Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én nyújtófát akkor kaptam amikor véletlenül kitöröltem az összes fámat egy rossz kattintással és az első szakaszban érett fáim kivágása után ezzel "kárpótolt" a rendszer.
    Tulajdonképpen semmire sem jó, használni is csak az átalakítóban tudod, legalábbis én ott szabadultam meg tőle.
    Add be Te is valahová, ahol felajánlja a rendszer, hogy beadható lesz, ha zavar, hogy foglalja a helyet. (sajnos egy idő után szükséged lesz arra a helyre is ahol most ezek a kisértékű fák vannak.)

Utoljára szerkesztett: 30.12.22
  2. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nem tudom, hogy észre vettétek-e , hogy a malomban ha a sebességnövelőt a legalsó rekesznél használjátok, akkor mindhárom rekesznél csökkenti az időt, de csak egyet von le.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én láttam, csak nem hittem a szememnek, arra gondoltam, hogy na még egy hiba amit javítani fognak..

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát... még szerencse van 2 meggyfa az udvarba;) Ki fogom próbálni;)

5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Ezzel a placebo hatással egyetértek. xD
    Csak hát bosszantó. Az ember úgy gondolja, leül egy fél órára, játszik, lazít egy kicsit, átnézi a farmocskáját ... aztán vagy kimegy meggyet szedni, vagy ha nincs meggyszezon, esetleg meggyfája ;), akkor mondjuk elmosogat, kitereget stb. - farmozás helyett keres magának valami hasznos elfoglaltságot, így nem a haját tépi. :)
    Köszönöm az ötletet, kipróbálom, hogy ne a térkép legyen a kezdőlap. (Egyébként nem véletlenül van úgy beállítva, de persze nem létkérdés.) Volt már ez is válasz több problémára: kapcsoljuk ki a hangokat, az animációt, állítsunk át ezt-azt stb. Csak akkor minek van? Nekem pl. tetszik, hogy minden mozog, vannak hangeffektek.
    Szóval a lényeg, hogy a "szórakoztatás" faktor sérül (időnként nem kicsit), amiért végül is játszunk. :)
    Be is fejezem a szószaporítást!
    Boldog Új Évet kívánok! :inlove:

Anulu73, maszilva, nagymami2 és 7 más kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Segítsetek légyszi...
    A Gyopárban mikortól lehet nemcsak alpesi sárgabarackfát ültetni? A mennyiséget sem engedi növelni, egyesével gyártogatom őket..
    Köszi a válaszotokat :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ma meg lesz egy újabb rúna az Ansu baracknál...:music: Ezek a 2. jelvények lassabban teremnek:wuerg:
    Hm... ez jóóóóó;):inlove: Köszönöm!

8. milanzs

milanzs Fórumelemző

Az előbb kaptam a megrendelőtől egy cukorkát... most van ilyenem először... még várok vele, mielőtt felhasználom.
    Most úgyis elég sok gyümit beváltottam rúnára... nem hívok újabb vásárlót...

9. -Holdfeny-.

Érdemes okosan használni;) a 16 óránként érkező vásárló ad legtöbb Atp-t neki érdemes odaadni... de ki tudja mit hoz a jövő;)

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    3. szinttől jön a meggyfa, 5.-től egy területtel több.
    Elhozom az eventismertetőt, kicsit nézegesd, ha ezután is maradt kérdésed, kérlek tedd fel nyugodtan.
    Az általános leírást az alábbi linken találjátok:
    Ismertető

11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen, kedves vagy :)

12. Laca-farm

Laca-farm Utánpótlás-írogató

Laca-farm ID: 55319159 Gyopárvölgyben a gyártói jelvény előállításnál a Depó-ban nem jelenik meg az "Amerikai bükk" a faterméseknél!!!!! Másnál is van ilyen hiba vagy ez csak direkt az én szórakoztatásomra történik?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha bekukkantasz az ismertetőbe, magad is láthatod, hogy az 1. szintű jelvényekhez csak a csonthéjasok és a fenyőtobozok használhatók. A további jelvényekhez majd kelleni fog a bükkmakk is.

NévFeloldáshoz szükséges alpesi szintSzükséges bölcsesség jelvénySzükséges termés fajta és értéke
    Arborista jelvény - 1. szint2-11000x csonthéjas gyümölcsök/fenyők
    Arborista jelvény - 2. szint91x Arborista jelvény - 1. szint12500x diófélék/magházasok
    Arborista jelvény - 3. szint152x Arborista jelvény - 2. szint2000x fenyők/diófélék

stb_farmer, -vadocka70-, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  14. Laca-farm

Laca-farm Utánpótlás-írogató

Köszi! Ezt nagyon megkavarták. Ezt nem is vettem észre, pedig párszor végig mentem az ismertetőn az indulásnál. Akkor ezzel még várunk...

15. -Holdfeny-.

Így legalább nem lesz gond hova tesszük a fa terméseket;)

16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Sali!

Az 500 talán egy kicsit túlzás, de úgy gondolom, átlagban 300 TP simán hozható visszafogott játékkal is. Nyilván lesznek olyan megrendelések, amiket el kell majd engedni, esetleg néha egy-egy napot kihagyni és akkor talán csökken a következő igény. Na de majd kiderül.

Más: ma, több napos szünet után Fedor ismét megdobott 3 db kulccsal. Sőt, egy instafát is kaptam tőle. Remélem, most pár napig ilyen adakozó kedvében lesz...

17. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Sziasztok !
    Mindenkinek nagyon jó egészséget, sikert , jólétet és boldog új évet kívánok !

juliannakoczkas, Sali~*.*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. milanzs

milanzs Fórumelemző

A ma reggeli megrendelőtől kaptam még egy cukorkát... de még mindig elég híjján vagyok a gyümiknek, nem használom fel. Majd ha bőségben leszek.
    Boldog új évet kívánok!!!!!

19. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Szépen telik a zöld csík;) 3110 Atp kell még a 11. szinthez:music:
    A hétvégi megrendelő sokat segít a csökkentésben!:inlove:

20. milanzs

milanzs Fórumelemző

Jó reggelt! Igen, szerintem is jobban haladunk hétvégente. Viszont ezen a 7. szinten... hát elég lassan történnek a dolgok. Leginkább sehogy. A következő érdemi változás a 10. szinten lesz... ilyen hosszú idő alatt a gazda hamar motiválatlanná válik.

Sali~*.*, Puszpang, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.