Farmarany kérdések

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Farmarany kérdések témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

era1270, dancsi81, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  2. patky77

patky77 Fórum-zöldfülű

Üdv, 2024.09.14. 7:00-9:00 között eltünt 150 farmaranyam. Hogyan tudom megnézni mire lett levonva. Nem vettem semmit.

3. Othep

Szia.

Kérlek adj farmnevet és ID-t.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga, megnézi és hozom az eredményt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. patky77

patky77 Fórum-zöldfülű

patky77
    44533220

Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Köszönöm az adatokat.
    Az ellenőrzés megtörténtéig türelmedet kérem, hosszabb időt is igénybe vehet a várakozás.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint:

2024-09-14-én, 07:13:01 órakor hagymát vásároltál 158 FA értékben.
    2024-09-14-én, 07:13:09-kor a Mesterségek völgyében, a Lekvárfőző műhelyben Paradicsomos csatnit indítottál, de mivel nem volt elég hagymád, farmarannyal fizettél.

Erre sajnos figyelned kell a jövőben: nem mindegy, hogy mire kattintasz. Ha pirossal jelenik meg a hozzávalók száma, akkor nem rendelkezel vele, és a + jelre kattintva a FA-as fizetést választod.

A kép a farmodon készült: upload_2024-9-14_14-56-38.png

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/

-ágianyu33-, klé57 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. angisz697

angisz697 Utánpótlás-írogató

Sziasztok hol tudok tápot venni ill el adni?:)

8. Othep

Szia.

A Városban, a Piacon.

Az állatokra vonatkozó menüponton keresztül tudjuk elérni a tenyészállatokat és a tápokat.

Kérlek, tanulmányozd át a Piac működését a linken:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

-ágianyu104, kigyo51, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  9. angisz697

angisz697 Utánpótlás-írogató

Othep kedveli ezt.
  10. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Junior szaki

Szép napot! Remélem jó helyre írok, hanem elnézés kérek. Ma délelőtt, azaz2024. szeptember 25-én volt 2253 farmaranyam. A koporsó játékok 4. részének első feladatát szerettem volna kiváltani 500 farmarannyal. Valamiért levonta a farmaranyat, de a feladat 4 részének 1 feladatába most délután tudtam beadni a kriptaőr növényt. Szeretnék segítséget kérni az ellenőrzéshez, hogy jól emlékszem-e. Köszönöm. Gyöngyasszony ID: 57226127

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jól emlékeztél. A Farmaranyos teljesítést délelőtt a játékban felmerült hiba alatt indítottad, s így az nem teljesült.
    A növények beadásával fejezted be az eventet.
    Az ellenőrzést követően a tévesen levont 500 FA jóváírásra került a farmodon.
    Köszönjük türelmedet!

Swartsch kedveli ezt.
  12. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Junior szaki

Köszönöm válaszod Dolphin.

Othep és Dolphin kedveli ezt.