig lehet így csinálni :) Ennyi mindenre kevés a terület :) Vagy esetleg az is jó lenne, ha az event nem a rendes játékmezőn lenne ,hanem ahol néha szokott kis területen, ahol éptítési jellel van jelölve :)
   
  anya5062 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Eljutott a játék egy olyan szintre, hogy akik rég óta játszanak... már akkora pajtával rendelkeznek, hogy a mostani gazdakör tisztán tartása már nem jelent kihívást...
  De mivel azért szeretünk több vasat a tűzben tartani és a zöld csíkon is jó lenne haladni:music:
  Ezért az ötlet a következő!
  12-12 egymásra épülő gazdaköri feladat! Mindegyiknek a végén egy felhősorral...
  Pl 200. szinttől elérhetően... majd a 220. szinttől ismételhetően... később pedig a 240. szinttől újra lehessen kezdeni;)
  Lehetne külön terményeket, növényeket, állatokat, termékeket,tenyészállatokat, faterméseket kérő feladatsor, amelyek mind a saját csoportjuknak megfelelően kérnének nagy mennyiséget egy egy specifikus tételből.. sok ezer darabokat;)
  A nyerhető felhők pl adhatnának szint * 10000 tp-t;) Szép jutalom lenne... Mellékjutalomként Piccolók és bónusz ládák lehetnének;)
   
  anya5062, apa9154, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
 9. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Sziasztok:)

  A BAHA-s fejlesztésekhez és a 800-as szint utáni gazdaköri feladatokhoz lenne ötletem.

  Minden évben augusztus 1-31 között lenne elérhető egy 5 feladatból álló gazdaköri "küldetés": növények, fák, állatok, termények, tenyésztett állatok (csak ami Maja szentélyben kiváltható, vagyis a titok fák/ólak itt nem kapnának szerepet)

  Kategórián belül mindenből kellene beadni, de ami több táphoz is hozzávaló, abból kevesebbet, ami semmire sincs használva, abból többet. Növények: 20-50 ezer; fa: 5-10 ezer; állat: 20-20 ezer; termények: 500-500; tenyésztett állat: 3-3 arany, 7-7 ezüst, 15-15 bronz

  A gazdaköri nyereményeknél a szupertáp, szupertrágya, KK turbótrágya, KK szupertrágya ezres nagyságrendben lenne, de az egésznek az lenne a lényege, hogy
  • aki elérte a 800-as szintet
  • és teljesítette ezt az 5 feladatból álló küldetést
  • és ki van váltva minden a Maja szentélyben, akkor
  csak és kizárólag ebben az augusztusi időszakban ki tud nyitni a szentélyben egy AB boltot, ahol vásárolhat AB-ért:
  • Mamutfák és azok fejlesztései a BAHA-s termőterületekre (mondjuk maximum 5-5-t évente, de nem csak szupertrágya és a két KK, hanem szupertápos is)
  • 1 db FA fa
  • 1 db Múzeum (dekortárolót)
  • 1 db Páncél Panni tárolót (1x1-es), amibe max. 10 db Panni pakolható (függönyös fejlesztésekhez hasonlóan nem szétszedhető)
  • egyszer kiváltható receptek, amik segítségével a Maja maszkhoz hasonló termékek állíthatók elő a mesterségek völgyében, vagyis nem foglal rekeszt és 20%-kal gyorsítja az adott kategóriát (virág, gabona, egyéb) a BAHA-n
  • 1000-1000 db szupertáp, szupertrágya, KK turbótrágya, KK szupertrágya ( max 10-szer)
  • 100 db Party pörgetés (max. 10-szer)
  • 1 db Jack ajándéka (max 3 db)
  • 1 db Gyepek ura (max 3 db)
  • 1 db Farönk hangár (csak egyszer megvásárolható)
  • 1 db Farönk hangár fejlesztés (max 3 db)
  • 1 db felhősor ami 20 óránként aratható, 1 órán keresztül 500% TP/BTP bónuszt ad a dekorokra (csak egyszer megvásárolható, de évente új felhő egyre nagyobb %-os TP-vel)
  • 1 db AB-t tojó Tukán dekor (24 óránként 3 AB-t ad)
  • 1 db 1x1-es dekor: szint x 200 TP/BTP (nem cserélhető, max. 20 db)
  • 10-10 db arany, ezüst rekeszekbe pakolható TP/BTP-s bónuszok (max. 5 db)
  • mindenféle "értékes" láda különböző mennyiségben
  A boltban évente minden megvásárolható lenne, kivéve a "csak egyszer megvásárolható" áruk, illetve a kínálat folyamatosan bővülhetne. A teljes bolt kifosztása mondjuk 20.000 AB lenne, amit évről évre elő kellene teremtenie annak, aki szeretne mindent kiváltani. AB szerzéshez lehetne további szinteket bevezetni 800 fölött, évente 1-2 BAHA-s területen zajló extra eventnél lehetne több ezer AB-t nyerni, stb.

