Visszajelzés "Földönkívüli kockajáték" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 8.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Valószínű, hogy később , még az idén esetleg, azért még más eventes felhők, vagy esetleg dekorok is adják majd ezt a ládát (esetleg szezon), és nem 168 órás érésidővel. Így lehetséges, hogy azért sokkal többet lehet majd ezekből szerezni éves szinten.
    :)

Szaby200342, maszilva, levi5 és 26 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A látnok szóljon belőled. Örülnék neki :):inlove:

3. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Köszönjük a számolásokat, teszteket - akkor fogjuk a kapát, termeljük a gazt, aztán legyen eredményes a kockázásunk. Sok felröpit, sikeres eventet Mindenkinek, aki belefog :)

Szaby200342, maszilva, Kuzdern és 17 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Amilyen gyorsan mennek az évek, pikkpakkra eltelik 5 év, mire kinyitom az addig összegyűjtötteket. :)
    Nem érdekel mi van bennük, csak néha kíváncsiságból nyitok ki pár százat, ezret, vagy ha nagyon szeretnék valamit. Évente 2-3 alkalommal. :D
    Valahogy megszoktam a spórolós játékot, így is bánok mindennel, ami csurran cseppen.
    Lehet valameddig elbotorkálok, nem a kedvenc játékom a kockázás.

juliannakoczkas, Melan, -happy58- és 7 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a gyopár 20-as szintjén simán elférne egy dekor, ami ilyen ládát ad, még az se lenne gond, ha csak 2 naponta lehetne aratni. Szomszédoknak is szívesen küldenék felszerelés XI ládát, ha betennék egy ilyen eseményhez, és még sorolhatnánk... :)
    Az biztos, hogy ezzel az egy felhővel nehéz lesz összehozni egy területnyi mamutot 8)

6. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Úgy-úgy! Pár százat, ezret nyitnak majd az unokáink, ha a gyerekeink folytatják, amit mi elkezdtünk. :pxD
    Én szeretem a kockapókert, a való életben még jobban, mint itt a farmon. Azt viszont nem szeretem, hogy a jobb oldali ajándékok megszerzése szerencsefüggő. Akármilyen szuperül játszik valaki teljesen eltérő eredményeket ér el, ezt tapasztalat alapján tudom. Megoldhatnák, hogy lejátszott játék alapján mindenki megkapja ugyanazt a nyereményt a jobb oldalon is. Így van aki több tízezer növény letermelésével sem kapja meg az ajándékokat. mert olyan a szerencséje, míg más igen. Én ezért nem is indulok a jobb oldali ajándékokért. Ahogy a bal oldal megvan, abbahagyom. Pókerezek inkább a gyerekekkel!

maszilva, Andzsi1971, Kuzdern és 19 más kedveli ezt.
  7. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Teleraktam mindent amarántal hogy lesz ebből felröppenő szerencsekocka. Hát így jártam. Sehol egy fa ,csak növény.

8. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ha van fatárolód legalább kettőt vigyél át és tegyél bele hosszú érésű fákat. Holnapig még beérik és csak 8 kis kocka amaránt törlését jelenti.

Kuzdern, juliannakoczkas, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. papirocska

papirocska Törzsjátékos

1. Már megvilágosodtam és már 3 db. kint van.Csak sajnáltam az amarántot kitörölni, hát ma így jártam . 9-kor még nem volt kint az event és bevetettem az amarántot ,úgy gondoltam abból baj nem lehet. Hát lett. Köszi a jó tanácsot ,legyen szép napod.

10. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Atyaég! Ennyi ládád van összegyűjtve??? Hogy bírod ki, hogy ne nyisd ki??? :D:D:D

11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ugyan tegye már fel valaki a kezét aki kapott már ebből a ládából 1 év alatt egyetlenegy Piccolót!

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A jobb oldalon a Piccolo 18250 pontnál van, utána én személy szerint semmit sem találtam, amiért tovább termelnék. A kockázás eredménye nyilván változó, de olyan 140 játék körülire saccolom a 18250 pontot. 140 játékhoz kell
    A) 22400 Földönkívüli ragyogó nimbusz (37 kör, vagyis sok extra kell) és 1400 Űrbéli kockavető pohár VAGY
    B) 15400 Földönkívüli ragyogó nimbusz (25 kör, vagyis csak egy kis extra kell) és 980 Űrbéli kockavető pohár, valamint 140 Űrbéli szerencsekocka
    (Az ajándék malomtermékkel nem számoltam, a 140 is csak egy közelítés.)

Az event a szokásos 6 napos, az eventgaz 5:30 idejű, vagyis napi 4-szer aratható kényelmesen (vízzel-trágyával gyakorlatilag 4 óra az érésideje); de kevesebb alvással akár 5-ször is. A 6 napba 23 aratás kényelmesen belefér, vagyis a Piccolo elérhetőnek tűnik.

