Visszajelzés Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ördög0

ördög0 Kivételes tehetség

Szia!
    A margarétát,és a csikebogyót, ezeket tünteti el xD

Othep, Netudki50, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Majd jön a Tekes coca, ha sokat akar tüntetni. :D

-gyöngy-581, Ms.AbyZu, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  3. avonbanya

avonbanya Utánpótlás-írogató

Köszönöm a sok karácsonyi és újévi ajándékokat nagyon örültem mindegyiknek főleg az aratómunkásoknak, igaz szoktam venni is de akkor is szuper volt minden. Szeretném megköszönni a hosszú teliholdas nyitva tartást is nagyon örülök. KÖSZÖNÖM :inlove:

Othep, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Véletlen megnéztem , és mikor lett megváltoztatva a pajtaértéke ? Mert az idézésemben még 776 pajtaérték van , itt meg 11534 .

A pádovai tyúk meg tényleg 17.576 csp ?

Tüntető malac
    Farmos állat
    Szükséges szint: farm 100. szint
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 11.534
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 3 db margaréta, 2 db csipkebogyó
    Táp keverési ideje: 06:40 perc - 400 sec

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem volt semmi összehozni így a növény mennyiséget. :D
    Gratulálok!
    Mehet a malom... ;)

stb_farmer és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Szia
    A németek arról beszélgettek , hogyha van a boldog ól nap , vagy a boldog növény nap (nem így hivják) akkor dupla TP-t adnak .
    Na , és ha duplát adnak , akkor esetleg azt szorozza meg a bónusz , vagy csak simán az alapot ?

Én soha nem vagyok otthon a témában , szóval mi lehet az igazság ?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom, soha nem figyeltem. De elvileg minden bónusz az alapra rakódik rá. Így azt gondolom, egy bónusz ugyanannyi többletet jelent simán és boldog akármilyen napon is. De az sem lepne meg, ha nem így lenne...
    Ellenőrizni nem bonyolult. Ki kell tenni egy ólat reggel, amikor még egyetlen bónusz sem aktív, és felírni a TP-jét. Utána aktiválni egy bónuszt, és így is felírni. Majd ugyanezt eljátszani boldog ól nap alkalmával is ugyanazzal a bónusszal. A kapott értékekből egyértelműen kiderül, hogy a bónusz csak az alap TP-t növelte, vagy a duplát.

8. HéricsBáró

Hát , kábé körül belül , én is így állok képben .