Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Barnának vissza kellene mennie az általános iskolába, mert mindent hárommal szoroz. :D

Sali~*.*, nagymami2, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Mostanában nevelgettél alpesi barackfát és meggyfát? Úgy vettem észre, hogy a két alapfára kapok általában virágzó ágat. Ha, magasabb szintű fákra inkább borostyán jön. A többit nem tudom, mert még csak a 14. szinten vagyok.:)

Utoljára szerkesztett: 15.6.23
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Igen, vannak kinn, de nem adja semmi a virágzót és nem tudom, hogy miért nem, mert eddig adta. A borostyánt adja. A gyümölcsszedőből annyi van, hogy ihajj.

PalMa, juliannakoczkas és aida2330 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Barna olyan kincs amit el kellene ásni legalább 2 méter mélyre....:music: 3*192 rózsát kér....>:(
    Még jó hogy reggel még itt fog tobzódni.... majd ha lesz elég akkor kap;)

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem baj,mert játszani jóóóó. :D Nem?
    Én ezt a Barnát ki nem szolgálom, nem is tudnám...+ minden megrendelőnek is feljebb mentek az igényei....

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Akkor elképzelhető, hogy a 2 új felröppenő miatt módosult a régebbieknek a gyakorisága. Gondolok itt a gombakosárra és a virágkoszorúra. Remélhetőleg rendeződik, egy idő után, csak addig a bosszankodás van miatta. :sleepy:

7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

16. szinten vagyok és nem értelek. Ha tele a raktár, akkor kiszolgálom a megrendelőket, jelvényt gyártok, végső esetben törlök néhány felröpit. De még az én morgós, elégedetlen játékomban sem fordul elő, hogy nincs megoldás.

Othep, juliannakoczkas és aida2330 kedveli ezt.
  8. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Sziasztok!
    Másnál sem működik a gyors ültetés funkció? A frissítés előtt még működött.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Tőlem is tobzódhatxD A 7 gombakosár meg van, de a majd 600 alpesi rózsára még nyugodtan várhat. Vannak fontosabb dolgok;), 1 jelvény 792 rózsa:(. Csak, hogy ne unatkozzunkxD

Szia! Nem működik. :(

10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Központnak jeleztük ezt a problémát, várhatóan a jövő hét folyamán fogják javítani.
    Türelmet és megértést kérünk.
    Köszönjük.

bactriaanus, maszilva, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  11. sanyigyok

sanyigyok Fórum-zöldfülű

az alpesi gyopárt miért nem lehet használni a bölcsesség jelvényei gyártásához ?

12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Krónikus álmatlanságban szenvedek, ezért benéztem a gyopárra. Úgy, hogy nem néztem meg a raktár telítettségét, kivételesen. Most kitapogattam a lapockámat, és rájöttem, hogy szárny csökevényeim vannak.xD. Érezhetően. Ezt megerősítette a BP is. Madárnak néznek.xDValahogy eddig nem tűnt fel a metszőolló, mint felröpi. Most azonban tele a raktár, ezért azonnal kiírta aratáskor, hogy mivel nincs hely, ezért én balek, nem kaptam meg a metszőollót és a kulcsot. Amúgy mindig megnézem, s ha úgy látom jónak, törlök néhány felröpit.:) A fránya metszőolló nem lett az enyém, ellentétben a virágzó ággal és a borostyánkővel.

Utoljára szerkesztett: 16.6.23
    nagymami2 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. yupika

yupika Fórum-zöldfülű

Sziasztok !!!
    Amióta megtörtént a fejlesztés, az északi erdőben, nem bírom leszedni a fákat, már mindent is töröltem, kukáztam, azt írja ki, hogy szerver hiba !!! Fatuskóm csak 26 van, de van helyem 250 darabra, fatermésem 277 van, itt is van helyem 1.600 darabra, most tök tanácstalan vagyok, mert szerda óta, nem bírok haladni a fákkal :) Köszönöm, ha segítetek :) ID : 2433198

