Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

1x1-en csatnival nem 4 a hozam?

-W-595-, -BombadilToma- és Sanyat kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

De a 4-ből 1-et visszaültetsz, tehát 3 a hozam

Döbi65, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Toma! Sziasztok!

Ezt a profi magyarázatot hozzáadtuk az eventsegédlet topikhoz, hogy mindig kéznél legyen.

>>ITT<< található.

Köszönjük a precíz és közérthető magyarázatot!

genka53, Jupi, -ágianyu33- és 18 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Nem is Tomára gondoltam a rossz kapcsán, hanem olvasd el ennek a csevegőnek az első pár oldalát.:)
    Szia. Szerintem nem értetted meg a lényegét annak amit írtam, de nem baj.:)
    Szia. Szerintem ne add még fel. Először számold ki, hogy hány 1x1-es kockán ültetsz és azt szorozd be hárommal. ( ha nincs valami bónuszod még) Vízzel és trágyával naponta 4x lehet aratni ha gépnél vagy. Ezekkel az adatokkal már ki tudod számolni, hogy elérsz-e a végére. Akkor jöhet a kérdés, hogy vagy bontasz még területet, vagy hagyod a fenébe.

genka53, kovacstne, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  5. -picike40-

-picike40- Haladó

Szia Kukori! Tudom,hogy miért írtad, csak egymás után írtam, külön nem emeltem ki, nehogy személyeskdésnek tünjön. Üdv

genka53, Sanyat és kukori80 kedveli ezt.
  6. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hol van a felhő???

7. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    A felhőhöz a gazdaköri feladatoknál vagy elnéztem, vagy gubanc van. Itt az első oldalon, és a gazdaköriben a 4. (körtelé) és a 7. (almalé+) sort van. Az eventleírásnál a táblázatban 2. (uborkalé) és az 5. (áfonyalé+).
    Én néztem el valamit, vagy tényleg nem jó?
    Köszönöm, ha valaki megnézi.

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Szerintem Te néztél el valamit. A mostani eventben körtelét és almalét lehet szerezni. Az uborka és áfonya a következőben lesz.

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. csi48

csi48 Fórummogul

Köszönöm szépen. Igazad van. Jobb lesz ha elmegyek aludni :)

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Majd a 4. feladatsor végén, ami augusztus utolsó hetében jön. A mostani feladatsorból viszont ki kell venni a dekorokat hozzá. Moonubul így értette, hogy a "felhőig".

HéricsBáró, genka53, agika48 és 9 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép estét vagy jó reggelt.:music:;) Felkeltett a papagájunk( megriadt valamitőlo_O:mad:) és nem birok vissza aludni..:(
    Olvasgatva a hsz-ket/kat:music:= 2 meglátás
    "Imi*" változtatások utáni táblázatát érdemes lenne kiemelni( én elmentettem a doksik közé), de sok olyan terményt , főleg fát fog kérni a 3 későbbi event nagy mennyiségben amire nem árt felkészülni ha nem akarjuk a piacra bízni..:music:(pld ha nincs ajánlat)
    2 : számolgattam 1 kicsit a dekorok érés idejét,:sleepy:és úgy látom hogy egyáltalán nem mindegy ez az 5% ha megvan a többi 25%o_O
    Nem is csak a tp-re gondolok hanem pld a kincsesen van nekem kb 50 dobozkát adó kütyü amiknek az érési ideje 20-23 h közötti.( kergén is akad..)
    Na most ha reggel 8h-kor aratom könnyű kiszámolni hogy 30%-al este 22-23 h-kor arathatók/ 6h jön le/;)xD
    De ha nem érik egy időben mind 3 felhő akkor még inkább fontos lehet a +5% a napi 2* aratáshoz...o_O
    Szóval bármilyen vicces is az almás ládikó:oops:,értékében ez az event gaz mennyisége egyáltalán nem túlzás az általa nyerhetők kapcsán szerintem.:music:
    Igen nagy különbség van az álomban érő, és a kényelmesen napi + 10 v 50 v 200 dobozka között;):p/ az esetleges több tízmilliós tp különbségekbe meg bele se megyek/

