Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mivel az esélyegyenlőség jegyében csak kéthetente lehet majd használni, így egy készlet 5 hónapra elég. Így évente csak 20-30 db kell. *** Persze ehhez előbb bevezetik a dekoros altatást is, természetesen ezt is korlátozzák - legyen mondjuk 14 nap -, és EZ bárkinek elérhető, aki előfizet rá.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.9.22
  2. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia gyöngy!

Sok év alatt nagyon hosszú számsort értél el:D szívböl gratulálok:inlove:
    Gyöngy szépen kérlek állj fel!!!! Veled együtt százak/ezrek fognak felállni:D
    De ne azért, hogy búcsút vegyél/vegyenek a farmtólxD
    Ellenkezöleg! Maradj és maradjatok:inlove: ***
    Kérlek Téged és minden gazdát írjatok! írjatok! legyetek hangosak!
    sosoump

DevilMókus, Hahacska, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Nem kell annyi a boldogsághoz kiskakas.
    Fejlődési topic ugye .....

https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907833

Egy időbe kerestem csere idején hátha lesz belőle valami,
    a cica rúgja meg ezt nem sikerült elszúrniuk ... vagy pedig elsiklottak felette mit is érhet .
    55 perc folyamatosan házi kedvenc futató aratás s 5 perc virágos vagy pöttyös vagy mit tudom én, s már kánaán is eljön.

Utoljára szerkesztett: 9.9.22
    DevilMókus, Hahacska, Kuzdern és 14 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ne reménykedj, +-os dekort még a takarítónő se rak bele a cserébe. :D ***

bogisaci60, Hahacska, Nagyii58 és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Láttam én már karón varjút ... :), hanem a neondekorokra, és a Rosszcsont darazsakra. Ahogy ezek bekerültek úgy becsúszhat más is :)

6. kukori80

Láttam már én is, hogy elszúrtak valamit, de ha ez csak pár embernek adatik meg, arra szerintem előre beraknak valami tiltást.

bogisaci60, DevilMókus, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)
    10 almaléhez jár 100 ezer virágfestés is, így 10 nap alatt egy "kis" farmot is el lehet vinni a 300-as szintre (kényelmesen)
    Vagy ha pénzt is szeretnének látni belőle, akkor a virágfestést beteszik ládás válogatásba (ami mindenki számára elérhető), és akkor elegendő a FA készletet rendezni az arra érdemeseknek... és egy szavunk sem lehetne (mint ahogy most sem lehet szavunk)

8. kukori80

:D:D:D No és honnan lesz valakinek 20-30 db? :D Ki tudod számolni a logaritmussal? :D

Nagyii58, Sali~*.*, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  9. Bözse

Bözse Rutinos

Sziasztok!
    Látom itt nagy a pörgés, így hoztam Nektek egy linket, hátha kedvet kaptok és eljöttök a talira.

További szép estét és eredményes játékot kívánok Mindenkinek!

Hahacska, zagimichna, Nagyii58 és 7 más kedveli ezt.
  10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ha valaki méltatna rá hogy felvilágosítson, az lszi dobjon egy baglyot.
    Amúgy nekem pl. sosem volt jelentősebb célom a játékban, legalábbis nem időhöz kötve. Ki akartam végezni a tenyésztős gazdaköriket, ez sikerült, most a többin is dolgozom, de csak úgy lightosan, ahogy sikerül alapon, nekem ez így elég a szórakozáshoz.

DevilMókus, Nagyii58, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezen dolgozgatok én is, ahogy időm, kedvem engedi. :) Vannak csp bajnokok abban a csarnokban, ahova anno mamával jártam zöldségér. Tettem próbákat, hátha, de aztán úgy döntöttem, magam küzdök meg a tarajos sün tojásér. ;) Szilveszterre szerettem volna, max még hízik egy picit, ha nem sikerül.

PalMa, zsona416, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Mint ahogy berakták a tiltást, illetve kivezették a játékból a boldog fanapon a termések 5x hozamát és a prémium előfizetésből a korlátlan ideig tartó altatás lehetőségét is.

