Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet gyopár mintára megáll:oops:

farmerSS kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Lehet, de szerintem kérész életű lesz.
    Bár kitudja, hogy a BP mit ügyködik a háttérben.
    Nekem olyan összevisszaság van a farmomon a reggeli aratások után.:cry:
    Amióta a Raktárházakkal "gond" van, azóta nekem önálló életet élnek a tépéim xD
    Mindig ugyanazokat aratom, de 30-35 milliárdos napi eltérések vannak a legutóbbi cserenap óta .xD De jó van az úgy!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam 28:eek: és 34 milliárt között mozog az aratási Tp Mennyiség.. De nem érdekel..8)-.- jóvan az úgy:p:wuerg:
    Igazából 1-2 millárd lehetne az ingadozás/ felhők tojások különböző érése miatt... De ez egy őrült farm:D Itt bármi előfordulhat;)

PapaMangó és farmerSS kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálam nincs változás az élen. Szerintem az lehetett, ami Tp- t bukunk a múzeum hibája végett a hetek alatt, egy helyre csoportosult. :D

Fätum, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Shiba86

Shiba86 Fórumlakó

sziasztok!
    Már nagyon rég óta játszom ezzel a kis cuki játékkal, idővel abbahagyom aztán folytatom. Aratgatok eventekhez nem mindig sikerül hozzászagolnom! Mindig van valami új. Most ismét egy újrakezdős folytatós fázisomban vagyok! Ilyenkor csak lesek,mint borjú az új kapura és próbálom felvenni a tempót,rájönni,hogy épp milyen event zajlik és rákészülni a következőre éppen ezt teszem. :) Remélem menni fog

missuzy_53, Samborg, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Jó rég írtad.. Tegnap ránéztem aratás előtt, nem szoktam, magam sem tudom, hogy miért. Szezonosból is kiszedtem az Itemekre ható bónuszt, talán 10 milliárd környékén. Aratás után ismét megnéztem, igaz nem fotóztam be, de nem is az volt a cél. nevetséges, amit kaptam. Megkockáztatom, hogy még mindig gond van a múzeumokkal*, de lehet mással is. :)

*javította: apja

Utoljára szerkesztett: 16.8.25