-picike40-, genka53, eko19 és 3 más kedveli ezt.
  12. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia, jó reggelt :)
    Vigyázz a számolással, ez a felhő csak 3%-ot ad!!!

genka53, DevilMókus, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Akárhogyan is számolom,holnap 14 óráig biztos nem lesz meg a gazdaköri feladat annak aki a megszokott módon arat és vet. Nekem volt egy 100 % ,estére én is komfortot tettem ki de csak 38 növényt adott. Nem is ez a lényeg hanem mindig rendesen ültettem és arattam úgy,hogy hiába strapáltam magam nem lesz meg a növény mennyiség. Nem mindenkinek adódik olyan bónusz mennyiség mint egyes játékosnak. Akik tervezik a játékot azoknak erre is kéne gondolni. és úgy kiszámolni a lehetetlen sok növény követelésüket. Már a horgászásnál is 3 db csalit kellett volna szereznem de valahol lemaradtam és így nem lett meg. A felhőm biztos nem lesz meg ,tehát csak a baha miatt csinálom addig és ami ajándékot tudok kiszedem. De egyre jobban csalódok ebbe a játékba Csak a pénzt húznák ki a zsebeinkből ,erre törekednek. :( :( . A 204 szinten vagyok és a felhőmön kevés az amit nem csináltam meg de sajnos ilyen eventek miatt egyre szaporodik a megoldatlan feladatok ,amit lehetetlen hagyományosan megoldani csak ha hókuszpókuszokat nem teszel bele. Én a nyugdíjasok táborába tartozom és ez a régi játék olyan volt amit élvezettel és szórakozásból csináltam. Most tiszta robot az egész.

nyuszi63, bindi5454, daszi és 3 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem holnap délutánig kell készen lenni az első résszel! Olvasd át tüzetesen az ismertetőt;)
    Gyümölcsbólé-szökőkút 1.

Az event kezdete (várhatóan): 2019. augusztus 1. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2019. augusztus 11. (vasárnap) 22:00 óra

bindi5454, Döbi65, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Na jól megijesztettél.... mert holnapra én sem leszek kész:wuerg:
    De szerencsére az ismertető megnyugtatott;)

bindi5454, Döbi65, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  16. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Szerintem EZ fontosabb mint a fejlesztés!

