Visszajelzés Farm divatshow csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 19.8.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Azt számolja, hogy hány napja vetted át minden nap az aznapi napi ajándékot.
    Amennyiben kihagysz egy napot, tehát egy nap nem veszed át az aznapi, napi ajándékot, a számláló újratöltődik, és 0 naptól indul.

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nagyon szívesen átküldöm, cserébe nem kérek semmit :) írj majd rám

Ugyanitt mandragóra fa nagy tételben kapható xDxDxD

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nemtom. Nekem a szerszámfáról a kapanyél jut eszembe. Az XXL szerszámfáról pedig az XXL kapanyél.

4. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok, két felhő aktiválva. 3őv és meg lesz a szerszámos fa is.

GA-BI-O-Farm, heureca3, Sanyat és 2 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sajnos a jelenlegi szabályok miatt nem cserélhető illetőleg el nem ajándékozható.
    Viszont Beko írta, hogy újra aktuális lesz rövidesen, azaz beszerezhető.

-kaktuszable-, heureca3, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valóban nem cserélhető a Szerszámfa, de Beko egészen pontosan ezt írta: "Előbb-utóbb minden elérhető lesz (újra). Ha adtak fejlesztést, lesz hozzá alap is. Vannak olyan játékosok szép számmal, akiknek nincs hozzá alapfájuk.
    Érdemes figyelni az elkövetkezendő események nyereményeit."

7. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok, szerszám fa meg van. ez könnyű event volt.Sok síkert aki meg játszik és annak is aki befejezte,,:):):):)

GA-BI-O-Farm, maszilva, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Ha már szerszámfa, tegyék be a műhelybe, és mondjuk 200 kalapácsért, 9.500 fáért + szögért, 100 ásóért és 2 fúróért legyen megépíthető. :D

z2856, nolina1965, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ez a cicamodell csúcsszuper, megérdemli, hogy a vakuk fényében fürödjön ;)

Ribiszke, incimami, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  10. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Sziasztok!

Nekem is sikerült befejezni az eventet. Bár az extra ajándékok közül egyenlőre a bónuszládát tudom hasznosítani, mert a többihez nincs alapom.( Igy jár, aki kihagy kb. 6 évet. )
    Ennek ellenére nagyon örülök, majd cserenapokon megpróbálom beszerezni ami hiányzik. Igyekszem felzárkózni és ehhez rengeteg segítséget ad amiket a fórumon olvasok tőletek. Szóval köszönöm mindenkinek az infókat, tanácsokat! :inlove:

mini76mini, Ribiszke, incimami és 14 más kedveli ezt.
  11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Event kész! Sikeres befejezést mindenkinek:)
    A kisebb farmon még kell pár aratás mert ott nem pörgettem bónuszt de így is meg lesz.
    Tetszett ez a fajta event, jöhet máskor is.

Utoljára szerkesztett: 24.8.20
    Ribiszke, Kuzdern, incimami és 5 más kedveli ezt.
  12. lopici

lopici Utánpótlás-írogató

eddigi tapasztalat az volt hogy xxl es fejlesztések adtak hozzá alapfát is,kigondolná hogy most ennyire semmit adó event-hiszen fejlesztést önnállóan kitenni nemlehet,igy az alapfa biztosan 2 szerszámot ad és egy aratas meg 40 et:inlove::cry:xD:mad:>:(8)

incimami és Sanyat kedveli ezt.
  13. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nekem ez kimaradt valahogy, egy másik farmon van, csak épp nem cserélhető.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Hihetetlen, hogy egyesek az élő fába, vagy akár egy szerszámfába is képesek belekötni :wuerg:

Itt egy egyszerűen és könnyen teljesíthető event, több hasznos jutalommal is (szupertáp, munkás kupon...), a felhő ad valamit a TP-t gyűjtőknek és még KK-t is... döbbenet :(

vihence, MamaMeseKertje, Ribiszke és 24 más kedveli ezt.
  15. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Megvan a második felhőm is. Nagyon örülök neki, és még kitehetőt is tudtam rápakolni, úgy látszik lassan nekem is lesznek plusszban, és nem kell vásárolni. Egyébként nekem még mammutfa alapok is hiányoznak, mert csak a fejlesztést tudtam megnyerni, de így van ez ha fiatal a farm, és még nem voltam akkor játékban. Sőt sok finomságot adó felhők, és ládák sincsenek, de nem is várható 6 hónap alatt 10 év játékát behozni. Ez van a kamrában, ezzel gazdálkodom, és nekem élmény a kis farmom fejlődése. Most vagyok már a 112 es szinten, kb 2-3 nap nálam a szintlépés.

vihence, ildiko44, MamaMeseKertje és 10 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az eddigi tapasztalat vegyes. Ha a nyeremény fejlesztett fa - eventben, gazdakörben -, akkor nem jár, és soha nem is járt hozzá alapfa. Ha a nyereményt ki kell tenni, és az beérés után veszi fel a végleges formáját - titokfák, favonat -, akkor mindig jár hozzá az alap is. A fás válogatás afféle hibrid: a fejlesztett nyereményfához kapunk alapot is; viszont ezt az ismertető ilyen esetben mindig tartalmazza.

A szerszámfából jelenleg egyetlen egy lehet egy gazda birtokában, ami adhat napi 2 vagy 6 barkácscuccot. Viszont tele vagyunk barkácscuccot adó dekorokkal, napi ajándékképpen is küldhetünk 10-et, aratáskor is röppen fel, felhők is adnak, eventek és gazdakörik nyereményeként is jönnek. Nem sokat számít az az egy darab fa...

Zuhi, vihence, ildiko44 és 20 más kedveli ezt.
  17. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Az event nagy része beleesett a nyaralásom:inlove: idejébe, így csak elvétve tudtam aratgatni. Mától egy kicsit rákapcsoltam, így már csak 5ezer növény hiányzik a végéhez. :) Még szerencse, hogy ilyen könnyű eventet kaptunk, a beadásokat is ráértem ma elvégezni :)

Szerintem holnap este készen is leszek vele:D

ildiko44, MamaMeseKertje, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  18. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Remélem a szivárvány fának is lesz xxl változata mert akkor a 150 tp helyett legalább 158 tp-t fog adni.
    Az event nálam lassan halad. Nem fogok szomorkodni a szerszámfa xxl nyereményért ha nem sikerül megszereznem...
    Jó és mérgelődés nélküli farmozást mindenkinek!

vihence, ildiko44, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  19. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Nekem tetszik ez az event mert nem kellett a gépen lógni,belefért a kirándulás,ünnepi program is.Szép a grafikája,és semmi extra nem kell a teljesítéséhez.Majdnem kifelejtettem Kukori terveit követtem(2old.)Köszönöm szépen!

Ribiszke, Atali, Norella404 és 2 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ebben a percben lettem kész.Tetszett ez a kis event!;)Hoppáci! Keresem a szerszámfa fejlesztést rendületlenül,mire rá jöttem még egy faladat hátra van!xDxD

heureca3, Ribiszke, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.