Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok! Lehet rossz csoportba írok, bevallom régóta nem olvasok fórumot. A kérdésem a következő lenne. Rengeteg ládát nem tudok kinyitni ami jelzi, hogy sima pörgetés van benne, mert folyamatosan 99-en áll a számlálóm. Van hogy már nem érdekel és megy a levesbe, de oda jutottam, hogy közel 20.000 ládám van vagy még több amit ez miatt nem nyitottam még ki. A kérdésem az lenne, hogyan lehet a 99 pörgetés gyorsan lepörgetni, hogy ne egyesével kelljen. Vagy van egyáltalán ilyen lehetőség még? Régen olvastam, hogy volt, de akkor nem próbáltam meg, most jól jönne, legalább arra, hogy a ládákat ki tudjam nyitni.
    Köszönöm ha bárki válaszol. :)

2. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Láda ikonnál katt a dekorációra, itt használod a szabad pörgetést. Ahogy elindítod, rögtön nyomj esc -t. Igy gyorsan lefogyasztod a 99 pörgetést, és jöhet a következő adag.

genka53 kedveli ezt.
  3. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Kipróbálhatod @FarmSámán módszerét is, itt ír róla, tett hozzá videót is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/page-402#post-1163999

Sali~*.*, Swartsch, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Még 14 olyan kisfarmom van, amelyeket szintén végig szoktam kepeszteni, amikor valamilyen kalendárium van, nehogy elhanyagoltnak érezzék magukat, és olyankor kicsit kattogtatok rajtuk, hogy "életben" maradjanak. ;) Bár most, hogy a hőmérőnek 30 napos a limitje, duplán kitoltak velünk, mert a 60 napos szüneteltetés, hogy újra indulhasson a Welkommen farmnyitás, ahol 10 nap beköszönő kattintás után egy Piccolo ládát lehetett szerezni 60 nap kihagyás után, ez a lehetőség megbukott. Mert vagy a 28-29. napon belépek és 600-at aratással kattogtatok, hogy ne tűnjenek el az aktív farmjaim szomszédságából, vagy hagyom augusztus 10. után 60 napig, hogy újra induljon rajtuk a belépési ajándék.
    De még a
    tervezet szerint, szeptember 28-án induló szomszédajándékozás event is betesz ennek a Piccolo láda szerzési elképzelésemnek ezeken a kisfarmokon, mert néhányon tudtam gyűjtögetni dekorokból FA-t is, és azokkal is valamit lehetne kezdeni. Úgyhogy most fő a fejem, hogy melyik ujjamat harapjam. :sleepy:
    A 3 rendszeresen művelős farmon nagy segítség, hogy minden hónapban megveszem a prémium előfizetést és a szezonoshoz kapcsolódóan a szezonbérletet, és onnan a titkosakat is megkapjuk, még ha nem is azonnal, ahogy játékba kerülnek. Ennyit költök a 3 aktív farmomra. Az összes többit ami kell a játékhoz, mint nálad is, nálam is mindent kitermel a farm.
    Néha fárasztóak, de ennyi belefektetett munka és idő után nem bírom őket "ebek harmadjára" hagyni. ;)

Utoljára szerkesztett: 5.9.24
    kasszás, farmerSS, -Holdfeny-. és 8 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ülök a reggeli kávém mellett és olvaslak.... :inlove:
    Néha én is dédelgetek ilyen terveket... mármint naptár nyitogatás több farmon... :music: De nálam nincs rá kapacitás... :oops:
    Néha néha egy piacazonos kisfarmra szoktam venni prémet a fa arató miatt.... De Pl legutóbb az egy hónap alatt 3* sikerült belépni... nem túl gazdaságos megoldás volt;)

Az ujjaidat akarom mondani a farmjaidat esetleg feloszthatnád.... 60 napos... 30 napos és szomszéd ajándékozósra.... :music:
    Egy ideje feljegyzem a költéseimet... Khm... mindig több nnál amit szeretnék... / tervezek... :oops:
    Nálam most a pozitivitás fammérő csökkenőben van... :wuerg: De azért még nem hagyom veszendőbe menni...8)
    Jön majd jobb időszak;) :inlove:

farmerSS és genka53 kedveli ezt.
  6. genka53

Jó reggelt! Szép napot!
    Nálam is lejtmenetben van a kisfarmokon a farm aktivitást jelző hőmérő, úgyhogy a hétvégén el kell döntenem a velük kapcsolatos tennivalókat.
    Nem mondták még neked, hogy gondolatolvasó vagy?
    Azon spekuláltam én is, mivel felírtam, hol mennyi FA van, hogy szétcsoportosítom őket. Az előzőleg ott bontott Varázskalapokból kapott FA segít a szortírozásban, így lesznek olyanok, amelyeket meghagyok 60 naposnak, másokat 30 naposnak, és ahol meg érdembeli FA képződött, azokra a szomszéd ajándékozásnál megyek rá. Bár az utóbbiak épp 49 naposak lesznek, amikor beköszön a szomszéd ajándékozás event, ezért azokat már a 30 nap lejárta előtt végigaratom, hogy maximumra álljon ismét a hőmérőjük.
    Szerencsére a tavalyi időzítéshez hasonlóan az október közepén várható két hetes teliholdas naptár a 60 naposoknál nem zavar be, mert addigra az letelik. :):)