  Ezzel szerintem el lehetne érni, hogy a BAHA-t ne csak dekorok tárolására használják a 800-as szint fölötti (vagy akár alatti) gazdák, hanem termeljenek is rajta, és még a piacról is szerezzenek be árut. Az AB-nak lenne ismét értéke ( a majomkirálynő dobálhatná két kézzel). Új célt adhatna azoknak a játékosoknak, akiknél lassan elfogynak a célok...
   
  [mendy], apa9154, joti54 és 18 más kedveli ezt.
 10. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Előttem szóló Rékuci ötleténél, nem igazán olvastam jobbat;) Remélem megvalósul!:inlove:

  Értéket kellene adni a Csillagoknak Aranybanánoknak:music:
   
 11. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Az általad megfogalmazott célok közül ez a javaslat ebben a formájában csak a magas szintű játékosok feladathoz jutását, így motiválását eredményezné; sem az AB-okra, sem a Baha használatára nem jelentene megoldást.
  A gazdakör igényénél nagyon vastagon fogott a billentyűzeted. 1,5-2 milliárdos pajtakészlet letermelését/megvásárlását és bedobását jelentené, a TOP mellett évente egyszer (ráadásul a TOP-pal ellentétben, ahol néhány termékből áll össze a beadott készlet, itt mindenből kellene). A 20 ezres állatszám pedig kizárólag az ólakkal nagy mennyiségben nullázóknak megugorható (ilyen volumenben nullázni a Virágfestéseken túl, kell még sok party pörgetés, színes ólak és rengeteg táp). Mindez így együtt néhány tucat játékosra korlátozná az AB-bolt látogatóinak számát. Vagyis a játékosok többsége nem tudná az AB-jait elhasználni, és épp ezért a Bahán sem fog termelni, legfeljebb a piacra - emiatt pedig az a bizonyos néhány tucat nem fog ott termelni, mert piacról fogja megoldani.

  Ugyanakkor az ötletek alapvetően jók, tetszenek - eltekintve attól, hogy a nagyok motiválását és az AB-ok elköltését összekötöd - én ezt különválasztanám. Jó lehet egy ilyen gazdakör(-sorozat) (akár a farmra is), "sok beadandóhoz sok és értékes nyeremény" elvvel. Jó az AB-bolt is. Alapvetően egyetértek tehát a céljaiddal, ezek észszerű megoldása valóban sokat lendítene a játékon. (Mondjuk a Baha esetében a jelenlegi állapot is sokaknak kedvez, miszerint a Bahán nincs ültetési "kötelezettség", így használható az egyéb célok - TP, ládás dekorok, piac, stb - elérésének támogatására. Vagyis ezt a részét nem érzem olyan problémásnak, de taktikai szempontból támogatok minden plusz lehetőséget.) Ugyanakkor úgy gondolom, mindhárom cél megvalósítható lenne a játék eszközeivel, csak nemigen látni hozzá fejlesztői szándékot. Jó, behozták most ezt a gazdakörit a 800-asoknak, viszont a fenti "elvnek" nemigen felel meg...

