Farmarany kérdések

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    A hiba elhárításra került, a 2023-08-15 14:44:59-kor megvásárolt 238 farmaranyad bekerült az egyenlegedbe. Kérlek, ellenőrizd. Ha rendellenességet tapasztalsz, kérlek jelezd.
    Köszönöm

2. -babuska1970-

-babuska1970- Fórum-zöldfülű

köszönöm a gyors segítségeteket, jóváíródott, remélem a következő rendelésem sikeresebb lesz

Dolphin kedveli ezt.
  3. merylu55

merylu55 Törekvő

Miért rakják fel a vásárlásokat és az eventtel kapcsolatos kosarakat, ha nem lehet vásárolni semmit.??????? A support azt írta, hogy a pénzügynél javítják. Foglalkoznak vele???

4. Dolphin

Szia,
    a bankkártyás vásárlás problémája nem érint minden Játékost. A Játék nemzetközi, az akciók mindenhol érvényesek nem csak Magyarországon.
    A bankkártyával történő fizetés mellett vannak még más opciók is a vásárlásra, többen ezt használják, nézd meg, hátha Te is tudsz ebből választani.
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet, ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered: https://www.paypal.com/

5. timororororo

timororororo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ugy vettem eszre, hogy a napi 8 aranyam, amit kapok tegnap ota nem lesz hozzaadva az eddig osszegyultekhez.
    Tegnap voltak ketsegeim, mert nem emlekeztem pontosan, hogy mennyi FA-m volt.
    Ma viszont tudom, hogy 31 volt az indulaskor, elvileg kaptam 8 darabot, de meg mindig 31 van a ladaban.
    Megneznetek nekem please, hogy mi csuszott el?
    Elore is koszi!

upload_2023-9-30_20-47-17.png

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.

A játék naplójában rögzített adatok a következők:
    2023-09-28-án 09:29:21 órakor kaptál +3.00 FA-t a belépési bónuszból, így lett 51.00 FA-d.
    Majd indítottál 3 ólválogatást -45 FA. Maradt 6 FA-ad.
    2023-09-28-án 18:37:22 órakor arattál 2 varázskalapot +8 FA, kicsit később volt egy szintlépésed +1 FA így lett összesen 15 FA-d.
    2023-09-29-én 20:40:34 órakor ismét arattál 2 varázskalapot +8 FA, ez 23 FA.
    Ma ismét arattál 2 varázskalapot +8-FA-t, így jelenleg van 31 FA-d.

A mai 31 FA helyes eredmény, minden rendben van.

rjolka, -ágianyu33- és timororororo kedveli ezt.
  7. timororororo

timororororo Utánpótlás-írogató

Koszonom a gyors valaszt! Teljesen meg voltam gyozodve arrol, hogy nincs rendben a FA egyenlegem. Igazan jo, hogy ilyan pontosan utana tudtok nezni! :) Koszi!!!

Othep kedveli ezt.
  8. marina1950

marina1950 Junior szaki

Ma írtam, hogy segítséget kérek, mert nem találom a vizijácintot és a tündérrózsát, ami egy táp keveréséhez szükséges.Az ól az eventből lett és már kevertem hozzá tápot.Biztosan nem jól írtam, mert most nem találom a korábbi kérésem és választ sem kaptam.Köszönöm a segítséget.

9. Othep

Szia.

Válaszoltam Neked, szinte azonnal, itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.19474/page-79#post-1347389
    (Kattints a linkre)
    Csak valaki írt már utánad, ezért nem találhattad.

Egy korábbi hozzászólásodhoz úgy találhatsz vissza, hogy a fórum jobb felső sarkában lenyitod az Értesítések fület és ott meg tudod nézni, válaszolt-e Neked valaki.

Példa, az én esetemben:
    upload_2023-10-1_13-21-53.png

Vagy egy másik lehetőség, hogy megkeresed saját hozzászólásodat a Fórum keresőjével:

Kimész a Fórum főoldalára:

Belekattintasz a Keresés rubrikába és beírod a nevedet.
    upload_2023-10-1_13-26-46.png

Miután kattintasz a zöld gombra megjelennek az eddig írt hozzászólásaid.
    upload_2023-10-1_13-29-4.png

Rákattintasz arra, amelyiket keresed és a Fórum odavisz.
    Itt meg tudod nézni, írt-e választ valaki már számodra.

Remélem, segítettem kicsit a fórumos eligazodásban. :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm a segítséget.Eszembe sem jutott, hogy a bahás növények között keressem, mert a Főfarmra lehetett kihelyezni az ólat.Elnézést kérek a dupla írásért.

11. Othep

Semmi gond.
    Örülök, hogy megoldódott a helyzet. :)

marina1950 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. irén1954

irén1954 Fórum-zöldfülű

Kedves Farmerama Csapat!
    Új bankkártyát kaptam. Nem tudok vele vásárolni,mert tudom a telekódomat és az internetes biztosnsági kódot. Próbáltam üzenetet írni ezzel kapcsolatban de valamiért nem látszik az oldal alja ezért nem tudok továbblépni.
    Köszönöm a válaszotokat.