-Holdfeny-., Kuzdern, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  7. kati63

kati63 Járnitanuló

Sziasztok. érdeklődni szeretnék hogyan tudnék kis farmhoz hozzájutni mert az állataimat nem tudom kitenni köszönettel,kati63

genka53 kedveli ezt.
  8. genka53

Szia!
    Regisztrálnod kell egy új farmot, és az lesz a kisfarmod, mert nyilván alacsonyabb farmszinten lesz induláskor, mint a már meglévő.
    Ólakat akartál írni ugye? Mármint, hogy azokat nem tudod kirakni a meglévő farmodon?
    Ajándékozási és cserenapon lehet
    átküldeni arra majd ólakat, de arra is kell gondolni, hogy azokat etetni is kell.
    A tápot hozzájuk vagy letermeled, vagy megveszed a piacon, avagy szerencsés esetben, ha piac azonos lesz az új farmod a régivel, akkor ki tudod rakni a régin a piacra, viszont az új farmon azt azonnal meg kell venni. Ehhez mindkét farm nyitva kell legyen az adott időpontban, nehogy másvalaki megvegye előled.

Tehát számít az, hogy a kisfarm hányas szintű, ha ott akarod megtermelni az eleséget alapanyagait is.
    Szinthez igazodóan kapott jogosultság alapján
    ügyelni kell arra is, (amely ólak megvásárolhatóvá válnak a gazdaboltban), hogy azok használata jogosult legyen az új farmon, különben áthúzva hozza a menüben, és addig azok az új farmon nem lesznek használhatók, amíg el nem éred ott is a kívánt szintet.
    A szigeti ólaknál és a táp alapanyagoknál bejátszanak még a Majmok szentélyében az aranybanánnal kiváltható dolgok jogosultsága is.

Titok ólaknál nincs ilyen probléma, azok nem szintfüggők, ott csak az etetésükhöz szükséges növény / fatermés / termény előállítása lehet gátló tényező, kivéve a piac azonos farmoknál, mert ott át lehet küldeni egyik farmról a másikra "fillérekért".

9. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Kis farmhoz úgy tudsz jutni, mint a mostani farmodhoz.
    Regisztrálsz egy új farmot magadnak, de ezzel nem oldódik meg a problémád. Az állataidat csak a saját farmodra tudod kihelyezni.
    Ha regisztrálásnál "szerencséd" van és ugyanaz lesz a piaca az új farmodnak is, akkor, és csak abban az esetben a kis farmodon megtermelt javakat eltudod adni saját magadnak a nagyobb farmodra vagy fordítva. Ehhez viszont mint írtam, piacazonos farmnak kell lennie.

-ágianyu33-, Swartsch, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. kati63

kati63 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ

genka53 kedveli ezt.
  11. boszi52

boszi52 Rutinos

írtam az elöbb és eltünt várom a választ és nem találom a kérdésemet ami arra vonatkozott hogy ajándékba kapunk XXL fát de az alapfám nincs ,akkor hogy tegyem ki a területre ?

12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Ha nincs alapfád, akkor meg kell várnod a csere eventet és "hirdetésben" vagy a léghajón keresned kell.
    Azért nem ártana, ha a hozzászólásodban azt is megírnád, hogy milyen alapfa hiányzik, amire fejlesztést kaptál.
    Nagyon sok eventben kapunk fejlesztést alapfa nélkül.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt kaptál választ a kérdésedre:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/page-24#post-1403316

Ha nem emlékszel már, hogy hol tetted fel a kérdést, akkor az Értesítések fülre célszerű kattintani, ott kapsz jelzést, ha választ kaptál, s a zöld szövegre (linkre) kattintva eljutsz a megfelelő topikba:
    upload_2024-9-18_9-3-22.png

Kérlek, hogy a Fórumszabályzatot tartsd be, s ne véletlenszerűen írj egy-egy topikba, s egy kérdést, csak egy helyen tegyél fel. Köszönöm, ha ügyelsz erre.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.