Maximálisan egyet értek, nappal és vizzel esetleg trágyával nem lehet megcsinálni Fontos a körtelé és almalé már a rezeda fejlesztésre nem jut idő.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.8.19
    daszi kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    1. Ahogy előttem már írták, a felhő csak 3%-ot csökkent.
    2. Az mind szép és jó, hogy ezeknek a dekoroknak az idejét le úgy tudod csökkenteni, hogy este még egyszer arathatóak legyenek, de mi van másnap? És mi van a többi dekorral, amit a TP miatt tartasz kint? És akárhogy csökkentesz a dekorok idején, sajnos a felhőkén nem tudsz. Mindebből csak azt akarom kihozni, hogy vélhetőleg kevesen vannak, akiknek ideje és kedve van arra, hogy a napi aratásaikat összevissza, a beéréshez igazítva végezze - ezt bőven elég az eventnövénynél csinálni. Én csinálok egy napi nagy aratást reggel, amikor aktiválom az összes beérett felhőt, dekort; ideértve a dekoros éréscsökkentőket - mindet vagy csak egyet-kettőt, ahogy alakul. A délutáni-esti 2. aratás aztán vagy megtörténik, vagy nem, attól függően, hogy gépnél vagyok-e abban az 1-2 órás intervallumban, amikor még érdemes megcsinálni. Ha elcsúsznék vele, akkor a másnap reggeli nagy aratás is elcsúszna, amit viszont nem szeretnék. Az esti aratáskor nem aktiválok éréscsökkentőt, és csak azokat a dekorokat (ezek külön vannak a futtatóban) és felhőket aratom le, amelyek ideje legfeljebb 12 óra. Ehhez a rendszerhez igazodva teszem ki a dekorokat, és amióta ezt a rendet bevezettem magamnál, megugrott a szerzett TP-m.
    Ha ezt felrúgom, és egy reggel annyira csökkentem az időt, hogy a ládás dekorokat (illetve egy részüket) este le tudom aratni, akkor legközelebb másnap estére érnek be (hiszen az esti aratáskor nincs aktiválható gyorsító), utána harmadnap napközben, majd negyednap reggel. Vagyis 3 nap alatt három helyett négyszer arathatom (ha erre odafigyelek). De akkor ehhez igazítsam a TP-s dekorokat is? Nem fogom tudni az életemet ehhez a "rendhez" igazítani, és többször kifejtettem, hogy ilyen szándékom nincs is, én bizony a játékot igazítom az életemhez. Ahhoz pedig rend kell.
    Vagyis ezek a dekoros éréscsökkentők aranyat érnek annak, aki pl. Csocsó taktikájával játszik. Nekem arra jók, hogy a délutáni aratás időpontja tágabb határok között mozoghat, illetve a hétvégi későbbi felkelés okozta elcsúszást másnapra kikorrigálhatom. De szerintem a rendet nem érdemes feladni néhány plusz ládáért... Legalábbis nekem nem.
    Szia!
    52800 növényt kell letermelni 10 nap alatt. Egy aratással 588x3=1764-tel nő a mennyiségünk. Vagyis felszaporítás után 30 kör kell. Ez napi 3 aratás, amit csak vízzel is simán meg lehet csinálni; egy-két ültetéskor trágyázva pedig a napi 4 is belefér. És ez a teljes event, a felhőhöz "csak" 34150 növény kell, amihez a 10 nap alatt 19 kört kell aratni, vagyis még annak is belefér, aki csak napi kétszer lép be, pl. reggel és este.

Utoljára szerkesztett: 4.8.19
    imi010, bindi5454, Döbi65 és 12 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    No ezért szeretem a számításaidat...;) Most úgy érzem láblógatni is lesz idő;)

19. agika48

agika48 Törekvő

Naponta biztos 2 x sőt a hétvégén 4 x is arattam, de számításaim szerint az almalé kritikus!

bindi5454 kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Jól megijesztettél ezzel a "fával". Hirtelen azt hittem, valami elkerülte a figyelmem és hódfát kér az event. :oops: De szerencsére csak fatermést. Igaz, az valóban nem kevés az ezres nagyságrendű mennyiségeivel, főleg az utolsó gazdaköriben.
    Épp egy hasonló választ fogalmazgattam (közben végezve egy-két reggeli teendőt), amikor egy frissítés után láttam a tiédet. A 20 órás dekorok is legfeljebb kétnaponta 3x lennének arathatók, feltéve, ha a felhők max. 15-16 órásak lennének.

Én is leginkább a saját kényelmem érdekében szerzem meg (és használom) ezeket a dekoridő csökkentő felhőket, egy 10%-ost reggel, egyet este aktiválva, az 5%-ost pedig Jolly Jokerként, ha szükség van rá. Így akár fél-egy órás csúszások is beleférnek a napi aratásokba, valamint nem marad ki heti egy aratás a hétvégék miatt.

Még a 14 órás dekorok sem arathatók kétszer a már meglévő és az új felhő felváltva történő aratásával, viszont a 13 órás Nosztalgia film 25%-os TP bónuszt adó dekor már a két 10%-os felhővel is belefér a 12-12 órába. (Ebből a dekorból Valdinál be lehetett szerezni kb. 6-7 db-ot a hajdani gazdaköri feladatban nyerhető mellé.) Na ez a párszor 25% plusz sem mindegy.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.