13. Dolphin

Szia,
    ha jól sejtem, azt szeretted volna írni, hogy nem tudod a két kódot az új kártya beállításához a vásárlásnál. Ezen probléma megoldása érdekében kérlek, vedd fel a bankoddal a kapcsolatot, ebben ők tudnak Neked segíteni - érdemes a bankod honlapján is nézelődni, ott fel van tüntetve, hogy milyen azonosítók szükségesek (és ezeket hogyan tudod elérni, létrehozni) az internetes bankkártyás vásárlásnál az erős ügyfél hitelesítéshez. Ez bankfüggő kérdés, ebben mi itt nem tudunk Neked segíteni.
    A Support sem fog tudni ezekben az adatokban segíteni Neked.
    Ahhoz, hogy a Supportos bejelentésben látszódjon a teljes oldal és így be tud állítani, hogy "nem vagy robot", ahhoz változtass az oldalméret beállításodon. Ezt meg tudod tenni a CTRL gomb lenyomása mellett az egér görgőjének mozgatásával, illetve a CTRL gomb és a +/- jelek használatával (a- jellel kicsinyítesz, a + jellel növelheted).
    Sikeres beállítást!

Sali~*.*, Sylja és Othep kedveli ezt.
  14. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Kérdésem, hogy Péntek körül még 132 farmaranyam volt. Ma reggelre 87 farmaranyom lett. Köszönöm, hogy megnézed mire költöttem 45 farmaranyat? Gazda: Gyöngyasszony ID: 57226127

15. Othep

Szia.

A kolléga ellenőrzése alapján pénteken még valóban 132 FA-nyal rendelkeztél.
    Tegnap, 2023-10-28-án 19:45:49-kor megvásároltad 50 FA-ért a Szezonhoz kapcsolódó Heti csomagot (1850 Szezonjutalompontot tartalmaz) upload_2023-10-29_10-4-2.png ,
    ma pedig Rackótól kaptál 5FA-t. (132-50+5=87 FA)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod Othep.

Othep kedveli ezt.
  17. Manocska74

Manocska74 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Farmnevem:Nemes74
    ID:57430376

A kérdésem az lenne hogy van egy farmarany fám,és nem írta ma jóvá a meglévő farmaranyhoz.
    És még egy lenne.
    Novemberben 2 szer vásároltam euróért. 1.99 volt az ára,viszont 3 szor vonták le a számlámról.
    Köszönöm a segítséget.

18. Dolphin

Szia,
    köszönöm, hogy a megfelelő topikba hoztad a kérdésedet.
    Ellenőriztem a farmaranyfádat, s az elmúlt napokban az alábbi időpontokban arattad le, mindegyik esetben jóváírásra is került az egyenlegedben:
    - 2023-11-20 15:19:51-kor arattad ma, FA egyenleged 4084-ről 4085-re változott
    - 2023-11-19 14:36:03-kor arattad tegnap, FA egyenleged 4089-ről 4090-re változott.
    - tegnapelőtt 2023-11-18 14:31:59-kor arattad le, FA egyenleged 4056-ról 4057-re emelkedett.
    Jelenleg 4086 a FA egyenleged, ha máshonnan nem szerzel aranyat a FA aratásig, akkor látni fogod Te is a növekményt holnap.
    Én 3 vásárlást látok novemberben, ha nem Te vásároltad, vagy több információra van szükséged, akkor a Supporthoz fordulj kérlek.
    - 2023-11-03 16:55:43 Szezonbérlet
    - 2023-11-11 14:26:52 Turbó malom
    - 2023-11-16 16:23:15 20x Szupertrágya

19. Manocska74

Manocska74 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a választ és ezentúl jobban figyelek hova írok :)
    Köszönöm a választ,de sajnos ma meg nem írta jóvá a 200 csengőpengőmet .
    Igen rendelés stimmel,de nekem 3 x vonta le az 1.99 eurót.

Nemes74
    ID:54730376

20. Dolphin

Szia,
    a tripla levonással kapcsolatban kérlek a Supportot keresd fel, abban mi nem tudunk itt a fórumon segíteni. Ha van lehetőséged, csatold be a reklamációhoz a banki bizonylatokat is.
    Ellenőrzésem alapján a 200 CSP-d jóváírásra került az egyenlegedben: 2023-11-21 18:43:29-kor arattad le a Sörsátor dekorodat, ekkor került jóváírásra a 200 CSP-d.
    Ezen dekor aratása előtt volt kettő költésed: 2023-11-21 16:53:35-kor 110 trópusi vizet vásároltál 220 CSP-ért, 2023-11-21 16:54:40-kor 110 sima vizet vettél a farmra. Ezt követően lett az egyenleged: 74.259.314 CSP. A dekor aratása után 74.259.514 CSP-d lett. 2023-11-21 18:45:21-kor a Party pörgetésből kaptál 23500 CSP-t, azután 74.283.014 CSP-d lett.
    Ha másik tételt keresel, akkor írd meg, hogy azt mikor arattad, s miből kellett volna megkapnod. Köszönöm!
    (kérlek a jövőben minden bejegyzésnél add meg a Farm neved, Farm ID-dat, ha ellenőrzést szeretnél, ezzel megkönnyítve a munkánkat, most visszakerestem az előző bejegyzésed - köszönöm)

Manocska74 kedveli ezt.