Farmarany kérdések

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Farmarany kérdések témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

kmandy, era1270, dancsi81 és 3 más kedveli ezt.
  2. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Legyetek kedvesek meg nézni mikor költötem a FA-ból mert reggel még 125 volt kb.,most meg csak 100 van.
    Gazda: farmer_puma28 ID: 20950683
    Köszönöm szépen.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-03-13 14:36:32-kor a malomban költöttél el 26 FA-t, Türingiai kecsketápot gyártottál azonnal.
    További jó játékot!

Swartsch és farmer_puma28 kedveli ezt.
  4. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Bocsánat, e kértem segítséget, de választ nem kaptam. Azt szeretném tudni, hogy a selyemfonalat hol lehet termelni vagy melyik állathoz ztartozik. köszönöm

5. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Baszus!Csak ki szeretem volna törölni,hogy az új állatoknak tudjak tápot keverni.Igy jártam:)
    Köszönöm szépen!

6. Dolphin

Szia,
    ezt miért mondod, hogy nem kaptál választ? 4 perccel a kérdésed feltétele után én válaszoltam Neked (ez több mint fél órája volt), ott ahol a kérdésedet feltetted:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-20#post-1441197
    Időnként érdemes az oldalt befrissíteni, és a lap tetején a jobb felső sarokban megnézni az Értesítéseket, ugyanis itt jelez a rendszer, ha valaki beidézett, azaz választ kaptál.
    upload_2025-3-13_15-57-38.png
    S ha az Értesítésekre kattintasz, akkor a lenyíló fülben a linkre kattintva eljutsz könnyen a válaszig, akkor is, ha időközben már elfelejtetted melyik topikban tetted fel a kérdésedet.

Ezt is vissza tudod keresni, ha beírod a neved a Keresőbe, akkor megtalálod az összes bejegyzésedet, amit írtál:
    upload_2025-3-13_15-59-31.png

További jó játékot!

Othep, Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    volt törlésed is a malomban, de az pár perccel későbbi történet: 2025-03-13 14:44:31-kor és 2025-03-13 14:44:35.
    De előtte 2025-03-13 14:36:32-kor azt a 999 db-ot legyártottad a FA-ért.
    További jó játékot!

farmer_puma28 és Swartsch kedveli ezt.
  8. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Megvettem a laborfejlesztéseket, és a PP nem írta jóvá, 658 db volt vásárlás előtt és annyi is maradt - frissítettem rá és vártam is!
    Labor fejlesztéseit megkaptam. Nézzetek rá kérlek, köszönöm!

PaySkin
    ID: 56888136

Marika312 kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az Okos fülesnél valami rendellenesség van.
    Party pörgetés helyett Szabad pörgetést akar jóváírni.

Marika312 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    amennyiben Farmaranyért vásárolsz, akkor felső limitje van a Party pörgetés számának. Mivel Te annál többel rendelkezel, akkor nem kerül jóváírásra, erről felugró ablakban kaptál is értesítést a vásárlás során.
    Bővebb információ a témában itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/#post-830863

Swartsch kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    a szöveg a felugró ablakban hibás, ezt már többször jeleztük a Központ felé, javítást nem tudjuk mikor fog megtörténni.
    A felugró ablak azért jelenik meg, mert ha több mint 100 PP-vel rendelkezel, akkor a Farmaranyért történő vásárlás már a limiten felül van.
    Bővebb információ a témában itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/#post-830863

Luca_511 és Swartsch kedveli ezt.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Ismerem a PP akció részleteit, de én a laborfejlesztést vettem meg és nem a PP-t!!!
    A központ tette mellé, nem én kértem... Ha nem lenne ott, nyilván akkor is megvennék a játékosok a fejlesztéseket!
    De ott van, mint kiegészítő ajándék, vagyis a PP akcióhoz nincs köze!
    Ennyit kibír a játék, ha már szerepel az akcióban, akkor legyen is megadva mindenkinek, aki megvette a csomagot!

Mica67, SnéDóri, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a csomag, amit Farmaranyért tudsz megvenni dekorfejlesztést és Party pörgetést is tartalmaz.
    Mivel a Farmaranyért történne a vásárlás, a rendszer figyeli a limitet.
    Amennyiben 100 felett van a Party pörgetésed, akkor sajnos nem tudja jóváírni a 3 db PP-t. Ezért jelenik meg a felugró ablak. A zöld pipára nyomva elfogadod a vásárlás feltételeit.
    Jeleztük a Központ részére, de a csomagon módosítás nem várható.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  14. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Megérteni már ne haragudj meg, de nem értem meg!
    Azt írod elfogadtam a feltételeket... igen rányomtam, mert ellenkező esetben a fejlesztést sem tudom megvenni, vagyis ez így nem korrekt a játékosok felé! Ez kb. olyan, mint tavaly, vagy tavaly előtt volt a felhasználási feltételek módosítása, amit ha nem fogadtunk el, nem tudtunk belépni!
    De hagyjuk ennyiben az egészet, a véleményem megvan, amit inkább nem írnék le, köszönöm a válaszod, további szép estét!

Ez nem a magyar Staff felé szóló üzenet!

Mica67 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. Dolphin

Luminary, Kuzdern, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.