Gazdaköri feladatokkal kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kricsu

kricsu Fórum-zöldfülű

Szia!

Bocsi, hogy nem írtam, erre nem is gondoltam. Oh, az ötös feladatot adtam volna le? a 10-est akartam. Tanulság: előbb felébredni, aztán farmerkodni.

Köszi szépen!

kricsu

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.25
    macimami1958 kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, és előre elnézést kérek érte! A Dilis suli 3 gazdaköri feladatba Kígyókérgű juhar virágokat kér. Arra szeretnék választ kapni, hogy hol lehet a kígyókérgű juhar virágokat megszerezni? Jelenleg nem találok infót róla.

Utoljára szerkesztett: 21.11.25
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztam kérdésedet ide, az Ötletelős topik nem jó hely segítségkérésre.

A Kígyókérgű juhar 2025. szeptemberben került játékba, a "Vela" talányos fából lehet nyitni, illetve a ma játékba került "Grus" talányos fából is nyitható. Nézd meg a pajtádat, hátha van "Vela" talányos fád, mit még nem nyitottál ki, vagy próbálj szerencsét az új titokfával.
    Sok sikert!

franyo121 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Dolphin kedveli ezt.
  5. J.Wagener

J.Wagener Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nem találom a kezdőmennyiséget a mézeskalácsvirágból. Tudna valaki segíteni? J. Wagener

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A szédült szántón keresed?

macimami1958, J.Wagener, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. J.Wagener

J.Wagener Fórum-zöldfülű

Igen, ott kerestem. Frissítettem is többször, de nincs a vethető növények között...

ÉÉÉÉs megérkezett! Egyszercsak.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.12.25
  8. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

zsoka1953 id 1957941
    mit takar a teljesits egy megrendelést városi projektben?

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szezonmegrendelőt takar:
    Amennyiben nincs ott az Alpesi szó a szövegben, akkor a normál Megrendelőinket kell kiszolgálni, akik a Szezonok idején az SZJP-t is adják.

Itt lehet olvasni Róluk, aki még esetleg nem ismeri őket:
    <<Megrendelők>>

upload_2025-12-14_10-13-18.png upload_2025-12-14_10-12-26.png

Több segítség, ha problémákba ütköznél: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/

Dolphin, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

köszönöm

Othep kedveli ezt.
  11. özséb

özséb Aktív író

Szia!
    Problémám a következő:meg vettem a "Karakum" talányos tikitenyészet csomagot(2025.12.19-én 12,20órakor 630Fa)
    Ma reggel nagy meglepetésemre a gazdaköri feladat kiírása eltünt a feladatsoból,valamint a "Városi projekt" éles 4 ikon teljesítése is.
    Régóta csak 1 db farmmal játszom . Kérdésem ha egy felhősort teljesítek ,mikor változik meg az összes felhősorszáma. Nálam majd egy hét,hogy hozzáadodjon. Bocs ha nem jó helyre írtam, de nem akarta egyből a supportnak írni,hogy vizsgálják meg az esetemet,ki jár be a farmomra. Id3640116 özséb

12. Othep

Szia.

Tökéletes helyre írtál. :)

A gazdaköri feladatot próbáld a keresővel megtalálni, jelen van a gazdakörben most is.
    upload_2025-12-21_11-9-54.png

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

A Városi projekt ''éles'' barifeje azért tűnhetett el, mert lehetett egy napod, amikor nem teljesítetted mind a 4 feladatot, és ilyenkor a heti sorozat megszakad.

A felhősor, hát ezt nem biztos, hogy értem...
    Az event befejezése után tart egy hétig, amíg az új megszerzett felhőd hozzáadódik a többihez?
    Olyat tudok elképzelni, hogy egy többhetes eventnél csak az utolsó héten, vagy amikor meg lehet szerezni, és meg is szerezzük, adódik hozzá a többihez...
    Vagy mire gondoltál?

