Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Köszi, megteszem, egyszer élünk :)

Kuzdern, Sali~*.*, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Sajna belekényszerítenek olyasmibe, amit nem akartam. Annyit csináltam, hogy kiváltottam a kék füvet, de egyenlőre nem
    fejlesztem. Szerencsére a megrendelők sem kérték mostanában, így legyártottam ami Karcsinak kell meg még maradt a pajtába 14
    Ma reggelre csak megcsináltam a 4db 2 szintű arborista jelvényt, hogy tudjak továbblépni Alice-nál, fejlesztettem a jelvény tárolót.
    A gyakori faanyag is meglesz 1 óra múlva, meg Karcsinak a 3db 1-es szintű műkertész jelvény készül...
    Szerencsére a 9-10-es már apránként teljesíthető mindkettőnél.
    Aztán remélem egyhamar nem érkezik senki sehonnan, mert nagyon kezd tele lenni a hócipőmxD;)

Anulu73, PZoli64, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Sajnos Karcsinál is odaértem, ahova nem szerettem volna, raktárbővítést kér ő is, most melyik ujjamat harapjam meg?

4. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

5. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Milyen nemesítés? Azt nem tudom. Igen olvastam a leírást,de nem tudom hogy lesz jelvényem,mert soha nem lesz 11000 növényem,még a piacra is kevés. Van már 1-2 fa,amit nyertem,de az ha leterem nem lesz. 8. szinten vagyok,amúgy nem zavar,lassan haladok,összevissza kattogok,"oszt jóvan"vagy lesz valami,vagy nem.Köszönöm a válaszod.

aida2330 kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Amelyik kevésbé fáj. Sajnos a A. 9, és K. 8-nál területbővítés következne. Erre is lehet várakozni.

7. GA-BI-O-Farm

Hát mit is mondjak, a jelvénytároló volt nálam az egyetlen bővíthető, de nem akartam annyi jelvényt beadni, mert ott elfértem,
    21 jelvényt tárolhattam, így mindig van mit berakni az UH.-ba. Most, hogy tovább tudjak lépni gyártottam a gombákat a már
    meglévő 2 jelvényhez, így ma beadtam, de nem tetszett.
    Nálam Karcsi a 8-as nál ezt kéri - Old fel ezt a játékmezőt: Alpesi kert és az ki is volt pipálva eleve.
    A 9-10- nél nem kér semmi ilyesmit.
    Na Alicénél most értem a 9-re, ott ezt kéri
    Old fel ezt a játékmezőt: Északi erdő , szintén ki van pipálva
    A 10-nél már szintén nem kér semmi féle feloldást.

Anulu73, -gyöngy-581, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Miért kellene 11 000 növény?
    aida2330 az előbb írta, hogy: "Nem a növénynek kell annyinak lenni, hanem az értékének. Rózsánál ez 793 darab, azt hiszem, amíg nincs nemesítve. Utána 731 darab."
    A "nemesítés" itt azt jelenti, hogy fejlesztjük a növényt, úgy, hogy kiváltjuk a hozzá tartozó rúnákat a Bölcsesség ösvényén. Az egyik rúna emeli az értékét 10%-kal, ezért kevesebb kell belőle, ha már kiváltottad azt a rúnát.

maszilva, PZoli64, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szia Gabi!
    Akkor nálad szabad az út a majdani gazdaköri felé.
    Nem értem, ha látja a pipát a kertben is, az erdőben is, akkor a tárolási kapacitásoknál miért nem látja?
    Szemüveget Aliznak is Karcsikának is! ..... meg még párat ki lehetne osztogatni úgy gondolom.
    Pipa vagyok! Ja, szemüveges is, de csak alkalmanként.:D

