Visszajelzés "Földönkívüli kockajáték" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 8.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

221 szinten vagyok de én sem tudom mi az a jégszarvas dekor. Mikori?

Szia én ezér döntöttem úgy hogy inkább több növényt termelek és a felröpikre rámegyek. Hány páncél pannid van és milyen hosszú idejű fákat tettél fel?
    A fák nekem sosem hoznak annyi felröpit mintha hosszú növényt tennék. de ez az én esetem nyílván sokmindentől függ.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.23
    edina242 és koko.54 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A Jégszarvas dekor a Gyopár völgyben nyerhető némi munkával!
    Mi régi játékosok is voltunk kicsik... kezdők... botladozók... :music: Nem Farmaranyfával és egyéb huncutságokkal kezdtük a játékot...8) Időt és sokan pénzt is áldoztunk/áldozunk rá folyamatosan!
    Nálam is van néhány dolog ami hiányzik... - ha lehetne pótolnám... ha nem lehet.. játszom így;) Haladok a saját tempómban a saját szórakozásomra!:inlove:

Szaby200342, inanna11, T.Annie23 és 3 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Napközben sikerült 3 db 100%-os bónusz, több mint 100-150 PP-ből.
    Most a rekeszekbe nem rakok hozamnövelőt, inkább hagyom a karácsonyi süti, fehér ártatlanságot, így 24 percenként tudok
    aratni +3 felhő segítségével. Egy területen lehet csak ültetni, így van 7 Jack-em, szerintem mindegyiket aktíválom, igaz nagyon ritkán használom őket, de ezt az eventet szeretem és nem utolsó sorba még az összes szezonzsetont és szezonpontokat is meg
    szeretném szerezni, míg tart a szezon.
    Kezdésnek 121 szerencse kockát és 118 poharat kaptam 20-23 órás fákból, 4 fűvészkert is volt kinn és 25 panni.
    Sikeres eventezést mindenkinek:)

ulmo12, inanna11, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  4. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Még csak 1 pannim van, de most nézem, hogy benéztem a leírást úgy olvastam, hogy csak fákból jön. Ma különösen szőke vagyok úgy látom:D

koko.54 kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! 3 nap alatt miként termeled le a sok ezer gazt?

koko.54 kedveli ezt.
  6. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    Kezdésnek 158 szerencse kockát és 163 poharat kaptam, csak fák voltak(20 óra feletti), 45 PP segített.

inanna11, koko.54, HolabögRém és 2 más kedveli ezt.
  7. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

A felelségem és a fiam farmján is én fogok kockázni, erre kértek. Próbajáték letudva, hát...
    Két farmon 1 pár lett, a harmadikon egy drill!
    Jobb oldali sáv ezennel elengedve! Izgalmas lesz ekkora nyereményekkel!

koko.54 kedveli ezt.
  8. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem kápráztatott el szerencskockával 61 db lett csak, de az én hibám mert a füvészkert az a menüben maradt, szóval pont elég lett volna a felhőig, mert tovább nem játszom, kivéve ha vasárnap sikerül kipörgetnem sok bónuszt mert nullázni akarok egy nagyot, és egyúttal ültetnék két kör eventgazt is.
    A mau-im az utolsó "dobásukra" készülnek, hogy frappáns legyek kicsit...

koko.54 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is a kezdőkről írtam, nem számítottam bele a termésbe semmi extrát. Általában véve az eventes számolásaim, taktikai fejtegetéseim is olyan lehetőségekkel kalkulálnak, amelyekkel bárki rendelkezhet.
    A Jégszarvas a Gyopárvölgy 5. szintjét elérők jutalma. Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/#post-1291219

maszilva, inanna11, koko.54 és 9 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Felreppenőre nullázással fogok vadászni ,mert kezdésre szokás szerint dekorok voltak kint;)

koko.54 kedveli ezt.
  11. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Szia nekem csak hortenzia volt kint 12 pannival 190 kockavető pohár jött. Én örülök inkább több növényt termelek de a fákra én nem "adok" egy eventet. Valahogy nekem sose sikerül fákkal. Persze mindenkinek más a tapasztalata más bónuszai vannak stb. Sok szerencsét kívánok neked!

koko.54 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

A szerencse kockákat elengedtem... nincs időm megvárni a fák beérését:music:

koko.54 kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Felszaporítás:
    1. 10 mag 2x2-be, víz, trágya, szupertrágya, Kacsa Kata szupertrágya. Eredmény: 100 növény.
    2. Ebből 17-et visszaültetek, most KK nélkül. Eredmény: 202 növény, ami pont elég ahhoz, hogy a teljes területet beültessem.

