Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Arra gondolsz, hogyan lehet a tároló kapacitást bővíteni?
    Akkor a raktárban az egyes tételeknél ha zöld a jobb oldalon lévő kapacitás növelése gomb akkor ott a jelvényigényeket kielégíted... s máris picit több dolgot tudsz tárolni ha még eddig nem bővítettél mindent a szinteden elérhető maximumra;)
    Jó játékot...:inlove:

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Most van a faválogató minievent a szerszám fával . Szerinted , ha halálra vásárolom magam , jól járok ?

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én inkább úgy gondolom, hogy ha halálra vásárolod magad, a BP jól jár... xD
    Most komolyan: egy szerszámfa ad 20 óránként 2 szerszámot. Mire mész vele? Értem én, hogy faaltatás meg bónuszok, de akkor is... Dől a barkácscucc felhőkről, dekorokból, aratásokból; az a pár darab, amit a fa adna, semmi... Egy területnyi szerszámfához kellene olyan 6000 FA... Aztán minek a helyére teszed ki? Mi más célodat áldozod be azért, hogy a Gyopárvölgyben zöld üzemanyagot gyárts? Annyit készíthetsz, amennyit akarsz CSP-ért vásárolható ólakból és fákból...

-Böcsi-, zsoxxya, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Ne ezzel okozd a halálod;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. moongoosee

moongoosee Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Gyopárvölgyben a haladási szint nem mozdul hetek óta...jelenleg 20. szinten vagyok...érdemes csinálni?...vagy a háttérben azért megy a szintlépéshez szükséges pontok számolása?...

6. -Holdfeny-.

Jövő héten újra indul a számláló;) A pletykák szerint!

Töltögesd a tárolókat;) Ha van hozzá kedved;)

moongoosee kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A Gyopárvölgy sajnos csak a 20. szintig van/volt kidolgozva, a számláló nem számlál tovább ezt tartalmazza az ismertető is. Részletek Itt
    "
    "Szintrendszer
    Gyopárvölgy a fő farmhoz / Bahamarama szigethez hasonlóan külön szintrendszerrel rendelkezik. Az Alpesi megrendelők megrendeléseinek teljesítésével szerezhetünk Alpesi Tapasztalatpontot (ATP), melynek segítségével szintet tudunk lépni. A szintlépéssel újabb építési tervek és számos más lehetőség válik elérhetővé.
    Kezdetben 20 szint lesz elérhető, de a későbbiekben ez tovább fog növekedni (mint ahogy láthatjátok a magasabb szintkövetelményeket bizonyos helyeken)."​
    Érdemes-e csinálni? Nagyon jó kérdés, én csinálom már hónapok óta. Ennek viszont a te döntésednek kell lennie, hogy csinálod, vagy ott hagyod :)

Utoljára szerkesztett: 10.6.23
    moongoosee kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

A lényeg, hogy jön a bővítés;) Mindenki más tempóban játszik- keveseknél áll a számlál hónapok óta....;) De ha ideér az ismertető okosabbak leszünk;) s végre nem kell régi ismertetőket ismételgetnünk:( Már csak napok kérdése és látni fogjuk mi az amit nem fogunk szeretni de mégis csinálunkxDxDxD
    Őszintén remélem, nehéz lesz és megérős;) s a haladáshoz kötelező;) Mert játszani jó!:inlove:
    Húúúú nagyon kíváncsi vagyok;)

nagymami2 és moongoosee kedveli ezt.
  9. Nyuszóka52

Nyuszóka52 Utánpótlás-írogató

Miért nem tudom törölni a beérett fáimat!

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mert megtellett a fatuskó tárolási kapacitása. Ha bemégy a raktáradba ott láthatod, hogy hogy is áll a készleted.
    Építs gyorsan pár fát és máris tudod törölni a beérett fáid.;)

Sali~*.*.*, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Nyuszóka52

Nyuszóka52 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.6.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  12. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy a Gyopároson néhány aratás után a fák nem adnak termést csak kilehet őket vágni?

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nézd meg a tárolókapacitásodat, vélhetően betelt, vagy már csak nagyon kevés helyed van.

14. -gyöngy-581

Szia!
    A fák termései aratáskor a raktárunkba kerülnek, ezen kívül minden aratáskor kaphatunk egyéb felröppenő tárgyakat is. Az utolsó növekedési fázis végén a fa már nem fog tovább termést hozni, életciklusa véget ér, ilyenkor a fát ki kell vágnunk. Kivágás után fatuskókat kapunk, amelyeket a fűrészmalomban tovább tudunk hasznosítani.
    • Amennyiben beérett fát vágunk ki, akkor ez egyben betakarításnak is minősül, vagyis megkapjuk a növekedési fázis szerinti faterméseket és a következő fázisnak megfelelő fatuskó mennyiséget is.
    • TIPP: A fa felugró ablaka mindig mutatja, hogy betakarítás és kivágás esetén mit kapunk.
    • A szövegeket a GYIK-ből másoltam ki. Remélem tudtam segíteni, további szép napot kívánok :)

15. narancs69

narancs69 Junior szaki

Igen , köszönöm szépen! Korábban az enciklopédiában keresgéltem ha nem tudtam valamit,de most azt sem találtam, régen volt rá szükség. Még egyszer köszönöm a segítséget! :)

alex0824, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

A hozzászólásomban ott van a Gyopár GYIK-jének a linkje, mentsd el ha gondolod, hasznos dolgokat tudhatsz meg belőle :)

alex0824, narancs69 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia!

Minden fa csak néhány alkalommal aratható;) Utána ki kell vágni és újat építeni;) Ez a sorrend adja a játék alapját;)
    Játsz kedved szerint! Lépegess előre, s figyeld a tárolók töltöttségét;)

narancs69 kedveli ezt.
  18. narancs69

narancs69 Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget! :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. narancs69

narancs69 Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget, lementem. :)

alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Othep, alex0824, maszilva és 2 más kedveli ezt.