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Egy napot rászántam és osztottam szoroztam órákon át.
    Előre is gondolkodtam az 50. szintig. Számításba vettem még + 3 megrendelőt is.
    Kalkuláltam állatos területtel is, azzal is ha mindent kiváltok.
    A lényeg arra jutottam, hogy most kell eldobnom a kulcsot mint később.
    Ha minden megrendelőt jelenleg percre pontosan maradéktalanul ki is tudnék szolgálni, akkor is kb 1 év kellene nekem, hogy a 30. szintre jussak és legyen egy fél területem a napraforgódombból. A teljes domb megszerzése a legoptimistább számításaim szerint is számomra 4-5 év folyamatos kapálást jelentene. Na hogy én ennyi időn keresztül kapáljak nap mint nap és maradéktalanul szolgáljak ki megrendelőket, ráadásul hétvégeken 6 óránként is egy farmos területért. Na nem! Még 1000%-os felhőkért vagy jégszarvas csordákért sem! Még ha napi apróbb részletekben is kell foglalkozni ezzel a területtel, de akkor sem fogok az életemből még + 1 évet adni a Bp-nek a szórakozásnak nevezett robotért. Maradok a dekoroknál és a megérősebb farmos eseményeknél, amik nem rabolnak el ennyi időt az életemből és sokkal gyorsabban elérhető nyereményeket, jutalmakat, sikerélményt adnak számomra.
    Morcos vagyok mert a legnagyobb optimizmusommal álltam neki újra a gyopárnak, de a számok nem hazudnak és jobb belátásra bírtak. Van nekem családom és napi elfoglaltságom, aminek a rovására nem mehet rá a gyopár. Ahogy anno megírtad elsőként és én is gondoltam: Piszkosul szemtelenül, "alattomosan" időrabló összességében ez a játékrész! Én befejeztem. Döntésem miatt nem érzem magam sem emberként sem játékosként kevesebbnek. Sőt! Örülök, hogy erre a döntésre jutottam. Kívánom, hogy akik rálépnek erre a nagyon hosszú útra, azok találják meg a számításukat és nyújtson nekik sokkal több szórakozást a gyopár mint amennyit nekem nyújtott!

bactriaanus, Akela, boldika88 és 20 más kedveli ezt.
  15. aboga

aboga Aktív író

Szia, szép reggelt... Elgondolkodtató amit írsz... Hosszú és monoton lesz - akinek lesz - ez az út vagy játék??? - Nem kívánt rész törlendő. Optimista vagyok, számtanból rossz, nem számoltam ki semmit, csak ránézésre gondolom, talán igazad van. A farmjaimon is már több mint 10 éve kapirgálok, így érhettem el a fő farmomon a jelenlegi szintemet. Nem volt könnyű, de jól szórakoztam. Gyopárostól nem kicsit idegenkedek... , eleve utálom a hideget :) . Aztán, figyelembe vettem, hogy imádom az újdonságokat, nincs olyan állat, fa amit nekem ne lenne muszáj megszerezni első körben,... szóval a nem létező gatya madzagom is rámenne ha ugyan így folytatnám a Gyopároson is... Elengedem... nekem sok.

sutimami57, nagymami2, Neni60 és 7 más kedveli ezt.
  16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Én összesen eddig ha 20 magot tudtam gyártani. Nem olvastam végig.... De igazából mindegy is nekem már.

A legtetejére tettem egyesével eddig a pár magot is. Rápillantottam a nagy szerszámkészlet gyártásra, és meglepődtem, hogy az eddigi 3 DB 40 perc alatt most 4 db 4 óra a leghatékonyabb Miközben a növények is negyed óra alatt érnek be. Már nem a gyógyszerük gurult el, hanem ahogy elnézem az állatkert kapuját nyitották ki.... Mindegy a farmos részt se csinálom már, napi 2x belépéssel munka család mellett azt is kinyírták számomra, most ezt is. Eddig lehetett indítani a 400 ATP-st már azt se. egyszerűen nincs annyi szerszámláda amit 40 óra alatt le lehet gyártani.
    Mondanám hogy a játékot megölik, de nem, mert aki eddig is öntötte bele a pénzt az ezután is fogja. Kicsivel több lesz a bevételük.

Most kipróbáltam a 4 ültetést balról. Hát az érési idejük sem egyforma :D Szerintem gumiszobából fejlesztik a játékot...

aboga, sutimami57, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Játszani jó... Ezért nagy duzzogva de kiszolgáltam;)

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg a zöld üzemanyag tárolót is. Újabban oda teszi a gyújtófát. Ha az tele van, lehet akadálya a kivágásnak.

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azt, hogy a jelvények gyártásához melyik fatermést, melyik növényt lehet beadni, a Központban határozzák meg. A Műkertész jelvények gyártásához az alábbi növénykategóriák növényei használhatóak fel:
    upload_2023-6-16_6-57-53.png
    A növények kategória besorolását pedig ITT találod

bactriaanus, zsu34a, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  20. yupika

yupika Fórum-zöldfülű

Köszönöm, sikerült :)

juliannakoczkas kedveli ezt.