Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Ó,persze,én bénáztam el.Köszi

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Árvalány-haj-rá (eventnövény)
    Érési idő: 5:00 óra
    Játékban lévő ilyen érési idejű növény pl:Erdélyi hérics, Édesburgonya, Ördögcsáklya
    Növény érési idő táblázatot >> ITT << találjátok
    Értéke:
    17 TP
    Ültethető helyek: Eventes területen
    Szintkövetelmény: 3.
    Kategóriás besorolása: Eventnövény
    Használható bónuszok: Víz és Trágya (semmi más kivétel a TP-növelő eventnövényhez! Víz és Trágya hatásai fokozhatóak a speciális növénynemesítéssel. )
    Beváltási értékek az eventet követően:
    3 TP, 3 CSP, 3 BTP / db

Arra az esetre lett kitalálva ez a mondat, hogy kíváncsi vagy mondjuk hogy az 5 órás növénynek mennyi az érési ideje vízzel. Akkor a GYIK-ba soha nem lesz beírva az eventnövény, azonban a víz egyformán hat, teljesen mind1, hogy normál játékban lévő növényről beszélünk vagy eventnövényről.

Másik opció pedig az, hogy most beültetted az ideiglenes területet eventnövénnyel, de egyforma időben akarsz aratni, akkor példának okáért ezeket a növényeket is ültetheted a normál, megszokott helyén. Egy széljegyzetnyi sem hagyta el a szánkat, hogy az eventes területen bármi más termelhető lenne.

Cyra65, kovacstne, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Egyetlen matricám sincs beragasztva, ha be kell egyáltalán ragasztani valahova :) ezzel sosem foglalkoztam. Csak akkor veszem ki egy eventből a matricát, ha nem lehet elmenni mellette (kötelező nyeremény). Mondjuk, ha lehetne cserélni, akkor 2 Böde Dani-s matricáért adnék egy Messit xD

genka53, Swordfish, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  4. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Sziasztok!
    A passzolgatás most is olyan lesz mint a régiben?Az a fajta akkor se nyerte el a tetszésemet,nem szeretem a focit.

Agnes1951 és Liliom44 kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Én sem ragaszottam még be. Szerintem belese fér az albumba mind.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Most könnyebb, csak gólt kell rúgni. Egyik pálya sem nehéz, ha van egy kis türelmed, hogy lásd az ellenfelek mozgását. 5 próbálkozásból meg szinte találomra is megcsinálható.

genka53, Swordfish, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Arra épül, csak sokkal rövidebb a pálya, max 1 passz és kapura lövés. Igazából nem kötelező ha csak a felhőre meg a dekorokra hajtasz.

marcsi152, genka53, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hoztam egy képet a Beko topikba. Mielőtt szétoffoljuk az eventcsevegőt, gyertek >>ODA<< esélyt latolgatni, vagy fociról beszélgetni. :inlove:
    (Chips nincs. Ha meccset akartok ott nézni, rágcsát hozzatok magatokkal. :D)
    Az E és az F csoport elsője csak a döntőben találkozhat. (Ugye ezt feltételeztétek, hogy a Brazília és Németország csoportelsőként fog továbbjutni?) Ha ez igaz lesz, akkor csak a döntőben futhatnak össze legközelebb. Ehhez hoztam az említett képet.

9. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

sziasztok! lehet butasagot kerdezek de nem ertem ezt az eventismertetot. elso heten semmi mast nem kell csinalni mint novenyt ultetni arra a nehanz foldre es ennyi?

10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Köszi én voltam a bamba,mert újra kellett indítani a gépet,hogy bejöjjön.

11. Liliom44

Liliom44 Haladó

Utálom a focit kommentekkel együtt. Ha lehet, csak az eventtel kapcsolatban írjatok, ne kelljen olvasgatni a csapatokról a véleményeket.Ez a topik sok segítséget ad az eventhez, elég azt böngészni. Valószínű, hogy ezzel nem vagyok egyedül. "Fociszakértők" fogjátok vissza magatokat!

ildiko44 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Gazdakorit megcsinaltam, pipa , novenyek elultetve, most jon a varakozas, remelem jol csinaltam nagykockaba tettem, mert tegnap nem volt idom olvasni, de most ezt megteszem ;)

Rengeteg felropit kaptam xD

Sok sikert mindenkinek ;)

Swordfish, Sali~*.*, kovacstne és 10 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Első héten termessz növényt 7 db 2x2-en, állíts elő belőle kék zászlót és focizz érméért.
    Második héten a növényhez tudsz nemesítést szerezni, és további focizás
    Harmadik héten ajándék dekor = ajándék kék zászlók belőle, továbbra is focizni
    Negyedik hét pedig fel kell díszíteni a focistadiont a második malomtermékkel (piros zászló) = felhősor és dekorok.

rövidre lefordítva ennyi. Így talán jobban sikerül megérteni az ismertetőt ;)

marcsi152, HéricsBáró, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Ha jól értelmezem, ha csak a felhőt és a rávalókat szeretném megszerezni, akkor nem kell fociznom?

15. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

koszonom szepen :) igy ertem mar :)

Swordfish és mebajah kedveli ezt.
  16. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! farmkupa zászló a piros mihez kell, a kék zászló a pálya kezdőrúgás indításához de a piros mihez van?

17. Melan

Melan Fórum admirálisa

En ezzel a feltetelezessel eltem igen.

Megyunk oda, mar gondoltam ra, hogy nem teljesen ide valo a tema, bar a zaszlok megvetele meg ugye aktiv opcio, gondoltam kapcsolodik. De menjunk oda, mert masok meg rank piritottak:music:

Swordfish, inanna11 és steve223 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Majd 4. héten a stadion díszítéshez.

genka53, Sali~*.* és -kaktuszable- kedveli ezt.
  19. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Béna vagy :) :)

Sali~*.* és Rékuci1111 kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ez a VB event, amihez a valódi foci is hozzátartozik.
    Ha észrevetted, van egy dekor vásár, ahol ha jót vásárolsz, a VB után kimondottan értékes lesz az a kütyü. Akinek semmi fogalma nincs a VB esélyeiről, itt esetleg tud tájékozódni a hozzáértők írásaiból. Tehát az eventcsevegőben van helye a fociról való beszélgetésnek most. Az esélylatolgatás pedig fontos lehet mások számára is.
    Az, hogy te utálod a focit, nem jelenti azt, hogy másnak itt ezt nem szabad szóba hozni.

Természetesen arról ne beszélgessenek itt a rajongók, hogy egy-egy meccsen hogy fújt a bíró, de amíg a dekor vásárlásra lehetőség van, addig minden fociszakértő írása hasznos lehet annak, aki a pénzéért jó dekort szeretne kapni.

A moderátorok figyelik a topikot és majd ők jelzik, ha túl sok a focis off az eventcsevegőben.

Pharmer500#2, Sali~*.*, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.