Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Jun 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

This poll will close on Jan 16, 2027 at 7:18 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Sztem nem merik meglépni, hogy ne legyen meg max-ra. Ahogy indult, ahogy "elengedték" a játékosok kezét (ennyi tanácstalanságot én még nem láttam a rutinos régi játékosoktól), ****** sokan itt hagynák az egészet mindegy, hol tartanak, mit értek el eddig a farmerama játék során. Jó kis pénzeszsák ez, nem fogják ezt elengedni.
    (a csillagok helyén a szerény véleményem szerint kifejezés rövidítése volt, kitörölni nem tudom - nem gondoltam, hogy ez red flag...bocsánat)

Last edited: Jun 16, 2026
  2. Mandi58

Mandi58 Járnitanuló

Szia Hodfény! Teljes szeretettel és barátsággal írok neked. A lónak nem túrós a háta,hanem túros,azaz habos. Ha túlhajszolják akkor lesz ilyen.Remélem nem veszed sértésnek az írásomat. Ebben az eventben félig vakon vagyok. Csak dobálom a sok-sok cuccot,lehet tényleg lekvár se lesz belőle.

3. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Amúgy ezt miért nem lehet pontozni?

boldika88 and Lillapilla73 like this.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Ismerem a mondást... 8)De Drága jó Nagyapámat:inlove: idéztem... S ő bizóny túrósnak mondta...:p

Már lemondtam a 2. felhőről... :wuerg: Ami van felreppenő azt lehetőség szerint eljátszom...8)
    A + dekorok jól jöttek volna... de szerintem azok is átáltak a lekváros bukta csapatba:wuerg:

GA-BI-O-Farm likes this.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem nem véletlenül váltottak a kijelzésen, és a tényleges pontok helyett csak egy %-ot mutatnak... Meglesz az a felhő - így vagy úgy -, talán a pluszos dekorok is (bár azoknál eléggé kilógna a lóláb)...

6. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Jaaa, hogy a 2. a közös. Azt hittem ennyi kattogásért legelább 2 jár + a közös :)

Oppá, 11 óta nem voltam fenn, eltűnt az összes zöld az utolsó állatnál. Ez normális? Újra végigcsináljam, vagy a feladat is elveszik?
    Mind eltűnt, csak az aligátor maradt m,eg :D

Last edited: Jun 16, 2026
    GA-BI-O-Farm likes this.
  7. -Holdfeny-.

Úgy legyen;)

GA-BI-O-Farm likes this.
  8. cseszcsi

cseszcsi Haladó

Sziasztok!
    Megkönnyebbülve olvasom, hogy nem csak én vagyok vakon ebben az eventben :oops:
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a felhőket hogyan lehet megszerezni, mert én még eggyel sem találkoztam :(
    Illetve, hogy a farmkupán ezzel az eventtel hány elemet lehet feloldani, mert én űgy láttam, hogy ötöt, mert a többit a későbbi eventeknél lehet megszerezni
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórum mestere

Sziasztok!
    Első olvasatra úgy gondoltam, neki sem állok ennek az eventnek. Másnap reggel újra átolvasva már nem is tűnt annyira bonyolultnak,
    ezért belevágtam. Nem volt gond a teljesítésekkel, ámbár elég sok szupertrágyát, kacsakatát, szupertápot be kellett áldozni. Amikor
    végeztem, nem hagytam abba, jutott a közösbe is bőven, rajtam nem múlik a siker. A második felhő biztosan meglesz, de hogy a többi?Kérdés, hogy az éjszaka folyamán a titokzatos "játékosok" mennyire emberelik meg magukat. ;)

10. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)

Hozom neked @ Othep korábbi válaszát:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsvásárbuli-eventcsevegő.27987/page-29#post-1513852

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints a mosómedvére az eventablakban, majd a jobb felső sarokban a kék dobozra. A megjelenő ablak alsó sorában válaszd a jobb oldali, földgömböt ábrázoló ikont. Itt láthatod a közös beadások haladási sorát. Tekerj le a listában kb. a feléig, ott az első felhő. Látható, hogy mennyi pont kell hozzá. Ha a pontszámod nem éri el az 1695-öt (pl. ilyesmit látsz: 1235/1695), akkor a mosómedvétől kell még pontokat szerezned a feladatok csinálgatásával. Ha a Te pontszámod meghaladja az 1695-öt, akkor a felhő a birtokodban van, és megtalálod a paszulyon, a második oldalon.

A focis event ablakában a közepe feloldható, utána minden eventen 4-4 zseton szerezhető, vagyis igen, jelenleg 5-nél tartunk.

12. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! Most tulajdonképpen mikor lesz vége ennek az eventnek?

13. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia:)

Kedves Játékosok!

Technikai problémák miatt az event kezdetét 16:00 órára módosította a központ!

Az event vége várhatóan: 2026. június 18. (csütörtök) 10:00 óra

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Magamhoz képest is túltoltam az evetkétxD;).
    5-ös szorzóval igyekeztem a közösbe bedobni mindent.
    Remélem sikerül elérnünk a 2. felhőt.
    Hajrá:)!

15. madeva1944

madeva1944 Utánpótlás-írogató

Szia ! Tudnátok nekem segiteni ? Teljesitettem a Garázsvásár 4 feladatcsoportját, de a 2. garázsvásár felhősort nem tudom feltölteni. Mindig visszavisz a játékhoz, de azt már bőven teljesitettem

juliannakoczkas and feki13 like this.
  16. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Toma!

Ahogy délután megláttam a pontok módosítását százalékra, felnevettem! :D Már tudható volt, hogy szépen be is tolják nekünk. Bár egy kicsit érdekes, hogy vannak játékos társaink akik számokat látnak százalék helyett. Bár még nem néztem meg, lehet, hogy a kliens és a böngésző mutat mást és mást...:D

Szia!

Egyenlőre senki sem szerezte meg a második felhőt. Azzal, hogy az egyéni feladatokat végigcsináltad még nem jár autómatikusan a 2 felhő. A macis közös haladási sávon lehet megszerezni a felhőket. Az elsőt már bezsebeltük, fel is lehet tölteni. Viszont a másodikért még "dolgozunk" :) Ha tudsz és a ehetőségeid engedik, akkor a mosómacis feladatok teljestésével még te is hozzá tudsz járulni az előrehaladásunkhoz.

17. -Holdfeny-.

még senki sem tudja feltölteni... az közös játék... lehet el sem érjük...

GA-BI-O-Farm likes this.
  18. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum bárója

Szia, a második felhőt akkor kapjuk meg, ha sikerül a közös részt is teljesíteni.

GA-BI-O-Farm and genka53 like this.
  19. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Mostantól lehet értékelni az eventet.
    A szavazási opció elérhető.

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Már csak egy nap van hátra. Sikerülni fog?

GA-BI-O-Farm and MacskásFadísz like this.
Thread Status:
Not open for further replies.