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  13. özséb

özséb Aktív író

Köszi a választ.
    A gazdakörivel kapcsolatban a következő a kérdésem.Megváltozott a rendszer? Eddig ahogy jöttek a feladatok maradtak időrendi sorba. Most hiába írtam be a keresőbe a Szigeti tűzfigyelést nem jelent meg semmi ezért írtam. Válaszod után jelent meg. :(Most is azok a feladatok vannak elől, amik 90% fölött vannak , pld. a Belső istennő van az 1 helyen. Felhősorról Kb az ev-t 7napig tart. én előbb befejezem akkor nem íródik jóvá az összes befejezetthez csak ha a kiírás lejár??A válaszod után újra beírtam a keresőben majdnem a legvégén találtam meg és így tudtam beadni a cucokat.Ezek után megfontolom mit csináljak.:(
    További szép napot! Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! özséb

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A gazdakörben is lehet rendezni a feladatokat. A lista felett kattints a kis környilas ikonra a keresőmező mellett, és be tudod állítani a sorrendet. Ha az új feladatokat szeretnéd a lista elején látni, akkor válaszd a Legújabb lehetőséget.

A felhősoroknál az új felhősor a kategóriájában (leg)hátra kerül, míg az Összes felhősor kiválasztásakor (leg)előre. A kategóriájában meg tudod változtatva a sorrendet a felhősor fel- és lefelé léptetésével, az Összesben erre nincs lehetőség.

Dolphin kedveli ezt.
  15. Othep

Nem változott meg a gazdakör.
    A keresősáv előtt megnyomod azt a kettős nyilat, és akkor többféle rendezési szempont szerint választhatsz:

upload_2025-12-21_13-57-4.png

A felhősorok a Paszulyon játékba kerülésük sorrendjében vannak, talán nem mindig az első helyre kerülnek egy oldalon.
    De a nevük keresőbe írásán kívül az Üres (szürke) felhők között találhatod meg őket a legkönnyebben, mert az üres felhőkből sokkal kevesebb van:
    upload_2025-12-21_14-37-51.png
    (A képek illusztrációk, nem a farmodon készültek)

Köszönöm a jókívánságodat, nagyon Boldog Ünnepeket kívánok Neked. :)

Marika312 kedveli ezt.
  16. csernigy

csernigy Törekvő

Szia!
    Van egy problémám!
    Nekem már nincs (elfogytak) gazdaköri feladatom.
    Ha bejön egy olyan event, amiben van gazdaköri feladat (mint pl. a mostani "Hatalmas Griff"-nél), akkor az nekem nem jelenik meg a gazdakörben! Tudom, hogy legfelül, egy külön sávban kéne megjelennie, de nálam csak a már teljesített feladatok jelennek meg.
    Kénytelen voltam újra elindítani egy már befejezett feladatot (Herbárium), hogy látszódjon az eventes gazdaköri.
    Valahogy nem lehetne ezen változtatni? Mondjuk, hogy egy sorban ki lenne írva, hogy "A gazdaköri feladatok teljesítésre kerültek!" (vagy valami hasonlót, és akkor talán megjelenne az eventhez tartozó külön rész!
    Köszönöm! (Gazda: csernigy ID: 2484078)

Marika312 kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    talán ha ezt a linket elolvasod, segítség lesz. Sikeres megtalálást.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...apcsolatos-kérdések.19462/page-3#post-1483323
    Boldog ünnepeket kívánok !

csernigy kedveli ezt.
  18. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Sziasztok!
    Ide írok, mivel nem találtam a segítségkérő fórumot. A városi projektek egyik feladatánál teljesítettem a kérést, de nem fogadta el.
    Egy részfeladatot kellett teljesítenem, négyet megcsináltam, de nem pipálta ki a feladatot.

Gazda: Eva0220 ID: 4974053

Utoljára szerkesztett: 28.12.25
    Sylja kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A "Teljesíts egy részfeladatot" azt jelenti, hogy a gazdakörben kell megcsinálnod egy feladatot. Nem megrendelőket kell kiszolgálni. Az a gazdakör, ahol a most futó "Hatalmas griff" event is zajlik.

20. Othep

Szia.

A gazdakörben csináld meg az egyik feladat Ezüst, Arany vagy Gyémánt szintjét, és teljesül a feladat.

Már a Segítségkérő fórumrészen vagy.
    Sőt még a segítségkérés típusát is egész jól belőtted, de ez egyáltalán nem fontos, csak az, hogy egy Segítségkérő topikban vagy. :)

Minden, ami a Fórum főoldaláról nézve ezen a fórumrészen van segítségkérés esetén, az a kérdés már jó helyen van:
    upload_2025-12-28_10-6-40.png

És akkor az ebben a 3 részben lévő bármelyik topikot lehet választani a sok közül.

De még a lap tetején is tudod ellenőrizni, hogy hol vagy: upload_2025-12-28_10-9-9.png

Sok sikert. :)

Dolphin és Sylja kedveli ezt.