Visszajelzés Farmerama adásban - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 27.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Tavaly bontottam 411 Betakarításos ládát, amiből 41 Felszereléses láda IV-et kaptam.
    114 ilyen láda 55 farmaranyat adott.

Ezek alapján ez a felhő ad egy év alatt 120 betakarításos ládát, amiből jön 12 felszereléses, ami adhat 5 farmaranyat. Persze a szerencsefaktornak hála ez lehet jóval több is, de lehet akár nulla is...

HéricsBáró, alex0824, aida2330 és 8 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

genka53, gazdagnő, Marika- és 17 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

4. Judit613

Judit613 Törekvő

Tegnap megszereztem vegre a Gyoparos teruletet. Haaat, nem is tudom, mit mondjak! Erre vartam es guzultem ennyire?! :(

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak nyugi, tapasztald, ki, olvass-kérdezz a csevegőbe, haladj a saját időbeosztásod szerint.
    Azért az 5-ös szinten ott a jégszarvas dekor, ami minden másnap 100% termést ad a fáidra egész napon.

vihence, bactriaanus, Judit613 és 5 más kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

FAILAGAIN

Sali~*.* és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Eventkezdés után sosem elég csak a játék frissítése.

Ki kell lépni a játékból, majd be kell újra jelentkezni a játékba.
    Ez minden eventnél így van, nem véletlenül szoktuk kérni, amikor megírjuk a posztot a tesztelés utáni indításkor!

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Holnap érnek a felhőim, így akkor kezdek bele az eventbe, úgy isten igazából. :D
    Nálam még mindig ez a jelenség van. Annyira nem zavar, mivel most is itt vagyok, csak jobb a járt úton jönni. :)

ljanika6 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Hiba van a játékon belüli fórum és enciklopédiaelérésben. A kliens esetleg átmeneti megoldás lehet, ha nem szeretnéd a fórumra való bejutáshoz a böngészőlap alján lévő Fórum-felirat segítségét igénybe venni.

Hivatalos erről itt: https://board-hu.farmerama.com/thre...lopédia-mappa-elérésében-2023-06-28-án.23740/

10. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nekem már az egy ünnep, hogy végre új e-mailra költözött a farmom a régi helyett :music::inlove: Viszont emiatt, meg a fórum hibája miatt nem is tudtam az eventről xD De hát ugye ma reggel még az előző ment. Kíváncsi vagysok mikor lesz nagyobb diverzitás az eventek között és nem mindig csak az ültetgetős eventek mennek majd egymás után, megszakítva tenyésztéssel.
    Amúgy a csúsztatott kezdés sem zavar, mert dolgozok :D Így nem indulok annyira az esélytelenek nyugalmával, de... hát majd meglátjuk mi sül itt ki az eventből. Annyira nem nyűgöz le, hogy bele akarjam vetni magam.

bactriaanus kedveli ezt.
  11. Judit613

Judit613 Törekvő

Egyelore meg egy pontom sincs, pedig mar a masodik fam erleli a gyumolcsoket. Az elsot mar le kellett bontani. Nekem kisse bonyolultnak tunik ez a mechanizmus, de valoszinuleg csak ido es turelem kerdese az egesz.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Ninett79

Szia!
    Ezt inkább a Gyopáros csevegőbe beszéljétek meg. Ez az eventes csevegő. :) S elég zavaró, csak lestem,hogy miket írsz, mire rájöttem,hogy a Gyopárról van szó. :D

vihence, Enike**, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

Termelésért nem kapsz ATP, csak a megrendelők és az újrahasznosító főleg, amiből ATP tudsz gyűjteni.
    Úhh, bocsi nem figyeltem, hogy a farmos csevegőbe vagyok, de akkor hozok
    valamit, ami ide tartozik;)

Utoljára szerkesztett: 28.6.23
    PZoli64, genka53, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Gratulálok!:inlove:
    Jövök utánad;)

PZoli64, genka53, bactriaanus és 5 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

No várjatok csak! Én is itt vagyok :D Gratulálok mindenkinek aki szintén zenész :D

Szia!
    Toma mutatok valamit:
    [​IMG] Ez 9 darab betakarítási csemege láda nyitásának eredménye. Ami miatt én nagyon örülök ennek a ládának az a bónuszláda amit ad és ezt gyakran adja még kis számú nyitásoknál is.

Utoljára szerkesztett: 28.6.23
    PZoli64, genka53, jucus100 és 6 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Gratulálok! :inlove:
    Köszi a ládanyitást is.
    Bizakodjunk;)!

genka53, jucus100, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

No várjatok csak, én még sehol se vagyok... :D
    Gratulálok azoknak akik végeztek,így neked is Gyöngyöm. :)

PZoli64, genka53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok mindenkinek aki készen van.Az este én is aktiváltam a felhőt,reggel fejeztem be az eventet.Sokkal nehezebbre gondoltam,csak vetni és aratni kellett.Két területen hamar készlett a növény a 3 felhő segitségével.

PZoli64, genka53, soresne és 8 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Neked is nagy-nagy gratuláció!:inlove:

20. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejezve! xD
    Üdv. Gazdatársak!:)

PZoli64, genka53, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.