Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Árvalány-haj-rá-t tudsz ültetni a Stadionban.
    A rendes farmon nem lehet.

genka53, Sali~*.*, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jancsika:eek:o_O Árvalányhajrá gazra gondolt valószínűleg:p

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Azt tudom , de honnan tudja , hogy van az ? Ha tudja hogy van , azt honnan tudta meg ? Ha onnan tudta meg , akkor azt miért nem tudja , hogy hol kell ültetni ? (na ezt a nyakatekert kérdésem ha megérted)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Értem, Jancsika;)
    Akkor ha tudja hova kell ültetni... mert tudja hogy van... :music:
    Akkor nem tett ki földet:wuerg: mert a szép zőőőőd területre nem lehet vetni:wuerg:

genka53, -kaktuszable-, Pincsyyy és 9 más kedveli ezt.
  5. -picike40-

-picike40- Haladó

Nem tudom követni. 3 hete megy az event, milyen növényre gondolsz?

6. Varga.Tanya

Varga.Tanya Fórum-zöldfülű

Üdv farmlakók. Érdeklődni szeretnék hogy hogy lehetséges az hogy ma reggel 8:30 körül volt 1690 db Árvalány-haj-rá a pajtámban vetés után és most hogy újra arattam ugyan úgy 1690 db maradt az ültetés után. Ez hogy lehetséges???

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jaaj, ez így nagyon bonyolult! Ráadásul ez olyan, mint a négyzetméterre számolt tapéta, amit sosem m2-re számolunk, hanem falra tett csíkra. Ugyan lehet 3,5x aratni, ami annyit jelenthet, hogy egyik nap 3x, másik nap 4x, de 3,6x már nehezebb. Mi lesz a töredékkel? A termés is körönként jön le, nem óránként.

Igaz, hogy délelőtt kérdezted, és most este van, ezért holnaptól számolok:
    8 olyan napod van, amikor 3x tudsz aratni, 3 napod, amikor 5x és 15-én is talán még sikerül 5x. A 8 napból számoljunk úgy, hogy ma, holnap és fél holnapután (ezt így 2 napnak számoltam) 21 kocka van, a többi napokon már 28. Előbbiről nettó 84 mag jön le, utóbbiról nettó 112. Ezek alapján:
    2x3x84 + 6x3x112 + 4x5x112 = 504 + 2016 + 2240 = 4760 db.
    A felhőhöz kell 6750 db
    6750 - 4760 = 1990. Neked van 2338 + amit azóta arattál, tegyük fel, hogy 2x84 = 168 db, mindösszesen van 2506 db.
    Eszerint durván 600 db-od marad a felhő után ezzel a tempóval.
    Ha be akarnád adni a mostani gazdakörit, ami 1700 db, még 1100 db-ot kéne valahonnan elővarázsolni, ami (szintén durván) 10 aratás a teljes területről - ami napi + 1 aratás. Mivel aludni is akarsz - gondolom, és hét végén már beszámoltuk a napi 5-öt, azzal kellene gondolkodni, hogy van-e legalább 3-4 olyan hétköznap, amikor tudsz 5x aratni, és minden más napon is 4x.
    Ja, és a IV. gazdakörire senki nem számol, többek közt én sem. Ahhoz is kéne 2750 gaz. Meg toronyóra, lánccal.
    Ez az event olyan paraméterekkel készült, hogy mindenki minden nap percre tud aratni, megcsinál minden nemesítést és utána géphez ragadva 2 óránként arat. Én eléggé függő vagyok, de ezt nem tudom teljesíteni munka és család mellett. Nem is akarom, mert utálatos 1 hónapon keresztül ilyen piszlicsáré, aprólékos, haladatlan, kilátástalan dolgokra pazarolni az időt. és ha kimarad egy aratás, mert dolgozom? Akkor borul minden terv. Márpedig nálam gyakran borul. Ezért nem is nemesítettem. Mivel ismerem a szerencsémet, még mindig TP-CSP-ket kapnék és tépném a hajam.

