Farmarany kérdések

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Farmarany kérdések témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

kmandy, era1270, dancsi81 és 3 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt,
    Nem lehet farmaranyat vásárolni a bankolási oldalon. Csak forog a kurzor, de nem történik semmi. Sütit töröltem, frissítettem, de ez sem segít. Ellenőriztem bankkártyát, a bankot, ott nincs semmi fennakadás, vagy leállás. Bankkal egyeztetés is történt, a válasz: valószínűleg a kereskedői oldalon van fennakadás.
    Kérlek nézzetek utána, mert az én részemről (bank, kártya, informatikai háttér) rendben van minden. Ha így nem működik az ellenőrzés, természetesen írok a supportra.
    Köszönöm szépen.
    ID: 5222447
    Farmnév: Fätum

Utoljára szerkesztett: 29.1.25
    Sali~*.* és virágosutca kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a problémát továbbítottuk a Központ felé, válaszukig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

virágosutca és Fätum kedveli ezt.
  4. virágosutca

virágosutca Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nekem is a farmarany vásárlás a problémám. virágosutca ID:27484532. Miért nem ?

5. Dolphin

Szia,
    amint feletted írtam, továbbítottuk a problémát a Központ felé. Vizsgálják a hiba okát.
    Visszajelzésükig türelmedet kérem.

Fätum kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, csak szeretném jelezni, nálam már rendben van, működik, tudtam rendelni. Köszi a közbenjárást.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    köszönjük a visszajelzést!
    További jó játékot!

Fätum kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    megjavult a hiba, kérlek, próbáld meg Te is újra, egy frissítést követően.
    További jó játékot!

Luminary és Fätum kedveli ezt.
  9. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

szia,
    ma 17 óra előtt , az állati akció keretében vettem 40 FA ért 2 db borzólat , de csak 1 van a raktáramban jóváírva .
    frissítettem ,de akkor sem lett több.( egyébként nem vettem volna a nehezen összegyűjtött FA-ból)
    a 2x es szorzó azon az ólon is rajta van , mint a narancsokon és a többin.
    Légyszives nézzetek már utánna ,
    kérem írják jóvá a 2. borzólat , vagy csináljuk vissza a vásárlást, mert ennyit nem akartam költeni 1 ólért.
    köszönöm .
    bencerancs01 ID: 17505804

Utoljára szerkesztett: 8.2.25
  10. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint megtörténik az ellenőrzés, hozom a választ.
    Türelmedet kérem.

11. Othep

Szia ismét.
    Hiba történt az akció során.
    Közlemény : https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-boldog-ól-nap-akciónál.25984/

Türelmedet köszönjük. :)

Kuzdern kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az 40 FA jóváírásra került a farmodon, a megvásárolt Borzlak törölve.
    További jó játékot!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

rendben , köszönöm szépen a gyors választ.

Sziasztok, képzeljétek a problémámra ,amit sikerült a központban visszacsinálni
    egy játékostársam is reagált ,ma üzenetben ágianyu33 ismeretlenül felajánlott 2 borzólat, mivel a cserenap még tart át is küldte, nagyon örültem neki. ezúton is köszönöm az önzetlenségét.:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.25
    kannap, Sylja, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  14. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Legyetek kedvesek meg nézni mikor költötem a FA-ból mert reggel még 125 volt kb.,most meg csak 100 van.
    Gazda: farmer_puma28 ID: 20950683
    Köszönöm szépen.

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-03-13 14:36:32-kor a malomban költöttél el 26 FA-t, Türingiai kecsketápot gyártottál azonnal.
    További jó játékot!

Swartsch és farmer_puma28 kedveli ezt.
  16. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Bocsánat, e kértem segítséget, de választ nem kaptam. Azt szeretném tudni, hogy a selyemfonalat hol lehet termelni vagy melyik állathoz ztartozik. köszönöm

17. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Baszus!Csak ki szeretem volna törölni,hogy az új állatoknak tudjak tápot keverni.Igy jártam:)
    Köszönöm szépen!

18. Dolphin

Szia,
    ezt miért mondod, hogy nem kaptál választ? 4 perccel a kérdésed feltétele után én válaszoltam Neked (ez több mint fél órája volt), ott ahol a kérdésedet feltetted:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-20#post-1441197
    Időnként érdemes az oldalt befrissíteni, és a lap tetején a jobb felső sarokban megnézni az Értesítéseket, ugyanis itt jelez a rendszer, ha valaki beidézett, azaz választ kaptál.
    upload_2025-3-13_15-57-38.png
    S ha az Értesítésekre kattintasz, akkor a lenyíló fülben a linkre kattintva eljutsz könnyen a válaszig, akkor is, ha időközben már elfelejtetted melyik topikban tetted fel a kérdésedet.

Ezt is vissza tudod keresni, ha beírod a neved a Keresőbe, akkor megtalálod az összes bejegyzésedet, amit írtál:
    upload_2025-3-13_15-59-31.png

További jó játékot!

Othep, Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    volt törlésed is a malomban, de az pár perccel későbbi történet: 2025-03-13 14:44:31-kor és 2025-03-13 14:44:35.
    De előtte 2025-03-13 14:36:32-kor azt a 999 db-ot legyártottad a FA-ért.
    További jó játékot!

farmer_puma28 és Swartsch kedveli ezt.