Amikor bevezették ezt a játék kezdetén, akkor még a fatermések is 5x szorzóval mentek, és korlátlan ideig lehetett a fákat altatni a prémiummal. Remekül lehetett így haladni, csekély ráfordítással. Egy boldog fanapon egy nagy aratással, 10-20 szintet lehetett egyszerre ugrani, olyan fatermésekkel mint a juharszirup, mert akkor az volt a legnagyobb PÉs fatermés, és a legnagyobb TPs fa. A pajta pedig roskadásig tele volt fatermésekkel. De aztán amikor bekerültek a játékba a mamutfák, hamar rájöttek, hogy ez a fajta altatás, és az 5x hozam a mamutfákra is hatással van, ezért úgy döntöttek, hogy ez így nem üzlet, leállították a korlátlan ideig tartó altatást, (több évig nem is volt boldog fa nap) bevezették a prémiumnál a 7 napost, és a boldog fanapból kivették a fatermések 5x szorzóját.
    Megértettük a döntés okát...a prémium előfizetők a régi módszerrel olyan előnyhöz jutottak azokkal szemben, akiknek nem volt prémiumuk, ami behozhatatlan volt, és akinek sok mamutfája volt, bizony rengeteg szupertrágyát, KK-t, turbó KKt tudott bezsebelni, ami eltartotta és bőven önellátóvá tette a farmokat. Ezeknek a játékosoknak nem volt arra szükségük, hogy vásároljanak.

DE legálisan jutottak hozzá, hiszen erre a játék lehetőséget adott, MERT...ez a fajta játékelem mindenki számára elérhető volt. Aki akart élni a lehetőséggel az megtette, és előfizethetett rá, ergo az esély egyenlőség mindenki számára biztosítva volt.

És most? ***

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.9.22
    maszilva, PalMa, zsona416 és 19 más kedveli ezt.
  13. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia, sziasztok.
    Írnék egy másik példát, ez ráadásul frissebb is. :)
    Nublonok és a farmpengő.
    Nulláztál ólakkal, vagy növénnyel, nublonoztál, majd a farmpengőt korlátlanul beválthattad szupertrágyára.
    Rájöttek hogy ez pénzt von el a játéktól, erre megváltoztatták a boltot, most havi 100-200 szupertrágyát tudsz kivenni.
    Ez a lehetőség adott volt szinte mindenkinek, erre kiveszik.
    Van ugye***
    Ööööö, irkálok itt össze vissza....hiszen ez nem is hiba....

maszilva, Sali~*.*, zagimichna és 14 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!
    Hamar betanulom, mert mennem kell muttihoz. Mire haza érek már nem biztos, hogy elő tudom venni a füzetet. :D ;)

Sali~*.*, zsona416, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  15. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia. :)
    Már úgy írok hogy mentem is..... :)
    Amúgy mi lenne az indok a törlésre....én csak leírtam hogy régebben hogyan tudtál haladni,...

zsona416, kukori80, parrahviki12 és 10 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A lengyeleknél már ki is adták az ukázt, hogy Melan vonatkozó jóslatát idézzem az elintézés módjára: "haladjunk, nincs itt semmi látnivaló". :oops:
    Hogy ők semmi hiteleset nem tudnak.....
    Aki szólni (írni) mert, az figyelmeztetést kapott, hogy akadjon már le a témáról, majd a szálat le is zárták. :mad:
    Probléma elintézve! :cry:
    Pedig nem! Mert egy hiba, és/vagy csalás nem attól az, hogyha kiderül, hanem akkor, amikor elkövetik!

Utoljára szerkesztett: 10.9.22
    maszilva, vihence, PalMa és 20 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Az idei Top-on hatalmas beadások lesznek...szerintem az illető kivár a végéig, és a végén sokkoltatja a Top-os gazdákato_O
    Vagy az elején magasra teszi a lécet:eek:

zsona416, kukori80, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!
    Én most mindent félredobtam. Szerintem az eddig élenjáró magyarok, tudnak olyat, hogy még talán a németek álla is leesik. ;)

Sali~*.*, PalMa, zsona416 és 3 más kedveli ezt.
  19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Apja.....
    Számolgass...
    És kiderül hogy nem.
    Itt valós pénzért megvehető dologról van szó, ami valakinek ingyen van.
    Azzal hogy versenyzel?

Gio, Sali~*.*, zsona416 és 12 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ha lesz egyáltalán TOP. Bennem felmerült, hogy ezekután meg sem rendezik. Most őszintén...mekkora a realitása, hogy a TOP 500 bekerül bármelyikünk is?
    Na ez itt a kérdés? Hogyan lehet valakit úgy legyőzni, akinek csak úgy van. Ez egy érdekes taktikai kérdés, ha van valakinek ötlete (a nem indulok osztjovanazúgyon kívűl) az ne fogja vissza magát :D
    Hát, engem is érdekel, mi volt az oka a törlésnek, pedig nem kérdeztem mást, hogy lehet valakinek lehetősége nullázni, amikor nekem meg nincs, (ez is egy taktikai kérdés) és miért nem kaphatunk hivatalos állásfoglalást, hogy a bizalmunk helyre billenjen (ez pedig bizalmi híd építése)

Utoljára szerkesztett: 10.9.22
    vihence, PalMa, zsona416 és 8 más kedveli ezt.