Gazdaköri feladatokkal kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ildikó2

Ildikó2 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!

2. fater28

fater28 Járnitanuló

sziasztok segitséget kérnék a Szerelemme téli levegő 3 mat ültettem. végeztem a tenyészettel és nem adta meg a 3 askulcot.igy nem tudom befejezni a teljesitményemet.Minden kész van csak mivel a kulcs hiányzik nem lehet be fejezni.Köszöm ha utánna néznétek.ID számom26849934 fater28 voltam Köszönöm szépen

3. Swallow

Swallow S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos a gazdaköri feladatsor teljesítése során, hibáztál.:(
    Megnézzük, hogyan lehet megoldani a helyzetet.
    Várj türelemmel, kérlek.

4. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Múlt hét végén nem kaptam meg a csodás katicabogarat, pedig teljesítettem a feladatot! Most emiatt ugrott a felhősorom? Nézzétek meg légyszíves, mert szerintem én nem hibáztam.
    Köszönöm.
    Laro-che id: 4928280

5. Enike**

Enike** S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Természetesen megkaptad az általad hiányolt dekort, csak feltetted egy másik felhősorra. Pedig nem is voltak egymástól messze a felhősorok, amik érintettek a dekor ügyében.
    Mutatom:

Laro-che.png

6. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Elrontottad a "Szerelemmel teli levegő" küldetéses tenyésztő event 3. hétvégi feladatainak sorrendjét.
    Nem sorban teljesítetted a sorszámos feladatokat szintekre bontva a gazdakörben!
    Zavart okoztál magadnak, a nyeremények sem kiválthatók voltak ennek alapján.

A központi kollégánk segítségével van megoldás az általad összekevert feladatok kibogozására.

Azt kérjük, most az alábbi leírás alapján haladj végig:

1.) Lépj be a hétvégi gazdaköri feladat 3. részéhez, az arany szintű küldetés ablakába.
    Add be a "kapott" Szív alakú kulcsot.

2.) Ugyanabban a 3. feladatrészben, a gyémánt szintű küldetést végre tudod ezt követően hajtani.
    Teljesül így ez a beszállítás is!

3.) A következő lépésed az 5. részfeladatnál folytatódik.
    - Az ezüst szintű feladat hiányzó kelléke szállítható.
    - Az arany szint kért anyagait is leadhatod.
    - Végül a gyémánt szint elvégzése a befejező lépés.

Biztosak vagyunk abban, hogyha sorban, a segítő útmutatást követve hajtod végre a lépéseket, helyreáll a zavar a küldetés elvégzésében.

Jelezz vissza kérlek, hogy sikerült a küldetés lezárása a farmodon!

stb_farmer kedveli ezt.
  7. Laro-che

Laro-che Utánpótlás-írogató

Hacsak úgy nem... Köszi szépen, megyek veszek szemüveget 8)

8. Méhecske

Méhecske Haladó

Szia ! Megcsináltam a "Kakukk Titok" gazdaköri feladatot. Az utolsó feladat teljesitése adja a felhősort,sikerült,de hol találom a felhősort? Probáltam utánanézni az Enciklopédiában,a feladatot megtaláltam,de nemtudom értelmezni,belefáradtam,feladtam.Tisztelettel kérem a Moderátor segitségét és várom válaszát ICUS44

9. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Gondolom, ezt a küldetést teljesítetted - nem adtál azonosító adatokat, azért feltételes a mondatom:

Kakukk-titok

Doki küldetése I
    Amit ad: 350 Bahamarama TP
    Szükséges idő: 8:00 óra
    Terület: 2*1

Doki küldetése II (fejlesztés, a Doki küldetése I elemre kell ráhelyezni)
    Amit ad: 400 Bahamarama TP
    Szükséges idő: 8:00 óra
    Terület: 2*1

Ezt a felhősort kell keresned a paszulyon!

Erre a felhősorra fejlesztett elemek kerülhetnek, amelyeket előbb a bahamara területen, a kincses szigeten kell, lehet csak összeszerelni.
    Doki küldetése felhősor

Lezárás ideje: 8:00 óra
    Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    Tematikus felhősor, tehát csak a következő elemek helyezhetőek rá:
    Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.
    (a felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt)

---------------------------------------------
    FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    ---------------------------------------------
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárni.

stb_farmer kedveli ezt.