Visszajelzés Fejedelmi mulatság - 16. születésnapi event (2026) - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Jan 21, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Aug 20, 2026.
  1. 1

488 vote(s)
    65.1%
  2. 2

13 vote(s)
    1.7%
  3. 3

8 vote(s)
    1.1%
  4. 4

0 vote(s)
    0.0%
  5. 5

11 vote(s)
    1.5%
  6. 6

8 vote(s)
    1.1%
  7. 7

10 vote(s)
    1.3%
  8. 8

32 vote(s)
    4.3%
  9. 9

19 vote(s)
    2.5%
  10. 10

161 vote(s)
    21.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. boszi52

boszi52 Fórum hercege

azt szeretném kérdezni,hogy a 55 től ,ellehet-e menni a 36 ig ahol a Sütibővész van, ? vagy hogy lehet minnél kevesebb hozzávalóval elérni a 36 -ost

2. tereza6517

tereza6517 Törekvő

Köszönöm szépen a segítséget!

Luminary and genka53 like this.
  3. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

4. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Királynői születésnapi csomag eltünt - nem jön elő.
    Köszönöm!!!

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a csomag maximum 5 alkalommal vásárolható meg. Nem lehet, hogy ez az oka az "eltűnésének"?

6. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, gyere, kérlek Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Ahogy Játékostársunk is írta, a Királynői születésnap csomag 5x alkalommal vehető meg, <<ITT>> találod az Ismertetőben a részletes információkat.
    További jó játékot!

Timi21a likes this.
  7. mami531953

mami531953 Fórumlakó

Sziasztok!Valamit nem ertek.Az oldalso reszeken sehogy nem valtozik a piros lakat kekre,pedig mar korulotte tejjesitettem a tobbi minijatekokat.Hogyan tudnam azokat is feloldani?ID 2253739

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Timi21a likes this.
  9. meramyl

meramyl Fórum-zöldfülű

Mi az A Kémfényképező ?

10. Othep

Szia.

A Farmerama csapata egy kis meglepetés eventet készített elő számotokra.
    Hivatalos részleteket nem osztunk meg, mivel egy szórakoztató és spontán élménynek szánják, amely várhatóan egy kis izgalmat és aktivitást hoz a játékba és a fórumra.

Itt találsz egy kis segítséget és cseveghetsz az eseményről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valami-titkos-a-játékban.27373/

11. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem az a kerdesem lenne hogy a segedtalont vissza lehet forditani a talonban vagy az ugy marad? Mert ez igy nagyon nehez foleg aki meg nem passzianszozott eleteben

12. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nos ennyi idő kellett a normál termelések mellett, hogy bezsebeljem a 2 felhőt és a rávaló dekorokat, a 2 extra piccolót és az egy plusszos dekort. Most jöhet az érmézés, plusz az útvonalamba nem esett eddig bele a farmbónuszláda 1-es szóval oda még valszeg kitérek. Kiveszem a 3. piccolót is a boltból és a bónuszládákat aztán ki is maxoltam magam részére az eventet.

Sok sikert aki még hajt a célja felé! :)

13. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Kicsimen tegnap végeztem, a fát teljesen kinyírtamxD+ a 8 zsetonost ismételgettem, amíg az összes bónuszládát meg nem vettem ill. a matricát a boltból.
    Jó kis event volt ez, még úgy is, hogy az elején be voltam rosálvaxD, mert a pasziánszról fogalmam nem volt.:)
    Na, ez már a múltéxD Csuda jó kártyajáték:)

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne csodálkozz, ha megtalálnak a környezetvédők;):). Látod, hogy tartottál tőle aztán ügyesen vetted az akadályt.:)

15. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    A segédtalonból 1 db-ot vissza tudsz fordítani az Áthelyezés visszavonása gombbal, közvetlenül a kifordítás után.
    Az üres talonra kattintva újra lapozhatod a kártyákat.

Last edited: Feb 1, 2026
  16. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

Koszonom! Ezt eszrevettem de tudnaladni tanacsot vagy egy gyorstalpalot hogy milyen taktikaval jatszol mert en elakadtam kb a 8adik jateknal egyszeruen nem jon ossze

Sylja likes this.
  17. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

18. Othep

Szia.

Ha továbbra sem boldogulsz, hozz kérlek farmnevet és ID-t valamelyik Segítségkérő topikba, és megnézzük, hol akadtál el.
    Várunk, ha szükséges. :)

Illetve van a Windows-nak saját passziánsz-a, illetve a neten is sok változat, esetleg ott is gyakorolhatsz.

19. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Nincs kék jelzés mar csak a koronákon - amire azt írja teljesen teli van.
    Tehát a kék koronákkal nem kell csináni semmit?
    Akkor lehet, hogy kész vagyok???
    Üdv.

20. nagymami2

nagymami2 Fórumprofi

Igen, akkor készen vagy. Ha még szeretnél valamit kivenni ebből a játékból, akkor a 3 csillagos érmés mező (a térképen pirossal jelölve) ismételhető (amin rajta van a karikás nyíl) 1 farmaranyért alkalmanként.

A Csillagos érmés mezők ismétlése csak Kártyákba kerül, nincs szükség hozzá Farmaranyra / Dolphin.
    <<Ismertető>>

Last edited by moderator: Feb 1, 2026
    macimami1958, inanna11 and vihence like this.
Thread Status:
Not open for further replies.