Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. demoke

demoke Fórum-zöldfülű

Hálásan köszönöm!Sikerült.További szép estét!!!

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Bizony bizony nem játszunk egyformán... nálam a 3. gyártási hely függ a kulcsoktól...:music:
    Megérte bizony... és én hiszem, hogy a továbbiakban is megérős lesz...8)

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bocsánat, de nem voltam itthon, most ültem le újra a gép elé. Én is azt terveztem a szinteden, hogy addig nem váltom ki a fenyőt amíg a játék rá nem kényszerít.
    Ezzel a megállapításoddal nem vagy egyedül, hasonlóan érzek én is. Érdektelennek érzem itt a játékot, csak unalmamban csinálom :), ha éppen ráérek és nincsen más dolgom.
    Elnézést, igazad van a bővítésben a 17. szinten jön be a tároló kapacitás bővítése, kicsit kavarodott bennem a két szint, túl gyorsan jött egymás után.

17.14500---Alpesi fatermések
    Egyéb
    Szerszámkészletet én is adok be az UH-ba, de a luxus humuszt még nem próbáltam. Fákat adtam be eddig, de már leszoktam róla, jelvényeket pedig sohasem.

Arattam a fákat, befutott a mai első metszőollóm, még a végén jön még egy hozzá, akkor lesz megépítve 4 fám, kettő a raktárban, kettő pedig a területen :)

Álmodozni nem szoktam, túl sok jót nem várok és akkor nem fogok csalódni sem. Max kellemesen, ha mégsem lesz igazam. :)

PS: Azt hiszem nincs okom a panaszra, elegendő fatermésem van :)
    https://kepkuldes.com/images/546c9c8b8fe7dfc8a4dd5af828c9afb6.jpg

Utoljára szerkesztett: 2.3.23
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És melyik az olcsóbb ? A tölgyön kiváltani , a beállításoban beállítani , vagy a völgyben megvenni ?
    Amíg ezt nem tudom meg , addig egy tapodtat se !

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ugyanaz, mint a farmos vásárlási lehetőség a szabadságmódhoz! Gazdabolt -> Alapfelszerelés.

Miért is lenne más?!

Meg lehet nézni, az Enciklopédia még mindig hasznos. (Távollét-vakáció címszó)

6. HéricsBáró

Mai munkások adta aji : 3 db hajtass fát
    A szabadság mód a farmos taktikai tevénykenységeimen nem szerepelt , de ígérem hogy utánaolvasok . :inlove:

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

sziasztok.

a sok egyéb dolgot hogy lehet cskkenteni? Lassan feltelik a felreppenőkkel és a kulcsot majd nem lehet elraktározni. A faág már elfoglalja egyedül a felét.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A bölcs tölgyön talán olcsóbb kiváltani, bár jelen állapotában a szabadság mód nem játszik, nem jó, de örülünk neki,
    hogy foglalkoznak vele, főleg külön a gyopin is :wuerg:
    Töröld a faágat és borostyánt , jobb alsó sarkukban van egy kis kuka, arra katt és írd be mennyit szeretnél belőlük törülni,
    én 50-50 db szoktam este meghagyni.

Utoljára szerkesztett: 2.3.23
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia szomszi!
    Tök jó,hogy fejlesztik, de mi értelme ennek a funkciónak? Miért kell ide külön szabadság mód. A bahára, teliholdasra nem kell, akkor ide minek??? Nem értem. Illetve értem.. A bevétel...

10. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én még csak most értem a 15. re, de majd csak elérek egyszer csak a 16-ig.:p:D

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Amikor egy kategória kapacitása betelik, akkor nem lehet többet begyűjteni az oda tartozó tárgyakból. A vásárolt csomagok által szerzett tárgyak a limiten felül is bekerülnek a raktárba.
    Minden kategória kapacitása többször is növelhető.
    Szia!
    Törölnöd kell mindig. Hozok egy képet. ;)

PalMa, GA-BI-O-Farm és k.a.t.i kedveli ezt.
  12. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Koszonom :D eszembe nem jutott volna, gondoltam valahogy az ujrahaasznosítóba biztos belehet csak én nem tudom hogy :D koszi, így kicsit megnyugtatóbb.

13. HéricsBáró

Ez fizetett szabadság lesz ? Lesz csupa móka és kacagás ? Aki magasabb szinten van( öregebb) több szabadságot kap ?

-Szemecske- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, fizetett. Te fizeted.... xD

Othep, maszilva, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Nemá xD:cry:

16. zsani_apja

Szia!
    Ha rám hallgatsz, ezt elengeded. Szerintem ennek már nincs sok jelentősége. Persze ez az én véleményem. ;)

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hűűű, nekem nem bír ennyi kulcs összegyűlni, Te egy igazi kulcsember vagy apja;)
    Nálunk régen a melóhelyen, amikor Michelin lettünk, az igazán jó dolgozókat kulcsembernek hívták,
    s kaptunk ezt-azt, kis bónuszokat:)
    Nálam valahogy mostanában se kulcs, se cukorka, olyan mostoha gyerek vagyok, lehet nem vagyok elég szorgalmasxD
    Jelentem megkaptam az első 3 metszőollót, remélem reggel azért a megrendelők nem kérik a fenyőt, mert azt nem váltottam ki:)

-gyöngy-581, stb_farmer, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Szia!
    Ez így van. :) Amikor időm engedi belépek, csinálom, amit lehet és ennyi. ;) Ehhez még zár sem kell a kulcshoz. :D

19. zsona416

zsona416 Fórum bárója

PalMa, maszilva, Anulu73 és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia zsona, köszi. Eddig se siettem, a 2 felhőt kivettem és innentől behúzom a féket. Annak kellene elmennie egy hosszú szabadságra, aki a Gyopárt kitalálta. Nem értem és nem értem, hogy minek rakták be ezt az egészet. Nem lenne ez rossz egyébként, de cél nélkül semmi értelme.

PalMa, maszilva, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.