Innentől kezdve szép nyugisan kell termelni, 1x1-es földeken, csak vízzel és trágyával, az arany rekeszben a répás-almás csatnival. Így a teljes terület hozama 606 növény körönként.
    A felhőig 65 minijáték kell, ahhoz pedig 64 malomtermék, mert egyet ajándékba kapunk. Ha a második, szerencsekockás változatot használjuk a malomban, akkor a 64 malomtermékhez kell 7040 növény, 448 pohár felröpi és 64 kocka felröpi. Ez utóbbi csak a fák aratásából jöhet, a pohár növényekből is.
    A 7040 növényhez 11,3 kör kell, vagyis vagy 12 teljes kör, vagy 11 kör, és valamikor 58 KK. Az eventnövény érésideje vízzel-trágyával 4 óra, így napi 4-szer kényelmesen aratható; pl. 7-11-15-19 órakor. Napi 4 aratással ez így 3 nap.
    Valójában ha valaki csak a felhőig megy, éjjelre eventgaz helyett tegyen valamit a felröpikért. Amíg a szükséges kockamennyiség összejön, addig fákat, utána növényeket. A normál XL fák 11:42 alatt beérnek, ha turbótrágyázod. Ha sajnálod a turbót, akkor XXL fákat és más 12 órás fákat tegyél ki. Ha a 64 kocka már megvan, akkor éjjelre növény menjen. Az a lehető leghosszabb, amit a lehető legjobban tudsz rövidíteni (nemesítés!), és beérik a reggeli aratás tervezett időpontjára. Ha nincs nemesített növény, akkor pl. a 16 órás begónia érésideje 11:32.
    Így az eventnövény letermelése 4 napig tart; szerintem éjjelenként a szükséges felröpi is összejön. Innentől dönthetsz, hogy folytatod, vagy megállsz.
    Ha kimaradnak aratások, akkor tovább tart; de 6 nap alatt még napi 2 aratással (a reggeli aratáson kívül) is megvan a felhő.

Semmi extra sem kell, csak a felszaporításhoz; illetve turbótrágya, amit ritkábban kell használnunk. Persze választhatod a másik verziót is, akkor nem kellenek fák, de több növényt kell ültetni.

Utoljára szerkesztett: 9.3.23
    maszilva, rokaro1, inanna11 és 20 más kedveli ezt.
  14. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen!

koko.54, GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  15. edina242

edina242 Fórummogul

Én is így jártam... Este bevetettem hortenziával a területet, majd inkább töröltem az egészet és fákat raktam ki. Pedig sosem csináltam ilyet. Kritikán aluli felröpi mennyiség jött. Nagyon megbántam, hogy így vártam az eventet. Most felszaporítom az eventnövényt, éjszakára meg megy a hosszúérésű. Hagyom a fákat.
    Ne keseredj el, még van sok idő az eventből.

koko.54, DTM11 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok!
    Nálam az Űrbéli kockavető pohár helyén az Űrbéli szerencsekocka képe van, ennek a helyén pedig valamilyen sárga színű kocka virít.
    Van így másnál is?
    Az űrbéli szerencsekockám,a 20órás fáimra lett 97 darab,de ezt kockavető pohárnak kell értelmezni? Elég fura így.
    A sárga kocka ,amit gondolom szerencsekockának kell értelmezni csak 19.Mindjárt :cry:

koko.54 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nálam felismerhető jól a szerencsekocka képe, a darabszám 18, ez 63 db 23 órás fából jött 30-as legendával, 11+1 Pannival, sok %-nyi felhővel. Még kell gyűjtenem!

koko.54 kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Toma és kedves mindenki! Én vagyok az elrettentő példaxD: Teljesen ad hoc módon játszok -kivéve az eventekre való készülést. Mert azt nem veszem félvállról. Minden mást igen. Még sosem panaszkodtam semmilyen eventre: ha tetszik csinálom, ha nem, hát termelgetek. Ilyen nagyon ritkán fordult elő a fennállásom alatt, de azért volt már rá példa egy-kettő. Most éppen nem megérősnek gondolom, de imádom a pókert, ezért használom, amiket nem szoktam, összegyűjtögettem. Minél többet szeretnék pókerezni.Minap írtam a piccoló nyitásomról: egy Fa fa. És azt is írtam, hogy szívesebben láttam volna helyette mást, mert nem vagyok az a vásárolgatós típus. Annyira nem hoz lázba, hogy rögvest legyen új titkosom. Viszont kérdezni szeretnék: kivették a Gyepek urát a piccolókból? Mert régebben rengeteget kaptam, és az utóbbi időben(szerintem több, mint egy éve), egyet sem. Az eventem halad a maga útján, sztrágyázok, mert szeretnék nagyon sokat kockázni.xD:inlove:. Sok sikert mindenkinek!

maszilva, inanna11, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt az ismertető eme része:

Űrbéli szerencsekocka
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területen: Főfarm
      • az alábbiakból: fák aratásából
      • tenyésztésekből: alacsony százalékos arányban felröppenhet, felröppenés esetén 1 db tenyésztésenként
    • a megvásárolható event kosarakból is szerezhető.

inanna11, koko.54 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Olgi52

Olgi52 Törekvő

A felröpi termésem 6 db Pannival + 1 a fán: 5 db füvészkert a leghosszabb 23 órás fákkal megpakolva 8 db kocka és 13 db pohár. 182 kocka amaránt 176 poharat adott. A kisebb farmon 202 kocka hortenzia Pannik nélkül 107 pohár. Az ajándék játék egy flös (2-es), a másikon semmi.

Utoljára szerkesztett: 9.3.23
    koko.54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.