Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Azért ez nem így van!
    A humusz előállításánál pl. növényeket, a szerszámkészlet előállításához állatokat kér a pajtából!
    Am igazán meglepő itt pl a kengurukarám!
    Itt pedig a szülinapi akol

Sali~*.*.*, maszilva, Boccio71 és 3 más kedveli ezt.
  2. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sajnos vevőt még nem tudtam kiszolgálni. Nálam sem jön a virágzó ág.

stb_farmer és juliannakoczkas kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Türelem, jön az majd a fák szüretelésekor.;)

4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Épp az ilyenek miatt nem értem a BP logikáját. Ha rá is szánnám magam egy közepes kosár vásárlására /eszemben sincs/, hogy az ott kapott vevőgyorsítót alkalmazva előrébb jussak, semmi értelme nem lenne alkalmazni, mivel ha nincs felröppenő, akkor nincs teljesítés sem. Szóval akkor miért is kellene kosarat venni ???

zsoxxya, -vadocka70-, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  5. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Nem szeretem a random dolgokat a játékban. Dobtam be az átváltáshoz is cuccot, az meg 24 óra pihi.
    Lehet, hogy még örűlni fogunk a pörgetésnél a színes ólaknak is. :D
    Rettenetesen idő/munka igényes ez így. Plusz matekolni, hogy nagyjából a kért értéket add be.

6. Sali~*.*

Szia!
    Nem tartozom a kosarasok táborába, saját erőből oldom meg a feladatokat.

jutka190226, jucus100, Sali~*.*.* és 5 más kedveli ezt.
  7. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Kaptam végre egy ágat, csak most még barack nincs elég. :(

juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia
    Nem is írtam ilyet, sőt senkinek se írnám. Aki játssza most rendesen a játékot, elvileg a 3. szinten kellene lennie, de ha nem kap felröppenőt, nem tud megrendelést teljesíteni, így nem tud előbbre jutni.

9. Sali~*.*

Az lenne a jobb, ha a farmos részen felhalmozódott sárga, XL-es dolgok szerepelnének a beadásnál. Egyenlőre azonban nagyon kell figyelni a beadásoknál.
    Mondtam én, hogy jön az majd. Ültess fát és haladás is lesz.;)

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az állati nullázásnak így van értelme;) Ez jó!

11. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele, d én 11-két éve játszom ezt a játékot, de ennyít még nem szemvedtem egyszer sem! Most kezdem azt érezni, hogy kezdem kapirgálni a játék menetét. No nem teljes egészében csak elejét.

farmer221278, zsoxxya, stb_farmer és 5 más kedveli ezt.
  12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Valaki meg tudja mondani nekem, hogy van két új felhő ami 1000%-os, ahhoz használni kell az új területet is mert ha rákattintok csak a gazdakörbe irányít ahol semmi felhőt nem találok.

stb_farmer, juliannakoczkas és joti54 kedveli ezt.
  13. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Sziasztok!
    az f5 akedvencem lett,na majd ha müködik rendesen folytatom,de most szünet.:wuerg:

stb_farmer és joti54 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Barkaföld, zsoxxya, ladislaw11 és 9 más kedveli ezt.
  15. **viola**

**viola** Járnitanuló

Sziasztok! nem vagy egyedül, én is kezdem érteni a vevőmet kiszolgáltam, de tegnap délután óta szinte a gép előtt, még pár napig most egy kicsit jobban ráérek, 12 ik éve játszom, ennyi időt nem tudok később a játékkal tölteni, valószínű ezt a részt hanyagolni fogom.eléggé csalódtam nem ilyen fejlesztésre vártam. Mindenkinek jó játékot kívánok .

Domos52, RockMan1984, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  16. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Sziasztok! Tp az miből lesz?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kiszolgálod a megrendelő(ke)t, illetve a Fűrészmalomban van egy átalakító.

zsoxxya, HéricsBáró, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  18. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Köszi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Sziasztok! 233-as szinten vagyok, 12 ik éve játszom, ennyi idő a mi ehhez kell az nincs. Tudom hogy minden kezdet nehéz, de állandóan a gép előtt kellene lenni. Miért nem lehetett volna az elő állítási időt minimálisra csökkenteni, ha továbra is ilyen idő igényes lesz akkor ezt a játék rész kihagyom. Aki bírja annak sok sikert.

joti54 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. Marika110559

Marika110559 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,miért nem tudom meg nyitni a GYOPÁRFÖLDET? Beadtam a 2500 csillagot és 33% töltésnél megáll,sőt a felhősort sem tudom meg nyitni.