Gazdaköri feladatokkal kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. T76

  T76 Utánpótlás-írogató

  Dolphin kedveli ezt.
 2. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia, az ötletelős topikba írt bejegyzésed egy részére reagálnék itt Neked:
  - terményeket úgy fogsz tudni gyártani, hogy a Városban a Műhelyben különböző barkácscuccok beadásával előállítasz műhelyeket. A műhelyek indításánál figyelni kell, hogy a táp mellett az adott állatra is szükséged lesz.
  Itt találsz listát, hogy melyik termény melyik állat terményes óljából keletkezik:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/#post-860692
  Az adott terményre kattintva (zöld színű, így elvisz a link egy másik bekezdésbe) elolvashatod a részletes információkat
  - mint azt bizonyára láttad új játékosként is itt már a fórumon, időközönként jönnek új titokfák, titokzatos ólak mind a farmra, mind a bahás területre. Ez régen is így volt. Minden ilyen új fához, ólhoz csatlakozik általában egy új gazdaköri küldetés.
  A régebbi fákat, ólakat csere napon van lehetőséged megszerezni. Régi játékosok szoktak ilyen bejegyzést írni az ajándékozós topikba, hogy ha új játékos ír neki farmon galambpostával üzenetet, mire lenne szüksége, amit tudnak, adnak szívesen. Nekik sok van némelyik fából, ólból - s nagyon segítőkészek az újonnan érkező játékosokkal (ezt saját tapasztalatból is írom). Szóval bátran írj az ilyen felajánlóknak, érdemes a csere eventig jegyzetelni, hogy mire lenne elsőkörben szükséged (aztán következő alkalomra megint készülsz friss listával). Érdemes mindig a léghajó kínálatában is körbenézni, ott is lehet jó ajánlatokat találni.
  - ezek a termések, állatok piacképesek is, persze tudom, ahhoz CSP-re is szükség van
  Ezek a küldetések állandóak, nincsenek időhöz kötve a teljesítésük - majd ahogy sikerül a farmodon fejlődni, úgy fogsz tudni azokkal is haladni. Érdemes a lista aljára legörgetni, vagy kategóriák szerint szűrni, hogy találj olyat, amit a jelenlegi szinteddel is teljesíteni tudsz.
  A gazdaköri küldetéseket megtalálod ebben a topikban is, ha nem a farmon nézelődnél. Ha találsz köztük kedvedre valót, akkor a farmon a keresőbe kezd el gépelni a megnevezését, úgy gyorsabban rátalálsz.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/
  Sok sikert a Játékban!
   
  Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.