Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

máshogy, valóban... nem logikus és túlbonyolított. Nekem csak az alsó sarokban lévő területre van szükségem, ami a főfarmhoz tartozik. Értem, hogy nem tudják olyan gyorsan fejleszteni, amilyen gyorsan haladnánk, de ezt nem bonyolítással és akadályozással, hanem hosszabb érésidőkkel lehessen haladni.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A valóban nagy farmok.... a nagy játékosok... megtalálták a kiskaput az olcsó farmozásra.... - mert volt van rá lehetőség...
    Kis farmok garmadája... olcsó arany... küldhető javak mamutok...
    Dekorok segítségével hasítani lehet... nullázással telik a pajta....:music:
    Itt gondolkozni kell.. ez farmhoz kötött... itt a munka után jár jutalom;) Itt nincs segítség kis farm.... itt bizony csak itt lehet haladni...8) Jó az a szotyi domb... reméljük lesz még több is belőle...:inlove:

-PANKU-, kakukkszegfű, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Általában a Napraforgódomb elérése, majd bővítése mindenkinél a cél. Ennek az első részét a 25. szinten tudjuk megszerezni.
    Ha most az 5. szinten vagy, akkor van még mit csinálni. Ismét csak azt tudom javasolni, hogy csak azt termelj amire szükséged van. Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan, mert vannak már élen járok, kik tudnak segíteni, ill. jó megoldásokat adni a haladáshoz. Az ismertetőket is hasznos átnézni, így könnyebb a haladás is.
    Az általános leírást az alábbi linken találjátok:
    Ismertető
    Kívánok szerencsés, jó játékot, szép 7végét.

alex0824, Dolphin, aida2330 és 8 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ma reggeli megállapítás;) az 5000 egységes cukorka tárolót nem is könnyű optimálisan megtölteni:music:

5. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Segítséget kérnék A főtéren Fülesnek be kellene adni 4 műkertész jelvény 3-as szintüt már 5db.ot gyártottam ,de nem tudom beadni előtte okéztam ,mit csinálok rosszul?

farmerSS kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Fülesnek nem beadni kell a 4 db Műkertész jelvény - 3. szintű jelvényt, hanem a küldetés felvétele után elkészíteni. Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t egy Segítségkérő topikba, akkor meg tudom nézni, hogy hol tartasz a feladattal.
    upload_2024-2-12_9-53-52.png
    Megértésedet köszönöm!

7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Amikor megjelent Fülesnél ez az új kérés, akkor kell leokézni és frissen kell mind elkészíteni. Nem baj, ha hetekig készül, a rendszer számon tartja. A lényeg, hogy csak új készítésűeket fogad el a "téren álló/k/" .

alex0824, Ivibaba54, bercy58 és 6 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia!

Valamikor régen... arról volt szó, hogy 4 téren álló kéregető lesz;) Jó lenne ha ideérnének;)

-PANKU-, kakukkszegfű, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Üdv Gazdák!
    26. szintre léptem a Gyopárvölgyben de nem tudom értelmezni amit a szintlépési ablakban láttam. Olyan ikon mint amire a növények betakarításakor kattintok, egy láda, benne növények. Ha ráálltam az egérrel akkor azt írta ki Alpesi TP. Amit kimásoltam a szintekről annak idején, ott a 26. szinthez semmi nincs írva, 27-en lesz majd Vadcseresznyefa. Meg tudja valaki írni, hogy a 26. szinten mi lett számomra elérhető?

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azt nem tudom, mit láthattál, de azt tudom, hogy a 26. szinten bővítheted az Alpesi növények magja tárolórészt. Így lehetséges, hogy ezt jelentette az általad leírt - minden bizonnyal hibás - értesítés.

alex0824, -ágianyu33-, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  11. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok ! Erdeklődnék, hogy ha Karcsika 3db Műkertész jelvényt kér, azokat egymás után kell legyártani, vagy ahogy összejön a növény ? Köszönöm előre is a segítséget !

Köszönöm, de már találtam segítséget. Szép estét !

Szia, kérlek, ne írj egymás alá két bejegyzést. Ha megoldódik a problémád
    van lehetőséged törölni, ha módosítani szeretnél, akkor pedig a Szerkesztés gombot használd!
    Köszönöm, ha figyelsz rá a jövőben / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.2.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  12. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Valóban bővithetem azt a részt! Köszönöm a megfejtést!
    Még annyi érdekesség, hogy csak a szintlépés után volt a növények betakarításakor kattintandó ikon egy láda, benne magokkal. Most visszatért a megszokott pajta ikon. Egy kis megjelenítési hiba volt csak egy pár percen keresztül.

13. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni ,hogy mikor lehet majd növelni az alpesi faterméseket 2000 ről nagyobbra .Nagyon hamar betelik.Ez a maximum? Nagyon kevés . köszi üdv. ID 22492758

Ivibaba54 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia!
    Itt Ismertető minden információt megtalálsz mindenről.:)

alex0824, Ivibaba54 és Koppi kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!

Kérdésedre a választ nem adja meg az ismertető... mert a 35. szinten is csak 2000 darab a befogadó képessége:music:
    Hogy utána mi lesz? Arról lövésem sincs...:p Azért abban bízom, hogy a játék mester tudja:inlove:
    Sajnos nincs itt a kérdésre a válasz... :oops: Kár volt olvasni küldeni:wuerg:

16. Sali~*.*

Szia ismét!
    Jelenleg, ahogy az ismertető is mutatja a Gyopárvölgyben a fatermések tárolási kapacitása 2000 db.
    Ha figyelünk rá és felhasználjuk a faterméseket, akkor jól lehet sáfárkodni az adott hely mennyiségi befogadásával.
    Hogy mire gondolok? Pl. lehet jelvényeket gyártani, a vevőket kiszolgálni és nem utolsó sorban a dupla nyilas UH-ba beadni, /beváltani/ ATP-re. Sok sikert kívánok, jó játékot!

17. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

kis idő kihagyásával újra farmozok. Most az egyik célom a Gyopáros kipróbálása. Mire eljutottam a tölgyön a kiválthatóságig, megcsappant a csillagjaim száma ( 1100 maradt ). Van olyan gazdaköri, amivel viszonylag több csillagot lehet szerezni, mint a szokásos 1-2-3 db ?

18. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!

A tenyésztősek között több olyan van, amiben arany és gyémánt szinten 4 és 6 csillag is szerezhető. Pl Cserebere, Esküvői események, lepkeverseny, Rakétaegér, Hiúzolva stb. Nézz körül a Gazdakör tenyésztős részén, hétvégén lesz Baby Boom is, pletyik szerint egy tápos tenyésztéssel, így spórolni tudsz egy kicsit a szupertápon is. Én is ezeket tolom most, bár nekem sokkal több kell még a Gyopár kiváltásához. :)

alex0824, aida2330, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Köszönöm szépen az infót. rá fogok nézni
    elindult az event, türelmetlene vagyok ezért már most csinálom :)

alex0824, aida2330, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok! a Gyopáron hogy tudok kerti ásót szerezni miből jön köszi a választ.