Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Köszönöm

Nem ezzel van a baj a fgáim nem érnek be estétől reggelig.De köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.22
    Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt #3 olvashatsz róla. Lényeg, hogy nem a fák runáit kell kiváltani /kis karikák/ hanem a Gyártói jelvényekre katt és ott tudod kiválasztani, ill. beadni a hozzávalókat.:)

stb_farmer, Sali~*.*.*, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  3. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

ez a mondatod eszembe juttatott vmit. a gyopáron még sok a hiba, nekem sokat kell ki-be lépegetnem esetenként F5, mire vmennyire használhatóvá válik. lehetséges, hogy az admin belépésekor állt helyre a ,,világ rendje,, helyedben olyat is megpróbálnék, amikor tudod, hogy már be kellett érni a fáknak, függetlenül attól, ha azt os mutatja hogy még nem érett be, megpróbálni learatni, esetleg egy ki-be lépést is megpróbálni

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! Minden méretben hasznos a kapott fa anyag;) Én még nem éreztem bukásnak...:music: picit mindig értékesebbet kapunk annál amit beadtunk;) - persze tudom a terményeknél van eltérés...o_O

5. Nellianyu76

Nellianyu76 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

6. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Köszönöm mindig frissítek tisztítom a gépet néha sikerül néha nem.

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Nellianyu76

Nellianyu76 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szívesen! Tudod,;) nem elég beadni a hozzávalókat, el is kell fogadni /zöld karika/.

stb_farmer, Sali~*.*.*, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  9. magika

magika Fórum nagymestere

Valaki meg tudná mondani, mert lusta vagyok utána nézni - hogy miért nem tudok cseresznyefát gyártani? Azt írta hogy elértem a szintet és már legyártottam a hozzávalókat is. De csak barackfa gyártható. Mit kéne még tennem hozzá?

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jah, lusta vagy utána nézni???? Akkor más miért tegye meg helyetted??Másnak is karácsony van! Majd ha nem leszel lusta, elolvasod!
    Boldog Karácsonyt!:sleepy::)

Utoljára szerkesztett: 25.12.22
    stb_farmer, mamszi5107, szepesej és 2 más kedveli ezt.
  11. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

Én is szerettem volna megkérdezni,hogy van egy rakás kulcsom,de ha ilyen válasz jön egy kérésre,meg sem merem kérdezni.Boldog Karácsonyt Ninett 79

magika kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Neked is Boldog Karácsonyt!
    Mit vársz,ha valaki azzal kezdi,hogy lusta utánanézni???
    A kulcsok használata is benne van a leírásban. Olvass! :) Legyen szép napod! :)Amúgy újabb helyeket tudsz vele kiváltani a fűrészmalomban. Arra vannak a kulcsok,hogy bővítsd a helyet..

stb_farmer, mamszi5107 és Sziszi1950 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Gyárts jelvényt, váltsd ki a készítési jogot... ha nem vagy hozzá lusta:p
    Mi a kérdés a kulccsal?
    A fűrész malomba használhatod fel... + gyártási hely felszabadítására;)

14. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Lányok, mindenkinek karácsony van! Aki nem akar válaszolni, görgessen tovább!
    Ha új fát szeretnél kiváltani, ahhoz kell az Arborista jelvény is, kb. 524 barackért elő tudod állítani. De a végén rá kell kattintanod a zöld gombra, különben nem készíti el!
    A Fűrészmalomban 10 kulcsért új helyet lehet kiváltani 72 órára.
    Legyen szép napotok!

15. atyka88

atyka88 Fórummogul

bpldog karacsony

16. fmanyika

fmanyika Utánpótlás-írogató

nagymami2 Köszönöm a válaszod.Kellemes Karácsonyt kívánok egy nagymamitól.

nagymami2 kedveli ezt.
  17. magika

magika Fórum nagymestere

Köszi. :)
    Majd megpróbálom. Csak azt nem tudom, hogy a jelvényt hova kell majd beadni. Nem szeretek hosszú leírásokat böngészni, elkezdtem használni az új területet, de csak amikor épp ráérek akkor nézek be oda, nem nagyon használom, mert a régi területeken is van bőven tennivaló. Boldog karácsonyt!

18. -Holdfeny-.

Ha kész a jelvény, kattints a bölcsesség ösvényére, válaszd ki a cseresznyefákat és ott add be a jelvényt. ezután már készítheted a meggyfát!:music:

Boldog ünnepet neked is;)

19. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Lehet, hogy tele van a fatárolód, azért nem tudod beszedni a fákat. A barackfa 5 perc alatt elkészül. Bemész a raktárba, egyenként végignézed a fiókokat, és rögtön kiderül, melyik van tele. Az Alpesi fáknál megtalálod, mennyi gyümölcsfával rendelkezel. Itt is lehet bővíteni, 18-ig engedi. Ami a raktárban van, azt fel lehet használni, a Fűrészmalom átalakító részén (oda-vissza nyíl) ATP-t lehet szerezni értük.

stb_farmer és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Végső esetben van törlés gomb is... de azt csak tényleg akkor használom, mikor más megoldás nincs...:music: