Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szerintem a logika a megszünésre hajaz, miért lenne egyre gagyibb az event,
    Ma már semmi értelmes dolgot nem kapunk sehonnan, a kerék egy semmi, veszel kosarat tp bónusz jár vele, nekem nem kell, nem is szoktam használni, a kitehetőket kapom, de a fejlesztés csak Fa, nyomják a kk-t turbót, sztrágyát állandóan akcióban, hogy a rengeteg eventgazt le tudjuk termelni, nehogy az legyen ,hogy nem végzek vele időben.
    Eddig minden eventet elkezdtem, majdnem mindet be is fejeztem, de ez nagyon meggondolandó, mi legyen vele, megyek bekapok egy nyugtatót, meg vérnyomáscsökkentőt.

Lillapilla73, inanna11, imi010 és 11 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én a szöveget néztem... Akkor mégis Neked lesz igazad, és megint javítok.

imi010, alpha58, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Csak 1 szösszenet:
    A pecás event felhője naponta aratható és 10% gyorsítást ad a dekorokra!
    Ennek a felhője 2 naponta aratható és 5% gyorsítást ad a dekorokra..........aki ezt így kitalálta, jöjjön rá a szégyen!
    >:(:wuerg::cry:

dawydow, .dina1., helena64c és 19 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Egyet értek veled.Ezt most én is kihagyom.Elég lesz nekem a foci event,hogy szórakozzak.Első kihagyott eventem lesz. Nem gondolom meg magam.Aki belekezd, sikeres játékot.

Lillapilla73, maszilva, Ribiszke és 15 más kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Vonja le mindenki a tanulságot, az elmúlt 2 óra hozzászólásaiból. De leginkább a központnak kéne!

Van amikor a pohárban a víz emelkedik, emelkedik, és egyszer megtelik... Van egy határ. A pecás után, ez már cérna elszakadás....

Sok sikert mindenkinek, aki belevág!

lovag01, Akela, Lillapilla73 és 27 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Toma és KovacsNiki! :)
    Hatalmas köszönet a számolásotokért! Így, csupán a felhőig számolva már kedvezőbb eredmények jöttek ki, de én, mint megrögzött eventező is elgondolkodom rajta, hogy megcsinálom-e vagy sem?:oops: Ezek horror számok a viszonzásul kapható nyereményhez képest, aztán ami még ennél is aggasztóbb, - legalábbis én úgy vélem -, hogy a teljes hónapra lekötöttséget jelent, különben kár belekezdeni. :oops::oops::oops:
    Hát ezt jól meg kell fontolni.:sleepy: Majd holnapig eldöntöm én is, hogy mit lépek. ;)

Szia kedves TamásZalán!:)
    Köszi az infókat!
    Szerintem ezek Széchenyit is olvasták: "Merjünk nagyot álmodni!" xD
    Jó újra látni! Hiányoztál. Most csak benéztél, vagy maradsz is velünk? Tudod a Bibliában is
    duplán örültek a megkerült báránykának . :D:inlove::inlove:

Szia Kedves! :)
    Az "az árvaházi szülői értekezlet" valószínűleg dűlőre viszi nálam is a dolgot, és megtörik az évek óta tartó folyamatos eventezés gyakorlata.
    Azt hiszem, inkább ráhajtok a Nefelejcs programomra, mert az is már nyúlik, mint a rétestészta, olyan régóta csinálom, - persze mindig csak úgy, hogy sietek befejezni az eventet, hogy utána gyorsan tudjak pár kört ültetni a következő eventig - . Eszméletlen mennyiségű virág kell bele, de az legalább nem időkorlátos. ;):D:inlove:

Szia Pirike! :)
    Azt ugye tudod, hogy a csalán a reuma ellen is jó? Szándékosan nem írtam zölddel, mert lehet, hogy event szempontjából nem releváns és zöldségnek hat, a régi öregek hittek benne. Márpedig ők sok mindent jobban tudtak, mint
    egyesek manapság . :):inlove:

7. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!
    Általában olvasó üzemmódban vagyok, nagyon ritkán szólok hozzá.
    Ez az event végképp kiverte a biztosítékot nálam. Nem arról van szó, hogy ne tudnám megcsinálni, az erőforrásaim megvannak hozzá. Azon szerencsések közé tartozom, akinek elég sok mammutja van, naponta aratok 88 db. szupitrágyát, kb. 30 katát. De ehhez sajnálok egy darabot is felhasználni.
    Már egy ideje kezdem úgy érezni, hogy ez ami mostanában megy nem szórakozás, hanem munka, mégpedig rabszolgamunka. Pedig szerencsém van, mert sokat tudok gép előtt lenni. De a való világban is sokat kell dolgozni, ott is oda kell figyelni, számolni kell. Nem azért kezdtem el ezt a játékot, hogy másodállásom legyen! Itt szórakozni és kikapcsolódni szeretnék. Van elég stressz a mindennapjaimban.
    Tombol a nyár, nehogy már órával a kezemben nézzem, hogy mikor rohanjak aratni! Ráadásul egymásra épülő játékok vannak, olyan nyereményekkel, amiket csak így lehet megszerezni. 2 hét múlva elutazom 1 hétre. Vigyek magammal gépet, hogy a nyaralás közben is tudjak aratni??? Na ezt már nem.
    Sorban tolják be az arcomba a vásárlásokat. Pörgetéseket már régen nem veszek, minek is. Megszámoltam, múltkor 60 party pöriből sem kaptam egyetlen terménybónuszt sem. Igaz jött helyette kb. 10 sárga pehelytoll. Tök jó, így már csak 152 db. van, úgy hogy a vonatra felpakolta kb. 100-at.
    Úgyhogy én is úgy gondolom, ideje hátrébb lépni, kicsit elengedni ezt a "játékot" és visszafogni a költést. Félreértés nem essék, saját elhatározásomból költöttem.
    226-os szinten vagyok, mondhatni a kezdetektől játszom. A következő szintlépésemhez több, mint 3 milliárd tp kell. 44 óránkét 200000 pont mennyit is ér?
    Nagyon sajnálom, hogy a Farmerámából pont az veszett el, amiért elkezdtem, a JÁTÉK!

xemil, ZZR500, Mevilla és 60 más kedveli ezt.
  8. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én szeretem az almát! :)
    Sok táphoz is kell, viszont nem szívesen teszem ki a fát az alacsony érésidő és TP miatt.

Ribiszke, -BombadilToma-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Egyre könnyebb az elengedés, csak el kell kezdeni. A Nagy hajszát is kihagytam, én játszani szeretek, nem hajszában részt venni, főleg nem, mint a hajszolt. Nem is lett meg a halas felhőm, csak az első. Na bumm.
    Tp-re és 1 db almára sincs szükségem, a hajsza alatt is remekül szórakoztam, a következő 1 hónapban is ezt fogom tenni, játszom a saját játékomat. :)

10. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Ok nyeremény nem sok de vajon mit is jelent számodra az 5%
    egy 0 perces későbbi dekor lehetőséghez azt mindenki döntse el saját maga.
    S itt nem a Tp-ről beszélek kit érdekel a 300. szint s úgymond az álomhatár.

A játékot játszani kell, látni hova is vezet az út ami most elindult,előre kell gondolkodni.
    Részemről ilyen egyszerű inkább engedem el
    a másik két-három tucatszámra készülő azonos eventet a hónapban majd
    mint ezt s ha kell bontok is érte mindent.

Utoljára szerkesztett: 31.7.19
    MamaMeseKertje, Ribiszke, alpha58 és 10 más kedveli ezt.
  11. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Ritkán írok, de minden eventet, Wolf, Toma és Rékuci számításai alapján kezdek el. Kukori bölcs tanácsait igyekszem megfogadni és imádom Leho hozzászólásait, így billen helyre a mérleg nyelve. Úgy gondolom, ha az általam említett első két személy azt mondja, hogy nem kezd bele az eventbe ilyen és olyan okok miatt, akkor gáz van. Nagy gáz. Úgyhogy nálam nincs kérdés, el se gondolkodom rajta. Gyönyörködöm a rózsaszín-neonban csillogó farmomban, mert a cserenapon sikerült néhány ólat beszereznem :inlove:

lovag01, Lillapilla73, Kincső52 és 25 más kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Az látható, hogy a BP nem fogja csökkenteni az eventek számát,sőt...
    Így viszont szükség van olyan eventekre, amiket ki lehet hagyni. Most sokak számára megkönnyítették a döntést :D
    Akinek kész van minden olyan gazdaköri, amihez csak termelni kell (vagy piacról vásárolni), és szívesen eventezik, ez a mostani sem fog nehézséget jelenteni, és még minijátékkal sem kell megküzdeni :)
    Vannak, akik a TP miatt dekoroznak, és minden felhőnek örülnek, ami csökkenti a dekorok érésidejét, így számukra ez az event "kötelező" ;)
    Azoknak is hasznos lehet az event, akiknek "tele" a pajtája, és egy kis piacozással most néhány százmillió CSP-t "termelhetnek" 8)
    Szerintem nincs katasztrófa, csak helyén kell kezelni ezeket az eventeket is :)

Egyébként én elkezdem, mert már nagyon unalmas (és lassú) narancssárga árvácskát termelni, és bízom benne, hogy 30 éven belül lehet majd 0 percezni a dekorokkal xD

13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm a jelzésedet!
    Javítottam az eventismertetőben a számot.

-ágianyu33-, -W-595-, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nagyon igazad van, nálam is elszakadt a cérna, az az most kezdett a pohár tele lenni, meg a hócipőm is.:cry:
    Ugyan ilyen laza mozdulattal fogom kihagyni a kis eventes területen lévő eventet is.:wuerg:
    De nézzük a jó oldalát a dolognak, nem kell idegbajt kapni, nem kell Jack-et, partipörit és egyéb nyalánkságokat használni, így a nyaralásnál ezek árát is lehet fagyira, sörikére, miegymásra költeni :inlove:
    Egyszer volt budán kutyavásár. A múlt hónapban sikerült belemennem ezekbe az egymásba kapcsolódó, hosszú és időrabló eventekbe. Mégegyszer ez nem fog megtörténni. -.-
    Szerintem nem sokan vannak, akik pontosan tudják, hogy 1 hónap alatt, semmi olyasmi nem következik be, amitől nem tud befejezni eventeket, vagy a harctérit kapja el, ha már kb. sok energiát belefektetett, hogyan is oldja meg, hogy befejezze.:music:

Utoljára szerkesztett: 31.7.19
    Akela, maszilva, MamaMeseKertje és 16 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy újabb event;) Hurrá... Neki állok....:music: aztán majd meglátjuk mire haladok...:p

Ribiszke kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia Niki itt is. :) Lehet hogy most kapok a fejemre, de osztom a véleményedet. Ebéd közben átfutottam az ismertetőt, félre is nyeltem párszor. :D Hagytam magamnak 2 órát, hogy leülepedjen és úgy döntöttem hogy a felhőt kiveszem, de csak a dekorok érési ideje miatt. Látok benne fantáziát a későbbiekben. Az első rész lesz nehéz a maga 34 ezer növényével, a többi rész nem vészes. Sok sikert azoknak akik elkezdik és jó láblógatást azoknak, akik valamelyik tóparton tengetik az időt. :)

maszilva, MamaMeseKertje, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na álljunk csak meg egy pillanatra!
    Megtisztelő, amit írsz, de túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a döntésemnek. Valóban nyaralni megyek, és ilyenkor nem a farm az első. Csináltam én már eventeket nyaralás közben is, teljesen vagy részben. Ezt most elengedem. Miért? Mert sem a felhő - bár teljes mértékben igaza van Nikinek -, sem a dekor nem olyan, amit ne tudnék nélkülözni. Az event nem oldható meg napi nulla-egy-két belépéssel, ami nyaraláskor jellemző, csak jelentős szupertágya és egyebek ráfordításával, amit - bár megtehetném -, de nem fogok erre használni. És semmi sincs benne, ami miatt érdemes lenne felibe-harmadába megcsinálni. Így a számomra racionális döntés az, hogy ezt teljes egészében elengedem, és inkább mást csinálok.
    Valójában az event nem rosszabb, mint a jelenleg divatos eventek. A felhő sem rossz (bár az az almás láda, amit a dekor ad... no mindegy), és a növény is letermelhető napi három aratással. Csak kegyetlen hosszú. És bár kimondottan szeretek eventezni, sőt, leginkább azt szeretek ebben a játékban, inkább kihagyom. Kihagytam már máskor is eventeket. Általában le is írtam. Egyébként mindenkinek jót tenne, ha időről időre kihagyna eventeket...
    Vagyis ha mindent mérlegre teszünk, ezzel az eventtel csak egy baj van: a hossza. Egy arányos, egyhetes eventre sokkal kevesebben lennének kiakadva. Nyár van, szabadságolások, pihenés. Ilyenkor könnyebb elszakadni a farmtól egy időre. Sokan panaszolják, hogy a farmozás rabszolgamunka lett. Ez csak akkor igaz, ha valaki hajlandó igába hajtani a fejét, és azt a játékot játssza, amit a BP elvár tőle. Én mindig a saját játékomat játszottam, és hangsúlyt helyeztem rá, hogy a farmot igazítsam az életemhez, és ne fordítva. A megnyilvánulásom ennek jele csupán; ne vonj le ebből messzemenő következtetéseket.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

34 ezer gaz:wuerg: de ugye felhő is van mellé:music: szóval kapára fel;)

ildiko44, CoraQueen és kukori80 kedveli ezt.
  19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ebben is van ráció. Az esetleges 0 perces dekor a tp-t növelheti, az meg engem sosem érdekelt, nem csak szintemelés miatt.
    Ez a mondatod szöget ütött a fejembe. Azt nem állítom, hogy tele a pajtám, de van benne 1-2 dolog, a CSP termelés jól hanzik. :)
    Ezt fogom tenni.

inanna11, imi010, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, kapunk majd a 4. rész végén. :) Addig azért még többet kell kapálni mint 34 ezer növény. :D Kell még utána 18700 és 18550 db. Jaa ,meg még 2500 felrepi is.

imi010, -W-595-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.