Utoljára szerkesztett: 3.7.18
    Domos52, Ribiszke, bendi1121 és 8 más kedveli ezt.
  8. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
    Jelenleg az eventel így állok, növényből a pajtában 5.274db és röpbőli 458db van. Megtörtént az első BAKI, :D több már nem lesz ! Pár percel éjfél előtt kellet volna aratnom, de ez nem történt meg. Vacakul éreztem magam, gondoltam lefekszem egy kicsit és majd figyelem az aratási időt. De ez csak a tervem volt, elaludtam az aratást, így csak reggel arattam. El ne felejtsem ide írni :D, hogy ma reggel elértem a Nefelejcs-et és a Mesterségemben is haladok. :D:music: Az 5. szint eléréséhez, már csak 1.435 pont kell! :music:Ez ma már meglesz és 5-ös szintű Lekváros leszek! A tudásom nemigen lesz több,:D ;) de egy kicsit előrébb lépek, mert egy picurkát hanyagoltam a mesterségbeli haladásom. Csak a Csatnit készítgettem előszeretettel, de néha azért mást is.
    Szép jó napot és sok sikert kívánok mindenkinek!
    Ui: Holnaptól már meglesz minden területünk, a Fánkos kocsi is érkezik majd és malmozható lesz a Farmkupa zászló. A molnárral már lebeszéltem, hogy semmilyen más melót ne vállaljon el.:D Mert a zászló az fontosabb most mindennél! Nagy a csend itt, biztos mindenki meccset néz, vagy a Bogyó event miatt aggódik.:D Nem kell aggódnia senkinek sem, fog az menni mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 4.7.18
    Domos52, Fuhur, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  9. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

...Ez komoly?? A legelején írjátok az ismertetőben rózsaszín kiemelt sorral, hogy a felröppenőket önerőből... Mivel kint van az elefántom, ami zászlócskát ad, így van kint 20 nagy földem, és két kis földem. Most aratásnál 4 db szög, 1 db virágdrót, 1 db tégla és 1 db zselécukor... Hogy is gyűjtsek önerőből?? Küldjek magamnak a saját farmomból ajándékba??? >:(:mad::oops:

10. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    1-es kockákra rakjad, úgy nagyobb az esély:)

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Így a vége előtt már megint itt vagyok a dilemmával: beadni vagy nem beadni a gazdaköribe?:eek:
    Jelenleg 3718 növényem és 312 felröppenőm van. Toma a múlt héten kiszámolta, hogy napi 4 aratással ezután 4704 növény szerezhető.
    Egy aratást még be kéne valahova szúrjak, hogy a felhő meglegyen.:music: A baj a feledékenységgel van: letöltöttem a puffin böngészőt, hogy telefonnal is tudjak aratni, arattam is hajnalban, de délelőtt már elfelejtettem leszedni a gazt.xD
    Emlékszem farmerogirlnek egy hozzászólására, amiben kiszámolta, hogy az AB a gazdaköri feladatból az olcsóbb... szóval nem tudom mit csináljak.:oops:

12. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Hogy van ennyi növényetek?Én egyszer max. kétszer tudok aratni,de még mindig csak 1127 db van így be sem tudtam rakni a játékba ami ráadásul 2 óra múlva lejár!>:(

13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az elefántot máshova is ki tudod rakni, szerintem jobb, ha nem az evenetes területedtől vesz el a helyet. Mennyi növényed és mennyi felröpid gyűlt eddig össze? Látatlanba mondom, hogy jobban állsz felröpivel, mint növénnyel. Mi a célod? Felhő, gazdaköri egy része, x db foci...