A felröpi persze más kérdés. Mivel a 140 kockát csak a fák adják, most érdemes fákkal várni az eventet - ekkor kiderül, mennyi kockával lehet számolni. Ha egy eventgazos kör ad átlagban olyan 25 felröpit, akkor a 23 aratással 575 poharunk lesz - ami nagyon kevés. Így mindenképpen kellenek extrák a Piccolo-ig. Az első 1-2 éjjelre mindenképpen valami hosszút kell ültetni. A 140 kockáig érdemes lehet fákkal kísérletezni (bármilyen 20 órás fa XL változata turbótrágyával 11:42 alatt beérik). Utána a poharakért inkább növényt tennék - nemesített hosszúérésűt, ami épp beérik a reggeli aratásra. De mindez függ attól, hogyan adják a fák a kezdésre a kétféle röpit.
    Az is egy lehetséges taktika lehet, ha kiteszünk füvészkerteket (ez legfeljebb 20 kockát foglal, de van benne 40 fa), és napi kétszer aratjuk a turbótrágyázott XL fát. Mellette meg mehet az eventgaz, éjjelre pedig hosszú növény - amíg a felröpi van hátrányban.

Az is jó taktika lehet, hogy az eventnövényt komforton termeljük. Ez ugyan szupertrágyába kerül, de szinte biztosan egy az egyben adják a földek a felröpit; és szerintem 1x1-en nem kapunk 44 röpit aratásonként - de ezt is majd meglátjuk. A növény komforton szupertrágyázva azonos idő alatt érik be, mint a simán ültetett; feltéve, hogy az arany rekeszbe betesszük a fehér ártatlanság és a karácsonyi süti termékeket.

A 140 játékkal 2800 érmét lehet összegyűjteni; ennyiből lehet mazsolázni a boltból. A dekorokat megkapjuk a felhőre a haladási sorból (bal oldali sáv), így a boltból csak az váltsa ki, aki duplán szeretné - kitenni vagy cserére.
    Szia!
    118 ládám gyűlt össze, ebből 1 db Piccolo lett.

Utoljára szerkesztett: 8.3.23
    ursa11, Szaby200342, maszilva és 32 más kedveli ezt.
  13. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Egyszer kaptam egyet, de olyan gyorsan nyitogatom a ládákat, hogy utána kellett néznem, ugyan melyik láda adhatta. Több pályán játszom, hogy melyik pályán volt, fogalmam sincs, talán abban volt egy farmaranyfa - már nem emlékszem. Olyan ritka dolog, igazán megjegyezhettem volna, de annyira nem érdekes... :wuerg::cry:

Most néztem át kicsit jobban a leírást, már látom, amin jót mulattok, a 168 órás felhő érési időn... - van valami felhőnk, ugye, ami félévenként érik be?? - az se semmi... A felröpik mennyisége horrorisztikus, és mindig belefulladok, az elején jön, aztán nem annyira, viszont rengeteg kell - én bizony meggondolom... mert ez nagyon gürizősnek látszik, és újabban olyan csekélyek a jutalmak, hogy tényleg gürizős lesz az event. Inkább megtermelem az állatokat, abból is van, amelyikből több száz kell - csókoltatom a játékmestert - valami minimális jutalomért.
    Szóval, én meggondolom, de Mindenkinek jó munkát kívánok! :D:);)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.23
  14. zolix93

zolix93 Junior szaki

Sziasztok!

Felhőig megyek, utána meg még jön ami jön. Piccolót elengedem, kibírom ha 1db-ról lemaradok. Amúgy is mostanság már eventek kimaxolásához sincs kedvem, s lassan időm se lesz :) S onnantól jutok amíg jutok, ha egyáltalán lesz kedvem, energiám csinálni. A játék nálam addig tart, amíg nyugodtan tudok benne tevékenykedni úgy és akkor ahogy s amikor én szeretnék. S bevallom őszintén nem szeretem azt amikor egy játékban időpontokhoz/tartamokhoz vagyok kötve, s elég sok játékot emiatt is hagytam abba a múltban. Amikor jön a KELL, számomra onnantól nem élmény a történet. Amíg a SZERETNÉM tart, addig működik a dolog. Szóval most ott tartok hogy próbálom LIGHT-osabbra venni a dolgokat itt, aztán lehet egyszer eljön az a pont hogy VISZLÁT. Na de nem akartam itt negatív energiákat gerjeszteni, csak őszintén leírtam hogyan viszonyulok a játékhoz jelenleg, anno úgy döntöttem hogy nem fogok már többé bele olyan játékba ami időhöz köt, aztán mégis itt vagyok :D A lényeg hogy az ember szabadidejében olyan dolgot csináljon ami örömet okoz neki, s ne hagyja hogy a a hobbi kötelességé váljon. Egyébként maga a minijáték szimpatikus. Jó játékot és sikeres eventet kívánok mindenkinek!

15. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Bocsánat!

16. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

165 ládám van de nem nyitom, még várok, hogy nagyobb legyen a minta a statisztika készítéséhez.:(

17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Én felteszem. Legalább egyre garantáltan emlékszem, de valahol a 2 db motoszkál bennem (lehet, hogy csak a vágy :D ), ám emlékezni az elsőre emlékszem konkrétan, biztosan.

Köszi! Javítottam! Emlékezetből írtam be ezért egyes számba tettem.

18. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    Szeretem gyüjtögetni.
    Ez volt a rekordom a mult evben.:)

HéricsBáró, Andzsi1971, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  19. Dana64

Dana64 Haladó

Ez egy igazi .J (pontos ly)-től való kérdés ! Én kérek elnézést a HÜLYEség miatt ! :cry:Pedig csak 1 oldalt kellett volna "elolvasni"! :cry::cry::cry:

stb_farmer kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Felhő kell! A kockás eventet szívesen játszom;) A ládák meg majd megmutatják a titkukat;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.