Gazdaköri feladatokkal kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kiara010100

kiara010100 Utánpótlás-írogató

Köszönöm ,már jó .Beadtam és zöld lett . Még egyszer köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  2. ZKI.Rt

ZKI.Rt Fórum-zöldfülű

Szép napot :))
    Érdeklődnék, hogy meddig tart a gazdaköri Rackós egy hetes, mert azóta általában azzal nyitja meg a gazdakört belépéskor, vagy egyszer vége lesz ?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez egy különleges gazdaköri küldetés, mely állandó, addig látod a listában, amíg nem teljesíted. Nem 7 napig tart, csak a megnevezésben szerepelnek a hét napjai. Amint egy küldetéssel készen vagy, jön a következő naphoz kapcsolódó.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Jó játékot!

4. ZKI.Rt

ZKI.Rt Fórum-zöldfülű

Szép napot :))
    Köszönöm a választ, én már megcsináltam, de nem a bejezettben jelenik meg, hanem a folyamatban levőkben
    befejezettként szinte minden belépésnél az elején, aztán kicsit akadozik a gazdakör, utána helyére kerül.

5. Dolphin

Szia,
    amikor belépünk a játékba, s a belépést követően először a Gazdakörbe, akkor mindig kell kis idő, míg a rendszer a háttérből betölti az adatokat az összes Gazdaköri feladatodhoz. Ezért van az, hogy a kész feladatokat is láthatod egy rövid ideig, amíg a háttérben a szükséges adathalmaz, információ betöltődik.
    További jó játékot!

GA-BI-O-Farm és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Galactico

Galactico Fórum-zöldfülű

Szia! Az elveszett kirakók fosztogatói játékkal kapcsolatban kérek segítséget. Befejeztem a visszatérés Aquanantikába feladatrészt. Onnan az elveszett kalaphoz tudnék csak tovább menni. De azt írja ki, hogy fejezzem be az előzőt. Mit csinálhattam rosszul hogy a lakat nem old fel?
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Farm név: Galactico ID szám: 4042235

7. Dolphin

Szia,
    olvasd el <<ezt>> a bejegyzést, majd ellenőrizd a Haladási sávban, hogy kiraktál-e már 235 puzzle darabkát.
    Ha nem ez a problémád megoldása, akkor gyere vissza kérlek, s benézek Hozzád.
    Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. pesticsavargó

pesticsavargó Fórum-zöldfülű

szia az a baj,hogy második szinten vagyok,sehova nem haladok, pesticsavargó vagyok ID:57952096 .

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Minek a 2. szintjén vagy és mivel nem haladsz?

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.