Swordfish és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Úgy, hogy napi 4-5-6x aratnak. A 6 csak azoknak jön össze, akik folyamatosan gépnél vannak, percre aratnak, van elég trágyájuk és nem is sajnálják rászórni, éjjel is kelnek - vagy eleve éjjeli baglyok és álmatlanságban is szenvednek, max 6 órát alszanak -, vagy akik nem féltek belevágni a nemesítésbe és még sikerült is nekik. Továbbá azóta 2 óránként tudnak aratni.
    Én 4-5x tudok, 3100 gazom van, igaz, az elején kevertem pár focira valót, ill. adtam be az 1. gazdaköribe is. Ezt most kihagyom, mert az AB nekem nem akkora érték, hogy a felhőt rizikózzam. Maguk a kütyük gyengék ahhoz, hogy azokkal megelégedjek. Különben is rég leszűrt tapasztalat, hogy a gyenge felhő is felhő, és ha egyszer megvan, onnan nekem ingyen termel.
    A IV. gazda körit is ki fogom hagyni, mert a ládák sem érnek meg ennyit - alapvetően nem érnek túl sokat a feldobottak.
    Mivel anno vettem 2 zászlót, és megkaptuk a kicsi Fánit is, napi 3 "ingyen" focim van. Ez az első GK-ből szerzettekkel több érmét fog adni, mint amit érdemesnek tartok kiváltani. Nem érdekel az AB, a csillag, a csatni, a pörgetés, a fák és a szarvasbogár. A többit már kiváltottam a 3. hétből. Gazok kiváltva. Az első 2-ből kiszedem a trágyákat, a maradék érméket meg elszórom erre-arra, majd meglátom.
    Petrának és Rékucinak:
    A Fáni érkezésekor a felugróban kapott szöveg teljesen megtévesztő: "Tedd ki az eventes felületre!" Egy rendes gazda mit csinál erre? Oda teszi. Én is ott kezdtem, a zászlókat is oda raktam, aztán esett le és átpakoltam a Baha kergére. A kis farmokon pedig - minő meglepetés - felfedeztem, hogy a horror-kerge is fogadja Fánikát! úgyhogy azokon ott üdül.

15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szi Nóci!
    Azt a FP-vel kapcsolatban mondtam és a 2. gazdaköri kapcsán. A többi stimmel. :D
    A 3. gazdaköri pont egálban van a malommal a növény és a felröpik terén is. Viszont ami a GK mellett szól, az pont az AB.

Hogy mit csinálj, azt neked kell eldöntened. Az biztos, hogy napi négy aratás mellett vállalható és a felhősor is belefér. Viszont a 4. GK- már legfeljebb csak szemezgetni tudsz.

(Felejtés ellen én már az időzítőt is beállítottam a telómon. Bár van, amikor még ez sem segít.)

16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) lehet hogy ezt írta ki, de nekem az első dolgom volt, hogy a kergébe (kísértetjárta kúriába) vigyem, mert csak ott van szabad helyem :) viszont ha látom, hogy valaki azt írja, hogy az evenetes területre rakta ki, akkor szólok neki, mert még nem késő átrakni, pár növénnyel többet tud termelni :)

17. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Múltkori óta annyit változót nálam a Farmkupa 3. Szakasz is 100% kész.
    Igaz csak úgy hogy boltban megláttam 450 növény és kiváltottam.
    Az értékelésemet nem vonom vissza maradt -10 :)
    Viszont akkor ezzel kétséges hogy a utolsó szakasz meglesz-e, mivel így állok:
    3. Forduló után maradt:
    Árvalány-haj-rá: 464 db
    Bot : 130 db
    Rajongói színek: 27 db

Nem bírtam ki hogy így be ne adjam :) Ez van :)
    Majd meglátjuk hogy az utolsó szakasz összejön-e, hát robotmunkás nem leszek elárulom :)
    Igaz még azt se tudom oda mennyi kell majd :)

Üdv: DRAGON86

Ribiszke, Sali~*.* és kovacstne kedveli ezt.
  18. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Nah... hát egy kicsit lehet hogy elbénáztam... Eddig ami zászlót kiváltottam, azt el is fociztam... Van 234 csillagom, csak nem tudom minek... Ellenben nincs zászlóm. Hogy jött ki nektek a 6750 növény?? Mert ha1 zászló 170 növény, akkor 15 zászló nekem 2550 növény... Mit nem néztem még?? Most van 1010 növényem... és ha 6 felröppenő kell 1 zászlóhoz, akkor 6x15=90 felröpi... Nem?? Mit rontok el?? :music:

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kétféle zászló van, a kék és a piros. A kék csak arra jó, hogy elfocizd. A pirosat majd 5-étől lehet készíteni, és abból kell 15 a felhőhöz. Olvasd el az ismertetőt újra ennek a fényében.

genka53, -kaktuszable-, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  20. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! 6778 növényem és 445 felröpim van, úgyhogy összejött a felhőhöz szükséges mennyiség. Amint lehet elkezdem majd gyártani hozzá a zászlókat. Aztán lehet már nem fogok pontosan aratni, mint eddig. Szép napot mindenkinek!

-kaktuszable-, Swordfish, Imi* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.