Anulu73, -Szemecske-, Sali~*.*.* és 4 más kedveli ezt.
  10. damien

damien Haladó

Tegnap este lejárt 2 darab 40 órás átalakítóm, begyűjtöttem, és kaptam 24 darab hajtass fát. Túl tettem magam rajta, bár nagyon bosszantott. Elindítottam újra a 2 darab 40 órás átalakítót. El is indult, tuti, mert mutatta, elkezdte a visszaszámlálást. Most nézem az átalakítómat mert begyűjtöttem a 3. helyről is a 6 darab hajtass fát (köszi!) és csak 1 darab átalakító működik, ami 35 óránál jár. Ez sehogy nem jöhet ki, mert ma nem indítottam, tegnap este óta pedig kizárt, hogy csak 5 óra telt volna el, ráadásul az egyik hely üres. Nagyon bosszantók ezek a hibák.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Légyszíves egy segítség kérő topikba vidd el a tapasztaltakat. Ott tudnak neked érdemben választ adni.
    Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

12. GA-BI-O-Farm

Hja, hát ha mindent értenénk, akkor az nekik nem lenne jó;)
    Egy szerencsém volt, hogy a jelvények tárolási kapacitását nem akarózott növelni, így azt most meg tudtam tenni.:)
    Végül is mindegy minek növeled a tárolási kapacitását, csak növeld valaminek:)
    Nem akarok semmi féle gazdaköriről hallani. :sleepy:Itt most majd meg is állok, hétvégén nem szórakozok max. a megrendelőkkel.
    Na Alice itt jár most. Karcsinál még gyártom a 3 db 1-es szintű arborista jelvényt, na de ahhoz egész napon rózsázni kell,
    mert csak azt fogadja el, amit akkor kezdesz el, amikor odaértél.

Anulu73, PZoli64, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

A 22. szinten vagyok, araszolok a 23-as felé.
    Minden növényem és fám kiváltva és fullra fejlesztve és mindegyiket termelem is.

maszilva, PZoli64, -Szemecske- és 6 más kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ránéznétek az üzemanyag kapacitásotokra, hogy mennyi?
    Létezik, hogy 172000 legyen?:music:

Gratulálok!
    Jó ezt olvasni:music:;)

15. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Alice a tárolási kapacitás bővitését kéri a 11. szinttel összefüggésben, én már a 22.szint felé lépegetek. Ugye jól gondolom, hogy ez hiba, amelyet még nem javitottak ki?

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Mindkettőnél a 7. szinten vagyok, valószinű Karcsit választom, ott kapok édes cserét,Alicét meg elfelejtem amig a 26 szintre nem érek valamikor pár év múlva, ha megérem.

17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Tegnap ezt már jelezte -huusi- a segítség kérő topikba.
    Itt van a válasz:Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)
    :)

Bátyus, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

Tényleg nem értem, aki mindennek növelte már a tárolási kapacitását, mire berakták ezt a 2 figurát, azt miért nem javítják.
    Hiszen ez a 2 kuncsorgó jóval alacsonyabb szintekre lett tervezve mint 22, azt hogy nem rakták be hamarabb, nem a
    játékosok hibája, hanem a játékmestereké, vagy mit tudom én.

Minden esetre ezt valahogyan javítani kéne.
    Mondom nekem az az 1 szerencsém volt, hogy a jelvénytárolót nem növeltem, így ott át tudtam haladni.

Anulu73, -Szemecske-, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Folyamatban van a javítás....
    Tegnap külföldi oldalakról is lett hozva infó,-( itt van a csevegőben)-,de, Dolphin is azt a választ adta, hogy várják a központ hivatalos értesítését.:music:

20. Sali~*.*

Szerencsés vagy, igen!
    Még a 22-en tudom a bölcsesség jelvényeit növelni 32-re, az erdőben az I-4 területet kiváltani és egy ideig slussz.
    Létezik bizony. Nem dicsekvés képen írom az enyémbe most 250.000 egységnyi fér. Mégsem tudok tovább haladni.:sleepy:
    Köszönöm, ügyes vagy! Csak Alice meg ne tudja, még a végén megharagszik.;)

Sali~*.*.*, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.