Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.1.27, 19:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Sztem nem merik meglépni, hogy ne legyen meg max-ra. Ahogy indult, ahogy "elengedték" a játékosok kezét (ennyi tanácstalanságot én még nem láttam a rutinos régi játékosoktól), ****** sokan itt hagynák az egészet mindegy, hol tartanak, mit értek el eddig a farmerama játék során. Jó kis pénzeszsák ez, nem fogják ezt elengedni.
    (a csillagok helyén a szerény véleményem szerint kifejezés rövidítése volt, kitörölni nem tudom - nem gondoltam, hogy ez red flag...bocsánat)

Utoljára szerkesztett: 16.6.26
    borderland57, imcsa1982, melcsi67 és 7 más kedveli ezt.
  2. Mandi58

Mandi58 Járnitanuló

Szia Hodfény! Teljes szeretettel és barátsággal írok neked. A lónak nem túrós a háta,hanem túros,azaz habos. Ha túlhajszolják akkor lesz ilyen.Remélem nem veszed sértésnek az írásomat. Ebben az eventben félig vakon vagyok. Csak dobálom a sok-sok cuccot,lehet tényleg lekvár se lesz belőle.

genka53, katimami51 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  3. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Amúgy ezt miért nem lehet pontozni?

boldika88 és Lillapilla73 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Ismerem a mondást... 8)De Drága jó Nagyapámat:inlove: idéztem... S ő bizóny túrósnak mondta...:p

Már lemondtam a 2. felhőről... :wuerg: Ami van felreppenő azt lehetőség szerint eljátszom...8)
    A + dekorok jól jöttek volna... de szerintem azok is átáltak a lekváros bukta csapatba:wuerg:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem nem véletlenül váltottak a kijelzésen, és a tényleges pontok helyett csak egy %-ot mutatnak... Meglesz az a felhő - így vagy úgy -, talán a pluszos dekorok is (bár azoknál eléggé kilógna a lóláb)...

genka53, PalMa, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Jaaa, hogy a 2. a közös. Azt hittem ennyi kattogásért legelább 2 jár + a közös :)

Oppá, 11 óta nem voltam fenn, eltűnt az összes zöld az utolsó állatnál. Ez normális? Újra végigcsináljam, vagy a feladat is elveszik?
    Mind eltűnt, csak az aligátor maradt m,eg :D

Utoljára szerkesztett: 16.6.26
  7. -Holdfeny-.

Úgy legyen;)

8. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Megkönnyebbülve olvasom, hogy nem csak én vagyok vakon ebben az eventben :oops:
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a felhőket hogyan lehet megszerezni, mert én még eggyel sem találkoztam :(
    Illetve, hogy a farmkupán ezzel az eventtel hány elemet lehet feloldani, mert én űgy láttam, hogy ötöt, mert a többit a későbbi eventeknél lehet megszerezni
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórum mestere

Sziasztok!
    Első olvasatra úgy gondoltam, neki sem állok ennek az eventnek. Másnap reggel újra átolvasva már nem is tűnt annyira bonyolultnak,
    ezért belevágtam. Nem volt gond a teljesítésekkel, ámbár elég sok szupertrágyát, kacsakatát, szupertápot be kellett áldozni. Amikor
    végeztem, nem hagytam abba, jutott a közösbe is bőven, rajtam nem múlik a siker. A második felhő biztosan meglesz, de hogy a többi?Kérdés, hogy az éjszaka folyamán a titokzatos "játékosok" mennyire emberelik meg magukat. ;)

genka53, PalMa, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  10. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)

Hozom neked @ Othep korábbi válaszát:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsvásárbuli-eventcsevegő.27987/page-29#post-1513852

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints a mosómedvére az eventablakban, majd a jobb felső sarokban a kék dobozra. A megjelenő ablak alsó sorában válaszd a jobb oldali, földgömböt ábrázoló ikont. Itt láthatod a közös beadások haladási sorát. Tekerj le a listában kb. a feléig, ott az első felhő. Látható, hogy mennyi pont kell hozzá. Ha a pontszámod nem éri el az 1695-öt (pl. ilyesmit látsz: 1235/1695), akkor a mosómedvétől kell még pontokat szerezned a feladatok csinálgatásával. Ha a Te pontszámod meghaladja az 1695-öt, akkor a felhő a birtokodban van, és megtalálod a paszulyon, a második oldalon.

A focis event ablakában a közepe feloldható, utána minden eventen 4-4 zseton szerezhető, vagyis igen, jelenleg 5-nél tartunk.

genka53, PalMa, Babuxx és 3 más kedveli ezt.
  12. Eva0220

Eva0220 Fórum nagymestere

Sziasztok! Most tulajdonképpen mikor lesz vége ennek az eventnek?

13. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia:)

Kedves Játékosok!

Technikai problémák miatt az event kezdetét 16:00 órára módosította a központ!

Az event vége várhatóan: 2026. június 18. (csütörtök) 10:00 óra

vihence, genka53, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Magamhoz képest is túltoltam az evetkétxD;).
    5-ös szorzóval igyekeztem a közösbe bedobni mindent.
    Remélem sikerül elérnünk a 2. felhőt.
    Hajrá:)!

15. madeva1944

madeva1944 Utánpótlás-írogató

Szia ! Tudnátok nekem segiteni ? Teljesitettem a Garázsvásár 4 feladatcsoportját, de a 2. garázsvásár felhősort nem tudom feltölteni. Mindig visszavisz a játékhoz, de azt már bőven teljesitettem

juliannakoczkas és feki13 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Toma!

Ahogy délután megláttam a pontok módosítását százalékra, felnevettem! :D Már tudható volt, hogy szépen be is tolják nekünk. Bár egy kicsit érdekes, hogy vannak játékos társaink akik számokat látnak százalék helyett. Bár még nem néztem meg, lehet, hogy a kliens és a böngésző mutat mást és mást...:D

Szia!

Egyenlőre senki sem szerezte meg a második felhőt. Azzal, hogy az egyéni feladatokat végigcsináltad még nem jár autómatikusan a 2 felhő. A macis közös haladási sávon lehet megszerezni a felhőket. Az elsőt már bezsebeltük, fel is lehet tölteni. Viszont a másodikért még "dolgozunk" :) Ha tudsz és a ehetőségeid engedik, akkor a mosómacis feladatok teljestésével még te is hozzá tudsz járulni az előrehaladásunkhoz.

17. -Holdfeny-.

még senki sem tudja feltölteni... az közös játék... lehet el sem érjük...

18. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum bárója

Szia, a második felhőt akkor kapjuk meg, ha sikerül a közös részt is teljesíteni.

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  19. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!

Mostantól lehet értékelni az eventet.
    A szavazási opció elérhető.

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Már csak egy nap van hátra. Sikerülni fog?

GA-BI-O-Farm és MacskásFadísz kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.