Visszajelzés Farm divatshow csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 19.8.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Kaptunk egy szuper ajándékot csak éppen használni nem tudjuk.

denisadina és Leho69 kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe erről Beko írását <<ITT>>

Feca29, GA-BI-O-Farm és Jucus1949 kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Pont ez a fa kellene...:music:
    Nekem volt de elajándékoztam...annyi mindenből jön szerszám...de ha XXL fa gyűjtő vagy, megértem a hiányát.:wuerg:
    Nekem ha lenne vagy 10 db akkor sem használnám...xD

-kaktuszable-, vihence, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  4. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Olvastam,csupán leírtam,hátha van fejlemény azóta,de türelem....tornaterem :)

koko.54, Jucus1949 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Azt hogyan? Nekem legutóbb nem sikerült kapnom, pedig lett volna...

6. Gwendolin83

Gwendolin83 Járnitanuló

Sziasztok:)
    A ,,garderobe"aljából kikurkásztam a táskákat,bőröveket-szám szerint több is van-de valahogy nem passzolnakxD
    Ezért még kapálok und vetek még kicsit8)
    Nyuszi,tehén és birka még ,,kissé pőre"!!

Jah,és majd lesz alap szerszámfa is-ez izgat a legkevésbé:)

Utoljára szerkesztett: 23.8.20
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) egyetértek, a szerszámfa dísznek jó a pajtába, de bárhova kirakva csak elvesz egy hasznos területet o_O

8. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Azért ez valahol nagyon szomorú. Most már megcsinálom a küldetést, de ha ne adj Isten belealszok az éjszakai aratásba, akkor se bánom, hogy nem értem a végére. Mert a 2 KK amit a felhő ad, az jó és szép, ennél kevesebbért is küzdöttem már. De a plusz ajándékokból nekem a szerszámfa kellett volna, mert minden egyéb van. És mivel a játék nem ad alapot a fához, így nagyjából tárgytalan a küldetés ezen része.

9. Othep

Szia.

Szomorkodás helyett ajánlom figyelmedbe erről Beko írását <<ITT>>

10. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Láttam, köszönöm. És igen, teljesen érthető a dolog. Majd várunk, hogy a fejlesztők lépjenek az ügyben, az adminok munkáját pedig - hazánkban és külföldön is - egyaránt köszönjük. Tudjuk, hogy értünk dolgoztok. :)

11. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, de abszolút nem értem ezt az eventet.

Hol indulnak és mikor a mini játékok?
    A táskákat mikor és hol szükséges beadni?
    stb.

12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Kész.

maszilva, -kaktuszable-, vihence és 9 más kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Ez az event felülete:

upload_2020-8-23_14-3-38.png

A zöld + jeleknél teljesítheted a beadásokat. Ami szürke, ott pl. épp a táskát lehet beadni.
    Azért szürke a gomb, mert még nincs készítve beadandó táskám.
    Csak a Cicamodellel tudsz kezdeni.
    Az állatok sorrendjét nem változtathatod, de a beadásaik közül bármelyiket választhatod...
    Tehát:
    Amikor az első modellnél elvégeztél egy szabadon választott feladatot, akkor a játék átugrik a második modell ablakára és ott szükséges elvégezned egy általad kiválasztott feladatot. (A képen pont a 2. modellt látod)
    Ezt követően a harmadik modell ablakában, majd a negyedik modellnél is el kell végezni egy tetszőleges feladatot.
    Amikor mind a négy modellnél végeztél egy-egy feladattal, akkor a kör ismétlődik.
    Miután végeztél a hetedik szabad feladattal is minden modellnél, akkor megnyílik a lehetőséged arra, hogy az utolsó, addig szürke (lila színű) "bónusz" sávban is elvégezd a feladatot.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/farm-divatshow.19862/#post-1120746

ildiko44, -kaktuszable-, vihence és 6 más kedveli ezt.
  14. vizor128

vizor128 Haladó

Szerintetek melyik Rackó bónusz vagy event ér annyit, hogy "ez" megszakadjon...? ;):D

Ha jól számoltam, 3 év 10 hónap és 23 nap... :D A párom erőfeszítésének köszönhető, hogy ez a sorozat itt tart! :inlove:

-kaktuszable-, heureca3, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Szia!
    Alapfáról beszélek, de hogyan sikerült szereznem azt már nem tudom...hülyeséget pedig nem akarok írni.:wuerg:

16. Othep

Szia.

Itt szerezhetted:
    Első játékba kerülés:
    Zöldségmuri event 2018.09.

17. Kuzdern

Így igaz...most néztem a felhőt, megvan...Köszönöm az infót.:)

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Soha nem tudtam, hogy ez pontosan mit számol, de most már érdekel! Nálam picit kevesebb. Mondjuk ez attól is lehet, hogy még kezdő vagyok. Gondolom.. ;)

-kaktuszable-, Ribiszke, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  19. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép délutánt Nektek!

Az event kész. Merem állítani sokba került:cry: Ùgy kezdödött, hogy pörgettem egy NAGY bónuszt:inlove:
    na mondom magamnak: szerencséd van: használd a lehetöséget, szórjál mintent.
    Ès a szó szoros értelmében mindent rá szórtam. Beleértve kb. 700 trágyás láda tartalmát:wuerg::wuerg::wuerg:
    Legszivesebben ülepen rugtam volna magam, meg is tettem volna, ha elég hajlékony lennék:p
    Trágyás láda mennyiség: nulla egész NIX! 200 as bónusz kb. 25-30, tapasztalat: felbecsülhetetlen:inlove:

-kaktuszable-, vihence, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  20. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Ezesetben ha nem kéred és engedik cserélni vevő leszek rája ;)

-kaktuszable-, Rékuci1111 és Kuzdern kedveli ezt.
  21. Kuzdern

Második felhő is bezsebelve...ez az event mechanika jöhetne többet.:p

Atali, maszilva, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.