  A nagyok motiválása és a Baha használata megoldható lenne szintfüggő gazdaköri feladatokkal (hasonlóan a farmhoz, de ott is lehetne folytatni).
  - Mondjuk egy-egy szentélybeli kamra teljes kiváltásakor jöhetne feladat, ami tartalmazza az adott kamra szobrait, illetve akár minden korábbit.
  - Az időkorlátos feladatok is jók, hiszen azokat nem is lehet piacról megoldani; de ezek is ritkák, és - sajnos - sokan nem is szeretik. Viszont olyan formában is be lehetne hozni, hogy a teljes gazdakör kap egy időkorlátot az első beadástól kezdve: mondjuk egy hét van a teljes teljesítésre csak saját termésből, csak a teljes gazdakör vége ad értékes nyereményt, a többi csak TP/CSP, és ha nem sikerül, visszakapod a beadottakat vagy egy részét, és újra próbálhatod - ha jól lövik be az értékeket, még részteljesítéssel is megérheti foglalkozni vele (illetőleg ha nem kapjuk vissza a beadottakat, adhatna szupertrágyát és társait is - afféle újraindítható feladatként segíthetne korlátozott mértékben erőforrásokat szerezni);
  - Egy-egy farmos event ideje alatt egy (pár) plusz növény, állat vagy fa lenne elérhető a Bahán, plusz egy gazdakör, amibe ezek (és akár a felesleges eventgaz és felröpi) betehetők - az eventtől független (de akár azt segítő) plusz nyereményekért. De csak az event ideje alatt, egyszeri lehetőségként.
  - Az is jó ötlet, hogy sok-sok beadandó cuccért sok-sok farmos erőforrást (szupertrágyákat, szupertápot, stb) lehessen kiszedni magas szinteken. De látható, hogy a megboldogult Levesmester gazdakörit sem folytatták - pedig jó lenne, és nem csak tenyésztés témakörében. Ugyanakkor alacsonyabb szinteken is igény lehet (akarom mondani van) ilyesmire. Lehetnének ismételhető feladatsorok (mint a Herbárium, csak értelmesen), szintnek megfeleltetett, esetleg véletlenszerű beadandókkal (hogy változatos legyen), és szinttel szorzott nyereménylistával. Azt is el tudnám képzelni, hogy ugyanaz a feladatsor jönne vissza mondjuk 20-50 szintenként, csak mindig többet kérne, és többet adna... Ehhez viszont a Bahán is szükséges volna a szintek folytatása 800 felett. (Csak zárójelben jegyzem meg, a jelenlegi bővítést ugyanolyan elhibázottnak tartom, mint a farmosat, csak ellenkező előjellel: túl enyhe és túl rövid lett.)

  A nagyok motiválásának elsődleges eszköze a nyeremény - ha jól értem, számodra is ez a fontos, a javaslatodat erre hegyezted ki. Itt a nehézség olyan nyeremények biztosítása, amivel a játékos nem kap a nagy többséghez képest jelentős előnyt, és nem okoz kárt a játékban (azaz nem vált ki pénzért kapható eszközöket); de mégis motiváló lehet. Ebbe persze beletartozhatnak a (+)-os dekorok vagy tojások (nem mind, és csak korlátozottan) is, de olyasmikre is gondolok, amelyekhez csak ilyen formán lehet hozzájutni. Nálad is szerepelt ilyen, recepteket álmodtál meg; én főképp ezt az irányt folytatnám, pl:
  - egy dekor vagy felhő, ami mondjuk havonta/negyedévente aratható, és rövid időre ad magas TP- vagy termésbónuszt (mondjuk egy órás +5000% TP-bónusz vagy 1 órás plusz 500% termésbónusz); de lehetne akár tenyésztés-bónusz (magasabb esély az ugrásokra), titok-bónusz (amivel nagyobb az esélye az újdonságnak titokfából vagy -ólból) vagy felhőbónusz (több TP a felhők aratásakor);
  - egy új arany rekesz negyedévente egy napra, vagy egy plusz gyémánt negyedévente egy órára - felhővel vagy dekorral megoldva;
  - exkluzív "gyémánt" ól, ami dupla termést ad a neonhoz képest (korlátozottan, és nem cserélhető);
  - magas szorzójú, szintén nem cserélhető szintszorzós dekor, ami egymagában felér mondjuk 5-10 pöttyös ernyőgombával;
  - értékes nem tematikus felhők (ez is szerepelt Nálad egy példával);
  - nagyobb trágyadomb, és magasabb piaci limit a trágyára;
  - bizonyos nyereményfajták levétele a kerékről vagy felvétele a kerékre;
  - "party plusz" jegy a kerékhez, amellyel a lapát a felső három hely valamelyikén áll meg. A jegyen túl akár olyan engedély is nyerhető lenne, amellyel valahány (mondjuk 8-10) party jegy átváltható lenne egy party plusz jegyre - persze ez is csak nagyon korlátozottan; stb.
  (Mivel én nem feltétlenül tartozom bele ebbe az általam most nagyoknak nevezett körbe, nem tudom, pl. a számodra is motiváló lenne-e ebből a listából valami, csak hirtelen ezek jutottak eszembe...)
  Az időbónuszokkal viszont nyereményként csínján kell bánni, az általad javasolt nyereménylistában a mamutfa - farönk hangár kombó pl. "életveszélyes" (nem lenne célszerű a mamutokkal való nullázást még véletlenül sem lehetővé tenni senki számára). Láttam, hogy Te is bekorlátoztad, de ezt fontosnak tartottam megemlíteni.

