Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Piros kosár alatt tudsz vásárolni 50 db/10 FA egységáron. ;)

maszilva és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  2. hofeher

hofeher Fórumszaki

Köszi (71,84,5 van még a 3 kertemben) de ha nem muszáj nem költök + így is prémium+kombájn megy rendszeresen

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Tegnap léptem a 9. szintre, sajnos a vevők eltüntek nem tudom beadni a faterméseket.

4. Sali~*.*

A három kerted azonos szintű? Mert akkor elég nagy a különbség. Mint lehetőséget írtam a beszerzési forrást, néha a piros kosár segítségét azért én is igénybe veszem.
    Szia!
    A vevők nem tűnhetnek el normális esetben.
    Bővebben itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/#post-1291220
    Ha nálad mégsem jelennek meg, akkor szerencsésebb itt segítséget kérned, az azonosító párod megadásával. /ID. farmnév/
    Minden egyéb kérdés ide | Farmerama HU

Utoljára szerkesztett: 16.2.23
    Sali~*.*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  5. hofeher

hofeher Fórumszaki

Igen kb. 1500 különbség ott nincs amelyik előrébb van

A fák úgyanugy vannak szedve a jelvényekben is van különbség

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A megrendelők hozzák ezeket a kellékeket, ott van a különbség. Ahogy kiszámolni sem tudjuk, hogy mit fognak kérni, úgy nem kötött számszakilag az sem, hogy mit kapunk ajándékba. (egyedül csak a tp kötött amit kapunk tőlük)
    Erre a legjobb példa a cukorka, amivel a vevőket újra tudjuk indítani. Nálam alig van, másnak pedig szinte állandóan hozzák.
    Sajnos ezt kénytelen vagy elfogadni, mert tenni ellene, befolyásolni nem tudod.
    Ha a fákat egyformán aratod, akkor a jelvények számában úgy keletkezhet eltérés, hogy az érésgyorsítókat, termésnövelőket nem egyformád adod a fáknak így ott ahol használod termés növekedés lesz, amiből az egyiken tudsz jelvényt gyártani, de a másikon nem.
    Ahogy a kerék nyereménye sem egyforma úgy nem egyforma a véletlenszerű meglepetés ajándék.
    Az újrahasznosítóból is tudsz kapni termésbónuszokat, ha nincs szerencséd és nem tp-t ad. Szerintem ez sem egyforma a farmokon.

HéricsBáró, Melan, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  7. Goran

Goran Fórum bárója

Reggelt! Év végén az volt a terv, hogy február közepére elérem a célt, két napot csúsztam, de ez még belefér. Összes célom teljesítettem itt, legközelebb akkor láttok a felvonó vonzáskörzetében, ha heti legalább 1 piccolo, vagy 2-3 munkáskupon, vagy ennek megfelelő ajándékért kell csinálni valamit, ami ennél nem több, mert ezt is nagyon útáltam az utolsó 1 hónapban. Csupán az vígasztal, hogy 0 anyagi ráfordítással sikerült, mert ha még pénzbe/aranyba is került volna, összekapartam volna a falat xD:p;)

PZoli64, maszilva, Anulu73 és 13 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Megtáltosodtak az ollók... Tegnap esti és a ma reggeli aratásból összesen 8 reppent fel... így tudok 4 új fát építeni;)
    Köszönöm, hogy kötözködés éreztetése nélkül tudtál javítani:inlove:

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok :)
    Sajnos a kívánság listádra azt mondom, hogy nem valószínű, hogy teljesülni fog, de majd meglátjuk..
    Sajnálom, hogy nem sikerült megszeretned a gyopárt, de meg tudom érteni :), néha már én is hasonlóan érzek, de még nem adom fel :D

HéricsBáró, Melan, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia!
    Gratulálok Neked! Itt a példád, hogy anyagi ráfordítás nélkül is el lehet érni a 15. szintet.
    Előtted nem sokkal értem el én is a kitűzött célom. Itt már nem kell várakozni, legfeljebb a fák beérésére.
    A 3. Arborista jelvény falja a terméseket. A jelvények beadási értéke pedig: I. szinten 11.000x2=22.000 + , II. szinten 12.500x2= 25.000, és a III. szinten 2000. Összesen:1 db. III. szintű Arborista jelvény 49.000 értékű gyopáros fatermés.
    Jelenlegi célom, a lassabb tempó, semmit nem fogok gyorsítani a haladás érdekében. Játszadozom, ahogy időm engedi és ha kedvem is lesz hozzá. :)

maszilva, stb_farmer, Anulu73 és 7 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Jelvény gyűjtögetésbe kezdtem ismét...:music: Az újrahasznosítók folyamatos töltögetése mellett nem egyszerű... de a terv az hogy tele legyen a jelvénytároló;) A következő szintre, minél magasabb értékű jelvényekkel... - vegyesen.

12. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Nem müködik a fakivágási funkció, mit kell csinálni?

13. -Holdfeny-.

Valószínűleg feltelt a tuskó tárolód.... Alakítsd át a szükséges faanyaggá;)

14. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ellenőrizd a raktáradat. Megtelhetett a fatuskó tároló része.

15. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Köszi

16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Az én lassú csigatempómban én is elértem a 13.szintre ma. Kiváltottam az új fát, meg a fejlesztéseket is, az utolsó hiányzik csak ahhoz nem sikerült előre legyártani a jelvényeket.

Ami kissé meglepő volt, az az, hogy a nyári cseresznye kevesebbet ér mint a meggy. Gondoltam magamban logikusan, ez egy fejlesztése a meggynek, majd milyen jó még többet ér. Na ahogy azt a mezei paraszt elképzeli xDxD Ennek a fának egyáltalán mi értelme? Hosszabb az érésideje mint a meggynek, de még nem is ér annyit, ki érti ezt? BP biztos, nyilván arra jó hogy plusz bonyodalom legyen a termelési láncban.

Na mindegy, 15. szintig próbálom tartani a készletet minden fából, mert nem adok FA-t megrendelőknek, viszont nem akarom elengedni sem őket, utána viszont lehet lemegyek 3 különböző fára, meggy, barack, bükk aztán annyi. De ez még messze van úgyis nem kell aggódnom :D

maszilva, stb_farmer, Anulu73 és 8 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szia Melan!
    Az a meglátásom, hogy "értelme itt" nem sok mindennek van. Itt van mindjárt a "Zöld üzemanyag". Mi a csudát keres itt a fa előállításoknál? A faanyag helyett miért nem lehetett mag? Kicsit életszerűbb lehetne.
    Tarts ki, fog az menni már nincs messze a 15. Egyre figyelj, ha a hogyan tovább gondolata is foglalkoztat. A 3. jelvénynek sok a bükkmakk igénye, illetve csak az a 2. jelvénynél. Az UH-t is sok esetben ezzel oldottam meg. Nálam éjszakára lengedeztek, majd másnap raktam vegyesen a többi fát.
    Egy ideig nem kell bükköt kint tartanom.

stb_farmer, alex0824, Anulu73 és 4 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mai munkások adta aji : 2 db Instafa .

stb_farmer és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Lehet az egyik területen majd traktorokat nevelgetünk, akkor majd lesz értelme xD

Nem tudom mi lesz 15. szint után, de még ráérek gondolkozni, szerintem innen még minimum 1 hónap nekem mire fellépek a 15-re, addigra csak lesz valami info arról hogy hogyan tovább, mert ahogy itt száguldanak emberek ők addigra 20. szinten lesznek, úgyhogy BP-nek lépnie kell valamit :D

A 3.szintű jelvény azt se tudom hova kell, de már a 2.szintű jelvényekkel is harcolok, sok kellett a nyári cseresznyéhez úgyhogy nálam most is 4 bükkfa van kint folyamatosan, mert nagyon sok fatermést zabál meg a jelvény. De most lesz időm bőven, a 13. szinten kell még 8 db 2.szintű jelvény és azzal minden fejlesztés meg van mindenhol, 14. szinten nincs semmi, 15.szinten is kell 3 db majd összesen, ez meg semmi.

maszilva, stb_farmer, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

16. szinten jön az újabb fa, az Európai vörösfenyő. Ennek a full felfejlesztéséhez kell a II.sz. jevényből 2, 3, 3, 4 és 3 db III.sz jelvény.
    Tudom még távolinak tűnik, de egy-kettőre itt lesz majd.