  Ami az AB-ok felhasználását illeti, létezik már AB-bolt: a szentély. Felesleges bonyolításnak érzem ezt a lehetőséget csak időszakosan biztosítani (és miért pont augusztus?), külön boltot nyitni és ennyi feltételhez kötni; illetve igazságtalannak, ha ez nem áll mindenki rendelkezésére. Így én inkább azt javasolnám, hogy a szentélyben alakítsanak ki egy bónuszkamrát; ennek feloldását elért Baha szinthez (600? 800?) és/vagy az összes többi kamra kinyitásához kötném (de nem írnám elő az összes szobor kiváltását). Emellett a kiváltásához annyi AB-ra legyen szükség, hogy tényleg csak az jöjjön ide, akinek már semmi fontos nincs a kamrákban - azaz több száz db-ra. Ide aztán el lehet helyezni kisebb-nagyobb nyereményeket, akár a játékban lévő értékes dolgokból, akár a fenti listából (sajnos a játékbeli érték nem mindig esik egybe azzal, amit a játékos is annak tart - l. kerék). Lehet akár több bónuszkamra is, egyre drágábbak, egyre magasabb szintekhez rendelve; és ehhez mérten egyre értékesebb szobrokkal.
  Hasonló mintára a Tölgyön is lehet egy-két ágat erre szánni, és a felesleges csillagokat itt elnyeletni.
  Mindezekkel együtt pedig természetesen az AB-hoz (csillaghoz) jutást segíteni kell azzal, hogy azok számára is elérhető legyen mindez előbb-utóbb, akik most még nem rendelkeznek jelentős AB-többlettel - ahogyan azt Te is írtad.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.8.22
  Ms.AbyZu, apa9154, PalMa és 18 más kedveli ezt.
 12. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Sziasztok. Speciel nekem tetszik Réka ötlete , de persze érintett vagyok nem tudom hányan tudnák kihasználni még.:music:( 20000 feleti állatok 1,5 milliárd pé nekem mondjuk nem gond;):)és szivesen be is adenám az itt felsoroltakért:)xD
  Mindenestre amiket felsorolt Réka jutalomként azt lényegébben támogatom :inlove:szerintem akkár csillag vagy Ab kiváltasakor azek a jutalmak lennének igazán értékesek.:)
  Ha akkár tölgyön vagy a szentélyekbe mondjuk lenénnek ilyen kiváltási lehetőségek,:music: az biztosan felértékelné az eventekbe és egyéb úton szerezthető csillagok Ab értékét is.:)

  Az hogy esélyelegyenlöséget érintené-e vagy sem, (valamilyen módon minden +jutalom érinti:music:), viszont ez a játék egyéni játék, aki magasabb szinten játszik azt szerintem motiválni kell hogy az érdeklödése fenmaradjon.:music::)
  Az évi 1-2 szintlépés és a évi 1 Top nem biztos hogy mindenkinek elegendő, Réka jutalmainál ez a játékosréteg szerintem jóval többet költ a játékra egyébként is .azaz + ajándékokat egyébként is megvenné továbbra is.:music:
  Ergo a játéknak nem járna veszteséggel.:)
   
  apa9154, -Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
 13. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Annyi event van. Azokat berakhatnák közben az event jutalmakhoz. ;)
   
  apa9154, ördög0, genka53 és 2 más kedveli ezt.
 14. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Szia. Az a baj hogy az ilyen jellegű jutalmak erősen extra követelményű eventeket jelentene a gyakorlatban.:music:
  Ezért is lenne célszerű inkább a több ezer 10000 csillag vagy Ab beváltásához , illetve a baha kihasználásának összekapcsolni.:music:
  A gyakorlatban azok az eventeket amik mamutokat ,Fa fát ilyesmit adtak- már a régebbi gazdáknak se voltak mind teljesíthetők.
  De ha mondjuk 5000 Ab -ért kiváltható 1 múzeum,o_Oez azoknak is felértékelni az eventeket és az azon belül gyűjthető Ab -t akiknek ez jelenleg egyáltalán nem szempont.:)
   
  Utoljára szerkesztett: 18.8.22
  apa9154, zsani_apja, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
 15. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Kicsit húzós. Én 10e-ben szabnám meg a szükséges AB-k számát. Egyébként tetszik. A megvásárolandókat kiegészíteném Virágfestés dekorral.

  Saját vágyam a mostani ólgőzös kapcsán:
  - lehetne gyakrabban, akár havonta. Most úgy érzem, kb. fél évente van egy fajta.
  - lehessen egyszerre 10 db egyforma utaztatást feladni. Eddig nem igazán volt ilyen gondom, de most oly tetű lassú a rendszer, hogy nem győzöm kivárni, amíg a FA-as érkeztetés után újra hajlandó belépni a raktárhoz. Rááldoznék - mondjuk - 200 FA-t az indításokhoz. Ez legalább 200 perc, az majdnem 3 és fél óra. Nincs ennyi időm! Valsz. másoknak sincs. Aki költene erre, szívesebben tenné!
  - lehetne horror-gőzös is, nyereményként az ottani fákkal és ólakkal. Mivel ezekből nincs sok, együtt is lehetne felkínálni ezeket. Beadandónak normál, vagy Bahás itemek legyenek.
  - lehetne terményes ól gőzös is. A titokólak titokterményesei elég nehezen szerezhetőek.
  - a fa-gőzös hozhatna FA fát és mamutfákat is. Természetesen ezeket vagy nagyon kicsi valószínűséggel, vagy külön fülön, más árakon. Pl. 100 db valamiért. Ez nemcsak fa lehetne, hanem bármi, akár vegyesen is: pl. 40 fa, 40 ól, 20 terményes.
  - legyen megoldható, hogy meg tudjunk szabadulni az alacsonyabb értékű itemektől is. Jelenleg 90-es érték alatt szinte lehetetlen bármitől is megválni. Ha maguknak az ablakoknak lenne értékük, akkor egy ablakot lehetne addig rakni, amíg szükséges. Pl. 10 db 50-es értékű itemmel, ami már beváltható. A mostaninál így 2 ablak kellene, vagy 4-5 ablak a kisebb értékűekből. Ezeket a kezdő gazdák is ki tudnák tölteni, hiszen a mostani adekvát értékű itemekből nekik még kevés van, azt valsz. inkább őrizgetik.
  MÁS:
  ha már van tenyésztés a horroron, kéretik odatenni a kupoldát. Ne kelljen folyton ugrálni!
  Ugyanígy kéretik az elhasználódó fület kitenni a bal oldalra a láda sorba, fenti szempont miatt. Már rég aktuális.
  Köszönöm!
   
  Utoljára szerkesztett: 21.10.22
  apa9154, parrahviki12, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
 16. semmirevaló

  semmirevaló Fórumszaki

  Sziasztok! Volna egy ötletem, hoghy legyen egy+ kerék ahol csak normális nyeremények lennének!
   
  apa9154, nolina1965, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
 17. peter1022

  peter1022 Fórumprofi

  Sziasztok:)

  Nekem az eventekhez lenne ötletem:
  Szerintem az eventekben feleslegesek a minijátékok. Lehetne két opciós minden event.
  A opció: Letermeled a gazt, legyártod a malom terményt beadod és kész.
  B opció: Ha van kedved, akkor mini játékozol.
  Ki lehet számolni mennyi kell bal, és jobb oldalhoz, a játékos pedig event elején döntene, és így mindenki jól járna.
  Akinek van kedve, ideje az mini játékozik, akinek nincs, az meg nem. Így mindenki elégedett lenne.
  Nekem tetszenek a minijátékok, de szerintem semmi értelmük nincs ebben a játékban.
   
  apa9154, semmirevaló, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
 18. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  A Mesterségek völgye elhanyagolt mostoha gyereke a játéknak;)
  Pedig határozottan jól lehetne hasznosítani;)

  Pl jöhetne 5 különböző gazdaköri feladat, mindegyikben a mesterséghez tartozó termékekhez rendelve lenne egy egy feladat, sávos teljesítéssel. Pl ezüst részben be kell adni 10 terméket... Az aranyba 100 azonos terméket a gyémánt részbe 250 azonos termék...
  A menübe csak halmozódnak az innen onnan potyogó/nyert/kapott termékek.
  5 pazdakör 1 szintű mesterségekhez... majd folyamatosan a teljesítések után nyílnának a további szintekhez tartozóak!
  Megfelelő nyeremények esetén nem csak a gazdakört tisztántartóknak lenne kedvük beadogatni!
  Mozgatná a piacot, termelésre ösztönözne! Egy egy mesterséghez tartozó szinthez rendelt gyémánt feladatok teljesítése után jöhetne valami extra dolog! 1. szinten. Piccoló, 2. szinten Kicsobbanó öröm, 3. szinten Gyepek ura , 4. szinten Jack ajándéka 5 szinten Farmarany fa
  Ezek a nyereménye az 5 mesterségnék bizony komoly vonzerőt jelentenének ahhoz, hogy újra használjuk a mesterségek völgyét! Sokaknak elérhető lenne egy egy álom nyeremény;)
   
 19. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Csak egy nüansz a Jövőre:
  az eventes területen 1, max. 2 növényt lehet termelni. Tegyétek rögtön a kedvencekbe. Egy műveletet megspórol. Köszi
  Második nüansz:
  A TOP különleges esemény az évben. Jó lenne, ha jövőre nem olyan kütyüt adnának, ami máshonnan is elérhető(pl. piccolóból), hanem olyat, amit soha máskor nem lehet megszerezni.
  Pl. most néztem be egy kis farmomra, és szemembe ötlött a 2011. újévi kütyü. Valsami tortaféle, a tetején a 2011-es szám. Nos, ilyenjellegűre gondolok. Megérdemelnénk. Nagyobb respektje lenne, mint a - kis túlzással - tucat-dolgoknak.

  Más: nagyon örülnék, ha a BT háttere újra nappali fényben tündökölne. Átmenetileg jó volt a csillagfény, de számomra nyomasztó éveken át a sötétséget látni. Talán nem vagyok egyedül...
   
  Utoljára szerkesztett: 4.12.22
 20. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  Szép napot. Pár kérés vagy ötlet. Szeretnék cicás ,kutyás szamaras eventet. Ajándékküldéssel kapcsolatban lehessen farmaranyat küldeni ajándékba ,vagy farmmunkás kupont, vagy szupertápot 2-4db-ot .El lehessen adni a kis Tp-t adó kitevőket amik építve vannak eventen kívül is ne kelljen tárolni feleslegesen csak a helyet foglalja, vagy simán kidobni. köszönöm a figyelmet.
   
  apa9154, rittgasseragnes és stb_farmer kedveli ezt.